Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
CB Boykin (ankle) is limited; LB Garvin (knee), LB Harrison (knee), TE Spaeth (knee), SS Thomas (knee) practice fully
Klaci79
Rég láttunk ilyen kellemes injury reportot. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
CB Boykin (ankle) is limited; LB Garvin (knee), LB Harrison (knee), TE Spaeth (knee), SS Thomas (knee) practice fully
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gay a jelöltünk az Art Rooney sportsmanship Awardra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ben az edzéseken még hordja a különös cipőjét, de reméli, hogy hétvégén már nem lesz rá szükség.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Sajnos mi jövőre nem megyünk Londonba, pedig titkon bíztam benne, hogy visszatérünk.
Soldados
Semmi gond...kénytelen leszek hazai pályán megtekinteni a fiúkat 😉
Klaci79
Én is 😉
több mint 10 éve
Gayről itt sok vita folyt minden évben, hogy milyen corner.

51 célpontból 33 elkapást engedett 309 yardért. 35 szereléséből 11-szer 3 vagy kevesebb yardot haladt az ellenfél.

Nekem ez bőven kimeríti az átlagnál jobb, sőt a jó CB fogalmát. Nem elit, de jó.

több mint 10 éve
Mike Adamset idén már nem látjuk, marad a Reserve/PUP-listán.

több mint 10 éve
és ha szerzek jegyeket okt 30-ra nincs kedved egy igazi csapatot megnézni ?😀
gabtsi
Még a Pats-re is rávettem magam, úgyhogy elképzelhető. 😊

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Sajnos mi jövőre nem megyünk Londonba, pedig titkon bíztam benne, hogy visszatérünk.
Soldados
Semmi gond...kénytelen leszek hazai pályán megtekinteni a fiúkat 😉
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és ha szerzek jegyeket okt 30-ra nincs kedved egy igazi csapatot megnézni ?😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Kicsit Barcelona-Real Madrid szint megy itt, sőt inkább már Fradi-Újpest szint.
Jobban jár itt mindenkinek a szája, hogy kinek a csapata jobb, mint a játékosoknak akik a csapatot alkotják, és érdemben tehetnek/tesznek is érte.

A Bengals gyenge csapatok ellen király volt, ilyen a sorsolásuk. Nem verhetik meg a Patriotsot minden héten, ha nem velük játszanak.
Nálunk mindenki sérült folyamatosan, és tudtunk több nem várt győzelmet is aratni, ez is mind király dolog.
Mindenki a saját csapatát látja jobbnak (ahogy én is erősebbnek tartom magunkat), de ez mind szubjektív dolog.

Rájátszásban majd minden eldől ugyebár, de senki ne a múlttal jöjjön meg a megérzésekkel, mert a rájátszásban vannak dolgok amik befolyásolják a győzelmi esélyeket, de egy meccsen dől el ami miatt úgy is egy szerencse játék az egész rájátszás menetelés.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Faneca és Kevin Greene bekerült a HoF következő körébe. Faneca az első évben amikor lehetett nevezve lett.
több mint 10 éve
Gyere csak! Kell a trash! (Hiányzik Igor 😕 )

Mellesleg Bell, Pouncey és Beachum nélkül is az egyik legjobb, ha nem a... 😉

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Lehet hogy pont azok a meccsek nem leginkább rajta mentek el...
Jan
Akkor miért azokat hoztad fel?

mindezt úgy, hogy többé-kevésbé a legjobb csapatotokkal játszotok végig...
Jan
Ezzel már sokadszor találkozom itt nálatok. Nincs ilyen. Az a legjobb, aki épp játszik.
Legalábbis én így gondolom, bár ti ezt jobban tudjátok, hiszen 16 snap alapján meg tudjátok ítélni,
hogy az adott offense a liga legjobbja. :-P

saját csapatom topikjában meg hadd értékeljek bárkit a saját szempontjaim szerint, engedelmeddel.
Jan
Én aztán nem mondtam, hogy ne. Vagy akkor nem lehet hozzászólni, ha nem egyezik a véleményem?

Na mindegy, még 3 hét és okosabbak leszünk.
Ígérem, addig nem jövök át többet.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
szerencsére Bryant-nak nincs semmi baja, csak kapott egy extra napot,
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 560 — Steelers fan
Legalább ne butaságot. Ha láttad volna az említett meccseket, tudnád, hogy közel sem Dalton volt a leggyengébb láncszem, nem rajta ment el leginkább.
Bár így, hogy az elején elkezdtél Daltonozni, legalább tudjuk, mennyire lehet komolyan venni.
megyerikrisz
Lehet hogy pont azok a meccsek nem leginkább rajta mentek el, de alapvetően az O minden kulcsposztjára van elit, vagy nagyon jó szintű játékosotok (WR, RB, OL) kivéve a legfontosabbat. Ez határolja be leginkább, hogy meddig juthat a csapat.

Elit QB pedig nem kizárólag az 5000y-os vagy 40 TD-s szezonokról ismerszik meg, (mert amikor minden klappol, akkor sokan tudnak jól játszani) hanem arról, hogy amikor mondjuk betlizik a D, vagy nem megy a futás, vagy bedől az OL, akkor is tud olyat teljesíteni hogy viszi a csapatot, és sorozatban tud nyerni meccseket kedvezőtlen körülmények között is. Kevés ilyen van.

Ahol nincs ilyen (tehát a csapatok kb 90%-a) azoknak akkor lehet SB esélye, ha kiemelkedő futójáték mellett annyira komplett védelmük van, hogy akár egy elit QB-t is limitálni tudnak egy adott meccsen... vagy pl ha olyan mákjuk van, hogy mindíg olyan csapat jön, akivek szemben kedvező a matchup. 😊

Namost ha megnézem az eddigi teljesítményt, sem passz/futás O, sem passz/futás D vonatkozásában nem vagytok top3-ban, de felírt/engedett pont vonatkozásában sem, mindezt úgy, hogy többé-kevésbé a legjobb csapatotokkal játszotok végig. Lehet hogy a te szemedben ez a győztes csapat fikázása, de szerintem sem elit QB teljesítmény, sem ligaelit futás, sem korszakos D nincs nálatok, ettől kezdve marad a mák, vagy ahogy korábban írtam: egy szezon Daltonnak is kifuthat.

Amúgy pedig én nem járok át a Bengals topikba trashelni, a saját csapatom topikjában meg hadd értékeljek bárkit a saját szempontjaim szerint, engedelmeddel.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
mikor egy vesztes meccs után a minket legyőzőt fikázzuk. Erre tökéletes válasz a mérleg.
Asszem ilyenkor kell bemondani, hogy 6 SB gyűrű 😊
Akinek kevesebb van az csöndben maradhat 😊

Na, haladjunk tovább...
Big B
Látom, érted a lényeget, gratulálok. Nyilván rendkívül releváns az idei szerepléseteket illetően a 6 SB.
megyerikrisz
Semmivel nem irrelevánsabb a decemberi, vagy a vélt PO-s találkozónkra, mint a ti 8-2-ezésetek. Hülye szúrkára, hasonló szintű válasz fog érkezni.
Soldados
8+1, én nyertem....)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Na nem! A Ravenstől ne kapjunk ki! Ilyet nem mondhat egy Steelers-szurkoló. Ettől a Ravenstől meg pláne ne. Az ultragáz lenne, főleg kétszer. Akkor már inkább a Cicáktól... Akkor legalább még magasabbra nő a lovuk, ahonnan leesve tényleg kitörik a nyakuk. 😊 Január... De várlak már! 😊

Az AFC North-ban pedig az a legszebb, hogy mindenkinek a Steelers a legnagyobb riválisa! Nem véletlen. 😉 Nekünk éppen ki, régen a Browns volt, de hát ez miattuk nagyon ellaposodott, jelenleg a Ravens. Ez 1 év alatt nem változik most meg, max akkor, ha hosszú évekig tartana amíg összeszedik magukat.

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Jövőhéten, Ben fog irányítani??
malkav
vasárnap ő kezd, hogy ki fejezi be, azt nálunk sosem lehet tudni...
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Jövőhéten, Ben fog irányítani??
több mint 10 éve
Mellesleg bocsi, hogy betrollkodtam itt a fórumba csak én is részese akartam lenni itt létrejött magasröptű esélylatolgatásnak. Mellesleg már év elején sejtettem, hogy a Ravens és a Colts is gyengélkedni fog idén, hiszen mindkét csapatnak volt szabályértelmezési problémája a Pats-szel, és az ottani Voodoozók ezt nem hagyhatják büntetlenül 😛 😀
malkav
na erre mi lesz itt...😀
Klaci79
Csak várni kell 😀
több mint 10 éve
Mellesleg bocsi, hogy betrollkodtam itt a fórumba csak én is részese akartam lenni itt létrejött magasröptű esélylatolgatásnak. Mellesleg már év elején sejtettem, hogy a Ravens és a Colts is gyengélkedni fog idén, hiszen mindkét csapatnak volt szabályértelmezési problémája a Pats-szel, és az ottani Voodoozók ezt nem hagyhatják büntetlenül 😛 😀
malkav
na erre mi lesz itt...😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Látom egymásnak estek a gyengébb csapatok képviselői.... itt egy a lényeg a Ravens a legjobb, mert neki van SB győzelme amire még emlékezni lehet 😛 ..
malkav
Jogos😊. Ed Reednek is járt a gyűrű. Nagyot nőtt újra Flacco a szememben, ahogy azzal a súlyos sérüléssel végigjátszotta a meccset. Jövőre lesz korai draft helyetek, Flacco is felépül és újra visszatértek a megérdemelt helyetekre a ligában.
pfefe8
várjunk csak...hát nem most vannak éppen ott???!!! 😀

(csak vicc volt, csak vicc volt)
Klaci79
Azt várom, hogyha istenisúgyakarja véletlenül bebukjátok ellenünk a meccset (min. esélyt látok rá de azt is csak azért mert az egy Ravens- Steelers meccs lesz .. érted ez mennyivel jobban hangzik mint a Bengals-Steelers, na mindegy) akkor mi fog jönni előbb? a Haley takarodj vagy a Soldiféle jobbak voltunk mint az ellenfél (meg a Bengals) csak ez most nem jött ki. 😀
malkav
áh...azért az durva lenne ha bebuknánk...bár már nem merem azt mondani, hogy az első meccset is mi balf@szkodtuk el, mert már megkaptam ezért a magamét anno 😀, de egy évben kétszer nem szoktatok megverni minket és persze mi se titeket.
nyilván nekünk is furcsa kimondani, hogy Bengals-Steelers párharc a dominanciáért, de nekem inkább csak az a fő, hogy mi ott vagyunk. Ott vagyunk, pedig idén már legalább két alkalommal (Rams, Raiders) mondtam, hogy vége a szezonnak, ott vagyunk, pedig év elején jelentősen lesajnáltak minket, ott vagyunk, pedig 16 snappet töltött a pályán a legjobb csapatunk (Pouncey nélkül) és mi csak ott vagyunk és ott vagyunk....na jó kicsit elragadott a hév 😀