Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Sztem a Ravenstől egyáltalán nem kell félni! (Láttam Clausen Hail Maryét, vicces volt az endzoneig nem tudta eldobni!) A Browns az meg csak Browns!
több mint 10 éve
DeCastro top 3 a posztján,messze a legjobb játékosunk a falban,Mitchell és Gay max középszer.Mindkettő bőven átlag feletti. 😉
Blitzburgh

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem teljesen mindegy? Úgyse lesz lehetőségük elmenni játszani...😀
több mint 10 éve
DeCastro top 3 a posztján,messze a legjobb játékosunk a falban,Mitchell és Gay max középszer.
több mint 10 éve
3 Pro Bowlerünk van: Big Ben, AB, DeCastro.Gilbertet és Heywardot sajnálom, hogy lemaradt megérdemelték volna. Mitchell és Gay esetében tudtam, hogy nem kerülnek be, nagyon mély a posztjukon a kiváló játékosok sora.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Antonio Brown. Number #84. He is unstoppable. Maybe not the Most Valuable Player, but simply the Best and Most Dominant Player in the National Football League. #missingringwww.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/0ap3000000607371/Antonio-Brown-Top-10-Plays-of-2015
Chris Harris nyilatkozata Brownról, miután 2 éven át egyetlen TD-t sem engedett, majd Brown ellen 2-t is: It was the best versus the best, and he won.
Chris Harris Jr. can shut down most wide receivers. Antonio Brown is NOT most wide receivers. 😊

több mint 10 éve
Én nem fogok mellébeszélni. Halál simán kell vernünk ezt a Ravens-t. Ha divrivális, ha Ravens, ez nem ugyanaz a meccs, mint bármikor. A 3. negyed végére tök sima kell, hogy legyen.

több mint 10 éve
Fel vagyunk húzva mint az órarugógerincű felpattanó, s Hollójia meccs lesz, ez bebaszhat úgy hogy végig bunyó a meccs s retek mennyiségű buntiyardot szedünk össze, úgyhogy csak szépen, egy Deangyéló-Múz párosban a városban nyócperces driveokkal lenne szép, csa sömmi cicónálam van a slukker
sutianap
Szerkesztette: fcancellara
több mint 10 éve
Fel vagyunk húzva mint az órarugógerincű felpattanó, s Hollójia meccs lesz, ez bebaszhat úgy hogy végig bunyó a meccs s retek mennyiségű buntiyardot szedünk össze, úgyhogy csak szépen, egy Deangyéló-Múz párosban a városban nyócperces driveokkal lenne szép, csa sömmi cicó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Kétarcúság azért túlzás. Bárkitől? Szerintem a mostani forma alapján nem. Bármikor? Szintén nem hinném. Eddig volt egy Pats elleni vereség, ahol még kb Tomlinék is keresték önmagukat és a helyes/célravezető sec ill. teljes D sémákat. Pats a mostani állapotához képest sokkal erősebb volt, első meccs a szezonban..etc Illetve tőlük ki lehet kapni. (azért volt két kihagyott FG, nem garbage time-ban)
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Aztán jött a Ravens elleni, BB és Bryant nélkül és még így is nyerhettünk volna egy Boswellel.
Kansas ellen szintén nem volt BB, de nem vitatom, hogy messze azon a meccsen mutattuk a legkevesebbet. (Amúgy érdekes, hogy a Chiefsnek és a Seahawksnak is mekkora lökést adott az ellenünk elért W)
Cicáknál volt egy épp visszatérő Ben, nagyon rosszul dobált és ellenük is ki lehet kapni. Mellesleg végig meccsben voltunk.
Seahawks ellen jött a következő. Ellenük is ki lehet kapni, végig meccsben voltunk és nagyon nagy pechünk volt.
Ergo minden vereségünknél meccsben voltunk+sérültek, akik meghatározták a csapat és így az ellenfél játékát is.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 10 éve
Az hogy egy meccsen belül van ingadozás, az normális, mind a 32 csapat elmondhatja magáról, ugyanis 60 percig a legritkább esetben lehet dominálni, mivel képtelenség az elejétől a végéig maximumon tartani a koncentrációt. Viszont tendencia nincs nálunk. (A Broncosnál van, sorozatban 3 meccse nem szereznek pontot a 2. félidőben, ez már tendencia és fix problémára utal)ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Soldados
xtaki
Mi minden meccsen azt hoztuk, amit tudunk. Egyedül a Pats elleni nyitómeccsen a Def teljesítménye üt el a többitől. (Még a Def Broncos elleni első félidejét hoznám ide, de az egész meccset nézve már azt sem) Teljesen kiszámíthatóak vagyunk mind az O-t, mind a D-t tekintve - minden meccsen mindkét egység ugyanazt hozza.

több mint 10 éve
ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
xtaki
Soldados
több mint 10 éve
AB-hez még egy adalék: az NFL történetében ő érte el 2. leggyorsabban az 500 elkapást (84 meccs). A rekord Boldiné 80 meccsel.És ha már rekordok: sorozatban 21 negyedben szereztünk pontot, ami franchise csúcs.

több mint 10 éve
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
xtaki

több mint 10 éve
szerencsére persze Tomlinék se a SB-vel foglalkozik:"As we push forward, we look toward this week's challenge. And that is in Baltimore."
és kicsit se becsüli le az ellenfelet, hiszen jól tudjuk mire képesek:
"People changed, not so much schematics since last met. QB the big one. Very capable to run, as did in Heinz Field."
a sérülésekkel szerencsére jól állunk, csak Mitchell vállát kell figyelemmel követni
A sec-ben továbbra sem lesz változás, marad a rotáció...(ez nem tudom mennyire jó hír):
Wil continue with the rotation they've used in the secondary
több mint 10 éve
a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.Az lehet, de mit tudnak tenni?
xtaki

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
több mint 10 éve
Én a 2008-assal voltam így. Nem hiszem, hogy nekem valaha annál gyönyörűségesebb menetelést lehet okozni. Minden pillanatát élveztem. Az a védelem... Tömör gyönyör volt. 😊én is úgy gondolom, hogy csak lépésről lépésre...főleg mert ennek a Steelersnek most ki akarom élvezni minden játékpercétmeg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
polamalu
Klaci79
Persze, mint írtam ez is gyűrűt érdemelne a szememben, de egy Offense-parádé nekem sose tudja azt az élvezetet okozni, vagy felülmúlni annak a Defense-nek a teljesítményét.

több mint 10 éve
én is úgy gondolom, hogy csak lépésről lépésre...főleg mert ennek a Steelersnek most ki akarom élvezni minden játékpercétmeg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
polamalu
több mint 10 éve
meg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
több mint 10 éve
meg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
"Pittsburgh will go to the Super Bowl and they will win the Super Bowl" - Terry Bradshaw
több mint 10 éve
nem azért mondom, de a második félidőben 4 vagy 5 játékot volt pályán Blake...vajon mikor lesz ez nulla...
Klaci79
több mint 10 éve
nem azért mondom, de a második félidőben 4 vagy 5 játékot volt pályán Blake...