Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Eagles have a 3:30 p.m. press conference introducing Chase Daniel, Rodney McLeod, and Ron Brooks. H. Roseman and D. Pederson will speak, too
több mint 10 éve
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 528 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nohát Kéz Dániellel se lennénk beljebb.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 924 — Apu ökölbeszorított keze
Nincs kizarva semmi

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Eszembe jutott egy Bradford trade is.. esetleg egy második vagy harmadik kört kapunk érte és Sancho marad tartaléknak.. 😀 😀 Howie takarít.. 😊
Stem03
Esélytelen,hogy annyira épeszű a vezetés,hogy még most meghátrálunk ,és nem kérünk Bradfordból.

több mint 10 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Eszembe jutott egy Bradford trade is.. esetleg egy második vagy harmadik kört kapunk érte és Sancho marad tartaléknak.. 😀 😀 Howie takarít.. 😊

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Tehat ST player.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ő meg ki a pötch?
Janek
Backup corner. Schwartz embere. Bradham viszont kezdő is lehet.
Shawn84
14-ben neki volt a Billsben a legtöbb ST szerelése, 15-ben pedig harmadik lett
több mint 10 éve
Ő meg ki a pötch?
Janek
Backup corner. Schwartz embere. Bradham viszont kezdő is lehet.
több mint 10 éve
Ő meg ki a pötch?

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Eagles signed CB Ron Brooks, formerly of the Bills, to a three-year contract.
Brooksokat és Mat(t)hewsokat gyűjtünk. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Brooks is hivatalos közben:

Bradham-hez bedig 2 éves szerződést írnak.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 683 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Érkezik Nigel Bradham is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
lesz itt Sproles time bőven
Janek
Mondjuk ha a KC offenseből indulok ki, ő De'Anthony Thomas helyi megfelelője 😊

több mint 10 éve
lesz itt Sproles time bőven

több mint 10 éve
 twitter.com/PHLEaglesNation/status/707703930529120256
 twitter.com/Jeff_McLane/status/707705219271036928

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 528 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jobb lett volna, ha piacnyitás előtt sikerül megegyezni Coxal, ez így nagyon sokba fog fájni nekünk, mondjuk 6 év 105 milla vagy hasonló......
több mint 10 éve
fletcher cox Hitelesített felhasználó
‏@fcoxx_91

abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f643.png

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Caplan szerint 6 csapat akarta megszerezni Chase Daniel-t.
evergreen
akkor sok

több mint 10 éve
Caplan szerint 6 csapat akarta megszerezni Chase Daniel-t.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Hm 😊

Reuben Frank Hitelesített felhasználó
‏@RoobCSN

McLeod base salaries: $1m, $4m, $6m, $7.5m, $8.5m. SB $8m. ’16 & ’17 base fully guar. $200K Pro Bowl escalators '17-'20. 5 yrs, $35 million.

Retweet
29
több mint 10 éve
Zach Berman ‏@ZBerm 1 min1 minute ago

Eagles have their sixth Top 10 pick since 1990. The others? Lane Johnson, Corey Simon, Donovan McNabb, Mike Mamula, Antone Davis.
0 retweet 2 kedvelés
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
A Maxwell trade-ről: tegnap nem akartam károgni, hogy túl jónak tűnik az, hogy a helycsere mellett még picket is kapunk + megszabadulunk a fizetésétől. Tavaly is eljátszották ezt a Bradford cserénél, hogy először nagyon előnyös cserének nézett ki, aztán jött a valóság. Most attól tartottam, hogy mire felszáll a füst csak valami hátsó körös pick marad belőle. Ehhez képest nem rossz a 8. helyre felmozgás, az már csak egy plusz lett volna, ha még a pickjeinket is sikerült volna szaporítani. Elsődleges volt a játékostól való szabadulás, sajnos ezt az ellenfél is tudta.
Ha a 8. helyen húzunk, akkor meg szerintem az elérhető legjobbat kell választani, és nem feltétlenül needre. Nagyobb lesz a választék, mint a 13. helyen.
Murray-ért többet nemigen lehetett volna kapni, figyelembe véve a fizetését, életkorát, a tavalyi gyalázatot, és a cseréért való nyavalygását.

Guard kellett, ez az eredménye, hogy az elmúlt két évben teljesen hanyagoltuk a posztot. Csak a drafton érkező újonc(ok)ra most nem lehet hagyatkozni emiatt. Brooks tekintélyes méretű, de ennek ellenére elég jól mozog, ami fontos, ha maradunk ZB sémában. Ha kell tackle-nek is be tud ugrani vész esetén.

McLeod-ot nem figyeltem különösebben, mivel a Rams-nél a védelem eleje eléggé lefoglalja az ember figyelmét. Azt tudtam, hogy kemény játékos, és erre szükség is lesz Schwartz-nál. Maxwell száműzésében szerintem az is benne volt, hogy sokszor a kontaktot kerülve, puhapöcsként játszott (persze ez lehetett Davis védelmi filozófiájának eredménye is 😊 )

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
7 millio átlagban. Mostmár várjuk meg a konkrét részleteket 😀

több mint 10 éve
Csak a látvány kedvéért:

pbs.twimg.com/media/CdIrH4fW0AILPG-.jpg