Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Elkezdődött a pletyka...
Shaun Suisham még nem tartja magát versenyképesnek Chris Boswell ellenében, a Steelers Depot valószínűsíti, hogy TC vagy legkésőbb a preseason után útjára engedjük.
Bruce Gradkowskira is hasonló vár, de backup QB-nek Michael Vick és Landry Jones sem ideális, így a legtöbben Ben-utód picket is várnak az áprilisi drafton...
Alter Egó
Gradkowski-t miért küldjük el? Inkább Vick menjen, Jones még érhet 1 évet, hátha.
bcsarli
Igen Grad a masodik szamu qb volt ha jol tudom. Es volt is egy video osszehasonlitas arrol, hogy hogy mozog o a zsebben a dobasoknal vs hogy dobja el ben. Es nem egy rossz backup qb o, ha visszaemlekeztek o volt az oakland qb ja amikor elvertek minket. Es sokkal de jobb mint jones, vagy vick. Szoval en is vickre szavaznek hogy menjen, dobni sem tudott. Jones meg maradhat ha akar ha nem keres tul sokat meg egy evet. De en rola mar reg lemondtam.

Es meg is lattuk, hogy nem lehet ra szamitani meg mint beugro qb sem. Tudom, volt hogy megnyert nekunk egy meccset, de a kovetkezon meg nagyon gyenge volt. Nem jo backup qbnak sem. Esetleg 3. szamunak, ha van elotte pl gradkowski aki le tud hozni par meccset. Ha nem igy gondoljuk es megy grad az hiba lenne, mert sem vick, sem jones, sem egy ujonc qb nem tudna bent potolni, mint ahogy kellett iden. Es sajnos erre kell szamolni. Marmint kell egy vesz megoldas qb aki nem keres nagy osszeget, de le tud menedzselni egy ket meccset, vagy be tud addig szalni, amig bent apoljak stb. Mert emlekszunk a vick run run majd dobok 10 yardot de nem es out, vagy a jones jo jo jol elrontom jaira stb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Szusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.
McCain szerintem is jó lenne bár megint csak érdekes helyzetet teremtene a CB fronton.
Ugye Golson visszatérhet a pálya közepére, nagyon kíváncsi vagyok rá...Grant se kuka azért, még belőle is bőven lehet valami, Gay egyértelmű kezdő és Cockrell-t is már visszaigazoltuk...ha ide jönne még mondjuk McCain, akkor ismét nem lenne fontos egy korai CB pick
Ha esetleg igaz, hogy Weddle-t szeretnénk, akkor minden adott lenne néhány átstrukturálással, hogy érkezzen és akkor már a draft is érdekes lehetne, hiszen akár újabb edge rusher jöhetne az első körben
Klaci79
Már hogyne lenne fontos. Ez tök független McCaintől. Gayben max 1-2 jó év van, Golsont nem láttuk, Grantnek még a rosterrekerülés is gondot okozott, Cockrell max 4. CB-nek jó. Szóval ha visszahozzuk McCaint, ha nem, kell korai CB.
Soldados
lehet a koraival félreérthető voltam....kifejezetten első körbe nem várnék akkor CB-t...az első két nap tuti hozunk CB-t ez valóban biztos
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szusi érdekes helyzet, mert mintha nem haladna megfelelően a rehabja...nem tudom, csak ezek a nyilatkozatok azért érdekesek...mondjuk, hogy ennél több önbizalmat várnék tőle, hiszen alapvetően semmi baj nem volt vele, mielőtt megsérült és elnézve milyen mizéria van időnként tényleg egy 6-7. kört (inkább utóbbi) akár érhetne is.
McCain szerintem is jó lenne bár megint csak érdekes helyzetet teremtene a CB fronton.
Ugye Golson visszatérhet a pálya közepére, nagyon kíváncsi vagyok rá...Grant se kuka azért, még belőle is bőven lehet valami, Gay egyértelmű kezdő és Cockrell-t is már visszaigazoltuk...ha ide jönne még mondjuk McCain, akkor ismét nem lenne fontos egy korai CB pick
Ha esetleg igaz, hogy Weddle-t szeretnénk, akkor minden adott lenne néhány átstrukturálással, hogy érkezzen és akkor már a draft is érdekes lehetne, hiszen akár újabb edge rusher jöhetne az első körben
Klaci79
Már hogyne lenne fontos. Ez tök független McCaintől. Gayben max 1-2 jó év van, Golsont nem láttuk, Grantnek még a rosterrekerülés is gondot okozott, Cockrell max 4. CB-nek jó. Szóval ha visszahozzuk McCaint, ha nem, kell korai CB.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 647 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
McCainnek én örülnék, nem volt ő annyira rossz. Szusit nem hiszem, hogy kivágjuk, inkább majd eltrédeljük 6-7. körös pickért, Vicket és Gradkowskit viszont nem kell kivágni, ők szabadügynökök lesznek, így marad Landry Jones csere QB-nak, de mi abból kettőt szoktunk tartani és én inkább azt valószínűsítem, hogy vagy Grad-ot visszahozzuk, vagy FA-ről hozunk vki mást.
Soldados
Én megtartanám Vicket! Örülnék neki ha Super Bowl győztesként vonulna vissza! Eric Weddleről van valami(leigazolhatjuk)?
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
McCainnek én örülnék, nem volt ő annyira rossz. Szusit nem hiszem, hogy kivágjuk, inkább majd eltrédeljük 6-7. körös pickért, Vicket és Gradkowskit viszont nem kell kivágni, ők szabadügynökök lesznek, így marad Landry Jones csere QB-nak, de mi abból kettőt szoktunk tartani és én inkább azt valószínűsítem, hogy vagy Grad-ot visszahozzuk, vagy FA-ről hozunk vki mást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Igen mindenki.Ha jól emlékszem Aaron,Miller és Pouncey is látszik.
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 647 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Dark Knight Rises c. filmeben ott mindenki Steelerses? Mert Ben, Ward és Keiselt ismertem csak fel!
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Elkezdődött a pletyka...
Shaun Suisham még nem tartja magát versenyképesnek Chris Boswell ellenében, a Steelers Depot valószínűsíti, hogy TC vagy legkésőbb a preseason után útjára engedjük.
Bruce Gradkowskira is hasonló vár, de backup QB-nek Michael Vick és Landry Jones sem ideális, így a legtöbben Ben-utód picket is várnak az áprilisi drafton...
Alter Egó
Gradkowski-t miért küldjük el? Inkább Vick menjen, Jones még érhet 1 évet, hátha.

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Elkezdődött a pletyka...
több mint 10 éve
McCaint kivágta a Dolphins, így csak 1 milla dead money maradt utána és elég szar helyzetben vannak a cap tekintetében.
Kíváncsi vagyok megpróbáljuk e visszahozni, mert ugye nálunk elég gyakori, hogy inkább olyanban bízunk aki már ismeri a rendszert. Blake helyén el is tudnám képzelni...
több mint 10 éve
Újabb 1 évre Greg Warren a long snapperünk. 😊

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az NFL fenntartotta Burfict hárommeccses eltiltását. Qrvára remélem, hogy az első meccsünket még az első három héten letudjuk a cicákkal.
Soldados
4. forduló lesz.
Így működik a WWE.

több mint 10 éve
Az NFL fenntartotta Burfict hárommeccses eltiltását. Qrvára remélem, hogy az első meccsünket még az első három héten letudjuk a cicákkal.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
 espn.go.com/blog/baltimore-ravens/post/_/id/25661/mike-tomlin-is-the-afc-north-coach-of-the-year
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Ez az év különbözik a tavalyitól. Tavaly underdogok voltunk az SB sanszokat tekintve. Idén az összes független ellemző SB esélyesként lát bennünket. Ez nagyon sokat jelenthet, ha egy veterán a karrierje csúcsán (kicsit túl) csapatot keres. (Ware ugye a legjobb példa)

Kicsit Soldisan fogalmazva és levezetve, ha tehát Eric Weddle SB-t akar nyerni, akkor ideigazol és SB "diszkonttal"... 😊

Szerintem minden kétséget kizáróan a legfontosabb célpontunk ő, vagy egy kiemelkedő SS. Meggyőződésem, hogy az FA piacról más nem is kell nekünk. (persze nyilván jó lenne egy elit CB is, de nem az a csapat vagyunk, amely 1 évre optimalizál és ugye ott lesz nekünk Brown, Bell lejáró szerződése hamarosan....)
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 992 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Alex Kozora írt egy FA-célpont elemzést, ami szerint a következő szabadügynökök jöhetnek szóba:

Quarteback: Matt Moore (Dolphins), T.J. Yates (Texans)
Offensive Line: Jeff Linkenbach (Chargers), Ted Larsen (Cardinals)
Defensive Line: Leger Douzable (Jets), Billy Winn (Colts), Antonio Smith (Broncos)
Outside Linebacker: Nick Perry (Packers), Frank Zombo (Chiefs)
Inside Linebacker: Tank Carder (Browns), Jamari Lattimore (Jets)
Cornerback: Shareece Wright (Ravens)
Safety: Isa-Abdul Quddus (Lions), David Bruton (Broncos), Eric Weddle (Chargers), Andrew Sendejo (Vikings), Husain Abdullah (Chiefs), Omar Bolden (Broncos), Colt Anderson (Colts)

Ki kéne, ha vóna? 😊
Alter Egó
Eric Weddle-nálam legalábbis 😊

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Alex Kozora írt egy FA-célpont elemzést, ami szerint a következő szabadügynökök jöhetnek szóba:

Quarteback: Matt Moore (Dolphins), T.J. Yates (Texans)
Offensive Line: Jeff Linkenbach (Chargers), Ted Larsen (Cardinals)
Defensive Line: Leger Douzable (Jets), Billy Winn (Colts), Antonio Smith (Broncos)
Outside Linebacker: Nick Perry (Packers), Frank Zombo (Chiefs)
Inside Linebacker: Tank Carder (Browns), Jamari Lattimore (Jets)
Cornerback: Shareece Wright (Ravens)
Safety: Isa-Abdul Quddus (Lions), David Bruton (Broncos), Eric Weddle (Chargers), Andrew Sendejo (Vikings), Husain Abdullah (Chiefs), Omar Bolden (Broncos), Colt Anderson (Colts)

Ki kéne, ha vóna? 😊
több mint 10 éve
Tony Dungy a Steel Curtain HoF-döntős safetyjét, Donnie Shellt kérte fel, hogy bemutassa őt a beiktatása előtt.

több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
ESPN szerint megkornyekezzuk Eric Weddle-t

Szerkesztette: Dodó
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
A jó öreg Harrison. 😊

vassadi
És már újra edz. Nincs pihenés 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 832
A jó öreg Harrison. 😊

több mint 10 éve
David Nelson WR-t pedig kivágtuk.

több mint 10 éve
BREAKING!!!

Leigazoltuk Cole Manhart OG-t. 😊 Tavalyi UDFA, aki 3 NFL csapatnál is volt PS-ben, a futásblokkolás az erőssége.

több mint 10 éve
Daragó Sándor 24
Kösz Soldi de ha magyarul van akkor írd ki mert angolul nekem is megvan mikor élőbe adták akkor még sajnos nem tudtam felvenni.☺