Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Reid: Graham has an ACL tear.
Graham will "most likely" be placed on IR, says Reid.
Bradley won't go on IR.
Reid: Bradley will be for at least a couple of weeks, maybe more.
Reid: DeSean is "fine." WR has a foot injury.

Nagyon örültem, amikor Tapp idekerült, hát most bizonyíthat.

Graham sérülésében az a legszarabb, hogy nem biztos, hogy a köv. szezonra rendbe jön.
Bassza meg
több mint 13 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
A tegnapi meccs merőben jól jött, a GB, CHI meccs tekintetében.
Így bejött még egy racionális továbbjutási lehetőség, ha kikapunk jövő héten NY-ban.
Ehhez csak az kell, hogy a GB kétszer kikapjon, mi meg csak a Giants ellen. Ő részükről ez benne lehet a pakliban, mert a NE,NY, CHI hármas a soros, és főleg mert Rodgers fejre állt.

Izgalmas lesz mindenesetre.

D-Jax-es témához meg annyit, hogy igazán sajnálni tudom csak azokat - és képzelem az életben mennyi dolgon botránkozhatnak meg - akik az ilyen miatt kiborulnak, és fröcsögő szájjal verik a billentyűket.
Csinálja ezt Ocho, vagy akármelyik liga bohóca, szerintem semmi bántó nincs benne. Persze addig a szintig, amíg nem a csapatlogót, vagy a csapatot akarja az ünneplő megalázni. De például ezt el lehet felejteni természeten, ha a játékos hozza nekünk a jardokat rá pár évre. 😊
Vicc.

JASON KELCE for one more year!!!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
bealudtam,francba...legalább nyertünk,kb erre számítottam
Graham is lesérült? 😕
no nem baj,Te'o tiimeee! 😛Newman
Hehe 😊
Csípem Daniel-t, de engem jobban nyugtatott amíg Graham volt pályán... Cole-tól vártam 1 sack-et, elöző meccsen se volt sack-je, most se 😕 Lehet nem lesz karier rekordja idén, mert ahoz 4 sack kellene, de mondjuk tőlle 3 meccs alatt 4 sack talán (tudom kicsi rá az esély, de drukkolok neki nagyon) összejöhet, de eléggé erős a Giants és a Boys fala... :S
Ráadásul előző meccsen is 2x volt bemozdulása, most is 1x... Ez pedig rá nem volt ennyire jellemző, vagy nem tünt fel nekem?

Bradley-t sajnálom talán a legjobban, nagyon kritikus a helyzete, remélem a szerződését nem veszélyezteti ez a sérülés, mert ugye neki lejár szezon végén?

Ha majd lesz Grahamről és Bradley-ről MR eredmény feltenné valaki? (nagyon köszi előre is)Gege55
én annyira nem voltam nyugodt Grahammal sem,futás ellen elég jól tolja,de pass rush terén nem sokat mutatott még....de majd fog,remélem 😛

több mint 13 éve
GB és Bears verés elég jól jött. McNabb-ék is nyerhettek volna, de így sem rossz.
Este pedig Go Vikings!

Cowboy-ok a DeSean ünnepléséről:
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/12/13/cowboys-say-desean-jackson-is-disrespectful/
Sandrick megmondta a tutit. Nem szabad az end-zone-ba engedni és akkor nem tud ünnepelni.
PE.com-on fent van az ünneplés. DeSean Lurie-t felkapta, majd megpróbálta Reid-et is de ez már nem ment neki. 😀

2. félidő drive-jai:
INT, FG, FG, TD, FG
End of game
Rocca-nak nem sok dolga volt ami a rúgásokat illeti.
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Graham is lesérült? 😕
no nem baj,Te'o tiimeee! 😛Newman
Hehe 😊
Csípem Daniel-t, de engem jobban nyugtatott amíg Graham volt pályán... Cole-tól vártam 1 sack-et, elöző meccsen se volt sack-je, most se 😕 Lehet nem lesz karier rekordja idén, mert ahoz 4 sack kellene, de mondjuk tőlle 3 meccs alatt 4 sack talán (tudom kicsi rá az esély, de drukkolok neki nagyon) összejöhet, de eléggé erős a Giants és a Boys fala... :S
Ráadásul előző meccsen is 2x volt bemozdulása, most is 1x... Ez pedig rá nem volt ennyire jellemző, vagy nem tünt fel nekem?

Bradley-t sajnálom talán a legjobban, nagyon kritikus a helyzete, remélem a szerződését nem veszélyezteti ez a sérülés, mert ugye neki lejár szezon végén?

Ha majd lesz Grahamről és Bradley-ről MR eredmény feltenné valaki? (nagyon köszi előre is)
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Graham is lesérült? 😕
no nem baj,Te'o tiimeee! 😛

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy LeSean McCoy pontosan ugyanannyi futott yarddal áll, mint amennyit DeSean Jackson elkapott azaz 972 van mindkettejüknek.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
No én is végig éjszakáztam a tévé előtt furcsa valahogy nem izgultam meglesz meglesz ha nem, nem még izgulhatunk a pozitív szezonért. Úgyis szokásos hülyeségeink voltak ezeken már fel sem húzom magam csak néhány apróság aztán mondjátok mit gondoltok:
Vicknél azt érzem, kezd pontatlanabbá válni Celeket nagyon túldobta így lett az első int bár ez lehet a fal bénasága miatt is van. Nagy dolog, hogy képes összeszedni magát a hiba után kérdés meddig tudja ezt megtenni.
A D akkor nagyon gáz mikor előnyben vagyunk, mintha pszichésen leeresztenének, amikor ég a ház azért igyekeznek összeszedni magukat nem mindig sikerül.
A redZ D melett nem tudok elmenni szó nélkül. Ez azért SMcD hülyesége is nem igaz, hogy ezt nem lehet rendbe tenni. Volt egy stat 1995-2008 2. voltunk, (nyilván ez átlag) 2009 ha jól emlékszem 21. 2010. 32...... :rolleyes: Ha ez nem változik felesleges PO-ról beszélni ott pillanatok alatt végünk.
Vki D-Jax Ibrához hasonlította, hát sztem azért messze van a kettő. D-Jax inkább fiatal bohóc mint nagyképű (ezt írnám ha máshol játszana) amit lehet kezelni s remélem tudják is majd. Benne van az ego de nem olyan arrogáns mint Ibra (de örülök h elment a Barcából 😊 )
Na a pozítív szezon megvan innentől minden ajándék!

Fly Eagles: deee
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy visszanéztem Jackson TD-ét, a bíró baromságot mond. Arra hivatkozik, hogy a játék után sportszerűtlen. De igazából nem, a játék alatt ünnepelte magát 😀

Chaney lesz elvileg Bradley helyett kezdő majd. Ma passz ellen jó volt eléggé szerintem, de futás ellen javulnia kell még (AP, Giants kettősére készülve ez fontos).

DeSean sérüléséről is van update: biztosan fog tudni játszani Giants ellen, ha csak edzésen meg nem sérül. Amúgy ő így kezdte twitteren: "Csak meg akarom köszönni mindenkinek a támagatást! A nagy játékosok a kellő pillanatban feljebb lépnek!És én nem voltam végig 100%..."

És ha már twitter, akkor pár játékos csíripelései:
Weaver gratulál a csapatnak.
Asante Samuel kiemeli Vicket, McCoy, Herramanst és D-Jaxet.
McCoy először írja Asante-nak, hogy jövőhéten szükség lesz rá. Majd írja, hogy örül, hogy tudtak egy kemény meccsen nyerni egy nagy rivális ellen.
Vick először Jacksonnak gratulál, majd: "jó csapat nyert ma, tartsuk meg ezt"
És Mr. Everything (Todd Herremans, a OL, TE, WR és még sok posztra bemondtuk...): Köszöni mindenkinek a támagátst, majd írja, nem bírja kivárni, hogy Phillybe érjenek. Majd elnézést kérek a fantasy tulajoktól

Még valami: Vick a Time magazin 2010-es toplistáján comeback kategóriában 9. lett. Ő az egyedüli NFL játékos, sőt sportoló a 10ben.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Reid szavaiból pár, egész interjú elvileg úgyis fordítva lesz (most tényleg, vizsgaidőszak van, úgyhogy január végéig áradni fognak cikkek, elemzések, portrék, minden 😀 vagy pofára esek):
- Bradleynek kificamodott a könyöke, reggel MRI, de szinte biztos, hogy alapszakaszban már nem játszik, esetleg rájátszásban (ha lesz).
- Graham (térd), Clayton (rándulás térdnél, kb mint Asante sérülése, ugyanaz, csak kérdés a súlyossága) és DeSean (lábával van valami, de hát láttuk a TD-nél...) is jelenleg sérültté lépett elő

Adam Schefter pedig már arról ír, hogy mekkora show lenne, ha NFC döntőben Vick visszatérne Atlantába.

Most néztem, hogy a nagy DeSean játék, nagyon hasonlított a tavalyi Maclin TD-resomebody08
Főleg a celebration 😊deny79
Mondjuk DeSean amit itt a meccs végén kitolt abból nem nagyon látszott,hogy sérült. 😀

Fontos győzelem volt.9-4.Ez most a legfontosabb...persze nagy árat fizettünk érte.(sok sérült)
DeSean 210 yardjával meg az extra TD-al nálam a hét játékosa.Shady is megmutatta mit is tud(149 yard)...és igen bátrabban kéne használnunk. Védelem hozta a formáját.1-2 szokásos benyalt play kivételével jól dolgoztak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Reid szavaiból pár, egész interjú elvileg úgyis fordítva lesz (most tényleg, vizsgaidőszak van, úgyhogy január végéig áradni fognak cikkek, elemzések, portrék, minden 😀 vagy pofára esek):
- Bradleynek kificamodott a könyöke, reggel MRI, de szinte biztos, hogy alapszakaszban már nem játszik, esetleg rájátszásban (ha lesz).
- Graham (térd), Clayton (rándulás térdnél, kb mint Asante sérülése, ugyanaz, csak kérdés a súlyossága) és DeSean (lábával van valami, de hát láttuk a TD-nél...) is jelenleg sérültté lépett elő

Adam Schefter pedig már arról ír, hogy mekkora show lenne, ha NFC döntőben Vick visszatérne Atlantába.

Most néztem, hogy a nagy DeSean játék, nagyon hasonlított a tavalyi Maclin TD-resomebody08
Főleg a celebration 😊

Értékelt a philly.com:
Futójáték: B-
Passzjáték: B+
Futás elleni védelem: B-
Passz elleni védelem: B+
ST: B+
Összességében: B
Bővebben, indoklással: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Domos_Eagles-Cowboys_report_card.html
több mint 13 éve
Most néztem, hogy a nagy DeSean játék, nagyon hasonlított a tavalyi Maclin TD-re
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Graham: knee sprain. MRI után derül ki, hogy a szalagok épek-e. Ha szerencsénk van szerintem akkor is 2-3 hét kihagyás minimum.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Ez megint húzós volt. Lehet hogy nagy árat fizettünk Bradley-vel és Graham-mel . Jobbulást nekik.
O-line az első félidőben penetra volt, Vicket sokszor megütötték. A Király a fal jobb oldalán (is) időzített bomba. A másodikban már javultak valamit, volt honnan (Peters és Herremans kiemelkedett azért, bennük lehet bízni).
Fussunk már egy kicsit többet könyörgöm. Öröm Shady játékát nézni, ha normális formációból futhat és nem a shotgun-draw-ból.
Desean ma hozta a nagy játékokat. Maclin viszont leggyengébb meccsét játszotta idén.
Az első és az utolsó Dallas drive kivételével a védők jók voltak, Hanson és Lindley ma felnőttek a feladathoz. D. Patterson biztosan szerel, ezt szeretem benne legjobban továbbra is.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Eddig egész jól alakultak nekünk az eredmények... NFC South nem, de North igen. Giants majd holnap dönt.
Ami rossz, hogy nagyon rossz előérzetem van meccsel kapcsolatban, utoljára rég volt ennyire... És nem Samuel miatt...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól megszívtuk a Viking meccset, így, hogy semleges pályán lesz még a Kansas-i kényszerleszállással együtt is a Giants az egyértelmű esélyes.

SPOILER

de legalább a Lions szívességet tett nekünk. Gusztustalan, hogy leírom, de ma go Pats😊 Chicago-ban olyan hó van, hogy a közvetítésben ki kell rakni, hogy hol melyik yardos vonal lenne :osomebody08
Nem biztos, hogy jó ez a Giantsnek. Egy nappal kevesebb felkészülési idő ellenünk 😊 Nekünk ma verni kell a 'Boyst, aztán jövő héten mehetünk a Giants-el a csoportelsőségért 😊
több mint 13 éve
Jól megszívtuk a Viking meccset, így, hogy semleges pályán lesz még a Kansas-i kényszerleszállással együtt is a Giants az egyértelmű esélyes.

SPOILER

de legalább a Lions szívességet tett nekünk. Gusztustalan, hogy leírom, de ma go Pats😊 Chicago-ban olyan hó van, hogy a közvetítésben ki kell rakni, hogy hol melyik yardos vonal lenne :o
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyértelmű volt amúgy is, hogy offense-nek kell meccset hoznia. Asante, ha visszatért volna, akkor se lenne tökéletes azonnal. Nálunk idén az offense nem csak meccseket, hanem bajnokságot is kell(ene), hogy járjon.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Asante 😕

Lindley vagy Hanson kezd? Úgy érzem, hogy azon az oldalon Mikell-re támaszkodhatunk leginkább...

Én am N. Allentől várok nagy playeket 1-2 TO-t. Neki még elméletben vannak esélyei a legjobb újonc védő címre?Gege55
Sztem Hanson kezd, de majd Lindley-t is sokat fogjuk látni a szélen.
Bébé
Elvileg Asate nélkül eddig az volt a rendszer, hogy Hanson volt a kezdő RCB, de nickel esetén Lindley ment a szélre és Hanson meg a saját helyére nickelbe.BleedingGreen
Ez lesz sztem most is.Ahogy azt Bébé is megírta az O#-nek kell brillíroznia megint.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Asante 😕

Lindley vagy Hanson kezd? Úgy érzem, hogy azon az oldalon Mikell-re támaszkodhatunk leginkább...

Én am N. Allentől várok nagy playeket 1-2 TO-t. Neki még elméletben vannak esélyei a legjobb újonc védő címre?Gege55
Bébé
Elvileg Asate nélkül eddig az volt a rendszer, hogy Hanson volt a kezdő RCB, de nickel esetén Lindley ment a szélre és Hanson meg a saját helyére nickelbe.

több mint 13 éve
Asante 😕

Allen esélytelen a DROY címre. És sajnos Graham is elég távol van tőle.Bébé
Grahamről tudtam, h nem kaphatja meg, de Allenben reménykedtem még, de akkor ezek szerint ne gondolkozzak ezen :S

Nektek mi a véleményetek: Lindley vagy Hanson?
Én inkább Lindley-re tenném a voksot, mármint, h ki a jobb, vagy inkább azt írnám, h kiből nézem ki azt, h kevesebbet hibázik hajnalban.
több mint 13 éve
Asante 😕

Allen esélytelen a DROY címre. És sajnos Graham is elég távol van tőle.
több mint 13 éve
Asante 😕

Én am N. Allentől várok nagy playeket 1-2 TO-t. Neki még elméletben vannak esélyei a legjobb újonc védő címre?
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Újabb DeSean vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=MJNwagG0T9M&feature=player_embeddedBébé
Ez kicsit ilyen sefüle-sefarka videó volt 😊 Vicces ahogy rohangászik az alagútban 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Újabb DeSean vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=MJNwagG0T9M&feature=player_embedded