Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Leonard még mindig IR?JanekCsak annyira,hogy szélnek is eresztettük. 😕 Kár érte.
Akeem Jordan 2 éves szerződést kapott.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Buddy Ryan megint küzd a rákkal 😕
több mint 14 éve
Már két, három FB-t is el akartunk hozni a waiver-ről, de vki mindig megelőzött minket.Havilivel meg még annyira sem.
Reid-ék nem lehetnek megelégedve Schmitt-tel.Bébé
több mint 14 éve
Már két, három FB-t is el akartunk hozni a waiver-ről, de vki mindig megelőzött minket.Reid-ék nem lehetnek megelégedve Schmitt-tel.
több mint 14 éve
Úgy tudom 5000 dollár körül van a minimum heti fizetés.Hányan lehetnek PS-ben összesen? Illetve milyen szabályok vannak pontosan ezzel kapcsolatban, hogy viheti el más csapat őket pl? Köszi a segítséget!Desert Eagle .5o8 játékos lehet PS-tag, van megkötés fizetésre, ligában eltöltött évekre és lejátszott meccsekre vonatkozóan is. Elvinni akkor vihetik el őket, ha a csapat, ahova kerülnek, az 53-as keretbe teszi őket. Plusz egy "nemzetközi" játékos is lehet PS-tag az NFL engedélyével.somoskovig
PS-ünk:
Chad Hall WR
Havili FB
Hill TE
Johnson WR
Lloyd LB
Reynolds C/G
Teo DE
Thornton DT
több mint 14 éve
Hányan lehetnek PS-ben összesen? Illetve milyen szabályok vannak pontosan ezzel kapcsolatban, hogy viheti el más csapat őket pl? Köszi a segítséget!Desert Eagle .5o8 játékos lehet PS-tag, van megkötés fizetésre, ligában eltöltött évekre és lejátszott meccsekre vonatkozóan is. Elvinni akkor vihetik el őket, ha a csapat, ahova kerülnek, az 53-as keretbe teszi őket. Plusz egy "nemzetközi" játékos is lehet PS-tag az NFL engedélyével.
több mint 14 éve
Hányan lehetnek PS-ben összesen? Illetve milyen szabályok vannak pontosan ezzel kapcsolatban, hogy viheti el más csapat őket pl? Köszi a segítséget!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Casey Matthews és Kyle DeVan interjú: http://philly.blog.hu/2011/09/06/interju_matthews_devan
több mint 14 éve
Meg van a nyolcadik embere a practice squad-nek: Cedric Thornton, DT lett újraigazolva oda.
több mint 14 éve
Van 2 újabb delikvens PS-be:Ronald Johnson, WR - Idei hatodik körös Niners pick, visszahordani puntokat tud, USC egyetemen 14.2-es átlaga volt ebben a műfajban
Anthony Hill, TE - Blokkolni tudott Senior Bowl alatt anno, 2009-es negyedik körös volt Texans által
Mindjárt kukázok róluk valami infot
több mint 14 éve
Briggs-re azért nem mozdulunk, mert nincs rá keret, mint ahogyan senkire már szinte.
több mint 14 éve
Hát srácok grtula rendesen megelőztétek a Vasas topicot egy hónapja még kb 15 oldallal le voltunk maradva nem semmi mondjuk Reidék munkájának is köszönhetjük ezt a teljesítményt 😊 Nem mintha számítana, mert idény elindultával odaát beindul a Soldihenger és fordul megint a dolog 😛 de nem lényeg csak feltűnt és nem bírtam kihagyni, hogy ne jegyezzem meg :cool: és ha mondjuk SB győzelemben is idén elkezdenénk zárkózni.... nem bánnámAmi a rostert illeti Havilit meg Teo-t így elengedni kicsit pazarlás de hát ez a veszteség nyilván bele van kalkulálva a dolgokba. Tudom még visszajöhetnek de meglepődnék ha PS-ből nem vinné el senki őket. JJ-nek örülök, hogy marad féltem hogy őt is útjára bocsátjuk megérdemelné, hogy nyerjen esetleg velünk egy gyűrűt ha más nem, a jelenléte hasznára lehet a csapatnak. Mcglynn-n elküldésén kicsit meglepődtem azért. Az, hogy Briggsre nem mozdultunk rá (nyilván a fizetése miatt sem) azért valóban azt jelzi, hogy Reidék elégedettek az LB-corpssal vagy látnak benne fejlődési potenciált, esetleg azt gondolják, más csapatrész pótolja a hiányosságokat mindenhol nem lehetünk tökéletesek 😛 Legyen igazuk!
több mint 14 éve
Akkor Thorntont is PS-ba.
több mint 14 éve
Akkor Thorntont is PS-ba.
több mint 14 éve
Gondolom, akkor Herremans-szal hosszú távon számolunk RT poszton.Teo is PS-os.
több mint 14 éve
Thornton-nak fasza 24 órája volt:DeVan UDFA volt, az Oregon Stateről, a Colts behúzta waiveren és az utóbbi két évben 21 meccsen volt kezdő, tehát Mudd nagy barátja lehet, tökéletesen illik ebbe a rendszerbe. Akár kezdő is lehet, de kezdő szintű csere mindenképp.
Eagles claim guard Kyle DeVan off waivers from Colts and release DT Cedric Thornton, undrafted rookie who had team made for one day.Bébé
GM csapatom tagja, tehát elég jól ismerem. 😊
több mint 14 éve
Thornton-nak fasza 24 órája volt:Eagles claim guard Kyle DeVan off waivers from Colts and release DT Cedric Thornton, undrafted rookie who had team made for one day.
több mint 14 éve
Ők hárman plusz D. Reynolds eddig.Hall, Lloyd és Havili visszatért a PS-ba.BébéHelyes.Kik vannak eddig PS-ben.Shawn84
több mint 14 éve
Hall, Lloyd és Havili visszatért a PS-ba.BébéHelyes.Kik vannak eddig PS-ben.
több mint 14 éve
Hall, Lloyd és Havili visszatért a PS-ba.
több mint 14 éve
Dodge-ot cutolta a Giants. (kössz Rata 😀 )OFF: Pedig őt kimondottan meglepetésnek szántam, végülis majdnemhogy Philly playernek mondható a New Meadowlands óta 😊 Ezzel vsz. nem jártál szarabbul egyébként, átlagos puntert bármelyik kukában lehet találni 😊
"We should sign Matt Dodge and retire him as an Eagle" 😀Bébé
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
OFF, de muszály:Este 6-kor Eagles liga Fantasy Draft. Mindenki legyen aki tud!!!
több mint 14 éve
Ha jól tudom tavaly is csak 4 safetyvel mentünk neki a szezonnak.Shawn843-mal: Mikell, Allen, Coleman. Jackson már IR-on volt a TC után. Később jött Anderson 4.-nek, de utána meg Allen ment IR-ra.
Anderson rohadt jó ST player, miután megjött tavaly, gyakorlatilag semmilyen return nem volt ellenünk. Safetyként is volt fenn időnként és nem volt béna. Kérdés, hogy érdemes-e egy helyet fenntartani egy ST játékosnak. Ha valaki jön még, ő is cut lehet.

több mint 14 éve
Ha jól tudom tavaly is csak 4 safetyvel mentünk neki a szezonnak.Csak a végéhez, de 4 safetyvel nekimenni a szezonnak, még akkor is baromság lenne, ha 6 CB van rosteren. És Anderson cut esetén ez állna fenn.Ezt remélem te se gondoltad komolyan. Te'o-ban eszméletlen potenciál volt, utolsó egyetemi évében lényegében úgy csinált 10+ sacket, hogy 1 féle pass rush moveot ismert... Nem tudtuk kihozni belőle a maximumot, pedig elképesztően ambíciózus ember.NewmanHát ha már 2 edző se tudja kihozni belőle a jó teljesítményt akkor nem olyan frankó. Láttam én már collegeban is játszani többször is, és tényleg volt benne bőven potenciál, de Thorntonban én többet látok mégis. Te'o mentalitása meg igazán jó, és azt mondják hogy egy állat lesz a pályán, ennek ellenére mégsem lehetett érezni. Igaz ha egy nem ennyire telített DL-ben kellett volna küzdenie akkor talán jó eséllyel pályára is kerülhetett volna as szezonban. Tavaly év végén amikor játszott azt eredményesen tette. Én úgy érzem, hogy most elpasszolunk néhány tehetséget, sajnos. Pl. Colt Andersont feleslegesnek érzem. A helyén maradhatott volna valaki más.Shawn84
Nálam pl. Hughes helyett még egy 10 O-Lineman is rostert kapott volna.Deny