Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Tebow-nak nagyobb karja van mint Bradford-nak, nem?
media.philly.com/images/EaglesGraphic1.jpgbaggio
több mint 10 éve
Wayne-t mondjuk elnézegetném a csapatban 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Az offseason kommentje: 😀 😀 😀Les Bowen retweetelte
Melissa Jacobs @thefootballgirl 1 hr1 hour ago
NFL free agents: Reggie Wayne, Evan Mathis, Michael Vick, Ray Rice. Not a free agent: Tim Tebow.
Ennyi 😀
több mint 10 éve
Nelson Agholor kedvenc zenéje.
Bizonyíték:http://www.nfl.com/videos/nfl-fan-pass/0ap3000000502806/Virtual-Rookie-Card-Nelson-Agholor
több mint 10 éve
Neki nem kell olyat csinalnia 😀több mint 10 éve
Murray elleni broken trackle gifeket nem rakna ide valaki? Kerestem de sehol sem talalok😊. Megkoszonnem.
több mint 10 éve
Szolas szabadsag van? Akkor johetnek a Jackson sarazo kommentek😀 egyebkent en orulok ,hogy a New York Rangersben folytatja palyafutasat.McFumbles
több mint 10 éve
Szolas szabadsag van? Akkor johetnek a Jackson sarazo kommentek😀 egyebkent en orulok ,hogy a New York Rangersben folytatja palyafutasat.
több mint 10 éve
jólvan bocsi, nem kell megsértődni, igazából 2-3 év alatt megtanulhattad volna hogy nem kell velem foglalkozni 😀ano92Dehogynem, törődést igényelsz te, tudom én, tessék, kapsz is egy szép gifet ha már kérted:
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
jólvan bocsi, nem kell megsértődni, igazából 2-3 év alatt megtanulhattad volna hogy nem kell velem foglalkozni 😀
több mint 10 éve
😀 Még jó hogy szólás szabadság van. Akkor majd senkiről semmit ne linkeljünk és ne beszéljünk, ha jól esik ha nem, akinek köze volt a csapathoz, de már nem tagja. Ha kedvem tartja Randall Cunninghamről is beszélhetek, vagy Bednarickról, de még TO-ról is. Max senki nem válaszol 😛
több mint 10 éve
ja ennyi erővel mónika showrol is beszélgethetünk a csapatfórumban. De ha még aktuális is lenne DJax eltakarítása akkor egy büdos szót nem szolnék, de így hogy tavaly már 100 oldalnyi hozzászólás született róla, rég nem a csapat tagja. Így már azért érthető, hogy vitázhatnátok más aktuális problémáról. Ott van Shady, ő aktuális. Linkeljetek róla gifeket meg nyilatkozatokat meg egyebeket, foglalkozzatok vele. De ne 2-3 éves gifek kerüljenek már elő egy erkolcsileg nulla játékosról 😀
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Offseason, mi legyen a téma? Hogy nő a uborka?
több mint 10 éve
vazzezeee 2. szezonját kezdi a skinsnél. Leszarom ha tobbé labdát sem kap el, de ne djax legyen már a főtéma hetekig 😀ano92Remeljuk ellenunk nem fog😊 es reszemrol lezartam ezt a djax temat
több mint 10 éve
D-Jax monnyjon le
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
vazzezeee 2. szezonját kezdi a skinsnél. Leszarom ha tobbé labdát sem kap el, de ne djax legyen már a főtéma hetekig 😀
több mint 10 éve
Nezd. Ezt akkor is megmondtam amikor itt jatszott. Nem csak most hogy elment. Ezek a tenyek Amiket leirtam, van mire nagykepuznie , szerintem ezt is leirtam, es itt arrol volt szo hogy miert nem illett bele a rendszerunkbe. Lehet elobb fel kene fogni amit ir az ember,mert a sarazas mashol tortenik. Es ha olvastad volna,irtam hogy imadtam Djaxet, de ahogy sokan,a viselledese miatt en is utaltam picit, amig nalunk volt akkor sem tetszettek az olyan megmozdulasai.Nézd...én most a csapatról,és az NFL-ben való vislekedéséről beszélek,nyilván semelyikünk nem ismeri őt,hogy véleményt lehessen róla alkotni,de arról lehet ,ahogyan a pályán,és az NFL-el kapcsolatban viselkedik.És erről fogalmaztam meg a véleményem. A pályán kívül lehet akármilyen jó ember,önzetlen stb,ha a ligán keersztül ezt látni belőle. Egyébként nem néztem utána,de akkor ez kedves gesztus,mmint az adományozás stb. Egyezzünk meg abban,hogy amit a ligában látni belőle,az alapján egy nagyképű "kihaénnem" stílusú ember (aki persze eredmenyes,ezt nem szabad elfelejteni),de a másik felét meg nem ismerjük,mindenesetre jót tesz a hírnevének az amit pályán kívül tesz.McFumblesTIpik...amíg nálunk volt ez kutyát se érdekelt. Minden Giants és Girls fan utálta hogy mekkra egy nagyképű köcsög, seggel TD-ző, stb. Ne kezdjük már el mi is amikor elmegy. Pont ilyen volt nálunk is, meg most a Skinsnél is. Én bírom, és van is mire pofáznia. Ez nem változott meg mert elment, és nem kezdem el dobálni sárral.Eazzy
több mint 10 éve
www.washingtonpost.com/sports/redskins/footballs-most-intriguing-figure-chip-kelly-is-also-its-most-unknown/2015/07/24/e65e4b72-3086-11e5-8353-1215475949f4_story.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nézd...én most a csapatról,és az NFL-ben való vislekedéséről beszélek,nyilván semelyikünk nem ismeri őt,hogy véleményt lehessen róla alkotni,de arról lehet ,ahogyan a pályán,és az NFL-el kapcsolatban viselkedik.És erről fogalmaztam meg a véleményem. A pályán kívül lehet akármilyen jó ember,önzetlen stb,ha a ligán keersztül ezt látni belőle. Egyébként nem néztem utána,de akkor ez kedves gesztus,mmint az adományozás stb. Egyezzünk meg abban,hogy amit a ligában látni belőle,az alapján egy nagyképű "kihaénnem" stílusú ember (aki persze eredmenyes,ezt nem szabad elfelejteni),de a másik felét meg nem ismerjük,mindenesetre jót tesz a hírnevének az amit pályán kívül tesz.McFumblesTIpik...amíg nálunk volt ez kutyát se érdekelt. Minden Giants és Girls fan utálta hogy mekkra egy nagyképű köcsög, seggel TD-ző, stb. Ne kezdjük már el mi is amikor elmegy. Pont ilyen volt nálunk is, meg most a Skinsnél is. Én bírom, és van is mire pofáznia. Ez nem változott meg mert elment, és nem kezdem el dobálni sárral.
több mint 10 éve
Új futó a keretben. Kevin Monangaiwww.bleedinggreennation.com/2015/7/23/9027287/philadelphia-eagles-sign-running-back-kevin-monangai-according-to?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 10 éve
www.csnphilly.com/blog/700-level/eagles-fans-named-most-hated-nfl-obviously Sokak félreértik a testvéri szeretetet.
több mint 10 éve
www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Rookie-Journey-Randall-Evans/296b9f35-e344-4c1b-9d5d-4827fc83909aRandall Evans meglehetősen szimpatikus fiatalember..Remélem a kis round 6 os cornerünk vinni fogja nálunk valamire.