Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Találtam pár igen jó képet:
 blurppy.com/2014/09/02/exclusive-poster-posse-artist-robert-bruno-asks-are-you-ready-for-some-football/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 040 — Cowboys fan
Sok egyéb mellett meg kell jegyeznem, hogy Bryant félelmetes. Kérdés, mert nem vagyok képben: a szerződése hogy áll? mire számítotok?picksix
már tavaly offseasonban meg kellett volna hosszabbítani, de akkor a két nagy cut (Ware, Austin) miatt nem nagyon volt rá zseton. most meg minimum két-három milió per évvel többet ér.

a hosszabbítás még sehogy sem áll, mert azt mondta, hogy vagy szezon előtt, vagy utána hajlandó ezzel foglalkozni, de arra a fél vagyonomat fel merném tenni, hogy marad, még ha ez fájdalmas is lesz a pénzügyi helyzetre nézve.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Aki akart voksolni, már úgyis megtette, így összesítettem a szavazatokat.

philly.blog.hu/2015/01/06/az_ev_legjobbjai_szavazas_eredmenye

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Másik pozícióba került, kiszúrták a szemét egy fizetésemeléssel.mustaine
ok, köszi. mostantól figyelek.

ezt amúgy velem is megcsinálhatná a főnököm.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 819
Kb 30 perc volt Ctrl+F és egyéb leleményesség segítségével. Sokkal könnyebb mint hinnéd. Közben a meccset hallgattam. Megérte. Nem küldtem PM-et, elvégre amik lentebb vannak, azok mindenki gyönyörére írattak, maradjon csak nyilvános és igen, személyes mert kicsinyesnek éreztem meccs alatt a kommentjeidet és így összeollózva kifejezetten viccesnek tartom a dinamikáját. Az egy dolog mit írsz Cowboys témába sportszerűséget tettetve és egy másik hogy írsz a meccs hevében, elvileg a Lionsnek drukkolva. Ha szerkesztői ténykedéseddel kapcsolatos észrevételem lesz, azt természetesen civilizáltan a tudtodra fogom adni. Ha lesz kedvem elolvasni a cikket.gyeek
Jólvan ne szívjátok mellre, amikor meg hasít a csapatotok szerintem hülyeség ilyenekkel foglalkozni. Hulk nem a Cowboysnak szurkol, ennyi. Az oldalra kikerülő cikkei szerintem abszolút elfogulatlanok voltak, nem lehet benne kifogás, sok más enefellel foglalkozó oldalon silányabb, elfogultabb írások jelennek meg tömegével.
Szépen összejött ez a győzelem, kellett hozzá sokminden (nagyon sokminden), de ezt a nagyon sokmindent a csapatotok nyújtotta vagy a csapatotok volt a haszonélvezője. Ez bosszantja nagyon a vesztesnek szurkoló tömegeket. Gondolom számotokra is nyilvánvaló, hogy ilyen látványos offense-zel, ilyen nagy playekkel való operálás sosem vezet el a végcélig, túl sok eagles meccset néztem az elmúlt kerek 10 évben, hogy ezt tudjam. 😊 Sok egyéb mellett meg kell jegyeznem, hogy Bryant félelmetes. Kérdés, mert nem vagyok képben: a szerződése hogy áll? mire számítotok?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
GM search á la ki lesz Kelly bábja? 😀

Eddigi jelöltek:

Ed Marynowitz - Eagles - asst. DPP
Sheldon White - Lions - VP of PPoP
Chris Ballard - KC - DPPHulkeinstein
kezdem elveszíteni a fonalat. hivatalos, hogy roseman repül?jorge
Másik pozícióba került, kiszúrták a szemét egy fizetésemeléssel.

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy

Eddigi jelöltek:

Chris Ballard - KC - DPPHulkeinstein
kezdem elveszíteni a fonalat. hivatalos, hogy roseman repül?
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
gyeek
Uramatyám, ezt mennyi idő volt megírni? 😀
Egész jól lekövethető hogy a Lionsnak drukkoltam, innentől kezdve az, hogy mit írok, az a személyes véleményem, amiről mindenki el tudja dönteni, hogy egyetért-e vele vagy nem.
Ha személyesen velem van problémád, akkor nyugodtan írd meg PM-ben, szívesen válaszolok, de személyes ellentéteket ne itt beszéljünk meg pls, mert ez másnak nem releváns.
Egyébként is, miért nem élvezed inkább a csapatod remek hetét? 😊
Az alapszakasz végén már leírtam a Boys topikba, hogy mit gondolok rólatok és mennyire érdemlitek meg a helyeteket a PO-ban (hint:nagyon).
A szerkesztői minőségem pedig végképp nincs kapcsolatban a személyes véleményemmel, és a meccs közbeni trash talkkal, egy mezei fórumozó vagyok, aki szívesen besegít a szerkesztői brigádnak az oldaltartalom bővítésének érdekében.
Ha bármelyik szerkesztői minőségemben írt írásommal van baj, szintén nyugodtan írj privátban, mindig igyekszik fejlődni az ember.
😉
több mint 11 éve

Eddigi jelöltek:

Chris Ballard - KC - DPP
Eliot Wolf - GB - DPP
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Amúgy meg ha nyernek a Lambeau-n meg a CLinken is (bocs Panthers fanok) akkor tök megérdemelten lesznek a SB-ban. Én is a Packersnek fogok drukkolni, de ha a Lions jutott volna tovább, akkor is a sajtokért szorítanék.

Mondjuk akkor nem a GB az ellenfél, de az NFC-ből amúgy is Rodgersékkel szimpatizálok 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 761 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna valóban ez nem elég 😉. Látod nekem is mennyire jött be, hogy anti Chiefs meg Eagles fan 😀 Sőt minél inkább drukkolunk a Boys sikere ellen annál inkább összejön nekik, úgyhogy kérem tessék mindenkinek lenyugodni a pcsába ez van ezt kell nem szeretni osztán majd jövőre :p

| egyébként meg azt gondolom max játéknak meg feszültség levezetésnek jó az ilyesmi de néha ez is kell 😀 |
több mint 11 éve
Mustaine már ne haragudj de az a csillag ott a neved alatt nem erős egy kicsit 😉? Azért minden már.....

| ha csak nem azért, hogy hátha így kiesnek 😀 | dande
Olvasd el az aláírásomat 😊 Go Cowboys!mustaine
De ez így azért nem működik, mert a másik két csapatnak szívből szurkoltál, és most is a Packersnek fogsz 😀😀 A Jinxek istenét nem vered át.

több mint 11 éve
Mustaine már ne haragudj de az a csillag ott a neved alatt nem erős egy kicsit 😉? Azért minden már.....

| ha csak nem azért, hogy hátha így kiesnek 😀 | dande
Olvasd el az aláírásomat 😊 Go Cowboys!

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 761 — Így remélem megfelelek nektek.....

| ha csak nem azért, hogy hátha így kiesnek 😀 |
több mint 11 éve
Aki szeretne szavazni az év legjobbjaira, hétvégéig megteheti a blogon!

több mint 11 éve
According to NFL media's Ian Rapoport, a new name has emerged in the Eagles general manager search. Detroit Lions vice president of pro personnel Sheldon White is expected to interview for the opening in Philadelphia.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Kárörvendés nem szép dolog.
Én is a Lionsnak drukkoltam főleg CJ miatt.

több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 655 — no es importante
the risks of Chip Kelly (or any coach) also being in charge of personnel
 igglesblitz.com/2015/01/the-downside/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Nem akarok senkit megsérteni, de ennél a Lions-nál ostobább csapatot nem láttam még... Néztem a meccset, és nem hittem el, hogy ilyen létezik... A döntő 4. negyedben kulcsfontosságú szituációkbn minden lehetséges legamatőrebb piti hibát elkövettek, amit csak lehet annak érdekében, hogy elbukják a meccset. O és D oldalon egyaránt... Én nem vagyok annak híve, hogy kiesésünk után a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, hogy ne fájjon annyira a kiesés. NEM! Most az hogy nézne ki??? A legnagyobb riválisnak szurkolni??? Kizárt! Ha szimpatikus, ha nem, én akkor is azt szerettem volna látni, ahogy a Dallas elvérzik a WC körben. Úgy látszik, a Lions nem így gondolta.Ezt a meccset még szándékosan sem lehetett volna csúnyábban odaadni a boysnak. Ha most mi vagyunk a helyükben, és így estünk volna ki, akkor tuti idegbajt kaptam volna a tv előtt az este.... Nem szívesen lennék most Lions fan... 😊 Mondjuk íg is szétb* szott az ideg... Remélem a GB elleni meccs után végre kárörvendhetek egy kicsit. Már csak ennyi kicsi örömöm hadd maradjon erre a szezonra, ha több nem adódott... 😊MrMiksa
Mi ugyanígy estünk ki. Cary kulcsszituációkban odaadott büntijei, Fletcher (hagyjuk), Sancho turnoverek, szóval olyan nagyon nem kell fikázni a Lionst, főleg, hogy az 3&1 szituban eldobott, majd felvett sárga zászló is elég sokat segített a 'Boysnak.Attis
Egyéni hibák voltak.Abból is a legamatőrebbek.CJ középen egy 10yardos passzt nem tudott megfogni,holott 100-bol 99x egy kézzel behúzza. Előtte csinált egy false startot 2. És 1 nél. 4. & 1 nél puntolnak egy 10 yardosat. Utána 1 drive-on belül csináltak 3 holdingot amikkel a dallas ott volt 10 yardon.Csak a büntikkel. Ez az én véleményem szerint elfogadhatatlan, és FIKA!!!! Nem erre a fajta kiesésre gondoltam, hanem egy ilyen Lions féle PO kiesésre. A mi kiesésünket és az alapszakaszt hagyjuk.Arról.szerintem nincs már mit beszélni. ahogy ők megverették magukat a Boys-al, azt nem lehet könnyű feldolgozni szurkolóként.MrMiksa
Egy szó: momentum

Amint ez átkerült a dallashoz, főleg hazai pályán, felrobbnt a stadion, és eksztázisban játszottak, a detroit meg nyilván megzavarofott ettől, aztán amikor visszajöttek volna, a bírók még mélyebbre lökték őket.Hulkeinstein
Igen, viszont egy. 10 yardra elhelyezett punt szerintem minimális elvárás lett volna a saját 45 ről. Az már szerintem sokkal nehezebben megoldható mezőny szituáció lett volna a Dallas számára.Talán nem tudtak volna végigmenni ennyire simán TD ig 23:20-nál volt azt hiszem.
több mint 11 éve
Nem akarok senkit megsérteni, de ennél a Lions-nál ostobább csapatot nem láttam még... Néztem a meccset, és nem hittem el, hogy ilyen létezik... A döntő 4. negyedben kulcsfontosságú szituációkbn minden lehetséges legamatőrebb piti hibát elkövettek, amit csak lehet annak érdekében, hogy elbukják a meccset. O és D oldalon egyaránt... Én nem vagyok annak híve, hogy kiesésünk után a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, hogy ne fájjon annyira a kiesés. NEM! Most az hogy nézne ki??? A legnagyobb riválisnak szurkolni??? Kizárt! Ha szimpatikus, ha nem, én akkor is azt szerettem volna látni, ahogy a Dallas elvérzik a WC körben. Úgy látszik, a Lions nem így gondolta.Ezt a meccset még szándékosan sem lehetett volna csúnyábban odaadni a boysnak. Ha most mi vagyunk a helyükben, és így estünk volna ki, akkor tuti idegbajt kaptam volna a tv előtt az este.... Nem szívesen lennék most Lions fan... 😊 Mondjuk íg is szétb* szott az ideg... Remélem a GB elleni meccs után végre kárörvendhetek egy kicsit. Már csak ennyi kicsi örömöm hadd maradjon erre a szezonra, ha több nem adódott... 😊MrMiksa
Mi ugyanígy estünk ki. Cary kulcsszituációkban odaadott büntijei, Fletcher (hagyjuk), Sancho turnoverek, szóval olyan nagyon nem kell fikázni a Lionst, főleg, hogy az 3&1 szituban eldobott, majd felvett sárga zászló is elég sokat segített a 'Boysnak.Attis
Egyéni hibák voltak.Abból is a legamatőrebbek.CJ középen egy 10yardos passzt nem tudott megfogni,holott 100-bol 99x egy kézzel behúzza. Előtte csinált egy false startot 2. És 1 nél. 4. & 1 nél puntolnak egy 10 yardosat. Utána 1 drive-on belül csináltak 3 holdingot amikkel a dallas ott volt 10 yardon.Csak a büntikkel. Ez az én véleményem szerint elfogadhatatlan, és FIKA!!!! Nem erre a fajta kiesésre gondoltam, hanem egy ilyen Lions féle PO kiesésre. A mi kiesésünket és az alapszakaszt hagyjuk.Arról.szerintem nincs már mit beszélni. ahogy ők megverették magukat a Boys-al, azt nem lehet könnyű feldolgozni szurkolóként.MrMiksa
Egy szó: momentum

Amint ez átkerült a dallashoz, főleg hazai pályán, felrobbnt a stadion, és eksztázisban játszottak, a detroit meg nyilván megzavarofott ettől, aztán amikor visszajöttek volna, a bírók még mélyebbre lökték őket.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 040 — Cowboys fan
Remélem a dallas évekre elhasznált minden puskaport...Hulkeinstein
Azért a GB offense kicsit más tészta lesz.Highlander
de a defense is...
több mint 11 éve
Egyéni hibák voltak.Abból is a legamatőrebbek.CJ középen egy 10yardos passzt nem tudott megfogni,holott 100-bol 99x egy kézzel behúzza. Előtte csinált egy false startot 2. És 1 nél. 4. & 1 nél puntolnak egy 10 yardosat. Utána 1 drive-on belül csináltak 3 holdingot amikkel a dallas ott volt 10 yardon.Csak a büntikkel. Ez az én véleményem szerint elfogadhatatlan, és FIKA!!!! Nem erre a fajta kiesésre gondoltam, hanem egy ilyen Lions féle PO kiesésre. A mi kiesésünket és az alapszakaszt hagyjuk.Arról.szerintem nincs már mit beszélni. ahogy ők megverették magukat a Boys-al, azt nem lehet könnyű feldolgozni szurkolóként.
több mint 11 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Mi ugyanígy estünk ki. Cary kulcsszituációkban odaadott büntijei, Fletcher (hagyjuk), Sancho turnoverek, szóval olyan nagyon nem kell fikázni a Lionst, főleg, hogy az 3&1 szituban eldobott, majd felvett sárga zászló is elég sokat segített a 'Boysnak.
több mint 11 éve
Nem akarok senkit megsérteni, de ennél a Lions-nál ostobább csapatot nem láttam még... Néztem a meccset, és nem hittem el, hogy ilyen létezik... A döntő 4. negyedben kulcsfontosságú szituációkbn minden lehetséges legamatőrebb piti hibát elkövettek, amit csak lehet annak érdekében, hogy elbukják a meccset. O és D oldalon egyaránt... Én nem vagyok annak híve, hogy kiesésünk után a legnagyobb riválisnak kell szurkolni, hogy ne fájjon annyira a kiesés. NEM! Most az hogy nézne ki??? A legnagyobb riválisnak szurkolni??? Kizárt! Ha szimpatikus, ha nem, én akkor is azt szerettem volna látni, ahogy a Dallas elvérzik a WC körben. Úgy látszik, a Lions nem így gondolta.Ezt a meccset még szándékosan sem lehetett volna csúnyábban odaadni a boysnak. Ha most mi vagyunk a helyükben, és így estünk volna ki, akkor tuti idegbajt kaptam volna a tv előtt az este.... Nem szívesen lennék most Lions fan... 😊 Mondjuk íg is szétb* szott az ideg... Remélem a GB elleni meccs után végre kárörvendhetek egy kicsit. Már csak ennyi kicsi örömöm hadd maradjon erre a szezonra, ha több nem adódott... 😊
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia

Megeshet, hogy ősszel lehetőségem lesz kijutni Philadelphiába. Kutattam a holnapot 2015-ös jegyek után, de egyelőre nem lehet jegyeket vásárolni. Körülbelül mennyibe kerülne 1 felnőtt jegy a Linc-en 1 meccsre és hogyan / mennyivel a meccs előtt tudok hozzájutni? Gondolom, attól is függ, hogy mikor lesz meg a pontos schedule. Esetleg 3 felnőtt, egymás melletti székre szóló jegy? Élőben még nem voltam, szóval nem tudom, hogyan működik. Nagyon köszönném a válasz(oka)t!

PM-ben is szívesen fogadom a választ, nem akarom a szarommal elterelni a szót! 😊

karmigran
Kakasülőre baromi olcsó jegyek vannak, főleg év végén ha már nem tud a csapat továbbjutni XD Tehát ilyen 10-20 dollár környéke. Nyilván ez a délután egyes, nem-rangadó jellegű meccsekre vonatkozik.

Stubhubon tudsz venni Amerikában igen könnyen, ha már kint vagy, akár ki is nyomtathatod magadnak otthon egyes esetekben.

ESPN scheduleről van direkt link.
Foci már nincs, de a 76ers esetében ugyanolyan a felület:
 espn.go.com/nba/team/schedule/_/name/Phi/philadelphia-76ers
 www.stubhub.com/philadelphia-76ers-philadelphia-wells-fargo-center-philadelphia-1-7-2015-9107826?gcid=C12289x471&keyword=NBA+Team+Schedule+Philadelphia+76ers+20150107Höri
Köszönöm a választ Höri!