Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Jacoby Jonest azonnal kirúgni!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Spence mellett Miller is out. Rajtuk kívül Stingily, Vick, Coates, Walton és Todman inaktív. Utóbbi engem meglepett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Csak a Houston bukott, a KC és a Jets nyert. Ráadásul sajna mindkettőnek viszonylag könnyű schedule-je van, szóval egyre inkább azt gondolom, hogy a 10-6 nagyon necces lenne.

Nem rózsás a helyzet, de a Colts-meccs kötelező, aztán a köv. 2 meccsen elválik a szar a hugytól, amikor ismét meg kell mutatnia ennek a csapatnak, hogy milyen karaktere van. Ha csak egyet nyerünk, imádkozhatunk, hogy a Jets is bukjon egyet (a Chiefs ellen bukjuk a tie-breakert, szóval nekik kettőt kéne, de annyit szvsz nem fognak), ha mindkettőt bukjuk, nem is érdemeljük meg a PO-t.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Nyert a Buffalo a Texans ellen, vihetitek a meccset, nektek jobban kell a győzelem, aztán majd találkozzunk Indyben a playoffban 😊
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
nem játszik , kb 15. hétre várják vissza
több mint 10 éve
Daragó Sándor 24
Srácok mi hír Luck játszik?
Remélem sokat nem balf@szkodunk és ezt már behúzzuk,nagyon kellene.
Go Steelers.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 074
Heath Q státuszban van, olvastatok valamit, tud játszani? (fantasy)
alatriste
sajnos inkább nem...mivel ugye később lesz a meccsünk, még nem láttam hivatalos inaktív listát, de eléggé úgy tűnt Jesse James kezd majd
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Heath Q státuszban van, olvastatok valamit, tud játszani? (fantasy)

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Amúgy most nagyon jó előérzetem van. Sztem viszonylag simán nyerünk.

több mint 10 éve
Melegítsünk a meccsre. 😊 A Steelers-Colts párharcokban több klasszikus meccs is született.

A 95-ös AFC-döntő (Captain Comeback majdnem sikeres Hail Maryje az utolsó playben):  www.youtube.com/watch?v=h3fq5yTkUPE
Game of the Week hosszú összefoglaló a 2005-ös Divisionla Round (minden idők egyik legjobb meccse - Bettis fumbli utáni Ben tackle, majd Vanderjaigt kihagyott FG-je):
A legutóbbi összefoglalója (Ben 6 TD-je):  www.youtube.com/watch?v=aX-CtIpR84w

több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
előszezon meccsek után meg már bust-nak lett kikiáltva, ehhez képest tényleg, hibára tőle csak 1-2 blokkra emlékszek, ami 5. körös rookiehoz teljesen jó
több mint 10 éve
Azért Miller nagyon kellene...
Klemó
nagyon kellene, de azért valahol kíváncsi vagyok JJ játékára...eddig kifejezetten pozitív volt a srác az első évében, reméljük ő megoldhatja majd hosszabb távon is Miller helyettesítését.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 970
Azért Miller nagyon kellene...
több mint 10 éve
Anthony Castonzo, Phillip Dorsett, Hugh Thornton, Jerrell Freeman és Luck is out
Joe Reitz a RT fog átmenni a vakoldalra, Denzelle Good pedig 2. kezdő mérkőzésére készülhet, mint RT
több mint 10 éve
Seattle DE Michael Bennett was not fined by the NFL for his hit on Roethlisberger.

Mondjuk ez egy egész picit bosszantó. Baromira elmúlt meg minden, de néha elnézem milyen szarságokért kapják az nfl-ben a csekkeket, ez meg nem ért semmit...nagy kupleráj van ebben a ligában 😕
több mint 10 éve
Spence out, Miller questionable, többiek probable. Ez jobb, mint reméltük.

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Komolyan mondom nem értem miért jó Bent ekézni. Jópáran már rég nyugdíjba mentek volna olyan falak mögül, mint amilyenek mögött Ben a karrierje 90%-át töltötte. Az elmúlt időkben meg végre van egy normális fal meg is lehet nézni mire képes. Bőven top 3. Másrészt nem gondolnám, hogy mondjuk a futójátékkal bármi gond lenne. Bell és Williams produkált fasza meccseket a földön.
Haggans
Én imádom ekézni - nyilván nem, emrt az azt jelenti szar volt, de msot kb. kjó volt. Tipikus statnulla meccse volt, ha ránézel a papírosra, akkor defosch, aki megl átta a macsót az tudja, hogy miylen volt valójában.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
hosszú passzok történelmi csúcs engedett passzokban a HAWKS-nál és L
rövid passzok végig még történelmibb csúcs az engedett passzokban a HAWKS-nál és W.

Ha az utóbbit elfogadom ténynek akkor vége? Bebutultam, elfogadom! Lépjünk!

Millert remélem összedrótozzák, mert ő nagyon kell a hétvégére. Sacinak és Mitchelnek örülök remélem nem lesz setback.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 833 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez a "jobban haladtunk volna" mindent visz, meghajoltam....és ki is szálltam, elfogyott az érvrendszer...
Klemó
"jobban tudtunk volna haladni, ahogy azt az elején tettük"

jó olvasás félegészség 😉 a cornerszabály 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ne már, de tényleg....ha arról szót volna a meccs, hogy Brown bravúr elkapások sorozatát mutatja be, majd az egyiket leszedik azt mondom igen. A gameplanben viszont az volt a zseniális, hogy Wheatonra mentünk rá és érződött,hogy ez ellen TEHETETLEN a Hawks. Hát akkor mit kell csinálni? Futni többet? Ez most komoly? Nem, azt Az INT-ek és a passzok gyakorisága között semmilyen összefüggés nem volt ezen a meccsen. Egy kézből kicsúszó labda, vagy egy eleső Brown bármikor megtörténhet, nem dupla, vagy tripla coverage-be mentek a dobások.
Klemó
láttál már olyan Steelers meccset, amit csak passzjátékkal megnyertünk? igen, gondolom egy darabot! 2011 környékén a Pats ellen, amikor 5-10 yardos passzok sorával lent tartottuk Bradyt a kispadon.
Klaci79
Itt a lényeg! Pats szurkolóként hajlamos vagyok azt mondani, hogy lemásolták Haley-ék a Pats SB taktikáját. Csak egy dolgot nem vittek végig következetesen: türelmesnek kell maradni, jó játék a 4-5 yard-os, nagyon. Ezért - a türelmetlenség miatt - tartom alapvető hibának a fake FG-os baromkodást. Az egy tíz pontos hinta volt, ráadásul a Hawks tipikus momentum csapat, pont ellenük nem szabad ilyet csinálni. Azt meg azért illene tudnia az edzői stábnak, hogy erre a védelemre nem szabad túlzott terheket rakni.

Sherman INT-jéről ne beszéljünk, minimum véleményes védőmunka volt. A másiknál pedig Kancellár belépett a passz sávba; BigBen vissza akarta húzni, ez lett belőle. Nem ez a két INT döntötte el, hogy sikeres lesz-e a taktika, hanem az első.
tomi-tomi
Itt a pont, az első volt kardinális baromság, és emellett az, hogy a RZ-ban már a RZ-t kerestük és nem 4-5 yardonként akartunk bemenni...
több mint 10 éve
Ez a "jobban haladtunk volna" mindent visz, meghajoltam....és ki is szálltam, elfogyott az érvrendszer...
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ne már, de tényleg....ha arról szót volna a meccs, hogy Brown bravúr elkapások sorozatát mutatja be, majd az egyiket leszedik azt mondom igen. A gameplanben viszont az volt a zseniális, hogy Wheatonra mentünk rá és érződött,hogy ez ellen TEHETETLEN a Hawks. Hát akkor mit kell csinálni? Futni többet? Ez most komoly? Nem, azt Az INT-ek és a passzok gyakorisága között semmilyen összefüggés nem volt ezen a meccsen. Egy kézből kicsúszó labda, vagy egy eleső Brown bármikor megtörténhet, nem dupla, vagy tripla coverage-be mentek a dobások.
Klemó
láttál már olyan Steelers meccset, amit csak passzjátékkal megnyertünk? igen, gondolom egy darabot! 2011 környékén a Pats ellen, amikor 5-10 yardos passzok sorával lent tartottuk Bradyt a kispadon.
Klaci79
Itt a lényeg! Pats szurkolóként hajlamos vagyok azt mondani, hogy lemásolták Haley-ék a Pats SB taktikáját. Csak egy dolgot nem vittek végig következetesen: türelmesnek kell maradni, jó játék a 4-5 yard-os, nagyon. Ezért - a türelmetlenség miatt - tartom alapvető hibának a fake FG-os baromkodást. Az egy tíz pontos hinta volt, ráadásul a Hawks tipikus momentum csapat, pont ellenük nem szabad ilyet csinálni. Azt meg azért illene tudnia az edzői stábnak, hogy erre a védelemre nem szabad túlzott terheket rakni.

Sherman INT-jéről ne beszéljünk, minimum véleményes védőmunka volt. A másiknál pedig Kancellár belépett a passz sávba; BigBen vissza akarta húzni, ez lett belőle. Nem ez a két INT döntötte el, hogy sikeres lesz-e a taktika, hanem az első.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 833 — capitaine du château de Vienne 1487
Kockázatos volt hosszú passzokra blazírozni a Szíhóx ellen, úgyérzem rövidebb játékokkal jobban tudtunk volna haladni ahogy azt az elején tettük. Hogy most Miller kidőlése miatt-e mentünk rá a hosszúakra vagy eredetileg is ezzel akartunk reckírozni nem tudhassuk. Kockáztattunk nem jött be, még ráadásul fehúztuk a zsírfókákat, retek butaság volt. Jajdjó megin lehet butáskodni, mint hogy amerikaifutból meccset lemodellezni póker-partykkal Örvend az én szívem, butujjunkcsakelvtársak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
húú lemaradtam a vitáról 😕

csak annyit így utólag, hogy BigBen a topQB az AFC-ben és top2 liga szinten. és legjobb downfield passer, ami külön pikantéria.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Klemó
láttál már olyan Steelers meccset, amit csak passzjátékkal megnyertünk? igen, gondolom egy darabot! 2011 környékén a Pats ellen, amikor 5-10 yardos passzok sorával lent tartottuk Bradyt a kispadon. baromira nem zavar, ha sokat passzolunk és nem is a passzok száma/int aránnyal van gondom, mert tényleg az int-ket nem a statisztika csinálja
azt amit csinált a csapat, szinte tökéletesen csinálta...az eredmény azonban nem az lett, amit szerettünk volna...lehet csak néhány futás elég lett volna, mert haladtunk úgy is és az idő is a kezünkben van...ha nem elég akkor még mindig válthatunk vissza...
nem mellesleg ezt nem csak én innen állítom, hogy kiegyensúlyozottabbnak kellett volna lenni a playhívás kapcsán, hanem a kinti sajtó is furcsállta...de főképp azért nehezen érthető, mert az egyik legjobban futó csapat vagyunk a ligában, ehhez képest van 8 futása DeWillnek 3,5-es átlagért, 1 pedig Bryantnek 11 yardért.
egyáltalán nem biztos, hogy több futással meglett volna a meccs, de szerintem érdemes lett volna megpróbálni még legalább 8-10 futójátékot minimum