NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 15 éve
nfl.com-on még nem olvasható a cikk, de néztem én is. igazából két ilyen meccs után Reid nem nagyon tehetett mást. Vick eddig rászolgált, mindenképpen megérdemli az esélyt. személy szerint én örülök neki.

több mint 15 éve
Nekem már kirakta a live ablakot de még nem tölti..szval még nem kezdődött.Ott néztem először, de nem láttam hirtelen sehol "watch now" vagy hasonló feliratot. De akkor megnézem tüzetesebben 😊RataccessSajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Ott néztem először, de nem láttam hirtelen sehol "watch now" vagy hasonló feliratot. De akkor megnézem tüzetesebben 😊Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.Greengo
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?RataccessNyilván a honlapon.Na katt oda.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Sajtótájékoztatót lehet nézni valahol?
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Deny79-el mi lehet? 😊 😛 Jó rég nem járt a topicban...RataccessPont akartam kérdezni. Sztem most a haját tépi. 😂
Meg azt is,hogy a blog kipukkadt?
Hát így valóban kurva sok értelme volt elküldeni McNabbot. Vicket helyére is lehet keresni embert nemsokára. Nem csak azért nem örülök ennek, mert Kolb nálam van GMben, hanem mert egyszerűen undorítónak találom Vicket, illetve azt, hogy még valaha játszhat. Remélem valaki IRre pakolja jó hamar.tenorxPont azon agyalok,hogy ez most annak szól,hogy 2 meccs után visszasírjuk Donovant???

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Hát így valóban kurva sok értelme volt elküldeni McNabbot. Vicket helyére is lehet keresni embert nemsokára. Nem csak azért nem örülök ennek, mert Kolb nálam van GMben, hanem mert egyszerűen undorítónak találom Vicket, illetve azt, hogy még valaha játszhat. Remélem valaki IRre pakolja jó hamar.
több mint 15 éve
Azt írják..ennek semmi köze Kolb egészségi állapotához.00.15-kor sajtótájékoztató majd kiderül, hogy a szar játék vagy még az agyrázkódás miatt nem játszhat.BleedingGreenBreaking:Eagles name Vick starterWOW!
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolbászból.Kíváncsi lennék a reakcióira.Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
00.15-kor sajtótájékoztató majd kiderül, hogy a szar játék vagy még az agyrázkódás miatt nem játszhat.Breaking:Eagles name Vick starterWOW!
Head coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.BleedingGreen
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolbászból.Kíváncsi lennék a reakcióira.Greengo

több mint 15 éve
Deny79-el mi lehet? 😊 😛 Jó rég nem járt a topicban...
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Breaking:Eagles name Vick starterWOW!
Most olvasom én is. Ez azért érett(!!!),bár sokat tényleg nem láthattunk Kolb"ász"ból.Kíváncsi lennék a reakcióira.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Breaking:Eagles name Vick starter?
Ez érdekes hír... Kiváncsi vagyok mi állhat a háttérben.
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Breaking:Eagles name Vick starterHead coach Andy Reid has named Michael Vick the starting quarterback of the Philadelphia Eagles.

több mint 15 éve
nyertél... 😂Tony Hunt... 😀 😀BleedingGreenMoatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Greengorunning back Martell Mallett ...tûzoltó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Tony Hunt... 😀 😀running back Martell Mallett ...tûzoltóJoique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Greengo
Ha nagyobb nevekre vagy kíváncsi, akik most FA-ek, akkor ők ugranak be:
Ladell Betts: öreg, sérülékeny, nem illik a sémánkba
Willie Parker: öreg, sérült, most engedték el a Skins nyugdíjas futói közül is, ez mindent elmond
Justin Fargas: nyáron volt nálunk próbajátékon, már akkor sem kellett...
Ryan Moats: mi draftoltuk anno 3. körben, ha jól emlékszem, de már akkor sem tudta megtanulni a playbookot és nem tud pass blockolni, inkább őt se...
Szóval szerintem ezek mind < M.BellBleedingGreen

több mint 15 éve
running back Martell Mallett ...Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)GreengoBocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.
Willie Parker: öreg, sérült, most engedték el a Skins nyugdíjas futói közül is, ez mindent elmond
Ryan Moats: mi draftoltuk anno 3. körben, ha jól emlékszem, de már akkor sem tudta megtanulni a playbookot és nem tud pass blockolni, inkább őt se...
több mint 15 éve
Moatsal ne rémisztgess. 😂 (rémálom volt)Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Joique Bell 4. számú RB lesz, szóval max spec.teamben lesz használva, ott is ritkán. Ha olyan játékost akartunk volna, aki érdemben szóhoz juthat akkor valószínű M.Bellt küldjük el és helyére hoztunk volna vkit.
Szóval szerintem ezek mind < M.Bell

több mint 15 éve
The Eagles have released safety Chip Vaughn and running back Martell Mallett from their practice squad.BébéMár megint kiteszik a kedvencemet...(Martell Mallett)
Hogy lesz így a rájátszásra a 2. számú rb 😊
több mint 15 éve
Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Shawn84Hát passz. Innen lehetetlen eldönteni. Majd kiderül, hogy a játékosmegfigyelőink találtak-e egy csiszolatlan gyémántot.
De az biztos, hogy nem lesz bust.
több mint 15 éve
Bocsi nem fogalmaztam elég pontosan. Joique Bell-re gondoltam. Jelenleg nincs nála használhatóbb játékos FA-ban vagy PS-ban?Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
EaglesInsider: Eagles officially announce signing of RB Joique Bell. WR Hank Baskett released.Shadowt5
Nagyon örültem, hogy olcsón meg tudtuk szerezni a Szentektől, de eddig elég keveset nyújtott.
Igaz lehetőséget se igen kapott. Ha Shady tudja tartani a formáját, akkor meg tökmind1, hogy ki a csere RB.
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀Bébé
több mint 15 éve
The Eagles have released safety Chip Vaughn and running back Martell Mallett from their practice squad.
több mint 15 éve
Vagy Chester Taylor, de ő is túl drága lett volna.Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
EaglesInsider: Eagles officially announce signing of RB Joique Bell. WR Hank Baskett released.Shadowt5
Nagyon örültem, hogy olcsón meg tudtuk szerezni a Szentektől, de eddig elég keveset nyújtott.
Igaz lehetőséget se igen kapott. Ha Shady tudja tartani a formáját, akkor meg tökmind1, hogy ki a csere RB.
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀Bébé

több mint 15 éve
Hát talán még Thomas Jones lett volna elérhető (LT bajnokesélyes csapathoz akart menni), de sztem akkor jobb döntésnek tűnt Bell megszerzése.Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?Shawn84
De 2 meccs után még korai kijelenteni, hogy szar döntés volt megszerezni. Ha összehoz egy TD-t akkor már megérte. 😀
több mint 15 éve
Twitter:Bellnél amúgy nem lett volna jobb futó akit le tudtunk volna igazolni?