Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Vonzza a szemed a felirat... 😀vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Höri
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
A Carter-féle csapat kikapott a Pro Bowlon. Mondjuk nem meglepő, mivel Daltonnak kellett volna a végén GW-drive-ot vezetnie, amire ő még sörmeccsen is alkalmatlan. 😀 Timmons az egész mezőnyben a legtöbb, 9 szereléssel zárt, AB pedig 6 elkapásból hozott 98 yardot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Könnyű kifogásnak jó, másnak nem. 😉+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛SoldadosSzerintem meg de 😊tenorx

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Honnan tudod milyen cuccok vannak a turkálóban......... 😉Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊fcancellara
több mint 11 éve
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛SoldadosSzerintem meg de 😊
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.labySteelers cucc nincs turkálóban. Összekevered a Ravens holmijaival😊
több mint 11 éve
Szerintem halvány lila fingja sincs, hogy mi van a felsőre írva, csak a turkálóba megtetszett neki a színe.
több mint 11 éve
a cs. napra tudok csinálni update hamburgert is 😀és amilyen sportos végre lenne egy jó elkapó is a csapatban...ehh...
több mint 11 éve
bökdmegvagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀polamalu
Höri
www.facebook.com/czine.szilvia

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberKöszi, infó kereső szakember. Akkor már csak azt tudd meg, hogy hívják és miért nincs ott vasárnaponként a meccsnézéseken 😀 Mennyivel jobban élveznénk, ha közben órát tartana 😀
Höri
több mint 11 éve
vagy lehet szólni Hörinek, aki információ-kereső szakemberNa azért én nem fogok időt pocsékolnipolamaluRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
Érdemes megnézni... 😊Witchdoctor
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 11 éve
Nah, mégiscsak leigazoltuk Nixet, igaz kicsit rúzvelt, kicsit roninbekk, kicsit kentstate 😛 de NIX

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na azért én nem fogok időt pocsékolniRegisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniKlaci79Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀Klaci79
több mint 11 éve
Regisztrálni kell az rtl2-n utána lehet megnézniÉn nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀polamaluRtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 11 éve
Én nem láttam, hol lehetett nézni? Mondjuk a héten a TV-t is csak kikapcsolva sötéten láttam 😀Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
több mint 11 éve
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊sajnos ez kimaradt....ha néztem volna se merném bevallani 😀
na jó...megnéztem és tényleg...jó ízlése van az biztos...látszik a teveszőr pulcsiján 😀
több mint 11 éve
Rtl2-n belevalovilágban a csinos tesitanár full steelerses ruhában... 😊Érdemes megnézni... 😊

több mint 11 éve
Brad Wing személyében a 3. ERFA játékosunkat is újraigazoltuk. Ő is egyéves, vélhetően vetmin-es szerződést kapott. Mivel most 2 P van rosteren, így innentől nem valószínű, hogy draftolunk P-t, valószínűbb, hogy kettejük között lesz verseny.

több mint 11 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊Pár észrevétel:
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603Stez
- Worilds transition taggel volt.
- Shazier és Tuittot pont fordítva írtam volna. Mert bár Shazier kezdőként kezdte az idényt, de sérülése után mellékszereplő lett, sose kapta vissza főállásban a kezdő posztját, míg Tuitt a Keisel kidőlése után kezdő lett és órási terhelést kapott, ráadásul kiválóan megállta a helyét.
- Jarvis Jones bár valóban csalódást keltő, de ott is megért volna annyi kitételt, hogy idén sérülése miatt nem derülhetett ki, hogy mit tud valójában.
+1: a Ravens ellen nem Bell hiánya okozta a problémát, bár könnyű lenne erre kenni. 😛

több mint 11 éve
Rövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból. 😊www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603
több mint 11 éve
A tavaly undrafted Richie Leone személyében future contracttal igazoltunk egy puntert is. És ő nem ilyen jött-ment kategória, college-ban az egyik legjobb P volt, szóval valós versenyt jelenthet Wingnek. Ami plusz adalék lehet nála, hogy középsuliban pedig QB-t játszott, ami ugye jól jöhet(ne) trükkös játékoknál.

több mint 11 éve
Szép lenne, ha Troy kapná elsőnek 😊tenorxSzerintem simán Ő fogja kapni.
több mint 11 éve
Nem hinném. Ha visszavonul, akkor inkább a családjával lesz, minthogy a visszavonulásának is ez volt az elsődleges oka. Talán majd egyszer elképzelhető lesz, hogy edzőként folytatja, de most nem. Vagy játékosként marad, vagy a családjával lesz.Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.SoldadosKérdés:
Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?
Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.
Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.Big B

több mint 11 éve
Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.SoldadosKérdés:
Harrison-t megtartani valami edzői-tanácsadói poszton?
Alkalmas lenne rá, elképzelhető?
Persze nem minden áron és lehet nem is jó megoldás, de a visszatérése szerintem sokat dobott a D morálján.
Igaz LeBeau nélkül nagy eséllyel Troy és Harrison sem marad(na) és tényleg új szelek fújnának az öltözőben.
több mint 11 éve
Nagyvonalakban így nézne ki egy ideális off-season számomra:- új ligaév előtt: átstruktúrálni Pouncey és AB szerződését, hosszabbítani Bennel és Heywarddal, kivágni Lance Moore-t, Cam Thomast és "visszavonultatni" vagy jelentős paycuttal megtartani Troyt, viszont Keiselnek örülnék ha még egy évet maradna, plusz Will Allent és Moatsot megint visszahozni 1 évre.
- FA: egy jó cornert igazolni (pl a sokat emlegetett Maxwell), plusz esetleg 1-2 kiegészítőt (DL, WR, RB közül lehet válogatni), persze ha a capbe belefér.
- draft: korai körben CB és OLB, középső körökben RB, TE, DL, hátul részemről szokás szerint mindegy.
Worilds-Harrison, avagy OLB-kérdés: Worildsot meg kell próbálni megtartani (Rooney szavaiból kiderült, hogy meg is fogjuk próbálni), de ez jelenleg megtippelhetetlen, hogy sikerül-e. Az újbóli transition taget, aminek lehetőségét nem vetették el, én nem támogatnám. A kérdés az, hogy mennyi capünk lesz (ezért lenne jó már az új ligaév előtt hosszabbítani) és milyenek Worilds igényei. Ezt most még nem lehet látni. Harrisonról draft vége és a TC kezdete között várható döntés, semmi nem sürgeti se a csapatot, se Harrisont. Ha Moats és legfőképpen Worilds marad, plusz jön korai körben OLB, akkor nem kell és sztem nem is fogjuk forszírozni a folytatást. Ha viszont vmi félresikerül (legfőképpen Worildsra gondolok), akkor sztem még 1 évre érdemes visszahozni.