Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Utálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Én 4 vereséget látok már csak a schedule-ben 😊 (NYJ, DAL, NE, CHI)
Egyszerűbb lenni nem bűnszarul játszani, és akkor nem lenne érdekes a többi meccs, de hát ez van.somebody08
több mint 14 éve
Utálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Egyszerűbb lenni nem bűnszarul játszani, és akkor nem lenne érdekes a többi meccs, de hát ez van.
több mint 14 éve
Én is visszanézem majd mit magyarázkodott.(most szaggat a stream)Ami viszont aggasztó,hogy nem látni mitől lehetne jobb a védelem közepe és a 2 safety is halvány teljesítményt nyújt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Megértem de nem azon múlott.. Amúgy eddig a ha valamit a Frisco elleni meccset fix 1-sre vettem de ezek után.... Tényleg kíváncsi lennék, hogy Reid mit volt képes kinyögni magából ezután a meccs után???
több mint 14 éve
Vick beszél, elégedetlen/frusztrált a late hitek miatt...Láthatóan nem fújnak rá semmit
több mint 14 éve
Én olvastam félre..közben töröltem is.Szval lesz baj rendesen ellenük.Látom, de ettől függetlenül is, Fitz szét fog minket szívatni a pálya közepén.BleedingGreenSajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Látod mit művel most a Bills?Greengo
Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Dorenbos mezem eddig: 0-1Fehér Westbrook mez eddig: 0 - 12 és 2 ACL (Ingram, Bradley)
Bébé
több mint 14 éve
Egyébként ahogy sejtettem, mikor nyertünk alig szólalt meg valaki a topicban most meg pörög a duma de már csak ilyenek vagyunk 😊
több mint 14 éve
Látom, de ettől függetlenül is, Fitz szét fog minket szívatni a pálya közepén.Sajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Látod mit művel most a Bills?Greengo
Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).BleedingGreen

több mint 14 éve
Ez meccs egyértelműen Cole-on ment el. Amikor sack-elte Eli-t tudni lehetett, hogy kikaptunk.Dorenbos mezem eddig: 0-1
Eddig vicc kategória.
több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.S mit dünnyög????
Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.Greengo
több mint 14 éve
Sajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).

több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ne haragudjatok de én eddig sem vártam feltétlenül sokat ettől az évtől -mondván várjuk meg az elejét- ezt a játékot látva pedig pláne nem vagy nagyon összekapja magát az edzői stáb vagy szép évek elé nézünk. Tudom még idény eleje van de pont a lényeget látom hiányozni a játékunkból a leleket D-fal játékosain meg Shaddy-n esetleg Maclinen kívül. Ami jobban fáj, hogy mindenki rajtunk köszörüli a nyelvét már "hallom" Ricsit is majd holott sztem tőlünk! senki nem hallotta, hogy így meg úgy milyen szuperek vagyunk, csak a sajtó csinálta a feszkót. Mindegy majd túl éljük valahogy ezt is, ennél lényegesebb dolgok is vannak az életben (de azért néha jól esne nyerni vagy jól/lélekkel játszani 😛 )
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :SkzolBradley tavaly bitang gyenge volt, vele pont nem lennénk előrébb.
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :S
több mint 14 éve
nah hát az is...ott az Oline is mi a faszt csinált...félyardról nem tudtuk bevinni...nagyon kéne ilyenkor Westbrook bukfencezéseEz sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetbenkzol
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetben
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.
több mint 14 éve
A védelem a D-linet leszámítva 0. Aso lófasz esti fénnyel, S párosunk nincs, LB sor eddig se volt. Vicknek meg adtunk 100 millát, erre 1 meccset nem tud befejezni, eddig ennyi értelme van a bevásárlásnak---->1-2
több mint 14 éve
Idegbajt kapok ettől a meccstől,meg is érdemeljük hogy kikapjunk!!!
több mint 14 éve
Ez az o-line katasztrófa, a Giants pass rusherei azért elég kemények, nem lesz könnyű dolga Petersnek és Herremansnak. Viszont jobban aggódok az interior linemanekért, velük szemben Canty és Joseph lesz, az sem egy könnyű feladat. O# részről szvsz ez a kulcskérdés, hogy mennyire tudjuk megfogni a Giants falát. (szvsz közel sehogy, ne legyen igazam)D# részről meg egyértelműen a futás megállítása a legnagyobb kérdés, Chaney középre rakásával én többet várok ebből a szempontból is.
Szoros győzelmet várok, max 10 pontos különbséggel. Szárnyaljon a sas, ne csak döglődjön! 😊
több mint 14 éve
N.Allen mikorra lesz várható?Gege55Elméletileg már 100%-os, de vhol olvastam, hogy még mindig injekciókat kap meccsek előtt.
Elég lassan halad a felépülése, annak ellenére, hogy fullosan edz.
több mint 14 éve
Már csak azt mondjátok meg, hogy az OL meg a DL hogyan fog felállni.Shawn84OL ahogy szokott
Peters-Mathis-Kelce-DeVan-Herremans -- JJ és Dunlap pedig megoldja a cserét.
DL:
Babin - Jenkins - Patterson - T. Cole
Jenkins- Laws - Dixon - Hunt
De úgy tűnik, hogy Cole megint a snap-ek 90%-ban a pályán lesz.