NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ez honnan való adat?
Elég nehezen hiszem el, hogy Revis a szezon 2.felében 400 yardot benyelt, azt meg még nehezebben, hogy 75-ször célozták az ő elkapóját...meg azt is, hogy Aso csak 285-öt kapott az egész szezonban... 😛Newman
http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=456446&start=300
Nnamdi-t meccsről meccsre követik, szal az elég pontos lehet.

Amúgy meg asszem vmi STATS LLC-ről vették asszem.
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Asante ma sem edz.
Legalább láthatjuk a jövőévi CB-duónkat éles meccsen. 😀Bébé
Szerintem is Samu megy el

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nnamdi stajai kb ezek lehetnek:

Targets 32
Catches Allowed 16
Yards 285
3 INTs
4 TDs

Összehasonlításképpen itt vannak Revis-éi:

Targets 76
Catches Allowed 32
Yards 521
4 INTs
1 TDBébé
Ez honnan való adat?
Elég nehezen hiszem el, hogy Revis a szezon 2.felében 400 yardot benyelt, azt meg még nehezebben, hogy 75-ször célozták az ő elkapóját...meg azt is, hogy Aso csak 285-öt kapott az egész szezonban... 😛

több mint 14 éve
Asante ma sem edz.
Legalább láthatjuk a jövőévi CB-duónkat éles meccsen. 😀
több mint 14 éve
Nnamdi stajai kb ezek lehetnek:

Targets 32
Catches Allowed 16
Yards 285
3 INTs
4 TDs

Összehasonlításképpen itt vannak Revis-éi:

Targets 76
Catches Allowed 32
Yards 521
4 INTs
1 TD
több mint 14 éve
jó csakhogy ő eredetileg nem Rt s még csak nem is ezen oldali 😉 úgyhogy ha így nézzük egy szavunk se lehet 😊dande
Jó, de ez nem így megy.
Ennyi erővel Casey-t se kellett volna szidni az év elején mert csak 4. körös pick volt, ráadásul mindenki tudta, hogy még gyenge az NFL-hez, szóval ... 😀
Nincsen nekem semmi bajom Herremans-szal, sőt szimpatikus is a srác, de most nem az a kérdés, hogy jó szezonja volt-e vagy sem, hanem, hogy liga szinten kiemelkedő-e, és sztem utóbbira nem a válasz.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
jó csakhogy ő eredetileg nem Rt s még csak nem is ezen oldali 😉 úgyhogy ha így nézzük egy szavunk se lehet 😊
több mint 14 éve
tod isJanek
Nálam Herremans nem lenne bent. Neki volt pár kevésbé jó meccse. Azért átlag felett játszott ezen a poszton, de sztem liga-szinten idén van nála pár jobb RT.
Főleg akkor érződik a különbség, ha Peters játékához hasonlítjuk.

Nálam még Jenkins kérdőjeles. Szezon elején nagyon jól ment neki, azonban azóta egy kicsit visszaesett.
Igaz még így is jól játszik, de azért mégis csak visszaesés.
Akkor már DT poszton inkább Landri 😀
több mint 14 éve
tod is

több mint 14 éve
Pro Bowl:
Shady kapta a legtöbb szavazatot az RB-k közül.
Shady, Peters, Babin és persze Mathis megérdemelné.
több mint 14 éve
Tiszta Lynch 😊

Jobb éve volt mint az ez előtti tény és való.

több mint 14 éve
Celek-Celek-Celek-Celek:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Celek-A-Perfect-Fit-For-Eagles/06912885-3af5-47f3-9e0b-623f4211c46f
"I don't care about the stats, I just want to beat Dallas."
Imádom amikor kontakt után még hozz pár yardot és egyszerűen nem tudja egy ember levinni. Persze azért is jó ezt látni, mert még sohasem fumbe-zott. 😀
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Gondolom olyat húztunk aki nekik kellett volna. 😀Shadowt5
Ilyen szóba se kerülhet, hiszen előttünk draftolnak majd 😛 (monjuk a 18-adik helyet se értem, biztos feltrédelünk)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
azt álmodtam h 18. ként huztunk első körben, Burfict még szabad volt, de valaki mást huztunk.... :mad:
és fel volt háborodva mindenki itt a forumon, de még a Cowboys drukkerek is.. 😀 😀EaRl
Gondolom olyat húztunk aki nekik kellett volna. 😀

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
azt álmodtam h 18. ként huztunk első körben, Burfict még szabad volt, de valaki mást huztunk.... :mad:
és fel volt háborodva mindenki itt a forumon, de még a Cowboys drukkerek is.. 😀 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kelce eddig idén 30 pressuret engedett. A második legtöbb centertől a 20.
De Mudd szerint nagyon jó úton halad, hosszútávon nagyon jövedelmező ez az év neki. Én meg egyetértek, meg igazából mobilis QB-k vannak mögötte, akik kimozognak. Meg Kelce esetén is a pressure sok, a sack kevesebb. Ami inkább gond nála, az a pár szar snap és ebből fumble.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Olyan nincs, hogy improvizál. A modern fociban védelem is le van kottázva, ahogy az offense. Egyre hátrébb haladva ez változhat. ÉS nagyon komoly játékerőt képviselő vezéreknek adatik meg, hogy 10 emberes védelem van, ő meg improvizál, egy kötött feladat megoldása mellett. Mint Polamalu, vagy Ray Lewis. De ez nem jellemző. DLben soha nincs ilyen.
LB is annyiban, hogy ezt azónát örzöd, vagy ezen kulcsok alapján választasz célponot, akit edig követsz HA ... , addig, Ha..., ilyesmi.

A joker megkapja az ukázt. Mondjuk stunt erre és KÉSZ. Ő onnantól azt játssza. Kap két kulcsot, mondjuk a Guard és a Center mozgása. Akkor ha úgy látja futás lesz betámad a futás oldali "A" lyukra. Minden más esetben stunt kívül méghozzá a ROT külső vállán. A többi megoldás seggberúgás terhe mellett.ulpianus
Így már világos minden 😊 Köszi neked és Fakenek is
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Olyan nincs, hogy improvizál. A modern fociban védelem is le van kottázva, ahogy az offense. Egyre hátrébb haladva ez változhat. ÉS nagyon komoly játékerőt képviselő vezéreknek adatik meg, hogy 10 emberes védelem van, ő meg improvizál, egy kötött feladat megoldása mellett. Mint Polamalu, vagy Ray Lewis. De ez nem jellemző. DLben soha nincs ilyen.
LB is annyiban, hogy ezt azónát örzöd, vagy ezen kulcsok alapján választasz célponot, akit edig követsz HA ... , addig, Ha..., ilyesmi.

A joker megkapja az ukázt. Mondjuk stunt erre és KÉSZ. Ő onnantól azt játssza. Kap két kulcsot, mondjuk a Guard és a Center mozgása. Akkor ha úgy látja futás lesz betámad a futás oldali "A" lyukra. Minden más esetben stunt kívül méghozzá a ROT külső vállán. A többi megoldás seggberúgás terhe mellett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Azért bennem megvan az,hogy szép volt ez a két győzelem főleg a jetsnek berámolt sok pont.

De:sem a Miami sem a Jets nem túl erős O ról híres amit nem árt nem elfelejteni.

Szóval a cowgirls sokkal erősebb támadásban őket kéne 20pont alatt tartani ami azért nem egy száncsós feladat....

Romo sokkal jobb QB mint az elmúlt 2 esetben aki ellenünk dobált már nincs Simpson kisasszony sem... wr poszton erősek szóval fel kéne kötni azt a bizonyost.

Felix Jones nem edzett ez nem lenne rossz nekünk..

ha nyerünk akkor sincs még mindig semmi csak egyre jobban biztos,hogy nem mi húzunk elsőnek LB-t....

igaz az sose biztos

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gondolom a jokernek stuntot kell csinalnia kifele amikor a dekent felallo dt befele megtamadja a tackle es guard kozti gapet bullrushsal. legalabbis a titansben meg washburn ezzel szorakozott eleg sokat pass downok soran h kvb es bigal helyet csereltek a default posztjukhoz kepest es ott az volt h haynesworth beomlasztotta a 2 embert kvb meg korbeszambazta a pakkot es telibeverte a qbt vakoldalrol. aztan az h az mennyiben befolyasolja ezt h a kozepre felallo ember nem 3 pontosbol indul hanem 2 es kicsit hatrabb nem a losrol azt nemtudom.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Továbbra is állítom, hogy nem érjük el a rájátszást (Bears meccs óta tartom ezt az álláspontot). DE! Ha valahogy mégis megfogjuk azt a nyomorult csoportgyőzelmet, akkor ide nekem a rozsdás bökőt, hogy When the Dream Team comes true lesz az NFL.com főcím...somebody08
Beszarsz: http://www.nfl.com/goto?id=09000d5d82540ab2
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nincs a Joker posztban sok lehetőség. Néha be lehet hívni, akkor sem működik többnyire, de azért van amikor igen.
Igazából a lényeg látható a képen. Gyorsabb, agilisebb DT hátralép, és megpróbálja megzavarni a blokksémát. Ez se mújdonság ,legtöbb DL munkának ez célja. CSak egy twist kevésbé látványosan teszi, megszoktuk.
A Guardnak kell segíteni az OT munkáját és nem lehet gond. De jobb centerek is megoldják. Úgyis ő hívja a blokksémát.
(Azért Sancho ellen én is megpróbálnám, amilyen fogalmatlan pre snap readje van, azt se érti mi történik ilyenkor sztem. 😀 Mert a Blitz felismerése és extra blokkoló odarendelése a QB dolga. Szóval mondjuk az e téren legnagyobb király Peyton Manning ellen megnézem ki alkalmaz Joker DT-t. 😀)

Ilyen posztok vannak. Sőt, legtöbb csapat ma már fixen variál tweener játékosokkal, a rendszer részét képezik. Ez is ilyen, csak ebben kevés a lehetőség, ezért nem túl elterjedt.

Azért van ez a tweenerkedés, mert egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a sub package játékos készletre. Egyre komolyabb pass offense-ek vannak. A 3WRes felállás is (shot gun, sinlge back) gyakoribb (főleg már nem kiegészítő WRekkel, hanem igazi tehetségekkel), még több sub D#. Sok edző ma már komplett Sub játékoskészlettel dolgozik. Van aki odáig megy, hogy konkrétan oda igazol, sosem akarja kezdőbe tenni, ő a pass rusher DL manus. (Vagy a DB posztú játékosok is kelendőbbek mint valaha). Jönnek a tweenerek, akik tehetségesek, de nem illenek a base sémába. Itt meg királyok, és mégis olcsók.
A sub nem csak WR számtól függ, hanem szituációtól is. 3rd&long például, amit írtok. Ott még 2 WR ellen is sok edző tolja a subot. Ma már 3-4ből is kiveszik az NT-t.
Adott játékos tehát nem gond, ha nem jó run stopper egy run stopper poszton, senki nem fog futni. Ha mégis, győz a túlerő, a híd túl messze van alapon.ulpianus
Köszi szépen, főleg végén a mondatod fejezte ki pontosan azt, amire előbb utaltam.
Még annyi, hogy nálunk ugye úgy lett behívva, hogy két DT kilépett a DE-dek helyére (vagyis sablon 4-3-as helyükre, nem a mi féle wide9 helyükre), Babin meg ment jokernek (volt asszem egy olyan is, amikor mind Babin, mind Trent Cole így állt fel egyszerre). Ez eddig tiszta nekem is, aztán snap után DT, ha jól emlékszem, alapból két G külső vállát, de lehet T-k belső vállát támadta. Na, itt jön a kérdésem, a Jokernek megvan, hogy merre induljon, várhatólag hol nyílik rés (mert Babin gyorsan ért oda, és ő elég buta, még ahhoz is, hogy egy 5 yard széles gapet kiszúrjon) vagy teljesen improvizál azon belül, hogy cover vagy passrush?
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nincs a Joker posztban sok lehetőség. Néha be lehet hívni, akkor sem működik többnyire, de azért van amikor igen.
Igazából a lényeg látható a képen. Gyorsabb, agilisebb DT hátralép, és megpróbálja megzavarni a blokksémát. Ez se mújdonság ,legtöbb DL munkának ez célja. CSak egy twist kevésbé látványosan teszi, megszoktuk.
A Guardnak kell segíteni az OT munkáját és nem lehet gond. De jobb centerek is megoldják. Úgyis ő hívja a blokksémát.
(Azért Sancho ellen én is megpróbálnám, amilyen fogalmatlan pre snap readje van, azt se érti mi történik ilyenkor sztem. 😀 Mert a Blitz felismerése és extra blokkoló odarendelése a QB dolga. Szóval mondjuk az e téren legnagyobb király Peyton Manning ellen megnézem ki alkalmaz Joker DT-t. 😀)

Ilyen posztok vannak. Sőt, legtöbb csapat ma már fixen variál tweener játékosokkal, a rendszer részét képezik. Ez is ilyen, csak ebben kevés a lehetőség, ezért nem túl elterjedt.

Azért van ez a tweenerkedés, mert egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a sub package játékos készletre. Egyre komolyabb pass offense-ek vannak. A 3WRes felállás is (shot gun, sinlge back) gyakoribb (főleg már nem kiegészítő WRekkel, hanem igazi tehetségekkel), még több sub D#. Sok edző ma már komplett Sub játékoskészlettel dolgozik. Van aki odáig megy, hogy konkrétan oda igazol, sosem akarja kezdőbe tenni, ő a pass rusher DL manus. (Vagy a DB posztú játékosok is kelendőbbek mint valaha). Jönnek a tweenerek, akik tehetségesek, de nem illenek a base sémába. Itt meg királyok, és mégis olcsók.
A sub nem csak WR számtól függ, hanem szituációtól is. 3rd&long például, amit írtok. Ott még 2 WR ellen is sok edző tolja a subot. Ma már 3-4ből is kiveszik az NT-t.
Adott játékos tehát nem gond, ha nem jó run stopper egy run stopper poszton, senki nem fog futni. Ha mégis, győz a túlerő, a híd túl messze van alapon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként itt van a fentebb említett Washburn-Castillo féle védőfal felállás, Joker a poszt neve, ahova Trent és Jason felállt. Én speciel nem sok csapatnál láttam ilyet, de talán ulpi erre téved és ír erről pár szót 😊
http://bloggingthebeast.com/2011/12/19/film-breakdown-the-eagles-exotic-look-with-jason-babin-and-trent-cole-in-the-joker-position/Deny
Ilyen felállásokat már elővehettünk volna korábban is. Nekem nagyon tetszett. Ez a kreativitás kell ide. Ettől lehetünk jobbak másoknál.Shawn84
Nekem is rettentően tetszett, egyetlen bajom, hogy ezt mégegyszer már nehezen vehetjük elő. Kövi ellenfelek fel fognak készülni ebből, ilyenkor egyszerűen futásra, vagy inkább shovel passre áthívják a playt, és középen szétszivatnak.
Persze egyben magában rejti azt a lehetőséget is, hogy ezt mutatjuk, aztán végül megint lehet belőle variálni. Kíváncsi leszek valamilyen formában használni fogjuk-e később.

Meg aztán valami szaki is írhatna erről pár mondatot, mert én csak találgatok.Eazzy
Azért olyan simán futásra nem lehet áthívni, ezeket rendre 3&out helyzetnél hívtuk. Persze ellenünk nem hallott ötlet egy 3&15-re középső futás...
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Egyébként itt van a fentebb említett Washburn-Castillo féle védőfal felállás, Joker a poszt neve, ahova Trent és Jason felállt. Én speciel nem sok csapatnál láttam ilyet, de talán ulpi erre téved és ír erről pár szót 😊
http://bloggingthebeast.com/2011/12/19/film-breakdown-the-eagles-exotic-look-with-jason-babin-and-trent-cole-in-the-joker-position/Deny
Ilyen felállásokat már elővehettünk volna korábban is. Nekem nagyon tetszett. Ez a kreativitás kell ide. Ettől lehetünk jobbak másoknál.Shawn84
Castillo kicsit felütötte a JJ féle playbookot. 😊 Korábbi években is gyakran használtuk ezt a felállást (Kearse, Gocong, Cole is szerepelt ilyen pozícióban). A képen is látszik, hogy ez tulajdonképpen a 3-4-ben használt 2-4-5 nickelhez hasonlító felállás, csak ott a 2 DL inkább a guardok belső vállánál lenne, míg nálunk a 2 DL (Jenkins és Patterson) az 5-ös és 6-os technikán áll fel, a hagyományos 4-3 DE helyén. A 2 igazi DE (joker) nem a saját poziciójában van, hanem úgy áll mint egy 3-4-es LB. Nem tudni, hogy merre fog indulni, blitzre vagy coverbe (Cole pl tavaly sokszor ment ebből coverbe, szívtunk is emiatt gyakran).

Szerintem sok 4-3-as csapat használ hasonló felállásokat. Most kapásból talán a Broncost tudnám mondani Von Millerrel és Dumervillel. Miller egyébként már az egyetemen is játszotta a hibrid DE/LB-t.