Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/215603Na ilyesmire mondtam, hogy 5. helyre a Jets elé már talán vállalhatóbb a feljövetel, mint 1/1-re. Az ár nem tudom mennyivel esne ilyenkor.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?ano92hatalmas 😀
több mint 11 éve
Bridge az olyan mint Bridgewater? Csak még nem digiváltozott?
több mint 11 éve
ma lesz az NFLPA Collegiate Bowl 22 órától az ESPN2-n, épp most írtam az eredménykövető topicba, hogy három kedvenc feka QB-m is játszani fog (Cato, Lovelocke és Bridge), és ahogy olvasom, a korábban már "promózott" Bridge-t és a többieket Chip Kelly személyesen is megnézte Kaliforniában 😊twitter.com/NFLPABowl/status/555090379830460416

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Remélem, hogy nincs miről írniuk s legfeljebb csere lesz apróért vagy hoznak egy jobb DB edzőt! 😀 www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7558173/eagles-bradley-fletcher-stay-philadelphia-report
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 11 éve
Azért érzitek mekkora csapat vagyunk, még LongS-t is afdunk a ProBowlra 😛 Shady viszont valósznű nem lesz.www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7564217/jeremy-maclin-jon-dorenbos-2015-pro-bowl-roster-eagles
Róla pedig lemaradtunk ha akartuk volna:
www.bleedinggreennation.com/2015/1/16/7562465/texans-brian-gaine-eagles-gm-job-chip-kelly
több mint 11 éve
már hivatalos,pár órájaJrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinsteinaggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-reeaglesmcnabb
több mint 11 éve
Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.Hulkeinsteinaggodalomra semmi ok, Chip lezsírozta hogy maradjon egy évet, addig meg ráhajtunk az 1/1-re
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksixEz nagyobb bunda mint Cox kihagyása a Pro Bowl keretből.
több mint 11 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOLpicksixMajd jövőre 😛
több mint 11 éve
Marcus Smith nem került bele a PFWA All-Rookie csapatába, pedig nagyon vártam 😮 LOL
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Cardale Jones marad az egyetemen úgyhogy vele most nem számolhatunk. Nekünk ez kicsit rossz, viszont igaza van, kell neki még ez az 1 év.dandeEzek szerint tart tőle, hogy valaki Cardale-re hányja az NFL-ben.
több mint 11 éve
Cardale Jones marad az egyetemen úgyhogy vele most nem számolhatunk. Nekünk ez kicsit rossz, viszont igaza van, kell neki még ez az 1 év.
több mint 11 éve
A kezei viszont rosszak sajnos. Nem egy életbiztosítás neki passzolni. Returnerként is használható lenne , de ezen a poszton is nem egyszer csúszott ki a kezéből a labda . (persze voltak szép visszahordásai is)Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )GreengoŐt ismertem a bent lévők közül, meg ő úgy tudom elég gyors játékos. Szóval ezért.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )GreengoŐt ismertem a bent lévők közül, meg ő úgy tudom elég gyors játékos. Szóval ezért.
több mint 11 éve
Nem rossz. 😊 , bár meg kell várni az FA mozgásokat még. ( illetve C. Jones sztem udfa lesz )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ma draftoltam egyet a Fanspeak oldalon. Szerintem nem lett szar 😀20: R1P20
QB MARCUS MARIOTA
OREGON
52: R2P20
S KURTIS DRUMMOND
MICHIGAN STATE
84: R3P20
CB IFO EKPRE-OLOMU
OREGON
116: R4P20
ILB TREY DEPRIEST
ALABAMA
148: R5P20
OT JEREMIAH POUTASI
UTAH
180: R6P20
WR CHRISTION JONES
ALABAMA
212: R7P20
CB TEVIN MITCHEL
ARKANSAS
több mint 11 éve
Ha pl a Tampa Winstont választcsa, a TItans és a Jags nem QBt, akkor nem is kell annyira felmászni Marisért.EazzyHa valamelyik QB nem kel el az első kettőben, a Jags ki fog trade-elni szerintem jó pénzért, szóval így sem látok több esélyt a dologra.
Közben két Washingtonba száműzött kedvencem dumálgatott a FOX-on:
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/011415-WATCH-Donovan-McNabb-DeSean-Jackson-talk-NFL.html
McNabb nem cáfolta meg önmagát, a végén megjegyzi, lehet visszamegy DC-be dobálgatni D-Jaxnek egy kicsit😀
több mint 11 éve
Marcus Smith? Jó volna, ha ő tudna előrelépni, nem free agentekkel operálnánk.mustaineelvégre is ezért draftoltuk olyan előkelő helyen.
Én már arról szeretnék olvasni h van GM (nem Polian) s h vmi csoda folytán LeBeau jön a stábba. (Nem fog tisztában vagyok vele).dandeHa jönne (még ha csak 2-3 évre is) olyan boldog lennék mint mikor bejelentették hogy Kelly a miénk.
több mint 11 éve
Én már arról szeretnék olvasni h van GM (nem Polian) s h vmi csoda folytán LeBeau jön a stábba. (Nem fog tisztában vagyok vele).
több mint 11 éve
Mortensen szerint jön Mariota a draftra! Nem meglepő, de még nem volt hivatalos. Elkezdődhet a hunt 😊
több mint 11 éve
Marcus Smith? Jó volna, ha ő tudna előrelépni, nem free agentekkel operálnánk.
több mint 11 éve
Így van, első prioritás Graham, de ha nem sikerül megtartani, akkor kell egy FA a helyére.Minél több QB jön ki, annál jobb. Jrlenleg hivatalosan még Mariota se jön.