Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
DeMarco Murray has landed at the NovaCare

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 359 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.Highlander
Kylera gondolsz? Mert ő már pár éve visszavonult a Patsből.
több mint 10 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.

több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Kelly nyomott egy format c:-ot a csapatra. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.hu
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.Stez
csak casey matthewst hagyná békén. (ha még itt lenne 😥 )

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 151 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 359 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
Nagyon izgatott volt már a pletyka miatt is, a legutóbbi videójában(csak 300 F-bombát ereszett el), szóval hamarosan várható az őrjöngés - bár nála szerintem az alapállapot. 😀😀
 www.youtube.com/user/eatdatpussy445/videos
Aztán, ha nem tetszik neki a Mathis trade, megint elküldi Chip 'Motherfucker' Kellyt a picsába.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 568 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Charlest? 😀 😀 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Kaptok érte egy Barkleyt.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 151 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.

több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Na, Murray azért máris másképp hangzik, mint egy Mathews. 😀 Ráadásul így a Dallas is gyengült. Elég szar volt, mikor anno TO pont a Dallasba ment, most eljött a bosszú. 😊

Tényleg Mathews így is jön vagy meggondolta magát? 😀
több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
Én teljesen úgy érzem, hogy ebből már nem lesz Mariota.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
felvágta az ereit minimum 😀

Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?tûzoltó
Nem lepődnék meg. 😀
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀

több mint 10 éve
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó
3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okos
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Orulet!

Chip egy Isten! 😀
több mint 10 éve
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó
3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldan

több mint 10 éve
"Every time Chip Kelly closes a door, he opens a window with a sledgehammer." 😀😀

több mint 10 éve
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 669 — no es importante
1., akkor nem tehette volna meg
2., két 10-6-os idény után páran március elején néhány lépés miatt már keresztre feszítenék, milyen lett volna a közhangulat, mikor a fél NFL azt harsogta, hogy úgyis besül a profiknál?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Ha ezt 2013-ban csinálja, akkor mindenki bólogatott volna, hogy: igen, igen, szépen belevágott és átalakítja a 4-12-es keretet. Viszont Chip ravasz és először 2 évig csak belelógatta a lábát az NFL medencéjébe ... látta, hogy ez csak langyos víz, és most beleugrott (vagy belehugyozott, ez nézőpont kérdése 😛 ). Mindenesetre tényleg best offseason ever szórakoztatási szemponból, rég szórakoztám ilyen jól az offseasonban, és még nem is volt draft. Alig várom már, hogy mi lesz ebből, lesz-e értelmezhető csapat. Chip nem tököl, és ha neadjisten bebukik az jogos lesz, de legalább úgy próbálja meg felépíteni a csapatot, ahogy ő szeretné. Majd ráérek akkor ekézni, de egyelőre ez rohadt izgalmas.BleedingGreen
Egyből ez a jelenet ugrott be:

E-A-G-L-E-S EAGLES !