NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Konferencia döntők
307
45
21:00, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊A "hokis" fotó alatt,ugye nem arról van szó,hogy a srácok a félidőben le lettek kapva,ahogy elverik az örmestereiket,közösen. 😀😀 ?
Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".
twitter.com/Brookie425/status/634400831673081856?ref_src=twsrc%5Etfw
Shawn84
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Oké, előnézetben mutatta, most nem. Meg törölni se tudom. Kérem az illetékeseket intézkedjenek. Köszi.
több mint 10 éve
Na ki is próbálom a Tweet beágyazást. 😊Bennie Logan előrébb kúszik nálam egyre jobban a kedvencé válás felé. Chase Utley Philles baseball szurkolói körében volt akkora ember mint pl. McNabb a focistáknál. Utleyt nemrég elcserélték, Logan meg tiszteletből felvett egy pólót. Nála nem ez az első. A tavalyi hokis fotó is bejött már, sőt PO meccsen is kinn szurkoltak a srácok nekik. Örülök, hogy a város sportolói ilyen jó kapcsolatban vannak. Ha a szurkolók néha nem is, de a sportolók azért megmutatják miért ez a "Testvéri szeretet városa".
twitter.com/Brookie425/status/634400831673081856?ref_src=twsrc%5Etfw
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊OFF
baggio
na most már tényleg lehet tweetet, facebook-, instagram-bejegyzést, minden mást beágyazni:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem szép látvány egy qb-t így szopatva látni:www.sbnation.com/nfl/2015/8/20/9185611/robert-griffin-iii-washington-jay-gruden-preseason-injury-offensive-line
Griffin sajnos agyrázkódást is szenvedett. Mi lesz itt ha Cox, Logan, Barwin, Graham, Curry és társaik gyakorolják a nyomást?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
mindig jó ilyenkor olvasni a jobbnál jobb híreket, csak super bowlig tartson ki a lendület 😀
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/8/20/9182361/eagles-training-camp-practice-notes-jordan-matthews-ravens-defense-sam-bradford-eric-rowe-flaccojó hírek is vannak benne (Matthews, Parkey, stb..)
több mint 10 éve
Egyébként én sem olvastam semmi erre utaló tweetet,de mint tudjuk,vele aztán tényleg bármi megtörténhet.!😀
több mint 10 éve
Egyelőre úgy néz ki hamstring sérülése van Smithnek, holnap megy MRI-re. Meglátjuk mennyire komoly,

több mint 10 éve
Jól van akkor, valami én értettem félre, mert most nézve edzett rendesen. Maradjon is így. Szerencsétlen Marcus Simth.... reméljük nem vészes, és kap még esélyt a bizonyításra. Ha súlyosabb akkor bust.... és pápá
több mint 10 éve
Marcus Smith-t kocsival vitték le a pályáról. Kickoff drillnél sérült meg.
több mint 10 éve
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........Semmi erre utaló tweet nincs. Vagy lehet átsiklottam felette.
twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
dande
több mint 10 éve
Az már megszokott. ACL mester a Bradfordunk.Egyébként:
Chip says that he isn't frustrated by Earl Wolff's injury struggles. He's frustrated for Earl Wolff.. #Eagles
wow....
több mint 10 éve
Ha jól értem a tweeteket Bradford már kezdi a sérülősdit.........twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news
több mint 10 éve
Ja igen,volt is olyan edzésük ahol a tengerészgyalogság is jelen volt.:: HIBÁS KÉP ::Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Ha valakinek kellene használja egészséggel 😊
Rataxes
orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
greaze
Rataxes

több mint 10 éve
Ahha, asszem. Sőt biztos, TC-ben volt ez a camo mintás mezszám.Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
orig05.deviantart.net/dfb1/f/2015/232/2/0/demarco_murray_eagles_wallpaper_by_rataccess-d96fkz0.png
Rataxes
greaze
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Szép munka! Az alap kép edzésről van?Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
Rataxes
több mint 10 éve
Maszatoltam egy ilyet.És akkor már csináltam egy ilyet is:
Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
be lehet már ágyazni tweetet? ez még nekem is új 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megvolt a Ravenssel való közös edzés első felvonása:- Earl Wolff ma sem volt a pályán, így valóban meg vannak számlálva a napjai. Egyébként más lényeges hiányzó nem volt, Kendricks a csapat gyakorlatokban nem vett részt.
- A szokásostól eltérően ma nem volt zene az edzésen (így egyeztek meg a felek), és nem uptempoban nyomta az offense-ünk, minden play előtt volt huddle, gondolom Harbaughék az edzőtábor közepén nem vállaltak be ilyen tempójú edzést ;- )
- A linebackerek élen jártak a passzvédekezésben, Alonso, Hicks és Graham is ütött el passzokat. A másik oldalon Suggs és Dumervil volt, hogy szenvedett a tight endek és a futók ellen a gyakorlatoknál. Burtont nem tudták tartani a linebackerek.
- Bradford az elején kissé bizonytalankodott, Kyle Arrington beleütött a passzába, majdnem meglett az int, de a következő playnél Matthewsnak adott egy szép passzt pont Arrington felett. Később egyre jobban belejött, a redzoneban különösen pontos volt, TD-ket osztott ki Coopernek, Celeknek (2), Huffnak. Barkley tűnt a leggyengébb irányítónknak tegnap, volt eladott passza is (pick six).
- Murray és Mathews is jól mozogtak, Mathewsnak több hosszú futása is volt (szerelés nem volt az edzésen).
- Thurmond és Graham is fogott 1-1 int-et Flaccoval szemben.
- Logan és Cox szokásosan jó volt a futás ellen, mindketten a backfielden fogtak meg futásokat. A passrush többször odaért Flaccohoz, Coxnak "sack"-je is volt (Qb-kkal tilos a kontakt).
- Maxwell és Carroll jók voltak, Maxwellen két hosszú passzt is megpróbált Flacco, mindkettőt levédekezte és Carroll is ütött el passzt. Rowe-nak vegyes napja volt, sokszor kellett Steve Smith ellen mennie, ami jó tanulási lehetőség volt. Voltak szépen levédekezett passzai, kiharcolt egy fumble-t, és a RZ-ban szépen ütötte ki a TD-nek induló passzt Smith kezéből, ugyanakkor volt, hogy Smith le tudta rázni, és volt bünti is rajta. Az agilisebb elkapókkal volt inkább gondja a slotban, ami nem váratlan, mert ő alapból outside corner lenne, csak Shepherd sérülése után került a slotba. Rice és Biggers is védekezett még le passzokat.
- A PS-be kerülésért sokat tett Bailey és Rice. Baileynek tegnap is volt szép TD elkapása, jó routeokat fut, egy futásnál pedig kivasalt egy DB-t, Rice pedig gunnerként is jónak tűnik.
- Eddig nem volt nagy bunyó, mint más helyeken. Az edzés végén volt egy kis lökdösődés, azonban:
A little scuffle between #Eagles-Ravens third team offense and defense until Tim Tebow parts them, as @MikeTanier said, like the Red Sea.
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) 2015. augusztus 19.
több mint 10 éve
parkey ma is hibázott 3-at: 33-ról, 42-ről és 47-ról... naa máár
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/8/19/9179405/eagles-rb-kenjon-barner-made-a-ravens-linebacker-look-sillynapi barner 😊
több mint 10 éve
Maszatoltam egy ilyet.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Két tegnapi post a blogról:Szóval azt hiszem innentől alázattal meghagyom Bleedingnek a meccsekről való írásokat 😉
Training camp támadók: philly.blog.hu/2015/08/17/edzotabor_tamadok#more7713314
Megjegyzések az előszezon meccshez: philly.blog.hu/2015/08/17/eloszezon_colts_eagles#more7713616
BleedingGreen