Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.
több mint 4 éve
??????[Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
dande
Sudfeld teljesen egészséges volt a Seahawks ellen. Inaktív volt healthy scratch-ként. Egész évben 3. számú QB volt.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Sudfeld QB2, nem is értem a felvetést. Jön még valaki 10millióért? Rosteren van 3 éve, ismerjük, nem cheerleadernek hoztuk vissza.
több mint 4 éve
twitter.com/Eagles/status/1240015909554618370
több mint 4 éve
[Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Ja igen, RB2 kimaradt.RB?Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
twitter.com/BrandonGowton/status/1240006899036311558
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
S2 (ez már közben nem, jött vissza McLeod)
Hulkeinstein
zsoeo
több mint 4 éve
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.De QB 2 már pipa itt van SudfeldNem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
dande
több mint 4 éve
RB?Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
több mint 4 éve
De QB 2 már pipa itt van SudfeldNem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
több mint 4 éve
Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
több mint 4 éve
Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
több mint 4 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
több mint 4 éve
Jenkins nagy veszteség, de tuti nem csak annyi a terv, hogy majd Mills beugrik a helyére. 😊 Remélem összejön neki a nagy pénz. Megérdemelné.Howard elvesztése sem jó, de ott vmi megromolhatott a csapat és közte. Volt egy olyan érzésem szezon közben, hogy nem az egészsége hátráltatja a játékát. Azért kár érte, de nem hinném, hogy csak a Sanders-Scott duóval tervezzük a folytatást... szval ide is várok vkit még.
Hargrave érkezése tetszik amúgy.
Az , hogy FA-ről nem jött WR/CB az azért sztem nem akkora tragédia..még jöhet a drafton/trade. LB- nálunk nem poszt szval nem lennék meglepve ha itt sok minden nem történne..pedig elférne ide is vki.
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Állítólag megakartunk egyezni Jenkinsel de nem jött össze így szépen elengedtük, hátha kap még nagyobb pénzt. Ez így tiszta sor.Legfeljebb visszahozzuk 😛
több mint 4 éve
azért, mert az FA eddig elég szarul alakul bárhonnan nézem.. akinek nem kéne itt lennie, még itt van és közben elengedünk Jenkinst, Howard-ot úgy, hogy eddig nem jött erősítés.. így marad a draft.. vagy valami trade, de azt nem látom jönnibezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánMiért?
karmïgran
Hulkeinstein
több mint 4 éve
hden
339
Jenkins volt a védelem vezére, szinte minden kib@szott snapen a pályán volt. Ezt most tényleg nem értem.
több mint 4 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánMiért? Nincs sok draft capitalünk. 1.kör közepe, 2. kör közepe, a többitől semmit nem lehet várni. A jövő évet mindig csak minimálisan befolyásolja a draft.
karmïgran
több mint 4 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek után
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/Eagles/status/1239992358957133827
több mint 4 éve
pbs.twimg.com/media/ETVVpNzXQAIsK0m?format=jpg&name=small
több mint 4 éve
Mondjuk ez alapján megdumálták így kicsit elfogadhatóbb 😕mobile.twitter.com/Eagles/status/1239989921286426624
több mint 4 éve
Remélem azért nem átkoz meg minket.... Bezzeg Jefferyvel nem tudunk mit kezdeni....
több mint 4 éve
Őszintén valaki látja mi itt a terv? Ez a csapat sokkal rosszabb, mint a szezonban volt és az is egy kínzással ért már fel néha. Sokkoló. Vagy feltaláljuk a 8-1-2 felállást?
több mint 4 éve
Az üzlet..... Bmeg bmeg bmeg.... 😕 😕 😕
több mint 4 éve
Draftról építkezünk 😛Azt lehet, de akkor a jövő évet el lehet felejteni. A nézhetetlen offense és a ligautolsó pass defense csak romlott tavaly óta és a top FA-k már elmentek.
Egyébként még talán CHjr jöhet pl
dande
Közben Jenkins is off. Mi lesz itt, rebuild???
Vagy Anthony Harris?