Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem 360p-s van, szóval jobb lenne, de ha fel kell töltened, akkor egyelőre várnék hátha valaki tud jobb minőségűt (legalább 720). 60as TVn már látni a különbséget azért, de ha nem lesz jobb akkor lehet jelentkezem. Köszi.Én 540p-ben tudom csak produkálni de az is teljesen korrekt minőség ha valakit érdekel, valahogy meg tudom osztani. (2,1 G)picksix1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.MardelJó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
Tönkre ment a gépem és elúszott vele együtt a meccs is azóta nem találom sehol emberi nézésre alkalmas minőségben!
Előre is köszi a segítséget!!!!!!!!!!!!!!
FlyEaglesViktor71
több mint 11 éve
Én 540p-ben tudom csak produkálni de az is teljesen korrekt minőség ha valakit érdekel, valahogy meg tudom osztani. (2,1 G)1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.MardelJó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
Tönkre ment a gépem és elúszott vele együtt a meccs is azóta nem találom sehol emberi nézésre alkalmas minőségben!
FlyEaglesViktor71
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
1080p-ben ez engem is érdekelne, ha így is van megoldásod. Továbbá ilyen minőségben a szezonvégi összefoglaló videók is. Sajnos csak gyatra minőségben vannak meg ezek és ideje lenne felturbóznom a vedeotékát. Kösszi.Jó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).dande
FlyEaglesViktor71
több mint 11 éve
Jó reggelt Mindenkinek!Ment a PM (üzenetek).
FlyEaglesViktor71
több mint 11 éve
Jó reggelt Mindenkinek!Egy olyan kérésem,kérdésem lenne,hogy valaki tud esetleg egy linket vagy bármit amiről megszerezhetem azt a Phili-Giants meccset ahol D.J.az utolsó utáni másodpercekben puntreturnből behúzta a győzelmet?
FlyEagles
több mint 11 éve
Szerintem jó az ha itt is kint van a cikk, feldobja a fórumot és bárki idetéved láthatja, hogy ez nem csak egy biszem-baszom topic, hanem ez az Eagles szurkolóké, akik okosak, szépek, kreatívak, imádják a csapatukat és egyáltalán nem érdemes velük b*szakodni 😀(Bocs ez még a reggeli homály szüleménye, ilyenkor kellene novellákat írnom 😀 )
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Mi folyik itt Philadelphiában?Még annyival egészíteném ki... visszatérve itt a tavalyi drafthoz, hogy Smith/Matthews és Hart téma mellé jön, hogy Kelly még Huffnak is megígérte a felmérőn, hogy ne izguljon mert kihúzza a harmadik körben.
mustaine
Illetve a szerződés átstrukturálásoknál felmerült McCoy szerződésének is az átdolgozása.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
De amúgy tényleg. Ha már megszerkeszted a blogban a dolgokat hogy szépen is nézzen ki, akkor miért teszed be egy az egyben ide? Akkor ki kattintana rá a blogra ha itt is elolvashatja? Nekem ez ilyen saját magaddal való kibaszásnak tűnik. Persze te lehet másként érzed.Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.mustaine
több mint 11 éve
Nem zavarja, csak nem értem 😀Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.mustaine
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀EazzyHa zavarja a lelked Jánosom, korlátozom az irományaimat a blogomra.
több mint 11 éve
Véletlenül másoltad be az egész cikket? Vagy van akinek nehezebb a linkre kattintani? 😀
több mint 11 éve
Azisteni Todd többet keres, mint amit érdemel?Olyan nem létezik!
több mint 11 éve
Nem nagy meglepetés, hogy kihajitottuk. Akár még Davis is rámehet erre, bár amilyen szar munkát végeztek hátul, elől annál jobbat a 3-4-es átállással. Amúgy ha mint minden normális csapat, az ellenfél elit WR-t safety segtséggel védjük, akkor Fletcher sem tűnt volna akkora szarnak. Illetve az az egy-két nagyon nagy play amit ki kell küszöbölni, hogy ne történhessen meg szinte minden egyes mérkőzésen. Mert egyébiránt nem volt vállalhatatlan a DB sor, sokszor volt egészen jó a cover, hirtelen eszembejut legalább 5 olyan sack szitu, amikor a kiváló coverage miatt ért oda a front7.
több mint 11 éve
Beindult a buli: Howard Eskin szerint további edzők fognak hamarosan távozni defense oldalról.According 2 report @eagles DB coach Todd Lyght is leaving 2 go 2 Vandy. As I tweeted last week I hear other defensive coaches will b leaving
Közben meglepetésre Shurmur iránt komolyabban érdeklődik a Raiders:
It appears Eagles offensive coordinator Pat Shurmur isn't just another name in the Oakland Raiders coaching search. According to Vic Tafur of the San Francisco Chronicle, it seems like Shurmur could actually be a pretty serious target. NFL insider Ian Rapoport followed up on Tafur's tweet by saving Shurmur "impressed" the Raiders during his interview in Oakland last week.
több mint 11 éve
Elnézve a hátsó brigád teljesítményét talán annyira nem fog hiányozni 😀 bár nem tudom neki miben mennyi szerepe volt.
több mint 11 éve
Hoppá:According to NFL media’s Ian Rapoport, Eagles assistant defensive back Todd Lyght is leaving Philadelphia to join Vanderbilt's coaching staff as a cornerbacks coach.
Azóta már másik forrás is megerősítette ezt.
Közben Mathis 😀 twitter.com/EvanMathis69/status/552890764511150081
több mint 11 éve
Nagy eretnekség lenne tőlem ha azt mondanám, hogy 1/20-ra (ha mindenképpen QB) jobban örülnék Hundley érkezésének? Én látok benne lehetőséget.MirrMurrÍrnál róla pár gondolatot? Én sajna nem vagyok képben a felhozatallal.
több mint 11 éve
Nagy eretnekség lenne tőlem ha azt mondanám, hogy 1/20-ra (ha mindenképpen QB) jobban örülnék Hundley érkezésének? Én látok benne lehetőséget.
több mint 11 éve
A Bryce Brownért kapott negyedik kört én tuti ellőném Griffinre.mustainefélek, az nem lesz ilyen egyszerű. nem hiszem, hogy csoporton belül kiszórnák, ráadásul amikor vertek minket a végén, a kommunikáció szintjén nagy összeborulás volt, nyilván árfelverő céllal.
több mint 11 éve
A Bryce Brownért kapott negyedik kört én tuti ellőném Griffinre.
több mint 11 éve
Hulk azért remélem nem üldöztek el 😉Nézzük csak: Mariota, Winston, Hundley, Petty ha jól sejtem ez az első 4-s QB felhozatal, utána meg nagy űr. Legalábbis számomra. Nagyon nehéz dolog ez.
Foles utolsó éve lesz, anyagi kockázat nélkül maradhat itt. Szerintem következő évéből tanulva a hibáiból léphetne még egy szintet. Akár Flacco szintig eljuthat. Sajnos azt gondolom, bár nem szabadott volna, hogy így legyen, de Lazor távozása is sokat befolyásolhatott rajta, és Mustgravel nem biztos, hogy jól jártunk.
Ugyan akkor nagy kérdés, hogy fenti 4-sből akarunk kell-e vkit hozni a nyakára, illetve tudunk-e nagyobb áldozatok nélkül, ami még megérné. Bár akiről úgy gondoljuk, hogy kell, és akiben Kelly hisz, azért meg kell adni az árat, majdnem kerül amibe kerül.
A GM kérdésben sjanos Cris Polian valóban jön, nem vagyok elájulva tőle, de ha mégis ő lenne, akkor remélem valóban inkább báb lesz vagy megtáltosodik.
Attól tartok ez ügyben a Skins sokkal jobbat húzott.......
több mint 11 éve
Meglátjátok majd bárkit is hozunk felesleges lesz, mert a következő szezonban berobban Matt Barkley és Hall of famer lesz 😊/ennek több az esélye, mint annak, hogy Winston vagy Mariota Eagle lesz/
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Akár tetszhet is neki, de pár éve már bebizonyította, hogy nem ilyen irányítót keres.Mert az jo erv hogy ha valaki nem tetszett 17 18 evesen az soha tobbe nem fog?HöriNégy idényből egyszer a a nagydöntőben kaptak ki a Cam Newton vezette "all in" Auburntől Dyer hihetetlen mákos futásának köszönhetően, egyszer meg a Stanford elleni hosszabbításos vereséggel csúsztak le a veretlen szezonról, szóval ezt felhozni arra, hogy nem nyertek semmit, azért egy csöppet túlzás. Ilyen alapon ha nincs a visszahordott TD a legutóbbi döntőben meg a Winston nélküli FSU kikap a Clemsontól ebben a szezonban, teljesen más Jameis megítélése? Sobri szokott így érvelni.baggioAzért mert azt mondta, hogy az Eagles-nek drukkol? 😊 Ezerszer inkább Hundley-ra menne rá akkor is, Jameis-nél az Oregon középiskolai végzősként még a kérői között sem voltbaggioÉs ez remekül kifizetődött Kelly-nek :p ja bocs, sose voltak bajnokok.Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mert az jo erv hogy ha valaki nem tetszett 17 18 evesen az soha tobbe nem fog?Négy idényből egyszer a a nagydöntőben kaptak ki a Cam Newton vezette "all in" Auburntől Dyer hihetetlen mákos futásának köszönhetően, egyszer meg a Stanford elleni hosszabbításos vereséggel csúsztak le a veretlen szezonról, szóval ezt felhozni arra, hogy nem nyertek semmit, azért egy csöppet túlzás. Ilyen alapon ha nincs a visszahordott TD a legutóbbi döntőben meg a Winston nélküli FSU kikap a Clemsontól ebben a szezonban, teljesen más Jameis megítélése? Sobri szokott így érvelni.baggioAzért mert azt mondta, hogy az Eagles-nek drukkol? 😊 Ezerszer inkább Hundley-ra menne rá akkor is, Jameis-nél az Oregon középiskolai végzősként még a kérői között sem voltbaggioÉs ez remekül kifizetődött Kelly-nek :p ja bocs, sose voltak bajnokok.Höri