Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Szerintem bye weekig simán bekezdünk egy 5-1-el, egyedül a Falconstól kapunk ki (kicsit még a Skins meccset érzem húzósnak). Mivel bye week után jók vagyunk, ezért utána rögtön verjük a tehenészeket, lendületből a Bears/cards kettőst is, a giants meg nem is lehet kérdés. A Patstől kikapunk, majd a super bowlon visszavágunk nekik. Seahawks&Dolphins W, Jets húzós de itthon őket is elverjük. Dallasban már mindegy lesz (12-2-vel állunk a meccs előtt), így tőlük kikapunk (hiszem harcban lesznek épp a vadkártyáért), a skins viszont már a jó draftpozícióra fog hajtani, így őket megint verjük. Akárhogy is nézem, ez 13-3 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 420 — Beware the Slim Reaper!
Jó, akkor nézzük 3 meccsenként (W-L: nem sorrendben, csak mérleg):
- STL, ATL, NYG: 1-2
- SF, BUF, WAS: 2-1
Kicsit rögös lesz a kezdés szerintem. 😊

- bye
- DAL, CHI, AZ: 3-0
- NYG, NE, SEA: 2-1
bye után belehúzunk (szokás szerint) :cool:
- MIA, NYJ, DAL, WAS: 3-1

11-5, ha a Qb és a vékony csapatrészeink nem sérülnek. Ha pl az amúgy sem acélos LB sorból kiesnek, akkor nehéz lesz.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Bő 1 nap van hátra a meccsig és még nem nagyon olvastam itt tippeket a szezonra. :cool:
Sztem 11-5 (10-6)meglesz.A csoportban meg ez a pillanatnyi erősorrend:1.Eagles;2.Cowboys;3.Skins;4.Giants.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
DeSean-nak nem a napokban lesz új szerződése:
DeSean's contract. Source close to situation told me negotiations aren't just far apart; both sides have stopped talking for the moment.

Ezt a GB-t még a 3-4 jó CB-vel is nagyon nehéz lesz megállítani.
Ezért nem erősítettük az LB-sort, mert csak CB-ink lesznek a pályán. 😀Bébé
Hát ez az, nekem is kb az volt az érzésem, hogy nemcsak az NFL szezon kezdődött velük de NFC szezonja velük is ér véget a konfi döntőben. Nem nagyon látok olyan védelmet a mi konferenciánkban ami megállíthatja őket, hacsak nálunk nagyon össze nem rakják. Az AFC-ből lenne egy kettő, Steelers Ravens de nem sok. Úgyhogy nagyon össze kell rázódni a PO-ra ha akarunk valamit, de hát még az is hol van. Na mindegy legalább Rodgers-t csípem, de azért sajtfejű nem leszek😛dande
Nem azért mondom, de csaknem ez a keret tavaly kikapott a Washingtontól és a Miamitól is egy-egy borzalmasan gyenge mérkőzésen, szóval egy meccsen ők is verhetők. Ha a rájátszásban minden párharc 4 győzelemig tartana, mint az NBA-ben, vagy az NHL-ben, akkor azt mondom máris csomagolhatunk, mert itt Pats-Packers döntő lesz. De amíg egy meccsen kell verni az ellent, addig simán megfoghatja őket bárki. Másrészről ez a támadófal nem tűnt olyannak, mint ami garantálná, hogy Rodgers egész szezonra egészséges marad, bár mivel én is bírom a csókát, természetesen nem kívánok rosszat neki.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
DeSean's contract. Source close to situation told me negotiations aren't just far apart; both sides have stopped talking for the moment.

Hát ez az, nekem is kb az volt az érzésem, hogy nemcsak az NFL szezon kezdődött velük de NFC szezonja velük is ér véget a konfi döntőben. Nem nagyon látok olyan védelmet a mi konferenciánkban ami megállíthatja őket, hacsak nálunk nagyon össze nem rakják. Az AFC-ből lenne egy kettő, Steelers Ravens de nem sok. Úgyhogy nagyon össze kell rázódni a PO-ra ha akarunk valamit, de hát még az is hol van. Na mindegy legalább Rodgers-t csípem, de azért sajtfejű nem leszek😛dande
Csak kitalál ellenük valami okosságot az edzői stáb 😊
Nem szabad időt hagyni Rodgersnek,meg kell próbálni siettetni.
A másik lehetőség,hogy hosszan kell támadni ellenük,labda nélkül az oldalvonal mellett ülve még ők sem tudnak parádézni 😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Idén minél több Broncos meccset kell nézni, mert lehet ez lesz Dawkins utolsó szezonja:
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/44622/brian-dawkins-joins-elite-safety-company
1:13-nál nagyon nagy amikor McNabb és Westbrook odafut felsegíteni: (ez volt az utsó meccse a Linc-en)
http://www.youtube.com/watch?v=OGtafMqAPYU&feature=related

Tetszik Shady mentalitása:
http://www.csnphilly.com/09/09/11/Unsung-McCoy-seeks-to-improve-upon-histo/landing_eagles.html?blockID=561600&feedID=692
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 386 — Így remélem megfelelek nektek.....

Hát ez az, nekem is kb az volt az érzésem, hogy nemcsak az NFL szezon kezdődött velük de NFC szezonja velük is ér véget a konfi döntőben. Nem nagyon látok olyan védelmet a mi konferenciánkban ami megállíthatja őket, hacsak nálunk nagyon össze nem rakják. Az AFC-ből lenne egy kettő, Steelers Ravens de nem sok. Úgyhogy nagyon össze kell rázódni a PO-ra ha akarunk valamit, de hát még az is hol van. Na mindegy legalább Rodgers-t csípem, de azért sajtfejű nem leszek😛
több mint 14 éve
Young doutful, szóval Kafka lesz a csereQB.
Asante tweaked his shoulder de játszani fog.
S. Smith lehet, hogy kapni fog pár snap-et.
Casey fogja viselni a headset-et. Gondolom akkor nickel-nél Ő is Chaney lesz fent, nem pedig a Rolle-Chaney duó.

A Rams-nál TE Mike Hoomanawanui (calf) játéka kérdéses.
több mint 14 éve

Ezért nem erősítettük az LB-sort, mert csak CB-ink lesznek a pályán. 😀
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Amadeus91
Ha esetleg találtál magadnak T.O. mezt ami érdekel akkor írj PM-et és megbeszélhetjük a részleteket.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
OFF
Rákerestem, Bills-es meg Bengalsos TO mezt találtam így hirtelen 10 ill. 12 rugóért. Ha kell az eladó elérhetősége írj PM-et (így ki tudjátok kerülni a vatera jutalékát)Rataxes
nagyon nagy előítéletem van a Vaterával kapcs mióta megpróbáltak átvágni.

menjünk át másik topikba
több mint 14 éve
OFF
Rákerestem, Bills-es meg Bengalsos TO mezt találtam így hirtelen 10 ill. 12 rugóért. Ha kell az eladó elérhetősége írj PM-et (így ki tudjátok kerülni a vatera jutalékát)

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
El szoktad olvasni a hozzászólásokat amikre reagálsz? 😊Rataxes
"akit érdekel írjom PM-ben."

?

fáradt vagyok....

jó, szerkesztem én is. 😀

aláhúzott...igen..

fáradt vagyok....Amadeus91
nem akarom rontani a bizniszt, de ha jól tudom van fent vaterán egy Eaglesös TO mez már egy éve!
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Szezonnyitó tippjáték a blogon: http://philly.blog.hu/2011/09/08/szezonnyito_tippverseny
...és,hogy ne feledjük(nekem majdnem sikerült) Tippelde 2011: http://philly.blog.hu/2011/08/17/tippelde_2011

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jó kis videó Casey-ről, nem tudom volt-e már:
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Film-Room-LB-Casey-Matthews/5732f677-44f3-405d-a500-b21798f15b36

több mint 14 éve
Akkor mégegyszer:

Jövő hét elején megint lesz egy adag mez rendelve. Még 1 hely kiadó. Tietek az elsőbbség. Érdekel valakit?
Innen lehet válogatni: http://www.nfljerseyssupply.com/nfl-jersey-c-16.html?zenid=cd82c293dmodrmopn1p9bo1gq0

Az NFL, MLB, NBA mezek ára 10 ezer Ft.
Az NHL mezé bevezető áron 16 ezer Ft.

Akit érdekel az írjon PM-ben.Shawn84
Rataxes
szerk.: Látom meglett közben 😊

több mint 14 éve
El szoktad olvasni a hozzászólásokat amikre reagálsz? 😊Rataxes
"akit érdekel írjom PM-ben."

?

fáradt vagyok....

jó, szerkesztem én is. 😀

aláhúzott...igen..

fáradt vagyok....
több mint 14 éve
El szoktad olvasni a hozzászólásokat amikre reagálsz? 😊 (kis segítség: félkövér, aláhúzott, piros szövegrészt keress)

több mint 14 éve
Jövő hét elején megint lesz egy adag mez rendelve. Még 1 hely kiadó. Tietek az elsőbbség. Érdekel valakit?
Innen lehet válogatni: http://www.nfljerseyssupply.com/nfl-jersey-c-16.html?zenid=cd82c293dmodrmopn1p9bo1gq0

mennyi egy T.O. mez? (tök mind1 milyen csapat)Amadeus91
Ez most komoly? 😊Rataxes
Miért?
több mint 14 éve

mennyi egy T.O. mez? (tök mind1 milyen csapat)Amadeus91
Ez most komoly? 😊

több mint 14 éve

mennyi egy T.O. mez? (tök mind1 milyen csapat)
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Kicsit OFF: Fennt van az első Splash page cartoon. Nekem nagyon tetszik. 😀Shadowt5
Cullen 😂eaglesmcnabb
A legjobb rész, Babin is kemény. Jól nyomják. 😀

több mint 14 éve
Juan Castillo: Jarrad Page will be out there with Kurt Coleman at safety.
Remélem szezon középre - Watkins-szal egyetemben - már kezdő lesz N. Allen.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 123 — je suis poloska
Kicsit OFF: Fennt van az első Splash page cartoon. Nekem nagyon tetszik. 😀Shadowt5
Cullen 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535

Akit érdekel az írjon PM-ben.