Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mitchell (váll) és Blake (hát) mellett betegség miatt nem edzett Harrison, Bryant és Big Ben. Miller és Gay pedig veterán pihenőt kapott. Grant limitált volt.

A Brownsnál állítólag nem Manzi lesz a kezdő QB, ígyrázkódással küzd. Ha ez így lesz, akkor Austin Davis lehet a kezdő.

AB 3. MVP címe pedig rekordbeállítás. Korábban Woodson, Bettis és Ward nyert háromszor.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
nem túl nagy meglepetésre AB lett a csapatnál a 2015-ös MVP
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Szerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.
sutianap
Ez azért lássuk be, hogy erősen bold prediction 😊
Van azért még rajta kívül HC szék esélyes ölég: Chip Kelly, Chuck Pagano (máshol), Hue Jackson, Mike Shula, Adam Gase, satöbbi...
több mint 10 éve
Érdekes lenne...Haley tényleg elit offense-t épített, azonban a megbecsülése mégsem volt teljes, amit kicsit se csodálok
Új OC-vel nem tudom mi lenne jövőre, de tényleg Munchak munkája az amit fontosabbnak tartok.
Nem tudom minek örülnék inkább, egy konzervatívabb felfogású edzőnek vagy maradjon ez az agresszívabb felfogás, de a lényeg az lenne, hogy egy-egy meccsen lássak mindkettőből és ne induljunk el teljesen egy irányba egyszer, aztán meg a ló másik oldala azonnal.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
sutianap
Felőlem mehet. 😊 Csak Munchak maradjon.
Soldados
Gondolom ő lépne előre
sutianap
Na annak sem örülnék... Maradjon csak OL-coach, ahhoz ért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 916 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
Soldados
Gondolom ő lépne előre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sutianap

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 916 — capitaine du château de Vienne 1487

több mint 10 éve
Big Ben szerdán betegség miatt nem edzett.

több mint 10 éve
Grimes annó ugyanezt művelte nálunk. Minden meccsen kapartuk a falat, hogy mi a f*szt keres a pályán. Aztán egyszercsak all pro cb lett. Nem mondom, hogy itt is ez lesz, de hátha... 😊
peach
Mi annó Starks-szal és Gayjel jártunk így. Mondjuk egyik sem lett Pro Bowler, de egyszercsak egy korrekt vakoldali tackle és CB lett belőlük.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 16 032 — a new hope (again)
Grimes annó ugyanezt művelte nálunk. Minden meccsen kapartuk a falat, hogy mi a f*szt keres a pályán. Aztán egyszercsak all pro cb lett. Nem mondom, hogy itt is ez lesz, de hátha... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Blake hivatalosan is a legszarabb CB a ligában (már akinek ez eddig nem volt világos) 😀

"No CB has allowed more rec yards than PIT's Antwon Blake (1,003)"
kicsi joe
a borzaztó, hogy ezt ezen a fórumon mindenki tudja, csak valamiért a FO-ban nem tudják...ez legalább olyan szomorú, mint az hogy mennyire nem tud motivált lenni a csapat egy negatív szezont játszó csapat ellen
több mint 10 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 140
Blake hivatalosan is a legszarabb CB a ligában (már akinek ez eddig nem volt világos) 😀

"No CB has allowed more rec yards than PIT's Antwon Blake (1,003)"
több mint 10 éve
Mitchellt és Blake-t kell figyelni sérülés szempontjából a héten.

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Hm, "átlagos, átlag alatti D", "ligaelit O", "elk.rt draft pickek", "Fire Tomlin!"
Erre ugyanazt tudom válaszolni (vagyis idézni), amit az egész amerikai sajtó zeng:

THIS IS NOT YOUR FATHER'S STEELERS!

Aztán ezt lehet szeretni és lehet nem szeretni, mindenesetre a nosztalgiáról ötöljék fejetekbe a szakállas vicc.
Két 85 éves bácsika üldögél a padon, amikor az egyik megszólal: - Emlékszel, régen mennyit nosztalgiáztunk! 😊

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Ventrone-t (S) visszahoztuk PS-be.

több mint 10 éve
Sajnálom, hogy ennyire közel a PO-hoz botlunk egy nagyot!.... Szerethető ez a csapat és valódi színfolt lehet/lehetett volna a P.O-ban... marketing szempontból is az egyik legkiemelkedőbb karakterrel bíró csapat. Van mire építeni, jövőre újra megpróbáljuk. Sajna nem hiszek a Jets botlásában....
BenEdict
sajnos én se...igaz most a Steelers botlásában se hittem
valahogy az égiek most nem akarják ezt a PO-t, mert állítólag Isten Pats szurkoló...legalábbis a Family Guy-ban ezt már levezették
több mint 10 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Sajnálom, hogy ennyire közel a PO-hoz botlunk egy nagyot!.... Szerethető ez a csapat és valódi színfolt lehet/lehetett volna a P.O-ban... marketing szempontból is az egyik legkiemelkedőbb karakterrel bíró csapat. Van mire építeni, jövőre újra megpróbáljuk. Sajna nem hiszek a Jets botlásában....
több mint 10 éve
Nade először meg kell verni a Drugs-ot.

több mint 10 éve
A Denver hosszabbításban nyert a Cincy ellen, úgyhogy egy esélyünk maradt: a Jets-nek ki kell kapnia, hogy legyen esélyünk a PO-ra.
Soldados
ez várható volt...még az is meglepett, hogy hosszabbítás volt, igaz még nem láttam a meccset, majd most nézem vissza
most a Bills-nek se adok sok esélyt...az elmúlt 5 meccsükből sorban 4-et a Bills nyert, ugyebár egyszer minden sorozat véget ér...adja Isten, hogy ne most
több mint 10 éve
A Denver hosszabbításban nyert a Cincy ellen, úgyhogy egy esélyünk maradt: a Jets-nek ki kell kapnia, hogy legyen esélyünk a PO-ra.

több mint 10 éve
Nixet IR-re tettük, helyére PS-ben felhoztuk Fortot (LB).

Harrison tagadta, hogy valaha is szteroidot szedett volna, de nem fordul bírósághoz az ügyben.

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Óriási hiba volt nekimenni 4.re.. egy bármilyen másik meccsen simán belefér, sőt akár támogatható is ez az agresszivitás (bár nekem nem szimpatikus, de ez mellékes), főleg hogy ez az agresszió volt a koncepció eddig is. Viszont egy ilyen jelentőségű meccsen, a papíron sokkal gyengébb de mégis "ősi" rivális elleni idegenben ez egy akkora baklövés volt ami az egész meccsbe került. Egyszerűen pszihésen belehoztátok az ellenfelet a játékba, elhitték hogy van esélyük. Meggyőződésem ha ott FG van akkor simán nyertek. Szerintem ez az egész meccs pszichológiailag volt elbaszva, le volt becsülve a Ravens vagy legalább is nem volt kellően ráhangolva a csapat erre a meccsre és egy derbin ez nem szokott beleférni akármekkora is a különbség a két csapat közt. Megkerülhetetlen Tomlinék felelőssége ezen a meccsen, de ettől még ő maradt az egyik legjobb HC ebben a ligában, bár nem először fut bele hasonló hibába ami azért elgondolkodtató valahol.
több mint 10 éve
2016
Hazai: Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, New England Patriots, New York Jets, Dallas Cowboys, New York Giants, AFC West 2nd place team.

Vendég:
Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, AFC South 2nd place team.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
ezen a meccsen, ahol lényegében szenvedett az offense, simán hozható lett volna a döntetlen ha az elején rúgunk egy FG-t...sajnos, ahogy idén már sok-sok alkalommal Haley vagy lehet Tomlin túlgondolta a meccset...mondjuk úgy, hogy az elmúlt hetek játéka után nem hitték volna, hogy függetlenül az első drive eredményétől, nincs benne a csapatban 20-25 pont amivel meccset lehet nyerni egy Mallet vezette offense ellen
sajnos el lett kefélve...egészen másképp alakulhatott volna, ha berúgjuk a fg-t vagy ha megadják Brown TD-jét, de ez egy ilyen nap voltKlaci79
Nem tudhatod, hogyan alakult volna a meccs, ha ott mezőnygólra megyünk, úgyhogy azért távolról sem annyira egyszerű a képlet, hogy ha ott FG-t rúgunk, akkor a vége döntetlen és hosszabbítás. De azzal egyetértek, hogy hiba volt nekimenni negyedikre, nem utólagos okoskodásból, hanem mert ahogy már itt is írta valaki, többet bukhattunk (és buktunk is) ezen, mint amennyit nyerhettünk volna. És ugyebár ez is edzői hiba, ráadásul a szezon során már nem először ütött vissza a meccs eleji szükségtelen agresszivitás / türelmetlenség, Tomlin mostanra tanulhatott volna a Pats és a Seahawks elleni meccsből.

még lehet javítani, de remélem nem az lesz mint pár éve a KC-SD meccsen az utolsó másodperces FG-lalKlaci79
Én pont ilyen forgatókönyvre tippelek, azaz hogy mi megtesszük a tőlünk telhetőt a Browns ellen (még talán simán is nyerünk), a Bills viszont egy végletekig kiélezett meccsen kikap a Jetstől, a'la 2013.