Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
A csapat moralitása szempontjából nem túl jó ez a távolmaradás, viszont kíváncsi leszek, ha az első 3-4 meccsen hozza a szintet (100+ yard a földön, 30+ a levegőben), akkor hogy fogunk visszagondolni erre a hold outra..
több mint 8 éve
...remélem megcsapja annyira, hogy ne legyen annyira "kihaénnem"Nem aranyos, kötelező megjelennie a szerződés szerint, ott majd megcsapja az új szerelem szaga, Tomlin azt mondta kedvence a 3-0, vagyis a harmincas...Belső infók szerint az utolsó pre meccs után megy vissza Bell a csapathoz...és ez igen aranyos dolog tőle 😊
polamalu
Vaspor
sutianap
több mint 8 éve
Nem aranyos, kötelező megjelennie a szerződés szerint, ott majd megcsapja az új szerelem szaga, Tomlin azt mondta kedvence a 3-0, vagyis a harmincas...Belső infók szerint az utolsó pre meccs után megy vissza Bell a csapathoz...és ez igen aranyos dolog tőle 😊
polamalu
Vaspor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ippeg írni akartam, hogy milyen hálásak lehetünk, hogy azért a tizenix milkáért már így egy-kettő edzést letol a csapattal az első meccs előtt és persze még az is lehet játékra jelentkezik...persze ha a rap lemeze nem készül el, lehet majd csak később jön, várjuk ki a végét... 😊No majd amikor az első edzésen a Punci-Foster páros nem blokkol olyan határozottan és a Heyward, Tuitt párostól kap egy-egy lángost, no akkor majd gondolkodik a lelkem kicsikét.....rap lemez ide, vagy oda....merthát ugye ez egy csapatjáték zsenialitás ide, vagy oda.
Csak azért örülök neki, mert a rotációra rá leszünk így kényszerítve mindenképpen
több mint 8 éve
Belső infók szerint az utolsó pre meccs után megy vissza Bell a csapathoz...és ez igen aranyos dolog tőle 😊
polamalu
több mint 8 éve
Belső infók szerint az utolsó pre meccs után megy vissza Bell a csapathoz
több mint 8 éve
Mik vannakNálunk kötött ki Orndoff.Orndoff Sérült Hullámon, sajnálom, szurkoltam neki...jöhet Inaki ÚjfalusiUgymondanám inkább eldugtuk sérültlistára. Grimbli-Johanzon párossal veretjük le az évet, nagy meccs volt a spotért.
Spy
sutianap
A 9. TE lett a rosteren. 😀
Bazzani

több mint 8 éve
Nálunk kötött ki Orndoff.Orndoff Sérült Hullámon, sajnálom, szurkoltam neki...jöhet Inaki ÚjfalusiUgymondanám inkább eldugtuk sérültlistára. Grimbli-Johanzon párossal veretjük le az évet, nagy meccs volt a spotért.
Spy
sutianap
A 9. TE lett a rosteren. 😀
több mint 8 éve
Viszont evtársak pöpec specteamnek nézünk elejbe.

több mint 8 éve
Érdekes statisztikát találtam az edzőtáborból:AB vs Burns: 18/38 (47,4%) 2TD
AB vs bárkimás 19/27 (70,4%) 7TD
több mint 8 éve
Azért volt egy-két olyan droppja, ami hatalmas hiba volt és nem lehet a játékhívásra fogni. Pl amikor Dobbs kiszabadult és 2m-rel előtte futott Conner. De nem baj, most kell ilyesmivel próbálkozni, ezért vannak ezek a meccsek.Amúgy most visszanézve a meccset, nagyon nem tetszik Dobbs játéka, még Houston mozgása is meggyőzőbb. Persze a pontosságon neki is kellene javítani bőven. Nekem a spec team munkája tetszett még egyébként.
több mint 8 éve
Volt benne nagy futás a fáradó védelem ellen inkább, de igazán nem is ezt emelném ki. Borzasztóan izgult a srác és nem futással kezdették, hanem passzokkal, amiből volt két kritikus droppja. Mivel ez gyengéje ezért a play calling kapcsán dühöngtem is egy sort...miért kell ilyen helyzetbe hozni ezt a srácot. Ezek után azt láttam, hogy nagyon akar javítani, túlerőltetett minden futást. Aztán szépen lassan megnyugodott és szépen a stabil 4-5 yardok mellett jöttek a hosszabb futások is. Az utolsó TD-nk kapcsán ő érdemelte volna meg, hogy megfussa, de a 4. számú QB-nk az egy yardos vonalon nem figyelte az órát és 5 yarddal hátrébb kellett menni emiatt. (más kérdés, hogy aztán szépen megoldotta Hunterrel)Ő volt az egyik üde színfolt, Chikillo mellett azt gondolom. (persze a backup playákkal Hiltonnal, Dangerfielddel, Galambossal együtt)
több mint 8 éve
Nézem a statokat, Conner 20 futásból elég jó átlagot hozott. Volt benne kiemelkedően nagy játék, ami felhúzta az átlagot, vagy szép, konzisztens teljesítményt nyújtott?Volt kb négy +10-es futása, közte egy 19-es és egy 17-es.
Szokol

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nézem a statokat, Conner 20 futásból elég jó átlagot hozott. Volt benne kiemelkedően nagy játék, ami felhúzta az átlagot, vagy szép, konzisztens teljesítményt nyújtott?
több mint 8 éve
Az O teljesítménye nem volt valóban mérvadó. Talán csak a TE poszton játszottak a kezdők és a fal 3/5-e. Dobbs-nál jelenleg még LJ is sokkal előrébb tart, de Pouncey és Foster hiányát (főleg utóbbi helyén, ahol játszott Feiler a kezdőben) azonnal megéreztük. Tényleg inkább a D volt bosszantó, amit megint simán átjátszottak és hiába tudom, hogy nem ennyire szar a secondary, de ez a zónázás, teljesen hatástalan még egy 3. számú QB ellen is. Kivétel Golden, na ő pontosan olyan szar, mint eddig.Galambos amúgy Conner csapattársa volt. Ha rostert fog, az is kész csoda, de amilyen az ILB sor, tulajdonképpen nem is lenne olyan nagy meglepetés.
több mint 8 éve
Messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni egy pre-season meccsből, de a benyomásaim a következők: a Def olyannak tűnik, mint az elmúlt 1-2 évben, át lehet rajtuk menni passzal, de a red zone-ban pofás. Az O-t még benyomás szintjén is kár értékelni, amíg nem Ben irányít. Dobbs nekem nem tetszik, nagyon-nagyon hosszú út áll előtte, Conner viszont megmutatta, hogy van benne potenciál.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
1. Gyönyörű punt returnA Matyi, reméljük spotot fog
2. Ki ez a Galambos? 😀
m.steelers.com/videos/videos/HIGHLIGHT-Williams-64-yard-punt-return-TD/b5cbc948-c48b-4caf-9af5-53dc2d903f77
geleven

több mint 8 éve
Mindazonaltal ez Preseason. Alapvetően az egyéni teljesítmények számítanak és főleg azoktól akik az 53-ba igyekeznek. Így újra jó volt látni egy Hilton teljesítményt és bezony Conner bemutatta, hogy mi lehet benne annak ellenére, hogy elkapásoknál nem jeleskedett.
több mint 8 éve
1. Gyönyörű punt return2. Ki ez a Galambos? 😀
m.steelers.com/videos/videos/HIGHLIGHT-Williams-64-yard-punt-return-TD/b5cbc948-c48b-4caf-9af5-53dc2d903f77
több mint 8 éve
Mitchel mögött nincs semmilyen megoldás FS oldalon. Golden nem hogy követi az eseményeket, azt se tudja merre megy néha a játék. Az egész csapat 1-gyel kisebb fordulatszámmal pörög, mint az ellenfél mind D és mind O oldalon. Az OL az első félidőben úgy omlott össze Dobbs körül, hogy szörnyű volt nézni. A D pedig ahogy 3. kísérletekre "hozta" a nagy játékokat az is "élmény volt".
több mint 8 éve
Én kinyomta.Preseason-preason, nem számít, de azért elég szar volt nézni, hogy a majdnem teljes első defensünket szopatja Matt Simms és a Falcons 3. Offense
több mint 8 éve
David Johnson viszont egyre komolyabb elkapásokat mutat. Kellemes offszízön meglepetés
több mint 8 éve
Rosszabb...Burns-el kevertem 😊Aki nem látja annak annyit segítek, hogy az utóbbi évek "fényes" teljesítményét idézi a secondary...Golden, Mitchell, Cockrell....mind kedvem lenne p.csán rúgni, hogy még időben megtalálják az emberüket, akit most egy méterre követnekDavis. Mitchell nem játszik
Klaci79
Spy
több mint 8 éve
Majd a 4. sor