Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem akarok balhét, szal Deny játékosai 😀

Vick: hát őőő a szerelése szép volt
D. Lewis: jól játszott, magasan Ő a 3. számú RB-nk, a blokkokat is jól vette fel
Chad Hall: QB nélkül nehéz yardokat hozni, JLH jobb volt ezen a meccsen (legalábbis több labdát kapott)
DeSean: semmi
Mathis: passz blokkolásban jó volt, futásnál nemtom
Landri: nem volt akkora ász, mint múltkor, de nem volt rossz...persze neki minden meccsen villognia kéne, hogy biztos rosterre kerüljön...valamint ha felépül Dixon és Laws is, akkor sokkal kevesebb lehetőséget fog kapni a következő meccseken
Rolle: nem volt szembetűnő a játéka, szal átlagos lehetett
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Bradley valószínűleg azért nem maradt, mert hosszabb szerződést akart. A Cards 5 évre szerződtette, mi 1 évet adtunk volna neki. Csak akkor maradt volna, ha más sem ad neki hosszútávú szerződést.BleedingGreen
Ezt nem tudtam :S így értem, azt hittem h mi nem is foglalkoztunk vele.Gege55
Nem foglalkoztunk vele. Úgy tudom nem voltak konkrét tárgyalások, legfeljebb csak akkor hoztuk volna vissza 1 évre, ha nem talál csapatot, ahol hosszabbat kap.

több mint 14 éve
Aki lemaradt róla:
http://www.bing.com/videos/watch/video/eagles-spelling-bee/128jg51m

Morrison-nal és Tatupu-val is úgy vagyok, hogy azért nem véletlenül vannak még mindig csapat nélkül.
Persze lehet, ha Casey FA lenne, akkor Ő se kéne senkinek. 😀
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Bradley valószínűleg azért nem maradt, mert hosszabb szerződést akart. A Cards 5 évre szerződtette, mi 1 évet adtunk volna neki. Csak akkor maradt volna, ha más sem ad neki hosszútávú szerződést.BleedingGreen
Ezt nem tudtam :S így értem, azt hittem h mi nem is foglalkoztunk vele.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nem is az a baj, hogy elment, hanem hogy nincs megfelelő utánpótlás.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Bradley valószínűleg azért nem maradt, mert hosszabb szerződést akart. A Cards 5 évre szerződtette, mi 1 évet adtunk volna neki. Csak akkor maradt volna, ha más sem ad neki hosszútávú szerződést.

több mint 14 éve
Továbbra se értem miért engedtük el Bradley-t, lehet nem egy nagy labda vadász, meg nem védekezik jól passzok ellen mert lassú, de azért futásnál odavágott keményen. Meg azért nem nagyon volt ő sem miss tackle király.
Még ha cserének megmaradt volna akkor is jobb lenne a helyzet.

Én azért bízom a kicsi Matthews-ben is, szezon kezdésig még kaphat egy mentális doppingot amitől nem fog szarozni. De azt is bekell látni, hogy szerintem Ő az a játékos akitől ujoncként a legtöbbet várnánk el. Mert ugye tudjuk milyen felmenői vannak, a bátya a faterja... és egyértelműen tőlle is ezt várnánk el, ezt ő is tudja, és van olyan ha nagyon oda akarod tenni magad, hogy megmutasd akkor jön az h leblokkolsz (meg őt is leblokkolják 😊 ).

Nem rossz mozgású a srác, okos is szerintem de én úgy érzem, hogy kell még neki idő. Chaney kéne középre, jelenleg ez a jó megoldás. :S

Kafka meg nálam nagyon nagy arc, bírom. Szerintem VY-nál sokkal szebben és jobban játszik. Jó, ezek pre season meccsek és mikor Kafka volt fent a pályán akkor már eléggé csere-csere emberek voltak fent, de akkor is... Jobb a mozgása, elegánsabban nyomja, és eközben mégsem szarik be ha mennek rá. Ice Man! 😀
Én nagyon várom, hogy 1-2 év múlva milyen szinten lesz, komolyan érdekel a karierje, pedig inkább D# párti vagyok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
számomra meglepő lenne ha ennyi ráfordított energia meg főleg elköltött pénz után hagynának a csapatban egy ekkora szemmel látható lyukat mint a LB sor..
nem tudom ki lehetne ideális még a szabad ügynökök közül, de a hatodik hétig még sok minden töténhet 😊
több mint 14 éve
Másfél Casey-s cikk:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/a-funny-thing-happened-on-the-way-to-4th-down/
http://www.bleedinggreennation.com/2011/8/19/2372577/eagles-vs-steelers-film-review-casey-matthews-was-worse-than-you
több mint 14 éve
Eddig ha jól számoltam 15-en küldték el az e-mail címüket a fantasy játék miatt. A többiek se felejtsék majd PM-ben megírni nekem, hogy tudjam küldeni a meghívót.
több mint 14 éve
Rövid írás a tegnapi meccsről:
http://philly.blog.hu/2011/08/19/steelers_eagles_osszefoglalo
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mike: Chaney
Will: Fokou
Sam: Jordan
szvsz ez lenne a legjobb a jelenlegi rostert elnézve,arról nem is beszélve,hogy Jordan megint jó campet hoz 😂Newman
Fokou-t és Jordan-t felcserélném, tavaly is SAM-ben próbáltuk Jordant, de szar volt, 2 éve viszont Will-ben elég jól muzsikált, még int-eket is szedett. 😊

MLB depth nincs is, Jordan a csere MLB, aki szintén nem valami jó azon a poszton (mivel ő se MLB).BleedingGreen
nekem igazából mind1,meggyőzhető vagyok,még a Jordan Sames felállás is jobb lenne,mint a mostani,csak legyen valami változás.... 😊
új LB-ről meg ne is álmodjatok,erős a LB sorunk,nemde? 😂

több mint 14 éve
Tatupu miért nincs a látókörünkbe?Biztos nem lenne olcsó de ez eddig nem volt akadály ebben az offseason-ben.Vagy vmi más LB?(Morrison)korodiati
Tatupu több okból is. egyrészt valószínűleg már túl drága lenne nekünk. (bár a többi igazolásból kiindulva nem is annyira biztos), másrészt meg Cover 2 védelmet fogunk játszani, amiben Tatupu már tavaly is elég gyenge teljesítményt nyújtott. Én Morrison szerződtetését támogatnám inkább, aki talán nem akkora sztár de legalább megbízható, és nem szokott miss tackle-öket csinálni.
egyébként meccs közben én is azon gondolkodtam, hogy mi a francért nem tesszük vissza Chaneyt középre. Matthewst még akár gyenge oldalon is ki lehetne próbálni, hátha. Az látszik, hogy egyenlőre kicsit kevés kezdő MLB-nek. Jordan pedig jobb Claytonnál. Meg én azt mondom talán Lloyd sem olyan reménytelen mint azt sokan hiszik.
több mint 14 éve
Fokou-t és Jordan-t felcserélném, tavaly is SAM-ben próbáltuk Jordant, de szar volt, 2 éve viszont Will-ben elég jól muzsikált, még int-eket is szedett. 😊 BleedingGreen
Jah első két meccsen leszedett 2-t, aztán utána off üzemmódba kapcsolt. 😀
J. Parker-rel kezet foghat. Szeptemberben mindig nálunk vannak az NFL legjobb védői. 😀
Allen is durva volt tavaly szeptemberben.

Remélem Casey-nek adunk még legalább egy esélyt. Amúgy nála nagyon látszik, hogy egyszer sem szereltünk TC-ben.
Lehet csak az első negyed után szóltak neki, hogy itt nem kéne megállni tackle előtt.
több mint 14 éve
szvsz ez lenne a legjobb a jelenlegi rostert elnézve,arról nem is beszélve,hogy Jordan megint jó campet hoz 😂Newman
Fokou-t és Jordan-t felcserélném, tavaly is SAM-ben próbáltuk Jordant, de szar volt, 2 éve viszont Will-ben elég jól muzsikált, még int-eket is szedett. 😊

MLB depth nincs is, Jordan a csere MLB, aki szintén nem valami jó azon a poszton (mivel ő se MLB).

több mint 14 éve
Tatupu miért nincs a látókörünkbe?Biztos nem lenne olcsó de ez eddig nem volt akadály ebben az offseason-ben.Vagy vmi más LB?(Morrison)korodiati
az edzők szerint jó a mostani LB egység 😀 😀 (az a baj,hogy ez nem vicc)

több mint 14 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Tatupu miért nincs a látókörünkbe?Biztos nem lenne olcsó de ez eddig nem volt akadály ebben az offseason-ben.Vagy vmi más LB?(Morrison)
több mint 14 éve
Beat writer Jeff McLane calls Jamar Chaney a "viable option" to replace Casey Matthews at middle linebacker.
Matthews' lackluster showing on Thursday night has Eagles nation in panic mode. And since free agent Lofa Tatupu doesn't appear to be on the radar, moving Chaney back inside is the easiest move. In that scenario, Keenan Clayton would be installed at WILL and and Moise Fokou would shift to SAM.

Komolyan,mi ilyen hülyék lennénk?Casey legalább padra kerülne,de miért pont Clayton lesz a kezdőben?kemény....mondjuk ennél rosszabb a LB sor már nem lehet,tehát inkább ez az opció valósuljon meg,legalább Chaney is tudna állatkodni megint.Newman
Sztem pedig a mostani kerettel még ez lenne a legjobb opció.Mondjuk ez is karcsú,de ahogy írtad Chaneynek ez jót tehetne.Persze én tőle sem vagyok még elájulva,mert igaz tavaly voltak szép megmozdulásai,de rengeteg hibát is vétett.Te kit tennél Clayton helyére?Rolle-t? 😀 Szánalmas az egész LB sor, bele sem merek gondolni mi van ha vki lesérül.
Greengo
szvsz ez lenne a legjobb a jelenlegi rostert elnézve,arról nem is beszélve,hogy Jordan megint jó campet hoz 😂

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Beat writer Jeff McLane calls Jamar Chaney a "viable option" to replace Casey Matthews at middle linebacker.
Matthews' lackluster showing on Thursday night has Eagles nation in panic mode. And since free agent Lofa Tatupu doesn't appear to be on the radar, moving Chaney back inside is the easiest move. In that scenario, Keenan Clayton would be installed at WILL and and Moise Fokou would shift to SAM.

Komolyan,mi ilyen hülyék lennénk?Casey legalább padra kerülne,de miért pont Clayton lesz a kezdőben?kemény....mondjuk ennél rosszabb a LB sor már nem lehet,tehát inkább ez az opció valósuljon meg,legalább Chaney is tudna állatkodni megint.Newman
Sztem pedig a mostani kerettel még ez lenne a legjobb opció.Mondjuk ez is karcsú,de ahogy írtad Chaneynek ez jót tehetne.Persze én tőle sem vagyok még elájulva,mert igaz tavaly voltak szép megmozdulásai,de rengeteg hibát is vétett.Te kit tennél Clayton helyére?Rolle-t? 😀 Szánalmas az egész LB sor, bele sem merek gondolni mi van ha vki lesérül.
Nem sok + dolgot lehet elmondani a ma hajnali meccsünkről, de szerintem Kafka közéjük tartozik. Ügyes volt most is.
Védelemből nekem Asante volt a nagy wtf! Szerintem kritikán alulit nyújtott ahhoz képest amit tud!

Meg úgy egészében, ez nem volt a mi napunk 😛
De élesben ilyet nem akarok! 😊Gege55
Asante azért játszott szarul,hogy még véletlenül se jöjjön érte ajánlat más csapattól. 😀
Kafka viszont nagyon meggyőző.2 minute drill a végén nagyon szép volt.Mentek a passzok a szélére vagy ha kellett megfutotta a kötelezőt.Nálam most simán Kafka>Young.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem sok + dolgot lehet elmondani a ma hajnali meccsünkről, de szerintem Kafka közéjük tartozik. Ügyes volt most is.
Védelemből nekem Asante volt a nagy wtf! Szerintem kritikán alulit nyújtott ahhoz képest amit tud!

Meg úgy egészében, ez nem volt a mi napunk 😛
De élesben ilyet nem akarok! 😊
több mint 14 éve

Komolyan,mi ilyen hülyék lennénk?Casey legalább padra kerülne,de miért pont Clayton lesz a kezdőben?kemény....mondjuk ennél rosszabb a LB sor már nem lehet,tehát inkább ez az opció valósuljon meg,legalább Chaney is tudna állatkodni megint.

több mint 14 éve
Reid rendesen beoltotta az újságírót 😀 (4. percnél)
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Press-Pass-Andy-Reid/d69a8015-ffce-4f1f-98e2-c9f53d002f11
Egy győztes alapszakasz meccs után nem mosolyog ennyit.
Szinte már élvezte a sajtótájékoztatót.
több mint 14 éve
Kezdjük a jóval

Sérülések:
Trent Cole elbow, Daniel Te'o-Nesheim hamstring strain and Jason Avant right knee contusion.
Avant lenyilatkozta, hogy jól van. Egyik sem tűnik súlyosnak.

1. félidő (kezdők):
OL és a DL jó volt.
JJ-n jöttek 1x át az első félidőben, de Vick pont akkor dobta el, (és kivételesen complete is lett). De Vick-en nem volt nyomás, amikor eldobta.
Egyszer Harrison ért oda Vick-hez Peters oldaláról, de Vick így is el tudta dobni és 1st down is lett belőle. Valamint volt olyan is, hogy Herremans és JJ nem értette meg egymást (late blitz volt) és abból jött is egy sack.
A 3. picknél pedig Shady nézte el a blokkot. A fal szépen megtartotta a védőket.
Összesen 3x volt nyomás Vick-en (14-ből) ez nem rossz egy Steelers ellen. Dunlap és Watkins passznál hiba nélkül játszott. Az se tűnt fel, hogy Celek maradt volna blokkolni. (Azért párszor biztos volt.)
Ha már Celek, neki volt egy rossz blokkja Woodley-n az egyik futásnál. Woodley meg is csinálta a tackle-t a LOS-on.

DNA (a 3 CB) 2 elkapást engedett. Egy volt az Asante TD-s. Azt Allen-el együtt szépen összehozták, valamint DRC nézett be egy passzt 3rd down-nál. El akarta ütni, ahelyett, hogy a biztos tackle-re ment volna és így 1st down lett belőle.

Hanson és N. Allen nem volt vmi jó. Allen-nél ez enyhe kifejezés.

Casey: Sok misstackle (vagy mielőtt megcsinálta volna a tackle-t megállt és ellökték...nem 1 ilyen volt). 2. drive első 4-5 play-ében mindig hibázott. És hozta is a yard-okat a Steelers. Blokkok-ról nem tudott lejönni. Cotchery passzát is rá lehet fogni. Sztem nem volt teljesen az Ő hibája, de egy jobb MLB biztos másként reagált volna. 2. NFL meccsen megesik az ilyen. Összességében nagyon gyenge meccse volt. Főleg futás ellen. Nagyon össze kell magát kapnia.

Shady-nek volt az-az elnézett blokkja, de azonkívül jól tolta.
Henry-nek szép volt az-az egy puntja. Henery-nek se volt sok dolga.
több mint 14 éve
Egy negyedet tudtam éjszaka végigszenvedni(stream is szaggatott)de aztán meguntam ezt a bohóckodást.

Ennyire szarok nem lehetünk szezonban akkor meg minek szenvedjek a gép előtt.

De azért továbbra is kérdés:mit csinálunk az ellenünk futókkal?
Janek
Nem Jenkins és Hargrove lesz a kezdő DT-páros futásoknál. Ők inkább passrusher DT-k. Patterson és Dixon várhatóan jobbak lesznek futás ellen.
LB sorban kíváncsi vagyok lesz-e változás. Szerintem még nem, de ha Casey a Browns ellen is így játszik, akkor szvsz kizárt, hogy vele kezdjük a szezont MLB-ben.

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Egy negyedet tudtam éjszaka végigszenvedni(stream is szaggatott)de aztán meguntam ezt a bohóckodást.

Ennyire szarok nem lehetünk szezonban akkor meg minek szenvedjek a gép előtt.

De azért továbbra is kérdés:mit csinálunk az ellenünk futókkal?

-Vick mennyire tud komoly lenni?
-Mennyire lehet motiválni a 3 CB-t?

elsőre ezek jutottak eszembe mikor kinyomtam a böngészőt éjszaka