Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurr
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀MirrMurr
Ezzel azért óvatosan XD

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀MirrMurr
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀Greengo
Az a helyzet, hogy onnan tudom, hogy igazi szurkolója vagyok a csapatnak, hogy az Eaglest csak a saját szurkolói utálhatják igazán 😀 Szidom, duzzogok, Kellyt a pokolba kívánom, de mindig visszajövök 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Stevie Johnsont szeretném.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Ahogy látom rövid ideig tartott ez a Cardsos szerelem. Legalább olyan rövid ideig mint Gore vagy Matthews szerződése. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Mi történik Philadelphia-ban? 😀 Ez annyira kaotikus, hogy lassan tetszik 😀
több mint 11 éve
DeMarco Murray has landed at the NovaCare

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 964 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.Highlander
Kylera gondolsz? Mert ő már pár éve visszavonult a Patsből.
több mint 11 éve
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.huShawn84
A kiégett Brady pont megfelel ellenértékként.

több mint 11 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Kelly nyomott egy format c:-ot a csapatra. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
"Az Eagles szeretné elcserélni a guard Evan Mathist, és információk szerint a Patriots az egyik legaktívabb érdeklődő" - Patriots.hu
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Kaptok érte egy Barkleyt.mustaine
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.Stez
csak casey matthewst hagyná békén. (ha még itt lenne 😥 )

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 863 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.Stez
Grigson szeret lehúzni, nem éri be ennyivel, Mathist is elkéri Barkley mellé.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 964 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
Nagyon izgatott volt már a pletyka miatt is, a legutóbbi videójában(csak 300 F-bombát ereszett el), szóval hamarosan várható az őrjöngés - bár nála szerintem az alapállapot. 😀😀
 www.youtube.com/user/eatdatpussy445/videos
Aztán, ha nem tetszik neki a Mathis trade, megint elküldi Chip 'Motherfucker' Kellyt a picsába.
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 729 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Charlest? 😀 😀 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Kaptok érte egy Barkleyt.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 863 — Whoops, looks like something went wrong.
Van ez a Colts-Eagles kapcsolat Grigson miatt. Chip elviszi Luckot mindjárt.

több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Na, Murray azért máris másképp hangzik, mint egy Mathews. 😀 Ráadásul így a Dallas is gyengült. Elég szar volt, mikor anno TO pont a Dallasba ment, most eljött a bosszú. 😊

Tényleg Mathews így is jön vagy meggondolta magát? 😀
több mint 11 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
Én teljesen úgy érzem, hogy ebből már nem lesz Mariota.

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?tûzoltó
felvágta az ereit minimum 😀

Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.The Answer#3
szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?tûzoltó
Nem lepődnék meg. 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀ano92
Nem egyszerűsíted le a kezdő irányítót erre a két emberre...? ..és ha más lesz?
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

szerintem ne keressünk mostmár logikát chipben. Az is annyira hihető, hogy felmegy Mariotáért minthogy Bradford lesz tényleg a kezdő qb 😀

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
A videó felvételen őrjöngő, teljesen kiakadt fekete pasival vajon most mi lehet?
több mint 11 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Nekem van egy olyan érzésem hogy addig fog Kelly ügyeskedni hogy draftra úgy megyünk hogy Mariota a miénk.
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Minden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó
3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okos
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Orulet!

Chip egy Isten! 😀