Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Süti is ezt mondta, csak más szavakkal 😂Ő (!) egy "jó" safety!Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
sutianap
Wong
De pont ugyanezt jelenti 😉
több mint 9 éve
Ő (!) egy "jó" safety!Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
sutianap
több mint 9 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.Ezzel így, nem értenék egyet. Akkor többet kértek volna mint egy hatodik kör! 😉
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
AlterEgó
több mint 9 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
több mint 9 éve
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.
Szerkesztette: kriSTEELan
több mint 9 éve
Ayers-t is akartuk PS-be de nem fogadta el az ajánlatot. Állítólag
több mint 9 éve
Galambos ha még 53-ba nem is került, a PS-ben már ott vanMegvan a 10 PS-ember: C Kyle Friend, TE Jake McGee, RB Fitzgerald Toussaint, WR Marcus Tucker, WR Justin Thomas, LB Matt Galambos, S Jacob Hagen, DE Lavon Hooks, LB Farrington Huguenin és CB Dashaun Phillips.
Állítólag Lavon Hooks DE is
A következő pedig: S Jacob Hagen
Toussaint a 4.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Selection Choice--Round 7, 2018 (Conditional)
több mint 9 éve
Ők még jók lehetnek a tegnap kivágottak közül safetynek: Bacarri Rambo (Bills), Robert Blanton (DC), Dwight Lowery (LAC)
több mint 9 éve
A Bucs-ba megy Ward, 1 évre 5 milláért (állítólag). Sajnálom, de a kezdőkkel tényleg nincs baj, hogy Ward elférjen. Bár Mitchell állapota elég kérdéses.
több mint 9 éve
Feiler ott van az 53-ban, de nem gondolom, hogy 9 falembert fogunk rosteren tartani. Mivel Dangerfield is sérült Mitchellen túl, így az sem létezik, hogy ne hozzunk safetyt még.
több mint 9 éve
Csak van még raktáron, így legalább leértékelt lesz. 😀- Mivel Bell még nem írt alá, így valszeg holnap IR-re tesszük Suttont és a helyére ír alá Bell.Soldi, most akkor hogyan hozzak Neked Golson-mezt novemberben? 😊
- Wardra én továbbra sem látok esélyt. Ő kezdeni akar, nálunk nincs kezdő hely.
- engem az lepett meg, hogy 9 OL-embert viszünk.
- érdekes volt a Grimble vs D. Johnson és a Holba vs Canaday csata végeredménye, a többi viszont papírforma.
- én DHB-nak és Allennek nagyon örülök, előbbinek a ST-munkája miatt és a veterán leadership szerepe miatt, utóbbiban látok potenciált.
Soldados
AlterEgó

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
- Mivel Bell még nem írt alá, így valszeg holnap IR-re tesszük Suttont és a helyére ír alá Bell.Soldi, most akkor hogyan hozzak Neked Golson-mezt novemberben? 😊
- Wardra én továbbra sem látok esélyt. Ő kezdeni akar, nálunk nincs kezdő hely.
- érdekes volt a Grimble vs D. Johnson és a Holba vs Canaday csata végeredménye, a többi viszont papírforma.
- én DHB-nak és Allennek nagyon örülök, előbbinek a ST-munkája miatt és a veterán leadership szerepe miatt, utóbbiban látok potenciált.
Soldados
több mint 9 éve
- Mivel Bell még nem írt alá, így valszeg holnap IR-re tesszük Suttont és a helyére ír alá Bell.- Wardra én továbbra sem látok esélyt. Ő kezdeni akar, nálunk nincs kezdő hely.

több mint 9 éve
Broncos reporter @TroyRenck said the Steelers could be a landing spot for T.J. Ward. #Steelers
több mint 9 éve
Ebbül az ábrábul okosabb nem lettem visszahordásilag. Conner? Hilton? Watson?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
..és akkor Harrison lesz a long snapper? 😀Kameron Canaday az LS.
Közben a wikin Wardot beírták a Panthershez!
steelwolf
Amúgy D. Johnson kivágása engem is meglepet. Talán most McDonald miatt annyira nem kellett blokkolo TE, viszont Grimble többször is veszélyes célpont volt. Meglepő, hogy Culáger maradt
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
..és akkor Harrison lesz a long snapper? 😀Kameron Canaday, vele harcolt Holba a spotért
Közben a wikin Wardot beírták a Panthershez!
steelwolf
több mint 9 éve
..és akkor Harrison lesz a long snapper? 😀 Közben a wikin Wardot beírták a Panthershez!