Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Valaki mindig kiprovokálja Vickből ezt a lerágott csont-témát (hihi), aztán csodálkoznak és fel vannak háborodva ha nem minden nyilatkozata mea culpazásba torkollik. És amúgy itt tökéletesen igaza is van. Ez a los angelesi -- bizonyára szent életű -- firkász a Vicket utáló vérszomjas nyárspolgárok igényét elégíti ki ezzel a cikkével. Sose fogom megérteni, honnan veszik ezek az arrogáns újságírók a bátorságot, hogy másokról pár szó alapján nyilvánosan ítélkezzenek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bill Plaschke, az LA Times újságírója kritizálja Vicket a GQ-ban megjelent interjúja kapcsán. A lényeg: a megnyilvánulásai alapján Vick emberileg kevesebbet változott, mind gondolnánk. Őszinte megbánás helyett racionalizál, magyarázatokat kreál egykori tetteire.Plaschke gyűlöli Vicket. Ez már sokadik szemétkedős cikke róla. Szvsz ugyanolyan belemagyarázós és hatásvadász mint az eddigiek...
http://latimesblogs.latimes.com/sports_blog/2011/08/michael-vick-nfl-eagles.html
He knows America’s sports fans have forgiven, now he wants them to completely forget because, really, what’s the big deal anyway?
"For a while it was all, 'Scold Mike Vick, scold Mike Vick, just talk bad about him like he’s not a person,' " Vick told the magazine. "It was almost as if everyone wanted to hate me. But what have I done to anybody? It was something that happened, and it was people trying to make some money."
What has he done to anybody? It was something that happened? It was people trying to make some money?
In looking at that quote, what is really criminal is how the Humane Society of the United States has jumped on the football bandwagon and has actually allowed him to participate in various campaigns.
"Yeah, you got the family dog and the white picket fence and you just think that’s all there is," Vick told the magazine. "Some of us had to grow up in poverty-stricken urban neighborhoods and we just had to adapt to our environment. I know it’s wrong. But people act like it’s some crazy thing they never heard of. They don’t know."
Nice to see that Vick is still trying to rationalize his behavior at the expense of the millions of people in this country who don’t use their depressed economic status as an excuse to fight dogs.
"A lot of people got out of it after my situation, not because I went to prison but because it was sad for them to see me go through something so pointless, that could have been avoided," Vick told the magazine.
The only thing pointless, it seems, is continuing to think that Michael Vick’s renewal on the football field has led to a reinvention of his character. It hasn’t. It won’t. America needs to stop believing.
A teljesség kedvéért itt az eredeti GQ-cikk: http://www.gq.com/sports/profiles/201109/michael-vick-gq-september-2011-interview?currentPage=1Szabler
több mint 14 éve
Bill Plaschke, az LA Times újságírója kritizálja Vicket a GQ-ban megjelent interjúja kapcsán. A lényeg: a megnyilvánulásai alapján Vick emberileg kevesebbet változott, mind gondolnánk. Őszinte megbánás helyett racionalizál, magyarázatokat kreál egykori tetteire.http://latimesblogs.latimes.com/sports_blog/2011/08/michael-vick-nfl-eagles.html
He knows America’s sports fans have forgiven, now he wants them to completely forget because, really, what’s the big deal anyway?
"For a while it was all, 'Scold Mike Vick, scold Mike Vick, just talk bad about him like he’s not a person,' " Vick told the magazine. "It was almost as if everyone wanted to hate me. But what have I done to anybody? It was something that happened, and it was people trying to make some money."
What has he done to anybody? It was something that happened? It was people trying to make some money?
In looking at that quote, what is really criminal is how the Humane Society of the United States has jumped on the football bandwagon and has actually allowed him to participate in various campaigns.
"Yeah, you got the family dog and the white picket fence and you just think that’s all there is," Vick told the magazine. "Some of us had to grow up in poverty-stricken urban neighborhoods and we just had to adapt to our environment. I know it’s wrong. But people act like it’s some crazy thing they never heard of. They don’t know."
Nice to see that Vick is still trying to rationalize his behavior at the expense of the millions of people in this country who don’t use their depressed economic status as an excuse to fight dogs.
"A lot of people got out of it after my situation, not because I went to prison but because it was sad for them to see me go through something so pointless, that could have been avoided," Vick told the magazine.
The only thing pointless, it seems, is continuing to think that Michael Vick’s renewal on the football field has led to a reinvention of his character. It hasn’t. It won’t. America needs to stop believing.
A teljesség kedvéért itt az eredeti GQ-cikk: http://www.gq.com/sports/profiles/201109/michael-vick-gq-september-2011-interview?currentPage=1
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Szerintem se volt nagy probléma az O-val a TO-k ellenére. Értelmetlenül erőltettük a 20-30 yardos passzokat, a Ravens ellen akik tán valamivel nagyobb nyomást tettek Vickre meg szépen haladtunk rövid passzokkal is. Shady, Brown jók voltak viszont.Annyira nem is playhívás, inkább a végrehajtás volt a borzalom. Az első TD-nél Allen teljesen szabadon mehetett a Qb-ra, de egyszerűen megtorpant a LOS-en, és a passzt próbálta leütni, pedig még pumpfaket se csinált Ben, ha azt csinálja amit kellett volna kb 0.5 mp alatt sack, vagy Asante int lehetett volna belőle. Aztán a 2. Steelers drive-ban meg 3rd down-nál nagy miscommunication: mindenki ment bliztre, de Moore-ra senki sem jutott a flat-ben, BigBen meg is dobta azonnal a hot route-ot, 23yd. Ilyen hülyeségek dögivel voltak a kezdő D-től tegnap. Szerintem Washburn is nagy fejmosást tartott a D-line-nak meccs után.
Deny embereiről tegnap nem sok jót tudtunk meg a biztos. 😊
Vick amilyen jól kezelte a blizteket a Ravens ellen olyan rosszul most. Kicsit szerintem félvállról vette a meccset, nagyon felelőtlenül dobálgatott double/triple cov-ba. Nem ártott szvsz egy ilyen meccs neki, inkább most legyen.
Lewis a vártnál kevesebb lehetőséget kapott futásban, egy 14 és egy 5 yd-os futása volt. Volt egy fumble-ja, rookie-nál benne van, túl sokat akart. Megint megmutatta, hogy elkapni is tud, 40 yardos screent kapott el Kafkától.
Jackson nem sokat játszott, volt egy túldobott hosszú passz felé, de duplázva volt úgyis. Volt egy szépen megfutott curl-je 9 yd, meg egy gyorspassz a LOS-re, de lefülelték az mínuszos lett.
Hall: kevésbé volt jó mint múltkor, elveszett a védők között, nehezen tudott elszakadni. Vick és Young is erőltette felé a passzokat, 2 int is a feléje irányuló passzokból lett (nem az ő hibája persze). Mivel JLH tegnap mutatott valamit a passzjátékban, ezért erősen veszélyben van Hall roster helye.
Matthews: akkor a fekete leves 😊 , többnyire hezitáló volt, pl ott volt előtte Redman a LOS-en, mégse csinálta meg a tackle-t, mert egy pillanatra megtorpant. Volt ezen kívül is misstackle-ja. Többször is rossz szögben ment a rb felé, ezért maradt le a playről. Volt hogy egész más helyeken volt mint amerre a futás ment, ez egy MLB-nél nagy hiba. Szerintem nagyon bizonytalan volt, túl sokat próbált gondolkodni, ahelyett az ösztöneit nvolna. Passz védekezésben sem villogott, de a futás elleni produkciója az aggasztóbb szerintem. Ezek rookie hibák szerintem, de pont ezért nem kéne még kezdenie. Amikor lementek a Steelers kezdők akkor jobb volt, csinált tackle-eket, határozottabban játszott. Ha holnap lenne a rajt nálam Jordan-Chaney-Fokou lenne a kezdő.
Landri nem mutatott sokat, Hargrove-é lesz a 4. DT hely szerintem.
Mathis-ra őszintén szólva nem emlékszem, de a meccs végébe eléggé belealudtam. Rolle határozottabbnak tűnik a labda környékén mint Matthews (döntsétek el, hogy ez dícséret-e 😊 )
Végezetül Allen nem SS, futás ellen nem jó SS pozícióból, Coleman viszont FS-ből halmozza a tackle-eket. Talán meg kéne őket cserélni, mester.

több mint 14 éve
Caseynek valóban gatyát fel kell kötni, mind futás ellen, mind coverben. Igaz a Steelers merőben mély víz volt, de nagyon nagy homályokat csinált. Lesz ő ennél jobb, ne legyünk annyira Philly fanok, hogy már most fejeket követeljünk.Viszont az FO tevékenységét annyira nem értem ez ügyben. Stewval nem lett volna akkora kockázat egy kis-közepes pénzű egy éves szerződés. Szerintem simán bele is ment volna, és a kockázatát, hogy az amúgy is megosztott véleményeket kiváltó Casey befullad, elég jól minimalizálta volna..
Ha ez a tendencia marad futás ellen, akkor sürgősen be kell tolni Chaney-t, ő azért elég impozáns volt tavaly futás ellen, és szerintem coverben is ígéretes volt, most meg oldalt baromi súlytalannak érzem.
A blitz sémákat meg szerintem nagyban teszteljük még, ezért is nyeltük a yardokat. Regularban jobb lesz ez, nagy valószínűséggel nem Allent fogjuk oda küldeni. 😊 Amúgy a csere nekem sem tiszta még, hogy a ballhawk Nate, miért került SS-be, de Castillo biztosan tudja a tutit.
több mint 14 éve
Az O line miatt egyre kevésbé aggódok. Mudd nagyon jó munkát végez és szerintem szezonkezdetre össze is állnak majd.A turnover parádé ellenére nem hibáztatnám most az O#-t.Inkább ahogy Newman is írja a védelemben vannak a nagyobb gondok.Mondjuk preseason,de gondok lehetnek ezzel a play hívással és egyre kevésbé értem ezt a FS-SS cserét.Coleman jó FS-ben is ,de Allent rendre szívatják.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Kafka legyen a kezdő QB, Vick pedig menjen MLB-nek 😀http://www.youtube.com/watch?v=ZKhu4ml9ns0&feature=player_embedded
több mint 14 éve
- turnover parádé,Vick 3 pick- Dion fumble
- kezdő védelem bénázott eléggé
- LB sor kuka,Caseyvel az élen
- szar blitz hívások
- Allen
- Asante
+ Henry állat
+ Kafka is jól tolta
+ Az o-line tényleg nem volt rossz,még Dunlap is türhetően játszott,Petersnél viszont akadtak problémák
+ Shady, Ronnie
+ a belső nyomás megint jó volt
szar meccs volt,még jó,hogy csak preseason 😊
több mint 14 éve
02. 00
több mint 14 éve
Listám itt olvasható: Gyorsba egy Eagles-Steelers watch list: http://philly.blog.hu/2011/08/18/mire_figyeljunk_ejjelHa feldobod a listát szerintem legalább 3 féle észrevételt fogsz kapni róluk. Én mondjuk fogok figyelni rendesen.Shawn84Majd olvasd el a blogon 😀Shawn84Az alap, de lenne egy külön játékos listám, akiket figyelni kéne, és azt nem kell blogra írni feltétlen, elég nekem ide, PM-ben, akárhova.Deny
Ha nem lesz 3, lázadok!
több mint 14 éve
Ha feldobod a listát szerintem legalább 3 féle észrevételt fogsz kapni róluk. Én mondjuk fogok figyelni rendesen.Az alap, de lenne egy külön játékos listám, akiket figyelni kéne, és azt nem kell blogra írni feltétlen, elég nekem ide, PM-ben, akárhova.DenyNagyon szeretném, ha valaki beugrana helyettem, mert ha fantasyzek, akkor rendesen csinálnám, ergó ezer trade per week. Erre pedig sajnos nem lesz igen időm, így ha van jelentkező, ugorjon be, még növeli is hírnevét szememben. Megéri, igaz?Majd olvasd el a blogon 😀Shawn84
Amúgy hajnalig kis Steelers előtti írást összeakarok dobni, meglátjuk, másfél óra alatt sikerül-e, ha nem, akkor majd ide írom vázlatosan, szerintem mire figyeljetek 2. meccsen, meg arról legyen szíves majd nekem valaki beszámolni.Deny
több mint 14 éve
Az alap, de lenne egy külön játékos listám, akiket figyelni kéne, és azt nem kell blogra írni feltétlen, elég nekem ide, PM-ben, akárhova.Nagyon szeretném, ha valaki beugrana helyettem, mert ha fantasyzek, akkor rendesen csinálnám, ergó ezer trade per week. Erre pedig sajnos nem lesz igen időm, így ha van jelentkező, ugorjon be, még növeli is hírnevét szememben. Megéri, igaz?Majd olvasd el a blogon 😀Shawn84
Amúgy hajnalig kis Steelers előtti írást összeakarok dobni, meglátjuk, másfél óra alatt sikerül-e, ha nem, akkor majd ide írom vázlatosan, szerintem mire figyeljetek 2. meccsen, meg arról legyen szíves majd nekem valaki beszámolni.Deny
több mint 14 éve
Nagyon szeretném, ha valaki beugrana helyettem, mert ha fantasyzek, akkor rendesen csinálnám, ergó ezer trade per week. Erre pedig sajnos nem lesz igen időm, így ha van jelentkező, ugorjon be, még növeli is hírnevét szememben. Megéri, igaz?Majd olvasd el a blogon 😀
több mint 14 éve
Nagyon szeretném, ha valaki beugrana helyettem, mert ha fantasyzek, akkor rendesen csinálnám, ergó ezer trade per week. Erre pedig sajnos nem lesz igen időm, így ha van jelentkező, ugorjon be, még növeli is hírnevét szememben. Megéri, igaz?Amúgy hajnalig kis Steelers előtti írást összeakarok dobni, meglátjuk, másfél óra alatt sikerül-e, ha nem, akkor majd ide írom vázlatosan, szerintem mire figyeljetek 2. meccsen, meg arról legyen szíves majd nekem valaki beszámolni.
több mint 14 éve
Elkészült az új játékosokat bemutató cikksorozat befejező része is. Olvassátok bizalommal.http://philly.blog.hu/2011/08/18/uj_arcok_a_csapatban_4_resz
több mint 14 éve
Goodell biztos rácsörgött Mike-ra 😀Michael Vick: "Commissioner never told me to sign or not sign with particular teams. I want to make it clear this was a decision I made."
Biztos vagyok benne, hogy idén a javunkra nem sok zászlót fognak dobni late hit-re 😀
több mint 14 éve
Redskins kezdő O# vs Eagles 2nd team O#:http://bloggingthebeast.com/2011/08/17/the-better-offense-the-redskins-starters-or-the-eagles-second-stringers/
Ha a 2. és a 3. csapat fala nem lesz nagyon szar, akkor sztem hozni fogjuk a meccset.
És ugyebár a preseason-ban ez a legfontosabb. 😀
DL-ba és a sec-be olyan jó a depth, hogy a második félidőben sztem nem kapunk TD-t.
Kickoff-okra kíváncsi leszek. Hagyjuk-e Henery-t rúgni vagy tesztelni akarjuk az ST-t.
Sztem hagyni kéne, mert minek tartsunk a csapatban ST sztárokat (Buckley, Anderson), ha az alapszakaszban úgyse lesz rájuk szükség.
több mint 14 éve
Oké akkor skizofitát és cooltiszót is beszámítom. Így 20-an vagyunk, de Deny helyére még beugorhat valaki.Akkor légyszi ti is küldjétek az e-mai lcímeteket nekem PM-ben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szintén fantasy szűz, de kell még akkor beszállnék, de kitúrni nem akarok senkit, nem tudom mennyi időm lesz rá 😊
több mint 14 éve
Hatalmas rosterváltoztatás:Eagles placed OT Jose Acuna on the reserve/left squad list and re-signed DT Charlie Noonan.
Nem sok napot volt Eagle a csávó.
(Recent Eagles acquisition Alex (gondolom Jose akart lenni) Acuna left the team because of family problems.)
több mint 14 éve
Akkor megpróbálom én is; még egy fenteziszűz....Maclin dolognak nagyon örülünk.A ligát megcsináltam 18 csapatra, de ezt bármikor változtatni tudom 20-ra. Szóval még befér legalább 2 ember ha nagyon akar. Meg ugye megvoltunk 18-an mivel blogon is volt rá jelentkező.Shawn84
Kicsit amúgy gyors vagy Shawn fantasy dologgal, Tomee válaszát nagyon meg se várjátok, csak felvetettétek. Egyébként nem is kell, mert nem vállalja. Illetve, ha van még jelentkező, helyettem jöhet, én csak akkor szeretnék maradni, ha nincs meg a 18 ember.Deny
több mint 14 éve
Anno Vick nem akart hozzánk jönni 3. számú QB-nak:http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/17/2369620/nfl-kind-of-forced-michael-vick-to-sign-with-eagles
Cinci és a Bills kezdő QB posztot "ajánlottak" neki.
Goodell-t mostantól szeretem. 😀
több mint 14 éve
Maclin dolognak nagyon örülünk.A ligát megcsináltam 18 csapatra, de ezt bármikor változtatni tudom 20-ra. Szóval még befér legalább 2 ember ha nagyon akar. Meg ugye megvoltunk 18-an mivel blogon is volt rá jelentkező.
Kicsit amúgy gyors vagy Shawn fantasy dologgal, Tomee válaszát nagyon meg se várjátok, csak felvetettétek. Egyébként nem is kell, mert nem vállalja. Illetve, ha van még jelentkező, helyettem jöhet, én csak akkor szeretnék maradni, ha nincs meg a 18 ember.Deny
több mint 14 éve
God. Megállt bennem az ütő mikor olvastam, hogy lymphomára tesztelik. Pont vmi ilyesmitől féltem. Örülök hogy megúszta, nem is elsősorban a csapat meg a szezon miatt, hanem miatta.