NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez kb akkor dőlt el, amikor nagy nehezen megfogta végre a labdát, és gyakorlatilag egyből el is ment mindenki mellett 😀

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Nem is kérdés.Az ÉV MECCSE 2010-ben az NFL.com szerint: Miracle at New Meadowlands http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8204057f/article/no-1-doesnt-get-better-than-miracle-at-new-meadowlands?module=HP_cp2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
lol 😀
Drew Rosenhaus, player rep for DeSean Jackson, acknowledged that he's learned to handle the Eagles differently since the Terrell Owens flap in 2005.
Rosenhaus came to realize that "strong-arming" the front office and allowing disputes to "go public" won't work with the Eagles. There had speculation that DeSean Jackson will hold out into training camp this summer, but Rosenhaus says he will keep in mind the lessons he's learned when he sits down for contract talks with the Eagles.Bébé
S ez most mit jelent számunkra?dande
Rosenhaus DeSean ügynöke tanult a 2005-ös T.O. esetből (Owensnek is ő volt az ügynöke akkor). Az Eagles front office-szal szemben nem működik a keménykedés (holdout, médiában való habverés), mert Bannerék kivágják az embert mint macskát szarni, még akkor is ha fontos játékosról van szó, aki nem pótolható azonnal. Inkább érdemes a tárgyalóasztalnál megpróbálni eredményt elérni.

Azért Jackson helyzete annyiban más, hogy ő még a rookie szerződése alatt van idén, és a fizetése tényleg nevetségesen kevés a teljesítményéhez képest. Ennek ellenére az elmúlt 1-2 évben viszonyleg keveset sírt új szerződésért, néha emlegette, de semmi komoly. Persze, mielőtt gyűjtést rendeznénk neki: egyéb bevételeiből (szponzori szerz, reklám stb.) remekül megél. 😊
Míg Jacksonnak már kijár az új szerződés szvsz, addig T.O.-ék követelései nem voltak reálisak. 2004-ben írt alá egy 7 éves 49 milliós szerződést, aminek csak a 2. évében járt. Ő ezt akara megemelni és átstruktúráltatni, hogy ne a végén kapja az igazán nagy lóvét, hanem az elején. Bannernél ez no chance.

2008-ban Lito Sheppard-nak se hozott szerencsét Rosenhaus. Lito akart új szerződést, tett egy-két kritikus nyilatkozatot, nem jelent meg az önkéntes workout-on, egy évvel később már nem volt a csapatnál. Bár az ő esetében a jelentős forma-visszaesés is közrejátszott abban, hogy a Jets-hez cseréltük.BleedingGreen
Köszönöm! Azért D-Jack helyzete annyiban is más, hogy nemcsak mi köszönhetünk neki sokat hanem ő is nekünk ezért remélem másképp is áll a dolgokhoz és mi sem szívózunk vele, s közben a teljesítménye sem esik vissza mondjuk némileg szándékosan 😛 Érjen már véget a lockout 😐 😐 😐
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
lol 😀
Drew Rosenhaus, player rep for DeSean Jackson, acknowledged that he's learned to handle the Eagles differently since the Terrell Owens flap in 2005.
Rosenhaus came to realize that "strong-arming" the front office and allowing disputes to "go public" won't work with the Eagles. There had speculation that DeSean Jackson will hold out into training camp this summer, but Rosenhaus says he will keep in mind the lessons he's learned when he sits down for contract talks with the Eagles.Bébé
S ez most mit jelent számunkra?dande
Rosenhaus DeSean ügynöke tanult a 2005-ös T.O. esetből (Owensnek is ő volt az ügynöke akkor). Az Eagles front office-szal szemben nem működik a keménykedés (holdout, médiában való habverés), mert Bannerék kivágják az embert mint macskát szarni, még akkor is ha fontos játékosról van szó, aki nem pótolható azonnal. Inkább érdemes a tárgyalóasztalnál megpróbálni eredményt elérni.

Azért Jackson helyzete annyiban más, hogy ő még a rookie szerződése alatt van idén, és a fizetése tényleg nevetségesen kevés a teljesítményéhez képest. Ennek ellenére az elmúlt 1-2 évben viszonyleg keveset sírt új szerződésért, néha emlegette, de semmi komoly. Persze, mielőtt gyűjtést rendeznénk neki: egyéb bevételeiből (szponzori szerz, reklám stb.) remekül megél. 😊
Míg Jacksonnak már kijár az új szerződés szvsz, addig T.O.-ék követelései nem voltak reálisak. 2004-ben írt alá egy 7 éves 49 milliós szerződést, aminek csak a 2. évében járt. Ő ezt akara megemelni és átstruktúráltatni, hogy ne a végén kapja az igazán nagy lóvét, hanem az elején. Bannernél ez no chance.

2008-ban Lito Sheppard-nak se hozott szerencsét Rosenhaus. Lito akart új szerződést, tett egy-két kritikus nyilatkozatot, nem jelent meg az önkéntes workout-on, egy évvel később már nem volt a csapatnál. Bár az ő esetében a jelentős forma-visszaesés is közrejátszott abban, hogy a Jets-hez cseréltük.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
lol 😀
S ez most mit jelent számunkra?
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
lol 😀
Rosenhaus came to realize that "strong-arming" the front office and allowing disputes to "go public" won't work with the Eagles. There had speculation that DeSean Jackson will hold out into training camp this summer, but Rosenhaus says he will keep in mind the lessons he's learned when he sits down for contract talks with the Eagles.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
DeSean tavalyi dropjai, videókkal. Van benne 1-2 csúnya, meg 1-2, ami inkább bravúr lett volna, ha elkapja.
http://www.bleedinggreennation.com/2011/6/4/2206253/game-film-reviewing-all-of-desean-jacksons-dropsBleedingGreen
Sajnos neki is voltak tavaly gyengébb meccsei,ahogy Avantnak és Maclinnek is.Gondolom ezt azóta kielemezték és dolgoznak majd a hibák kijavításán.(csak mehetne már az a munka...)Greengo
Jackson még csak behozza valamennyire a big playekkel a hibákat, de Avant-nál nem férnek bele a dropok, mert neki ez a "mestersége", hogy mindent elkap. Bár a Giants ellen a DeSean punt ret Td-nél kiosztott blokkja után én megbocsátottam neki. 😊
Maclin most a legmegbízhatóbb elkapónk szvsz. Hosszútávon lehet, hogy hasznosabb lesz mint DeSean.

több mint 14 éve
DeSean tavalyi dropjai, videókkal. Van benne 1-2 csúnya, meg 1-2, ami inkább bravúr lett volna, ha elkapja.
http://www.bleedinggreennation.com/2011/6/4/2206253/game-film-reviewing-all-of-desean-jacksons-dropsBleedingGreen
Sajnos neki is voltak tavaly gyengébb meccsei,ahogy Avantnak és Maclinnek is.Gondolom ezt azóta kielemezték és dolgoznak majd a hibák kijavításán.(csak mehetne már az a munka...)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
http://www.bleedinggreennation.com/2011/6/4/2206253/game-film-reviewing-all-of-desean-jacksons-drops

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ez olyan dolog hogy ha ott van nem tudod igazán mit csinál, de ha elmenne rohadtul meglátszana az tuti.
több mint 14 éve
Ez olyan dolog hogy ha ott van nem tudod igazán mit csinál, de ha elmenne ohadtul meglátszana az tuti.
több mint 14 éve
Igazából ez mutatja milyen nagy mágus Reid nem csinál semmit amit igen azt is bénán mégis itt van 12 éve :cool: Szerintem sok csapat szurkolója kiegyezne ezzel.
több mint 14 éve
A 2 coach közötti párharcra a legjobb példa a Miracle at the Meadowlands 2.Reid legnagyobb húzása úgy,hogy bele is hibázott a DeSean fumbleval.(amikor nem challengelt)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Nah ez "érdekes" kérdés:
Ki az NFC East legjobb edzője? Magyarul Reid vs Coughlin.
Bébé
miért számít Reid jó edzőnek?
leszámítva az eredményes FO munkákat, a csapatkeretét rendbetevő funkcióit stb.
nem azaz ismérve a jó edzőknek, hogy csapataikkal képesek tétmeccseken győzni? (mondjuk gyakran, PO, stb...) természetesen no offense, csak kíváncsi vagyoksapka
hát Reidnél én ezt is beszámítottam (FO munkát), mert a playeket nem Ő hívja, szal így más nem nagyon marad. 😀
Az időket elég érdekes időpontokba kéri ki (Ő hibája), szarul cselendzsel (nem az Ő hibája sztem - legalábbis főleg a cameraman-eken múlik), de vhogy mégis mindig ott van a csapat a PO-ban (igaz az utóbbi 2 évben nem jutottunk sokáig). A játékosokkal is jól kijön (legalábbis nincsen rá panasz) és szemlátomást a csapat egészét jól irányítja. Az év második felében pedig rendre feltámadunk (néha kitart a PO-ig, néha nem) szóval ezért is dicséretet érdemel.Bébé
igen, de az FO munkára, ott van a GM, a tulaj, stb. inkább csak döntési helyzetben van ott is, ezért gondoltam, hogy ez nem fontos, bár tudtam elég kevés dolgot tesz (a többi edzőhöz képest, jó ez csúsztatás), tulajdonképpen ezért is kérdeztem miért is tartod annyira jónak.
de végiggondolva a csoport coaching staffjait, valószínű Reidéké a legjobb ígyis-úgyis, (bár arról fogalmam sincs mit csinál Coughlin egész pontosan)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Liga szinten is top 5 Reid így ez nem is lehet kérdés. 😛 Coughlin amúgy engem szórakoztat(kegyetlen megnyilvánulásai vannak a partvonal mellett 😂 ).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nah ez "érdekes" kérdés:
Bébé
nem azaz ismérve a jó edzőknek, hogy csapataikkal képesek tétmeccseken győzni? (mondjuk gyakran, PO, stb...) természetesen no offense, csak kíváncsi vagyoksapka
hát Reidnél én ezt is beszámítottam (FO munkát), mert a playeket nem Ő hívja, szal így más nem nagyon marad. 😀
Az időket elég érdekes időpontokba kéri ki (Ő hibája), szarul cselendzsel (nem az Ő hibája sztem - legalábbis főleg a cameraman-eken múlik), de vhogy mégis mindig ott van a csapat a PO-ban (igaz az utóbbi 2 évben nem jutottunk sokáig). A játékosokkal is jól kijön (legalábbis nincsen rá panasz) és szemlátomást a csapat egészét jól irányítja. Az év második felében pedig rendre feltámadunk (néha kitart a PO-ig, néha nem) szóval ezért is dicséretet érdemel.
több mint 14 éve
Hát nálam nem is kérdés hogy Reid csak sajna TC-nek már összejött az SB win Reidnek meg nem, de még így is egyértelmű összességében.
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Nah ez "érdekes" kérdés:
Bébé
nem azaz ismérve a jó edzőknek, hogy csapataikkal képesek tétmeccseken győzni? (mondjuk gyakran, PO, stb...) természetesen no offense, csak kíváncsi vagyok

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nah ez "érdekes" kérdés:
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/27313/fired-up-friday-rank-the-nfc-east-coaches
Abban biztos vagyok, hogy Reid-et nem cserélném le Coughlin-ra.
Nálam kb X. De mivel Eagles-fan vok, ezért Reid. 😀
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Owner: 10
Quarterback: 10
Coach: 10
Ez azért eléggé adja 😛 A többi úgyis csak kamu kategória 😀Wyatt
Ha Te ide akartad ezt írni, akkor én ... csodálkozom. Össze-vissza írogatsz minden topicba, aztán ez a vége! A Pats topic elérhetősége:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=10&p=113 😊tomi-tomi
Itt volt belinkelve egy lista, így ide reagáltam, semmi össze-vissza írogatás nincsen itt kérem szépen
Azt meg még sem akartam írni, hogy Eli pont eggyel többet nyert eddig, mint a Vick+Kolb kettős 😛Wyatt
Igen, igazad van. Én irkálok össze-vissza!
Ha az első gondolatomat írom be, hogy mi lesz, ha nekem van igazam, akkor most nagyon perverz dolgot kellene csinálnom. Így szerencsére csak csodálkozom. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nagyon kellenek az ilyen srácok a csapatba. Régen D Mac is hasonló kaliberű poéngyáros volt 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 639 — Wrath of Khan
"This was the greatest day of my life," said Dorenbos. "I mean getting picked up by the Eagles was cool. But VIP backstage access to Krispy Kremes, are you kidding me? It's going to be hard to top this one."

😀
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
A srácok (Herremans, Celek és Dorenbos) meglátogattak egy philadelphiai "fánkgyárat":
http://abclocal.go.com/wpvi/story?section=news/sports&id=8165445Bébé
Legnagyobb figurák a csapatban 😊
Amúgy Celeket beengedni az előző kép után a fánkgyárba 😀
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
5. legjobb franchise vagyunk az NFL-ben:
http://msn.foxsports.com/nfl/story/green-bay-packers-are-best-nfl-organization-in-2011-rankings-060111
Mindennek a legalja, hogy a mi QB pontszámunk +1ezik a Giants-ével. 😀

Bébé
Pontosan, mivel nalunk egy QB jatszik, nalatok meg Vick. 😛 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
G.Cobb is volt ezen a workouton(Kolb és Celek) : http://www.youtube.com/watch?v=l-qEsVBX038&feature=player_embedded (Kolb és Maclin): http://www.youtube.com/watch?v=A8A_k7aUJnc&feature=related ,Mikell-el egy gyors interjú 3 részben: http://www.youtube.com/watch?v=e-L_tLl-lY8&feature=related

E-A-G-L-E-S EAGLES !