Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Andy Reid Dallas mérkőzés utáni interjúja: http://philly.blog.hu/2010/12/14/14_het_utan_andy_reid
Meg láthatóak a végleleges menügombok is elvileg, bár update folyamatos.

Szabler nagy meccs sorozat közzététele is folyamatban, második ötös közepén járok, csak nem akarok pontatlanságokat írni, illetve szeretném néha kissé hosszabbra venni, mint a ctrl+c és ctrl+v kombó
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Srácok!

OFF

Én egy nyugodt ember vagyok de F. Ricsinek megint sikerül felb.ni az agyam ráadásul egy Baltimore Houston meccs ismétlése közben :o :o :o :o :o . Muszáj nekünk minket piszkálni örökké meg Vicket. Miért fáj az neki, hogy valaki új lehetőséget kapott???? Miért nem bír megbékélni vele, ő mindig mindent tökéletesen csinált és soha nem kellett valamiben újat kezdenie, hogy örökké ekézi őt meg az egész csapatot. Már észre se veszi szerintem. Miről van szó? Arról ,hogy Schaubot leütközték szabályosan úgy, hogy a pályán kívülre került majd jött egy zászló, de nem ezért. Erre eszükbe jutott a tegnapi Cowboys meccs ahol "szabályosan" ellökték Vicket már a pályán kívül jó nagyot zuhant és semmi zászló nem volt. Reid reklamált persze. Erre most Ricsinek muszáj megjegyeznie, hogy itt bezzeg Kubiak nem reklamált és milyen jó fej ezért (ez a hangján érződött) s Reid milyen hülye, hogy reklamál, mellékesen Reidnek igaza volt, (arról nem is beszélve, hogy egyszer Cole fejét is majdnem letépték és arra sem volt zászló de ez most mindegy nyertünk nem érdekes)Nem tudná már neki valaki megmondani, hogy szálljon le rólunk vagy ha nekünk kell meccset közvetítenie adja át másnak???? A legnagyobb kín neki az lenne ha véletlenül összejönne a Chiefs Eagles SB (mondjuk ennek spec. örülnék) és mi nyernénk! Léci ha közületek találkozik vele valaki (nekem erre nincs módon, meg jobban jár ha nem 😛 ) beszélgessen már vele egy kicsit erről, nem is csak velünk kapcsolatban, hanem a jelenségről ahogy a neki valamiért nem szimpatikus csapatokhoz áll. Jó tudom nézzem az ESPNA-t meg is van a lehetőségem, de akkor is bosszant. Nem először!

uff: bocs a némi offért (vagy erősért)
deeeedande
Szerintem most az Austin Collie-s incidens miatt nem szimptaziál veletek. Utalt is rá a Chicago-meccs végén. Pedig 2 perc guglizással tisztázhatná, hogy akkor nem a sérülést fújjolták a kinti fanok, hanem a zászlódobást. (nekem is sikerült ennyi idő alatt pedig én Giants-fan vagyok 😊 )

Ha vmi mélyebben gyökerező oka van (pl. a zöld szín vált ki belőle negatív érzelmeket csapatsportágakban...), azt nem ismerem, de profi kommentátorként tartózkodnia kellene ezektől. Valóban nem szimpatikus!
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Eagles

14. The Play that went on forever
Dátum: 2004. november 15.
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplők: Donovan McNabb, Freddie Mitchell

"McNabb's 14-second scramble, 60-yard bomb to Mitchell to stun Cowboys."

http://www.youtube.com/watch?v=3wk0FTF0-eo

13. Skladany touchdown clinches 1949 NFL title
Dátum: 1949. december 18.
Ellenfél: Los Angeles Rams
Főszereplő: Leo Skladany

"Obscure rookie blocks punt, recovers, and scores in win over Rams."

Greasy Neale, a bajnokcsapat edzője

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok!

OFF

Én egy nyugodt ember vagyok de F. Ricsinek megint sikerül felb.ni az agyam ráadásul egy Baltimore Houston meccs ismétlése közben :o :o :o :o :o . Muszáj nekünk minket piszkálni örökké meg Vicket. Miért fáj az neki, hogy valaki új lehetőséget kapott???? Miért nem bír megbékélni vele, ő mindig mindent tökéletesen csinált és soha nem kellett valamiben újat kezdenie, hogy örökké ekézi őt meg az egész csapatot. Már észre se veszi szerintem. Miről van szó? Arról ,hogy Schaubot leütközték szabályosan úgy, hogy a pályán kívülre került majd jött egy zászló, de nem ezért. Erre eszükbe jutott a tegnapi Cowboys meccs ahol "szabályosan" ellökték Vicket már a pályán kívül jó nagyot zuhant és semmi zászló nem volt. Reid reklamált persze. Erre most Ricsinek muszáj megjegyeznie, hogy itt bezzeg Kubiak nem reklamált és milyen jó fej ezért (ez a hangján érződött) s Reid milyen hülye, hogy reklamál, mellékesen Reidnek igaza volt, (arról nem is beszélve, hogy egyszer Cole fejét is majdnem letépték és arra sem volt zászló de ez most mindegy nyertünk nem érdekes)Nem tudná már neki valaki megmondani, hogy szálljon le rólunk vagy ha nekünk kell meccset közvetítenie adja át másnak???? A legnagyobb kín neki az lenne ha véletlenül összejönne a Chiefs Eagles SB (mondjuk ennek spec. örülnék) és mi nyernénk! Léci ha közületek találkozik vele valaki (nekem erre nincs módon, meg jobban jár ha nem 😛 ) beszélgessen már vele egy kicsit erről, nem is csak velünk kapcsolatban, hanem a jelenségről ahogy a neki valamiért nem szimpatikus csapatokhoz áll. Jó tudom nézzem az ESPNA-t meg is van a lehetőségem, de akkor is bosszant. Nem először!

uff: bocs a némi offért (vagy erősért)
deeee
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pár kis adat az idei DeSean-ról és a tavalyiról:
Tavaly 4.1 elkapás/meccs, idén 3.8. Tavaly 77 yard/meccs, idén 81. Tavaly 18.6 yard/elkapás, idén 23.1 (!)

Ha valakit amúgy érdekelne Kevin Curtis sora, tegnap a Miami igazolta le.deny79
már tavaly is vezetett yard/elkapás mutatóban 😀
Curtisnek meg személy szerint nagyon örülök, gondolom akkor a betegsége sem súlyosbodott.eaglesmcnabb
Idén elvileg nem vezet, harmadik talán. De majd Giants elleni beharangozóra előkeresem, és beleírom 😊

Sziasztok!
Nemrég sikerult megszereznem a PHI-DAL meccset (koszonet erte Zavi27nek) és azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok veletlenul, hogy honnan lehetne letölteni a meccs elején elhangzo dalt? Azt hiszem ez valami hivatalos dal a Sundaynightra az NBC csatornanak.
Koszi a valaszt elore is!
GO EAGLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Giusi86
Itt van, innen már le lehet szedni ezerféleképpen: http://www.youtube.com/watch?v=CD1to3tJwfQ&feature=related
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Tavaly 4.1 elkapás/meccs, idén 3.8. Tavaly 77 yard/meccs, idén 81. Tavaly 18.6 yard/elkapás, idén 23.1 (!)

Ha valakit amúgy érdekelne Kevin Curtis sora, tegnap a Miami igazolta le.deny79
már tavaly is vezetett yard/elkapás mutatóban 😀
Curtisnek meg személy szerint nagyon örülök, gondolom akkor a betegsége sem súlyosbodott.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Nemrég sikerult megszereznem a PHI-DAL meccset (koszonet erte Zavi27nek) és azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok veletlenul, hogy honnan lehetne letölteni a meccs elején elhangzo dalt? Azt hiszem ez valami hivatalos dal a Sundaynightra az NBC csatornanak.

Koszi a valaszt elore is!

GO EAGLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Ha valakit amúgy érdekelne Kevin Curtis sora, tegnap a Miami igazolta le.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Simán nyert a Giants, szal nagy eséllyel a köv meccs dönt a NFC East bajnoki címről.
Még 1 Packers vereség jól jönne a szezonban (lehetőleg ne a Giants ellen) illetve azt nem tudom, hogy ha x van a Tampa-val, akkor ki jutna tovább. De sokkal jobb lenne, ha megcsapnánk az Óriásokat és továbbra is a saját kezünkben lenne a sorsunk.

Reid azt nyilatkozta, hogy nagy eséllyel Justice és Asante is játszani fog.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Volt már olyan, hogy vki kevesebb, mint 50 elkapással éri el az 1000 yardot? Mert DeSean erősen pályázik erre a címre.
(Bár ahogy nézem a statokat lehet, hogy tavaly is összejött neki.)

The #Eagles-Vikings Dec. 26 game at the Lin has been moved from a 1 pm start to 8:20 pm.
Amerika csapata 😀
It will be the 6th prime time game for the #Eagles this season. They are 5-0 in the first 5.Bébé
Tök jó csak megint éjszakázhatunk úgy látszik idén már csak ez jutott nmekünk. Sztem több ilyen TV-s idényünk nem nagyon lesz ki kéne használni és meghálálni az érdeklődést egy SB győzelemmel (hol van az még...) 😊dande
Sztem a főműsoridős meccsek a legjobbak.Persze nem egyszerű másnap a melóban/suliban,de sztem megéri.
Azt nem értem,hogy a most vasárnapi meccsünket miért nem tették át.... 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Volt már olyan, hogy vki kevesebb, mint 50 elkapással éri el az 1000 yardot? Mert DeSean erősen pályázik erre a címre.
(Bár ahogy nézem a statokat lehet, hogy tavaly is összejött neki.)Bébé
Azért voltak egy páran.

http://www.pro-football-reference.com/play-index/psl_finder.cgi?request=1&match=single&year_min=1920&year_max=2010&season_start=1&season_end=-1&age_min=0&age_max=99&draft_round_min=0&draft_round_max=99&league_id=&team_id=&is_active=&is_hof=&pos_is_qb=Y&pos_is_rb=Y&pos_is_wr=Y&pos_is_te=Y&pos_is_rec=Y&pos_is_t=Y&pos_is_g=Y&pos_is_c=Y&pos_is_ol=Y&pos_is_dt=Y&pos_is_de=Y&pos_is_dl=Y&pos_is_ilb=Y&pos_is_olb=Y&pos_is_lb=Y&pos_is_cb=Y&pos_is_s=Y&pos_is_db=Y&pos_is_k=Y&pos_is_p=Y&c1stat=rec&c1comp=lt&c1val=50&c2stat=rec_yds&c2comp=gt&c2val=1000&c3stat=&c3comp=gt&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=year_id&order_by_asc=Y

A Buffalo Bills-es Elbert Dubenion 1964-ben 1139 yardot szedett össze 42 elkapással. Ez átlagban kb. 27 yardot jelent elkapásonként!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

The #Eagles-Vikings Dec. 26 game at the Lin has been moved from a 1 pm start to 8:20 pm.
Amerika csapata 😀
It will be the 6th prime time game for the #Eagles this season. They are 5-0 in the first 5.Bébé
Tök jó csak megint éjszakázhatunk úgy látszik idén már csak ez jutott nmekünk. Sztem több ilyen TV-s idényünk nem nagyon lesz ki kéne használni és meghálálni az érdeklődést egy SB győzelemmel (hol van az még...) 😊
több mint 13 éve

Amerika csapata 😀
It will be the 6th prime time game for the #Eagles this season. They are 5-0 in the first 5.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
DeSean-t a meccs végén kérdezték,hogy miért így adta be a TD-t.Erre csak annyit mondott széles vigyorral ,hogy ilyen TD-ket még soha nem láthattunk és nem is fogunk egyhamar az NFL történelmében.Egyéni befejezések amiket azért meg fogunk jegyezni.
Sztem ezzel nincs is baj addig amíg el nem ejti a labdát az 1 yardosnál és nem töri magát össze egy esetleges szaltóval. 😀
Ami nekem nagyon szimpatikus vele kapcsolatban az,hogy látszik rajta,hogy azért lett profi játékos,hogy megmutassa ő kora legjobb elkapója és ezért mindent meg is tesz a pályán.Amit letesz az asztalra az sztem rendkívüli a körítés meg egyedivé teszi őt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Védelem értékelése:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Man_Up.html
+ Dixon, Hanson, Mikell
- Allen, Sims

Graham sérülése egyre jobban felbasz és nem azért mert az idei szezont kell kihagynia.
Minden bizonnyal K. Clayton is out a köv. meccsre.

J. Harrison isten csere volt. Nem mintha olyan sok yardot hozna, hanem azért mert M. Bell szar (volt) és ha itt tudnánk tartani jövőre is, akkor a back-up RB se lenne need.
A másik nagy szerzeménye Roseman-nak: Colt Anderson. Nem semmi, hogy a gyerek mit nyújt az ST-ben.Bébé
Hát ha nem is sok de fontos yardokat hoz A TD-je se volt gyenge, s többet hozna ha több carry jutna neki. Remélem meg tudjuk tartani. Lehet egy jó GM-rt ő volt az ellenérték 😛 , van néhány kötődése már a két csapatnak. Csak Reidet ne csábítsa oda Holmgren mondván itt már kicsit unalmas új munkába kezdek (tudom még van két idénye nálunk de akkor is). Apropó szerződések: lehet esetleg valamit tudni arról, hogy állunk a jövőre nézve a szerződésekkel ha normál módon lesz szezon? Köszi az infót!dande
http://www.eaglescap.com/next.html - itt mindent megtalálsz
nem túl rózsás a helyzet

több mint 13 éve
Hát ez gáz mert ez biz a karrierjébe illetve a hosszútávú magas szintű játékba. Nem véletlenül hoztunk ennyi DE-t😕 Ezért is voltam mérges h minek kell D-Jaxt eröltetni a TDután én vissza nem engedtem volna nemhogy még riverset fut... J Harissonak is adhatnánk többet látjuk milyen jó a srác nem lenne muszáj Shadyt összetörni nem 1-2 vagy fél idényre szeretnénk. Ti mit gondoltok erről illetve JHról? Sztem nagy csere volt!dande
Én azt gondolom, hogy tegnap McCoynak futni kellett garbage time-ban, hogy meglegyen a fantasyban az első kiemelt helyem, de természetesen semmilyen más esetben nem szabadna őt erőltetni, ha már nincs tét. Mondjuk tegnap még volt tét bőven, szóval nem gond, hogy fent volt, mert egyszemélyes 4 minute drill-t nyomott és eldöntötte a meccset nekünk.somebody08
Igen nyilván nem a végére gondoltam hanem korábbra, volt is amikor egyszer ő csinálta meg a1st down-t mondtam is magamban na végre 😊
több mint 13 éve
Védelem értékelése:
+ Dixon, Hanson, Mikell
- Allen, Sims

Graham sérülése egyre jobban felbasz és nem azért mert az idei szezont kell kihagynia.

J. Harrison isten csere volt. Nem mintha olyan sok yardot hozna, hanem azért mert M. Bell szar (volt) és ha itt tudnánk tartani jövőre is, akkor a back-up RB se lenne need.
A másik nagy szerzeménye Roseman-nak: Colt Anderson. Nem semmi, hogy a gyerek mit nyújt az ST-ben.Bébé
Hát ha nem is sok de fontos yardokat hoz A TD-je se volt gyenge, s többet hozna ha több carry jutna neki. Remélem meg tudjuk tartani. Lehet egy jó GM-rt ő volt az ellenérték 😛 , van néhány kötődése már a két csapatnak. Csak Reidet ne csábítsa oda Holmgren mondván itt már kicsit unalmas új munkába kezdek (tudom még van két idénye nálunk de akkor is). Apropó szerződések: lehet esetleg valamit tudni arról, hogy állunk a jövőre nézve a szerződésekkel ha normál módon lesz szezon? Köszi az infót!
több mint 13 éve

Így biztos nem hagyjuk annyiban a DE posztot az offseasonban. Nem kizárt, hogy megint hozunk egy DE-t a drafton (attól is függ hogy Sapp képes lesz-e beilleszkedni 43-ba). Azért remélem Graham-ből nem lesz második McDougle, akinek a sérülések tönkretették a karrierjét. Persze Graham tehetségesebb, de a következő év sorsdöntő lehet neki.

Anderson egy állat, rendesen aprít ST-ben.BleedingGreen
+ Victor Abiamiri
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Hát ez gáz mert ez biz a karrierjébe illetve a hosszútávú magas szintű játékba. Nem véletlenül hoztunk ennyi DE-t😕 Ezért is voltam mérges h minek kell D-Jaxt eröltetni a TDután én vissza nem engedtem volna nemhogy még riverset fut... J Harissonak is adhatnánk többet látjuk milyen jó a srác nem lenne muszáj Shadyt összetörni nem 1-2 vagy fél idényre szeretnénk. Ti mit gondoltok erről illetve JHról? Sztem nagy csere volt!dande
Én azt gondolom, hogy tegnap McCoynak futni kellett garbage time-ban, hogy meglegyen a fantasyban az első kiemelt helyem, de természetesen semmilyen más esetben nem szabadna őt erőltetni, ha már nincs tét. Mondjuk tegnap még volt tét bőven, szóval nem gond, hogy fent volt, mert egyszemélyes 4 minute drill-t nyomott és eldöntötte a meccset nekünk.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!

Így biztos nem hagyjuk annyiban a DE posztot az offseasonban. Nem kizárt, hogy megint hozunk egy DE-t a drafton (attól is függ hogy Sapp képes lesz-e beilleszkedni 43-ba). Azért remélem Graham-ből nem lesz második McDougle, akinek a sérülések tönkretették a karrierjét. Persze Graham tehetségesebb, de a következő év sorsdöntő lehet neki.

Anderson egy állat, rendesen aprít ST-ben.

több mint 13 éve
Védelem értékelése:
+ Dixon, Hanson, Mikell
- Allen, Sims

A másik nagy szerzeménye Roseman-nak: Colt Anderson. Nem semmi, hogy a gyerek mit nyújt az ST-ben.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jerome egy isten,nem is igazán értem,hogy a Cleveland miért nem tartott rá igényt...Még akkor sem,ha tudjuk,hogy Traktor mit művel idén,egy jó kis split carry létrejöhetett volna ott,mert nem egy futóstílust képvisel a két back,no mind1.Kicsit sajnálom a srácot...

több mint 13 éve
Hát ez gáz mert ez biz a karrierjébe illetve a hosszútávú magas szintű játékba. Nem véletlenül hoztunk ennyi DE-t😕 Ezért is voltam mérges h minek kell D-Jaxt eröltetni a TDután én vissza nem engedtem volna nemhogy még riverset fut... J Harissonak is adhatnánk többet látjuk milyen jó a srác nem lenne muszáj Shadyt összetörni nem 1-2 vagy fél idényre szeretnénk. Ti mit gondoltok erről illetve JHról? Sztem nagy csere volt!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Pont ez hiányzott Grahamnek. Újonc évében ACL szakadás, ráadásul decemberben, úgyhogy lehet, hogy TC-re nem is lesz egészséges, pedig arra nagy szüksége lenne, hogy tovább fejlődjön.
Egyébként a sérülése kísértetiesen hasonlít Bradley tavalyi sérülésére: senki nem ért hozzá, egy rossz lépés és annyi.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bazzeg, Graham 😕