Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van Grahamet kell megtartani és kész.

Cardele kijövetele pedig érdekes lenne, kicsit megkavarná a dolgokat, de szerintem neki még jót tenne 1 év egyetem. Kérdés maradhat-e ott ahol van, illetve ha mennie kell transfer keretében, máshol sikerles lenne-e. Vagy jön egy gyengébb év, és akkor bukta a draft pozíciót meg a pénzt. A jó játéka ellenére azért vannak még fenntartásaim vele kapcsolatban. elérhetőbb lenne mint Mariota az biztos, ha csak a hype fel nem nyomja.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Worilds nem volt jo ebben a szezonban sem de errol tobbet a vasas forumon talalni

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Meg kell tartani Grahamet, nincs mese, vagy idehozni egy jó FA-t, pl Worilds-et, iránta tavaly úgyis érdeklődtünk.

Amúgy Cardale Jones is érdekes prospect lehet nekünk, ha kijön a draftra, akkor a 2.-3. kör körül sztem megérné elhozni Foles mögé, azt már tudnám támogatni. Foles-ra lenne nyomás, Jones meg edződhet egy évet, és lenne tervünk minden esetre. +1. körben jöhetne CB.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Ha pl a Tampa Winstont választcsa, a TItans és a Jags nem QBt, akkor nem is kell annyira felmászni Marisért.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sirtunk nincs passrush erre majdnem legjobbak lettunk.
Fiatal a fal egyben kell maradjanakJanek
Akkor sírjunk még egy kicsit rajta, hátha még jobb lesz, meg sírjunk nagyon a Sec-n és a QB-dolgon, hátha az is jó lesz, és akkor minden szuper 😛

Amúgy de jó, hogy ebből az edző keringőből kimaradunk idén, a felmerülő jelöltek közül nem nagyon látom ki lehetne jobb a mostaninál, köszi, hogy nem utálták ki Chipet, reméljük ez még jó pár évig így marad! 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Fiatal a fal egyben kell maradjanakJanek
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL csevegő - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

(csak hogy mindenki tudja miről van szó)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Fiatal a fal egyben kell maradjanak

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Congrats to Trey Burton and Cody Parkey, both named today to the Pro Football Writers all-rookie team! Burton is special teamer, Parkey PK.

több mint 11 éve
 www.rotoworld.com/articles/nfl/51589/309/2015-nfl-free-agents?pg=2

Itt lehet csemegézni az FA-k között
több mint 11 éve
Nekem teljesen mindegy legyen rendbe rakva a védelem s kész. Ez meccs pedig nem vitte el az 1/1 s pozícióról ahhoz nagyon negatív médiakampàny is kell illetve felmérő.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 655 — no es importante
Hát persze, hogy nem nyerte meg az Oregon. miért is történt volna egyszer úgy az életbe amerikai fociba, hogy az nyer akinek tudok szívből szurkolni, szerintem jobb ha fel is adok bármilyen ilyen reményt...............dande
simán drukkolhattál volna az OSU-nak is, nem győztem kihangsúlyozni 😊

www.si.com/college-football/2015/01/10/ap-fbc-t25-playoff-championship-familiar-foes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Semmi sem véletlen...
Kelly odasúgta Mariótának, hogy ne nyerjék meg, mert akkor még jobban felmenne az ára a drafton...
Ha nálunk akar játszani akkor a felmérőt is el kell csesznie....(előre szóltam...) 😀
több mint 11 éve
spoiler!!!!!!!!!!!!!!

Hát persze, hogy nem nyerte meg az Oregon. miért is történt volna egyszer úgy az életbe amerikai fociba, hogy az nyer akinek tudok szívből szurkolni, szerintem jobb ha fel is adok bármilyen ilyen reményt...............

Egyébként megérdemelten nyert a Buyck-s a LoS-n lenullázták a Ducks mind a két oldalon. Futni nem tudtak, és MM-t sem védték meg mindig rendesen illetve blokkoltak nyitottak utat neki, és a futást sem volt képes megfogni a DL-k. Hiába a 4TO sima vereség. Ráadásul Mariotara még így sem lehet panasz.....

Ez van. Viszont ezzel a meccsel is megerősödött az, amit tudtunk, még Kelly O rendszere mellé is kell egy stabil erős D ami képes a LoS-t is tartani ha kell, futűást fogni, de hátul sem betlizik nagyokat. Különben legfeljebb megint csak az ajtóig jutunk el mi is, legyen akár milyen QB-nk, és menjen szuperül a támadó játék.

Úgyhogy mélyíteni kell DL, LB depthet, hátulra meg legalább a kezdőket megtalálni illetve olyan rendszert kigondolni, ahol gyengeségeket elfedve tudják segíteni egymást. Ha van ilyen.

Ezt kell megoldani a jövőre nézve és ha ez megvan, akkor kezdhetünk bármilyen QB-ban és sikerben gondolkodni.
több mint 11 éve
Kelly a helyszínen nézi a College döntőt, drukkol Mariotának 😉

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.Hulkeinstein
Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 | Highlander
nem lehet hogy a vasárnapra PM-re gondolt épp azért, hogy MM8 árát devalválja? 😊baggio
Megfordult a fejemben, de nem akartam már genyózni XD Meg amúgy is bírom nagyon PM-et 😊

több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 655 — no es importante

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.Hulkeinstein
Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 | Highlander
nem lehet hogy a vasárnapra PM-re gondolt épp azért, hogy MM8 árát devalválja? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

Viszont ha fel akarna tradelni érte, nem hiszem, hogy ilyeneket nyilatkozgatna. Legalábbis nem tartanám túl okos húzásnak. Persze lehet, hogy már így is annyi hype-ot kapott a gyerek, hogy nem oszt nem szoroz, de azért én nem tenném a helyében 😀 Aztán lehet, hogy teljesen vakon vagyunk és esze ágában sincs elhozni, | hanem inkább Winstonra fáj a foga 😀 |

Amerikai javaslatok XD

what chip Kelly should have said

"My system is QB proof"
"He was a 3 star recruit"
"Hawaii never produced a quality NFL QB"
"Heisman winners suck in the NFL"
"Marcus does heroine"
"Marcus is a Russian spy"
"I am Marcus Mariota"

több mint 11 éve

Azt mondta, hogy addig amíg Mariota passzol, addig nem nagyon számít kik az elkapók, illetve hogy úgy gondolkozik, mint Peyton Manning.
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/12/7532799/darren-sproles-pfwa-all-nfl-team-eagles-2014
több mint 11 éve
Poliant remélem el felejtjük gyorsan..............
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 183 — Lájkold a zsűrit!
#Eagles interviewed Texans director of pro personnel Brian Gaine for GM job on Sunday, per source. Met with Jaguars' Chris Polian last week.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jihááááááá bevág 7 FG-t (mintha PBn olyan gyakori szokott volna a FG lenni 😀)és megint tőlünk lesz a PB MVP ,csak ha lehet ne essen vissza annyira mint Foles 😛 😀
több mint 11 éve
Így, hogy Vinatieri vagy Gotskowski tuti SB résztvevő, Parkey is ott lesz a Pro Bowlon. 😊

Parkey is the first Eagles rookie to make a Pro Bowl team since TE Keith Jackson, who caught 81 passes for 859 yards & 6 TDs in 1988.

Parkey is the first undrafted rookie kicker to make a Pro Bowl team since David Treadwell of the Broncos in 1989.

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
olyan nyerjen SB-t akitől kikaptunk.
van még egy esélyJanek
Vagy olyan nyerjen SB-t akit legyőztünk...
van még egy esély 😀
több mint 11 éve
olyan nyerjen SB-t akitől kikaptunk.
van még egy esély

több mint 11 éve
Egyébként én most ezt úgy megtudom fogalmazni, illetve élni, hogy annak örülök, hogy GB ment tovább és nem a Dallas esett ki, mivel az NFCből magunk után nekik drukkolok.