Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Remélem még beférek:

Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny
Mex

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ha ébreszteni fog az órám (persze nem úgy, mint múlt7en), akkor leszek péntek hajnalban.

Dunlap lesz a kezdő RT. JJ pedig a kezdő center.
Ma már Mathis-t is kipróbáltuk kezdő RT poszton. Bele se merek gondolni, hogy mennyire állhatunk szarul azon a poszton.
Reid azt mondta, hogy Justice közel van ahhoz, hogy edzhessen.

Jelenleg kb 2,2 millával vagyunk a sapka alatt. (eaglescap-en még nincsen fent Steve Smith)
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Péntek hajnalban kinek a társaságára számíthatok itt fórumon? 😊Gege55
Én valószínű másnap felvételről nézem csak. De aki nem tudja megnézni annak lesz írás blogra a lényegesebb történésekről.
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
akkor leszek én a 16. ember, nekemis első alkalom lesz :cool:

Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny
Mardel
Gege
EaRl
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Képes, szöveges díjátadó Eagles blogon az idei Training Camp résztvevőinek. Jövőre lehet javítani: http://philly.blog.hu/2011/08/16/traning_camp_dijak
több mint 14 éve
Annak, aki még nem látta, kötelező darab!

NFL Films Presents ... Philadelphia

http://www.youtube.com/watch?v=nhd1roUGHP0

(2004-ben vagy 2005-ben készült.)Szabler
Köszi...4:16-nál van az ominózus "For who, for what"?
Amúgy 2005 februárja előtt lehet, mert ha jól értem akkor azt mondják, hogy kifütyülik az egyetlen olyan QB-t (Jaworski), aki Super Bowl-ba vezette az Eagles-t.
Nálam az a nagy szám, hogy Buddy Ryan-t még mindig mennyire szeretik. Pedig nem volt PO győzelem.
Reid-et meg folyamatosan azzal baszogatják, hogy nincs gyűrű. Ha majd ezzel azonosulni tudok, akkor igazi Philly-fan-nak mondhatom magam. 😀
Aztán lehet ez is olyan túlzás, hogy McNabb-et a fél város utálta, közben meg rohadt nagy túlzás volt ez a média részéről.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én valószínűleg leszek 😊

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Meccset talán tudom nézni, hajnali fél 4-re érek haza, vonat meg 6-kor megy tovább, de utána én keddig nem is leszek.

Blogra akkor tudsz írni, ha blog.hu-s reged van, de azzal utána bármelyik blogra írhatsz. Max 2 perc csinálni.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én nézem a meccset mindenképp, viszont a most hétvégi meccseket is nagyrészt ágyból, sörözve néztem, szóval szerintem csak lélekben leszek veletek 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Péntek hajnalban kinek a társaságára számíthatok itt fórumon? 😊
több mint 14 éve
Egyébként mivel te vagy a blog egyik szerkesztője, valamint a bowl.hu-é is, és nem szoktál hülyeségeket írni, természetesen számít a véleméyned. 😀Shawn84
Őőő... Igazából a blogon a dizájn-kontárkodáson kívül érdemi munkát nem végzek, a bowl.hu-n meg aztán végképp távol állok a szerkesztői címtől 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Jaja. megnéztem NFL.com-on. 16, 18, vagy 20 csapat lehet. 13-an vagyunk. Jó lenne ha 20-an összejönnénk. Még várok kicsit hátha van olyan Eagles fan aki még csatlakozna. Ők elsőbbséget élveznek, aztán ha nincs ki a létszám akkor még hívunk embereket. Utána már csak az élő draft időpontját lesz nehéz összeegyeztetni.Shawn84
Ha számít valamit a véleményem, szerintem nem feltétlenül szükséges 20 csapatos liga, az már nagyon sok... Nem is jutna mindenkinek megfelelő mennyiségű sztár 😊 Én inkább támogatnék egy tisztán-Eagles-fan ligát, mint a 20 csapatost.Rataxes
Én benne vagyok. Még 1 ember kell akkor lehet 16 csapat, vagy ah még lenne 3 Eagles fan akkor 18, de akkor legyen az a max.
Egyébként mivel te vagy a blog egyik szerkesztője, valamint a bowl.hu-é is, és nem szoktál hülyeségeket írni, természetesen számít a véleméyned. 😀
több mint 14 éve
Jaja. megnéztem NFL.com-on. 16, 18, vagy 20 csapat lehet. 13-an vagyunk. Jó lenne ha 20-an összejönnénk. Még várok kicsit hátha van olyan Eagles fan aki még csatlakozna. Ők elsőbbséget élveznek, aztán ha nincs ki a létszám akkor még hívunk embereket. Utána már csak az élő draft időpontját lesz nehéz összeegyeztetni.Shawn84
Ha számít valamit a véleményem, szerintem nem feltétlenül szükséges 20 csapatos liga, az már nagyon sok... Nem is jutna mindenkinek megfelelő mennyiségű sztár 😊 Én inkább támogatnék egy tisztán-Eagles-fan ligát, mint a 20 csapatost.

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny
Mardel
Gege

Én is jeletkeznék, de még sosem csináltam, szóval ha hiper értetlenkedésen kaptok akkor bocs előre is!
Phili blogra kell reggelni?Gege55
Csak ha akarsz oda is írni. Márpedig ott szeretnénk a fantasyt bonyolítani.
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny
Mardel
Gege

Én is jeletkeznék, de még sosem csináltam, szóval ha hiper értetlenkedésen kaptok akkor bocs előre is!
Phili blogra kell reggelni?
több mint 14 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny
Mardel

Jövök én is, ha még lehet, potenciális Schlusslicht szerepkörbe. Szept. 3-ig nem vagyok, szóval valószínű majd helyettem is a gép draftol.
több mint 14 éve
Itt van neki blogos bejegyzés, meg menüt is csináltam, majd ezt szerkesztgesd maximum.

http://philly.blog.hu/2011/08/16/fantasy_18Deny
Oké rendben. Meglesz.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Itt van neki blogos bejegyzés, meg menüt is csináltam, majd ezt szerkesztgesd maximum.

http://philly.blog.hu/2011/08/16/fantasy_18
több mint 14 éve
Jaja. megnéztem NFL.com-on. 16, 18, vagy 20 csapat lehet. 13-an vagyunk. Jó lenne ha 20-an összejönnénk. Még várok kicsit hátha van olyan Eagles fan aki még csatlakozna. Ők elsőbbséget élveznek, aztán ha nincs ki a létszám akkor még hívunk embereket. Utána már csak az élő draft időpontját lesz nehéz összeegyeztetni.
több mint 14 éve
Egész szép kis létszám alakulgat ebben a ligában 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyefene, jövök, majd én behúzkálom Dallas embereit, bár 98%, hogy autodraftolok (előre szólok is, rengeteg csere ajánlatot várok).
Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb
Deny

Fantasy-ről meg mindjárt írok blogra, meg lesz külön "menüpontja", ahol komment formában lehet tárgyalni. Tehát, akinek még nincs blog.hu-s rege, majd tegye meg 😊
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Janek
Shawn84
Greengo
Rataxes
manbearpig
somebody08
Attis
Shadowt5
kzol
Newman
Bébé
eaglesmcnabb

ha nincs eldöntve és lehet szavazni, akkor IDPre szavazok.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Hall of Famer Pete Pihos, one of the greatest Eagles of all-time, has passed away at the age of 87.
Szabler
R.I.P. Golden Greek 😕
Nem semmi emberek voltak akkoriban nálunk. TE-ként és DE-ként is all-pro lett.

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Annak, aki még nem látta, kötelező darab!

NFL Films Presents ... Philadelphia

http://www.youtube.com/watch?v=nhd1roUGHP0

(2004-ben vagy 2005-ben készült.)

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Csak okosan:
http://bloggingthebeast.com/2011/08/16/a-look-at-how-the-eagles-structured-contracts-so-that-theyd-have-extra-cap-space-specifically-in-2011/
Már 2-3 éve készültünk erre az offseason-ra. De Haters gonna hate. 😀Bébé
Szóval minden Dawkal kezdődött. De mi lesz a vége?Shawn84
Ez egy NeverEnding Story 😀