Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Tomlin igenis jó edző. Nézzük meg a sokak által zseninek kikiáltott Rex Ryan-t mit tudott elérni, egy darabig volt egy jó csapata, majd sosem tudta azt újra építeni. Nem elég kemény, lásd Haribó testvér akit azért küldtek el mert túl kemény, igaz eredménytelen nem volt. Azt hiszem, véleményem mint egykori edzőnek, nem lehet egyféle módszert elfogadni és csak azt megváltónak tekinteni. Mindenki, még az edzők is, mások és ez alapján másképpen is működnek. Tomlin és a stáb hibázott, nem mentem őket, igen ez a vereség vastagon az Ő saruk is, de ettől nem lesz azonnal szar fos edző. Ebből a keretből idén a maximum közelit hozta ki, még 1 vagy 2 kör már a max felett lett volna, az maga a csoda, Ezért nem edző zseni, mert ezt nem tudta megcsinálni, viszont mert a max közelébe, vagy éppen pont a maxot hozta ki ezért jó edző, ha szar lenne akkor 3-13-al zártunk volna és már a 4. éve ezt tennénk. Ehelyett, hány edző van akinek még nem volt negatív rekordos szezonja, azt hiszem 2 ujj elég hozzá. A másik név egy zseni és ezt még úgy is elismerem, hogy nem szeretem azt a csapatot.
Tomlin tanult ebből és biztosra veszem, hogy jövőre sokkal felkészültebb lesz és jobban fog reagálni.
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
Szóval kikaptunk, jogosan és megérdemelten, mert jobb volt a Ravens.

És itt térjünk át Bellre. Én egyáltalán nem éreztem a hiányát, semmit nem változott volna a játék képe. Futottunk 14 kísérletből 44 yardot. Ez volt a realitás, vele se lett volna jobb, mint ahogy nem is volt az első két közös meccsen sem. A futóinknak volt 7 elkapása 30 yardért. Ennél több elkapása Bellnek se lett volna, minthogy nem is volt a 2 közös meccsen. Az hogy ebből esetleg nem 30, hanem 40-45 yardot hozott volna ki, az nem oszt, nem szoroz. Még az érvelés is röhejes, hogy ez nyomós ok volt a vereségben. Egyrészt számokkal igazolható, hogy Bell sem ért el több yardot az előző 2 meccsünkön, másrészt a Ravensnél a mai modern futball 2. legfontosabb posztján (LT) egy undrafted rookie játszott! Ők mégis meg tudták oldani. Mi meg egy RB-t nem? Márpedig abban teljesen igaza van peterk-nak, hogy az RB éppen a könnyebben pótolható posztok közé tartozik. És amúgy ezt igazoltuk is, a RB-k által hozott szám semmit nem változott ahhoz képest, mint amit Bell hozott az előző 2 Ravens-meccsen. Szóval ez csak egy olcsó kifogás, amit könnyű mondani, sőt, ezt a legkönnyebb mondani, a lelkünk megnyugtatására is alkalmas, de ettől még nem lesz igaz. De még visszatérnék a futókra. 14-ből 44 yard az szar (pontosabban realitás a Ravens ellen). De az elején elkezdtük Tate-tel és neki ment a futás (5ből 19 yard), legalábbis Ravens-elleni léptékkel. Csak ahogy süti írta, a fumblinál beszartunk és váltottunk Harrisre, neki viszont nem ment.

Soldados
Szakmailag kevés vagyok, hogy megfelelő ellenvéleményt formáljak, de...
Nem tudhatod mi lett volna HA játszik Bell. Vagy mi nem lett volna.
Emlékeim szerint a meccs előtt többször is arra hivatkoztál, hogy az előző két meccs, főleg az első (2. forduló) nem releváns.
Most meg az lett ebben a kérdésben.
Ettől függetlenül nem sikerült pótolni, ill. (ha sikerült is) nem sikerült megfelelően kihasználni a pótlást.
Szerintem sem kizárólag Bell hiánya miatt kaptunk ki, de a vereség egy szelete valószínűleg ez a momentum.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
De szerintem tomlin jo edzo. Es a csapatot is tudja motivalni. De mint mindenki masnak, neki is vannak hibai, gyengei. De ez nem zarja azt ki, hogy jo legyen.

En sem erzem a legjobb draftolonak, en sem erzem zseni meccs kozbeni valtoztatonak. De a meglevo kerettel viszont jol gazdalkodik. Es beloluk megprobalja kihozni a maximumot.

Hidegzuhanykent foleg az ol teljesitmenye ert. Akikrol azt mondtuk, hogy vegre osszealtak. Es lehet hogy oket bellnek koszonhetoen kicsit tulhypeoltuk. Es lehet most lattuk meg az igazi tudasukat. Ezt mondtak a meccs utani ertekeloben is. Ki tudja. Mindenesetre azt letni lehetett mennyit jelent bell szamunkra. Es mennyit tud o hozzatenni o az ol jatekahoz, azzal hogy jol blokkol. Vagy azzal, hogy az utolso pillanatban a blokkolasi munkat elvegezve, majd levalva az elkapasaval is mennyit tud hozzaadni a jatekunkhoz. Vagy azzal, hogy hoz nem egyszer nem ketszer, hanem altalaban 3-4 extra yadot veszett szituaciokban. Vagy hogy az a 2-3 yard amit o elore dolve tud hozni mennyit szamt. Mondjuk nem kell messzire menni, eleg tavalyra visszagondolni, amikor nem jatszott o akkor tudjuk, hogy ugyanigy nem ment a futas. Es nem csak a ravens ellen. Akik alapbol kiemelkedoek ebben. Szoval szivesen megneznek meg egy jatekot bell nelkul, hogy kideruljon mennyit tud tenylegesen a falunk. Akar tate el, vagy harris el.

Egy ket usa beli ember azt mondja, hogy Tomlin tuljsagosan haverkodik a jatekosokkal es neha ez utott vissza. Marmint hogy nem tiszteltek meccs kozben, egy ket szituacioban. Erre pelda volt, amikor valaki hatalmas es felesleges hibat kovetett el valami ertelmetlen szabalytalansaggal. Es tomlin erre oda ment hozza, hogy elmondja a velemenyet stb. Erre ha jol emlekszem a jatekos meg csak mosolyogva ment tovabb. Es hatat forditott neki. Erre mondtak azt, hogy ezt Cowhernel nem tudtak volna megtenni. Es ezen a meccsen ki is kaptunk. Es mar akkor is hatranyban voltunk, amikor ez tortent, valamelyik gyengebb csapat ellen. Erre mondtak azt, hogy Cowher ott a fejet vette volna a jatekosnak, hogy rendet tegyen a fejekben is. Es nem hagyta volna elbohockodni a szitut.

De hat kinek az alma, kinek a korte tetszik. Ezt most ertem a Cowher Tomlin modszerre. Es nem tudni melyik jobb, de akkor nem tudott rendett tenni a fejekben tomlin. Es meg csak azt sem, hogy ne felvalrol vegyek ot es csak mosolyogjanak rajta. Es most is volt buntetesunk, felesleges is.
több mint 11 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Itt szerintem arra gondol Sobri ur, hogy most kellett volna a po ban felkeszitenie a csapatot. Es ez nem sikerult. Majd pedig arra, hogy a meccs menetele kozben nem tudtunk forditani. Valtoztatni. Ami egy jo edzo, es egy zseni edzot valaszt el egymastol. Meg a felidoben is lehet nagyot valtoztatni a felallason, hivasokon stb. Ebben is eros volt a steelers. De a mostani meccsen ezek egyike sem valosult meg. Es jatekban voltunk, de nem voltunk elonyben. Valamint a ravensz lenyomta a torkunkon, azt a stilust amit regebben mi jatszottunk. Es mi erre nem tudtunk meccs kozben reagalni. Mert kiesett bell. De volt egy het arra, hogy felkeszuljunk. Nem sikerult. Ez persze rovid tavu gondolkodas. Es tomlin, ahogy soldi is mondja tanul az ilyen hibaibol es jobb lesz stb. Es hosszu tavon jo, hogy tanul a hibaibol es folyamatosan jobb es jobb lesz.

De ez iden nem segit rajtunk. Ezt akarta szerintem mondani. De ahogy a ravensz fel tudott keszulni, nekunk is fel kellett volna. Foleg hogy mindenki minket tartott eselyesnek. En nem orultem amikor blount ment a csapatbol. Most meg is ereztuk a hianyat. Valamint talan blount utan kellett volna hozni rogton egy bevetheto 2nd rbt akire szamithatunk. Mert ket rookiera nem szamithattunk. Es nem is mertunk rajuk szamitani. Foleg ugy hogy az egyik limitalt wr/rb aki inkabb wr mint rb. A masik srac meg nem is lett draftolva. De arulkodo hogy egyszer archer nem is volt aktiv, hanem harris es bell volt az ha jol emlekszem rb poszton.

Szoval kellett volna valaki, akinek volt mar meccs a lababan. Es nem pokeres tudattal elve all int jatszani bellel. Mert ugye minel tobbet jatszol, annal tobb utest kapsz rb poszton egy meccsen. Es nalunk bell mellett senki nem volt ev vegen akire szamithattunk. Szoval en a fejem fogtam blount elkuldese utan, mert egy akar 1. szamu futot tettunk ki. Utana meg meg jobban a fejem fogtam, amikor azt mondtak hogy bell fogja akar egyedul is megoldani a meccseket es o fogja kapni a snapek majndem mindegyiket. Kerdeztek is tomlintol, meg belltol hogy nem felnek e az esetlegesen igy felmerulo serulestol miutan mar nem volt blount. Mert mondtak hogy nincs mas akire tamaszkodhatna a csapat bell serulese eseten. Erre azt mondtak majd megoldjak. Hat sajnos nem igy lett. Es azzal most lehet jonni hogy sohasem tudni hogy ki mikor serul le, de egy rb nel azert lehet tudni, hogy sok utest kap. Es az is eleg baj, ha mondjuk bellnek egy felidot kell kihagynia, ugy hogy nincs mogotte megbizhato futo.

Tudom blount nem volt jo hatassal bellre. A csapat sem szerette. De egy edzo nem tudta volna akkor ezt megoldani? Vagy ha mar nem tudtuk kezelni, sajnos nem gondoltak abba bele hogy nincs bell mogott senki?
Mert szerintem igen, csak ugy voltak vele, hogy majd ben megoldja. Vagy a fal ugyanugy blokkol harrisnek is. De kiderult hogy ben sem tudta megoldani, hogy egydimenziossa valt a jatekunk, valamint a falunk sem hogy harris kicsit is potolja bellt. Szoval nem jott be ez a lutri. Ertem en hogy amugy sem lehetett volna futni a Bal ellen. De az egy mas dolog, ha tudjak, hogy ha futunk is, nem volt megbizhato emberunk erre. Tate fumble, vagy Harris futasai meg is mutatjak. De a legnagyobb baj, az az, hogy a ravens nek nem is kellett a futassal foglalkoznia szinte. Suggs es a tobbiek a pass rush al megoldottak azt hogy ben ne tudjun passzolni. A futasaink meg alapbol nem voltak jok semmire. Meg igy sem hogy az ellen szinte csak teljesen passz ellen vedekezett. Luxus volt bevalt rb nelkul meccsre mennunk. Es benntol varni hogy majd o megoldja egyedul sajnos.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kb hivatalosan is megkezdtük az off-seasont azzal, hogy a PS 10 játékosából 7 aláírta future contractját: Rob Branchflower TE, Kevin Fogg CB, CJ Goodwin WR, Ethan Hemer DE, Howard Jones OLB, Joe Kruger DE, Alejandro Villanueva OT.

Danny Coale WR, Ronald Patrick OG, LaDarius Perkins RB triót nem irattuk alá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerinted.
Szerintem az nem csapatépítés, hogy húzol egy zsenit a 6. körben, hanem mák.
Brady esetén is, Brown esetén is.
De ez végtére is mellékszál.
A fősodor az, hogy Tomlin edző önerőből PO kaliber e.
Szerintem nem, szerinted igen.
Ez valószínűleg a következő pár évben látványosan ki fog derülni akár így, akár úgy.
Most sorolhatjuk a végtelenségig az érveket, és az érvnek látszó véleményeket, de pár év múlva Lebeau nélkül, Big Ben nélkül, Pola nélkül, a Steel Curtain 2.0 maradékai nélkül egyértelmű lesz, hogy mire képes önerőből.
A tények ugyanazok lesznek a 2015-2018 időszakra vetítve, onnan is ahonnan te nézed, onnan is ahonnan én, de sok lehetőségünk nem lesz ennyire másként látni.
Engem ugyanúgy nem zavarna ha neked lenne igazad, mintha Brady rámcáfolna a kiégését illetőleg. 😊Sobri Jóska
1. Olyan nincs, hogy valaki nem önerőből nyer. Főleg nem Super Bowlt. Ehhez az ő döntései kellettek, nem Cowheré. Jól alakította ki a stábot, jól draftolt (Woodley, Timmons, Spaeth, Gay 2007-ből), jó volt a rostermanagement (az akkor ikonnak számító Joey Porter cutolása, akinek helyét egy bizonyos James Harrisonnak adta át a kezdőben). Szóval hagyjuk az ilyen lesarkított érvelést, hogy önerőből. Jó keretet kapott (Cowher utolsó évében mégis 8-8-cal zártunk), de azért nyertünk Super Bowlt, mert Tomlin, mint HC jó döntéseket hozott. Tehát a tudása kétségtelenül elég a Super Bowl megnyeréséhez.
2. A draft úgy ahogy van, nagy százalékban mák. (Persze nem teljesen, de nagy szerepe van benne) Még akár az 1. kör is. (Ezért nem szokásom neveket mondani, csak posztot, hogy azon belül a lehetséges 3-4 névből kit választ a csapat, azt sosem kritizálom, nekem a poszt a lényeg, az idő majd eldönti, hogy az volt a jó döntés, vagy sem. Pl nálunk mennyien ekézték, hogy Bellt húztuk Lacy helyett, most meg senki nem cserélné el rá) A csapatépítés persze a drafton kezdődik, de ha csak ez számítana, a Pats például hosszú évek óta nem lenne PO-ban. A játékosokat egy csapattá kell formálni, és ebben nagyon jó Tomlin, az öltöző a 8 éve alatt mindig rendben és ami még fontosabb egyben van.
3. De persze a mákfaktor ellenére nem lehet kivenni egy HC értékeléséből a draftot. Az az Offense, ami felépült mostanra nálunk Milleren és BB-n kívül az általa draftolt emberekből áll össze. Szerintem az Offense alapanyagának minősége kiváló. Szóval nyugodtan bevéshetjük a piros pontot Tomlinnak (és persze Colbertnek meg a stáb többi tagjának). A Defense most kapja a muníciót és ahogy az O-nál várni kellett, úgy itt is, hogy kiderüljön, bejött-e. (Tuitt, Jones, Shazier, Shamarko, és a várható CB, OLB pick).
4. Tomlinról semmit nem fog megmutatni, ha BB után szar QB-ba nyúlunk bele. Cowher 13 éven át küzdött azzal, hogy nincs elit QB-nk. Ha húzol egy szar Qb-t, aki nem válik be, attól nem leszel rögtön szar HC.
5. Tomlin már most megmutatta, hogy nem örökölt, hanem általa hozott játékosokból is képes jó idényre. Aki régi, azok közül 4 ember tett hozzá érdemben (BB, Miller, Keisel, Harrison) az idei szerepléshez. Ike és Troy sajna lefelé lógott ki. Szóval ez már rég nem "örökölt" csapat. Ezt "saját" embereivel érte el: 11-5 és divelsőség.

+1. LeBeau után kimondatlanul is Butler, az LB coach veszi át a Defense irányítását. Be van neki ígérve, a Rooneyk részéről. Nyilván lehetne ellenvetése, de nincs. Ha nem jön be, az sem rögtön HC felelősség, az már inkább, hogy ha nem jön be, akkor ezt vegye észre és menessze majd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
....Soldados
Vártam az elemzésed, de sajna nem volt benne amit én láttam,és reméltem, hogy te is belátod, mégpedig, és akkor igyekszem markánsan, sommásan megfogalmazni: Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ez a vereség az ő felelőssége, ismét megmutatkozott, hogy nem HC matéria.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. Csak pöffeszkedett Cowher csapatával, rendszerével, Lebau védelmével, "beleült a készbe", de amikor az ő skilljeire volna szükség, akkor úgy tűnik, hogy nincsenek is igazán.
Nem outcoacholták, hanem ennyit tud.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.
Én biz' így látom.Sobri Jóska
Ahogy akkor sem, ezzel most sem értek egyet.

Vannak hibái, mint mindenkinek. De hogy ne tudna motiválni, az kicsit erős egy olyan edzőtől, akinek nem volt negatív szezonja. 2-6-ról, ahogy tavaly felálltunk, de mondhatnám az idei évet is, amikor 3-3 után 8-2-vel lehoztuk a szezon második felét, amikor az egész Steelers-topik itt picsogott (és amúgy mindenki más is a világon), hogy esélytelen a PO. Ez a motiváció. És bizony nem jellemző, hogy ennyire outcoachingolják. Sőt. Többnyire jók vagyunk a stratégiai háborúban. A meccsekbe is bele tud nyúlni, most nem sikerült. A jó csapattal (07-11) is az volt a jellemző, hogy a második félidőben hasítottunk és ez idén is megvolt, hogy akkor voltunk többnyire jobbak. Ami pedig az egyik legnagyobb erénye, hogy tanul a hibáiból, a másik pedig, hogy az öltözőt, az egész csapatot hihetetlenül egyben tartja. Minden egyes áldott évben. Az átalakuló éveinkben ezért nem volt negatív szezon.

Igen, jó keretet vett át, tehát jó helyzetből indult. De jó döntéseket hozott, mind szakmai stábot illetően, mind rostert tekintve, mind startégiában és nyertünk. Ő nyert, nem Cowher. Cowhernek tudod hány jó csapata volt a 15 idénye alatt? Rengeteg, és mindig elbuktunk. Tomlin 8 éve alatt mondjuk 5 évig volt meg a jó csapat, ebből 4 PO, 2 SB és 1 gyűrű. Nézd meg Tony Dungyt, de akár John Harbaugh-t a Friscónál. Kevesen tudják azt megtenni, hogy jó csapattal nyerjenek - főleg többször. Ezután új csapatot kellett építeni, Cowhernek is kellett, akkor 3 évig voltunk PO nélkül. Tomlin (és stábja) 2 év alatt felhúzott egy új csapatot és 11-5-tel csoportelsőség a végeredmény. Még nem vagyunk kész, de már nem szívesen játszik senki a Steelers-szel. Egy jó off-seasonnal ismét az AFC élcsapatai közé tartozhatunk.Soldados
Én is drukkolok, de ezt kincstári optimizmusnak érzem.
Lehet szimpatikus ember, de edzőként ennyit tud.
Természetesen nem gondolom, hogy teljesen alkalmatlan, a "kalap szar" is arra vonatkozott, hogy ő ennek a Steelersnek a vezetéséhez kevés. Biztosan megvannak az általad leírt skilljei, amivel el lehet botorkálni a PO-ba, de ott már az kevés amit ő tud.
Ahhoz képest kevés amire szükség volna, nem a totál nihilhez képest természetesen.
Amiket ismét írtál ismét nem győznek meg, hogy ne ő lenne itt a kerékkötő.
De majd persze kiderül.Sobri Jóska
Az az ennyit tud és a PO-ban a tudása ennyire elég, kicsit mókásan hangzik az 5 év alatt elért 2 AFC bajnoki címmel és 1 gyűrűvel. Cowhernek pont ugyanennyihez 15 év és 2 jó csapat (Blitzburgh a 90-es évek közepén és Steel Curtain 2.0 a 2000-es évek közepén) kellett. 😉

Az van, hogy a 2014-es Steelers még "csak" ennyire volt jó. Ebből kihozta a stáb közel a maximumot. Mert a realitás az, hogy a köv. körben kiestünk volna. Csak azért keserű most a pirula, mert a Ravens volt a kiejtő. Az alapszakaszt tekintve pedig felülmúlták a várakozásaimat, én 10-6-ot és Wild Cardos PO-t vártam az idény előtt. Bár az 1 győzelemre lehet azt mondani, hogy nem sokkal több, de ahova jutott a csapat játékban, az viszont jóval előrébb van, mint amit vártam. Egész évben fejlődött a csapat, ami szintén a stáb érdeme.

És épp azért írtam, hogy nagyszerű szezon volt, mert csapatépítésben előrébb járunk a vártnál. 😊Soldados
Szerinted.
Szerintem az nem csapatépítés, hogy húzol egy zsenit a 6. körben, hanem mák.
Brady esetén is, Brown esetén is.
De ez végtére is mellékszál.
A fősodor az, hogy Tomlin edző önerőből PO kaliber e.
Szerintem nem, szerinted igen.
Ez valószínűleg a következő pár évben látványosan ki fog derülni akár így, akár úgy.
Most sorolhatjuk a végtelenségig az érveket, és az érvnek látszó véleményeket, de pár év múlva Lebeau nélkül, Big Ben nélkül, Pola nélkül, a Steel Curtain 2.0 maradékai nélkül egyértelmű lesz, hogy mire képes önerőből.
A tények ugyanazok lesznek a 2015-2018 időszakra vetítve, onnan is ahonnan te nézed, onnan is ahonnan én, de sok lehetőségünk nem lesz ennyire másként látni.
Engem ugyanúgy nem zavarna ha neked lenne igazad, mintha Brady rámcáfolna a kiégését illetőleg. 😊

több mint 11 éve
....Soldados
Vártam az elemzésed, de sajna nem volt benne amit én láttam,és reméltem, hogy te is belátod, mégpedig, és akkor igyekszem markánsan, sommásan megfogalmazni: Tomlin egy kalap szar volt ismét.
Ezt tavaly is ilyentájt leírtam, opponáltál, de az érveim mit sem változtak: nem tud se szarból várat építeni, se megfelelően motiválni, se változtatni, se belenyúlni a meccsbe érdemben. Csak pöffeszkedett Cowher csapatával, rendszerével, Lebau védelmével, "beleült a készbe", de amikor az ő skilljeire volna szükség, akkor úgy tűnik, hogy nincsenek is igazán.
Nem volt nagy furfang Harboughtól, és koordinátoraitól, egyszerűen letolták Tomlin torkán a szarospalacsintát.

Vannak hibái, mint mindenkinek. De hogy ne tudna motiválni, az kicsit erős egy olyan edzőtől, akinek nem volt negatív szezonja. 2-6-ról, ahogy tavaly felálltunk, de mondhatnám az idei évet is, amikor 3-3 után 8-2-vel lehoztuk a szezon második felét, amikor az egész Steelers-topik itt picsogott (és amúgy mindenki más is a világon), hogy esélytelen a PO. Ez a motiváció. És bizony nem jellemző, hogy ennyire outcoachingolják. Sőt. Többnyire jók vagyunk a stratégiai háborúban. A meccsekbe is bele tud nyúlni, most nem sikerült. A jó csapattal (07-11) is az volt a jellemző, hogy a második félidőben hasítottunk és ez idén is megvolt, hogy akkor voltunk többnyire jobbak. Ami pedig az egyik legnagyobb erénye, hogy tanul a hibáiból, a másik pedig, hogy az öltözőt, az egész csapatot hihetetlenül egyben tartja. Minden egyes áldott évben. Az átalakuló éveinkben ezért nem volt negatív szezon.

Igen, jó keretet vett át, tehát jó helyzetből indult. De jó döntéseket hozott, mind szakmai stábot illetően, mind rostert tekintve, mind startégiában és nyertünk. Ő nyert, nem Cowher. Cowhernek tudod hány jó csapata volt a 15 idénye alatt? Rengeteg, és mindig elbuktunk. Tomlin 8 éve alatt mondjuk 5 évig volt meg a jó csapat, ebből 4 PO, 2 SB és 1 gyűrű. Nézd meg Tony Dungyt, de akár John Harbaugh-t a Friscónál. Kevesen tudják azt megtenni, hogy jó csapattal nyerjenek - főleg többször. Ezután új csapatot kellett építeni, Cowhernek is kellett, akkor 3 évig voltunk PO nélkül. Tomlin (és stábja) 2 év alatt felhúzott egy új csapatot és 11-5-tel csoportelsőség a végeredmény. Még nem vagyunk kész, de már nem szívesen játszik senki a Steelers-szel. Egy jó off-seasonnal ismét az AFC élcsapatai közé tartozhatunk.Soldados
Természetesen nem gondolom, hogy teljesen alkalmatlan, a "kalap szar" is arra vonatkozott, hogy ő ennek a Steelersnek a vezetéséhez kevés. Biztosan megvannak az általad leírt skilljei, amivel el lehet botorkálni a PO-ba, de ott már az kevés amit ő tud.
Ahhoz képest kevés amire szükség volna, nem a totál nihilhez képest természetesen.
De majd persze kiderül.Sobri Jóska
Az az ennyit tud és a PO-ban a tudása ennyire elég, kicsit mókásan hangzik az 5 év alatt elért 2 AFC bajnoki címmel és 1 gyűrűvel. Cowhernek pont ugyanennyihez 15 év és 2 jó csapat (Blitzburgh a 90-es évek közepén és Steel Curtain 2.0 a 2000-es évek közepén) kellett. 😉

Az van, hogy a 2014-es Steelers még "csak" ennyire volt jó. Ebből kihozta a stáb közel a maximumot. Mert a realitás az, hogy a köv. körben kiestünk volna. Csak azért keserű most a pirula, mert a Ravens volt a kiejtő. Az alapszakaszt tekintve pedig felülmúlták a várakozásaimat, én 10-6-ot és Wild Cardos PO-t vártam az idény előtt. Bár az 1 győzelemre lehet azt mondani, hogy nem sokkal több, de ahova jutott a csapat játékban, az viszont jóval előrébb van, mint amit vártam. Egész évben fejlődött a csapat, ami szintén a stáb érdeme.

És épp azért írtam, hogy nagyszerű szezon volt, mert csapatépítésben előrébb járunk a vártnál. 😊

több mint 11 éve
....Soldados

De majd persze kiderül.

több mint 11 éve
....Soldados

Igen, jó keretet vett át, tehát jó helyzetből indult. De jó döntéseket hozott, mind szakmai stábot illetően, mind rostert tekintve, mind startégiában és nyertünk. Ő nyert, nem Cowher. Cowhernek tudod hány jó csapata volt a 15 idénye alatt? Rengeteg, és mindig elbuktunk. Tomlin 8 éve alatt mondjuk 5 évig volt meg a jó csapat, ebből 4 PO, 2 SB és 1 gyűrű. Nézd meg Tony Dungyt, de akár John Harbaugh-t a Friscónál. Kevesen tudják azt megtenni, hogy jó csapattal nyerjenek - főleg többször. Ezután új csapatot kellett építeni, Cowhernek is kellett, akkor 3 évig voltunk PO nélkül. Tomlin (és stábja) 2 év alatt felhúzott egy új csapatot és 11-5-tel csoportelsőség a végeredmény. Még nem vagyunk kész, de már nem szívesen játszik senki a Steelers-szel. Egy jó off-seasonnal ismét az AFC élcsapatai közé tartozhatunk.

több mint 11 éve
....Soldados
Én biz' így látom.

több mint 11 éve
Az a baj, hogy Pola inkabb runstuffing S/LB tweener lesz szep lassan, 3-5-3 meg azert eleg necc a mai NFL-ben. Es iden mar turnovert sem gyartott nagyon..
Szoval nagyon special is szitukban tudnam elkepzelni.. dede az a meccsenkenti 8-10 snap igazabol ez mar nem er annyit szvsz, ha ennyire szenvedos. Sajna Ednel is ez volt mar az utolso 1-1.5 szezonban.
Ironikus hogy meg ebben is megvan a parhuzam.. 😊 😕Igor
Ők ketten a fénykorukban egy párban, na azt megnéztem volna.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Az a baj, hogy Pola inkabb runstuffing S/LB tweener lesz szep lassan, 3-5-3 meg azert eleg necc a mai NFL-ben. Es iden mar turnovert sem gyartott nagyon..
Szoval nagyon specialis szitukban tudnam elkepzelni.. de az a meccsenkenti 8-10 snap igazabol ez mar nem er annyit szvsz, ha ennyire szenvedos. Sajna Ednel is ez volt mar az utolso 1-1.5 szezonban.
Ironikus hogy meg ebben is megvan a parhuzam.. 😊 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Igazad lehet, kérdés ha kiszáll mennyi marad bent a sapkában mint dead?
Igazából jobb úgy emlékezni, hogy mekkora egyéniség vlt, mint arra, hogy járókerettel kocogott ki a pályára.polamalu
8.25 milliót keresne 2015-ben, 4.5 bennragad a capben cut esetén, 3.75 felszabadul.
 overthecap.com/salary-cap/pittsburgh-steelers/
2016-ra jóval nagyobb a nyereség arányaHöri
A cutnál nem lenne jobb megoldás, ha paycuttal maradna még egy évet backupnak? Lenne egy baromi tapasztalt, nagy tekintélyű ember, aki azért cserének még bőven jobb alternatíva, mint egy bármilyen olcsó FA vagy draftolt fiatal. Secondary-ból meg úgysincs olyan, hogy sok van a rosteren, amilyen arányban manapság sub package-ekben állnak fel a védelmek.

(Ha jól emlékszem, akkor Ward is így maradt még a karrierje végén egy plusz évet, szinte játékosedzői szerepkörben. Vagy nem jól emlékszem?)peterk2005
Ilyen megoldás tetszene, csak kérdés, hogy Troy ehhez adná-e a nevét.

Ward más volt. Kezdőként kezdte a szezont és a felénél "visszaminősítették".

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igazából jobb úgy emlékezni, hogy mekkora egyéniség vlt, mint arra, hogy járókerettel kocogott ki a pályára.polamalu
8.25 milliót keresne 2015-ben, 4.5 bennragad a capben cut esetén, 3.75 felszabadul.
A cutnál nem lenne jobb megoldás, ha paycuttal maradna még egy évet backupnak? Lenne egy baromi tapasztalt, nagy tekintélyű ember, aki azért cserének még bőven jobb alternatíva, mint egy bármilyen olcsó FA vagy draftolt fiatal. Secondary-ból meg úgysincs olyan, hogy sok van a rosteren, amilyen arányban manapság sub package-ekben állnak fel a védelmek.

(Ha jól emlékszem, akkor Ward is így maradt még a karrierje végén egy plusz évet, szinte játékosedzői szerepkörben. Vagy nem jól emlékszem?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Visszavonulás esetén is marad dead money utána?pfefe8
igen

több mint 11 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 290
Visszavonulás esetén is marad dead money utána?

Steelers fan
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
2016-ra jóval nagyobb a nyereség aránya

több mint 11 éve
Ráadásul ő nem is vocal leader, mint Harrison, Keisel, vagy Ike. A mostani játékszintjét pedig nyugodt szívvel pótolhatónak nevezném.

több mint 11 éve
Igazából jobb úgy emlékezni, hogy mekkora egyéniség vlt, mint arra, hogy járókerettel kocogott ki a pályára.
több mint 11 éve
"Honestly, we just lost a game," said Polamalu. "I don't think I'm prepared to even think about that or talk about that at this time."
Kacérkodik a visszavonulással 😕
A Bus, Aaron, Ward, Warrior után újabb ikon abból a nagy csapatból. 😕polamalu
Én örülnék, ha visszavonulna. Fáj kimondani, de így van.

Keiselnek és Harrisonnak örülnék, ha egy utolsó évet vállalnának, Ike-nak tuti, hogy vége van, de én nem bánnám, ha Troy is kiszállna. Mondom, nálam eljött az ideje Shamarkónak.

több mint 11 éve
Ami a jövőt illeti:
A Defense szépen fejlődik, de itt kell személyi, azaz minőségi javulás. Konkrétan CB és OLB. A DL kezdője megvan, mögéjük kell 2-3 rotációs ember, de ennyi, épp ezért Keiselnek örülnék, ha vállalna még 1 évet. Az ILB-k megvannak kezdőstül cseréstül mindenesetül. OLB-ben Jarvis Jones-ról jövőre derül ki végleg, hogy bust, vagy tudjuk használni. Worilds megtartása, vagy Harrison jövő évi játéka kérdéses, így ide mindenképpen korai körös picket várok. A sec érdekes kérdés. Ike-nak vége, ez biztos. Cortez Allen és Mitchell tuti kap még egy évet a bizonyításra. Szóval a kezdő CB-ként Gay és Allen lesz, mögöttük jönne a korai körös CB és ideális esetben McCain és Blake. Safetyként viszont sztem eljött Shamarko ideje, mellette pedig Mitchell lesz. Középső körös safetyt el tudok képzelni, de 1-2. körben most CB, OLB a realitás, ezen csak az FA-változtathat, de kétlem, hogy lenne nagy igazolásunk.Soldados
Keisel - Hampton - A. Smith versus Heyward - McClendon/McCullers - Tuitt. Én nem mondanám, hogy nem kell minőségi javulás, hiába volt látványos a Woodlay-Harrison féle sack parádé, annak a D-nek azért a DL volt a lelke. Ehhez képest minden poszton nagy a különbség, Heyward ráadásul lejáró szerződéssel, és nem biztos, hogy az a produkció, amit ő letesz (főleg futás ellen), megéri azt a pénzt, amit kapni szeretne. Tuitt ígéretes, NT meg egyelőre inkább csak kérdőjel. Én egyáltalán nem lepődnék meg, ha ide jönne ember a draft elején, főleg azt figyelembe véve, hogy első évben nem nagyon szoktak kezdeni a Steelers védelemben újoncok, vagyis 2016-ra kellene megtalálni Heyward utódját, illetve egy NT-t (bár nem Steelers-type FA-igazolás lenne, de lehet, hogy bepróbálkoznék Raji-nál pl.).

Illetve ami nekem még kérdés, hogy egy ilyen viszonylag masszív rebuild levezénylését LeBeau-val kell-e elkezdeni...somoskovig
Egyáltalán nem értek egyet. Az idei off-season prioritása BB hosszabbítása mellett, az Heyward hosszabbítása. Nincs vele gond futás ellen sem. McLendon is rengeteget fejlődött (pl a Ravens meccs legjobb védője volt sztem), Tuitt pedig ígéretes. Nincs ezzel gond, a DL a Defense legjobb egysége volt. Az LB-sor az ami súlytalan. Nincs konstans passrush, azaz egyik OLB poszt sem biztosított a jövőre nézve (!) és még különféle okok (sérülés) miatt Timmons mellett sincs még bizonyított ember ILB-ként, folyton rotáltuk mellette az embereket. Ott is egyelőre csak bízunk abban, hogy Shazier az lesz. És hát a sec-ben is mindenki által ismert problémákkal küzdünk. Szóval a DL alapból rendben van, de a másik két részegységhez viszonyítva pedig konkrétan problémamentes és kiváló.

Az pedig igazságtalan öszehasonlítás, ha A. Smith-Hampton-Keisel hármashoz mérjük őket. Az korszakos egység. Ez lehet cél, de nem lehet mérce, mert ehhez képest kb csak alulteljesíteni lehet. 3 All-Pro szintű játékos.

LeBeau érdekes kérdés. Szerintem, amit ki lehetett hozni ebből a Defense-ből, amely bizonyos posztokon (OLB és a teljes sec) totálisan nélkülözi a tehetséget, azt kihozta belőle. Ahogy írtam, még ilyen Defense-szel is csak a D-re számíthattunk, ha szarban voltunk. Ha vállalja a folytatást (korára való tekintettel mindig csak 1 évre vállalja), akkor sztem folytathatja.

több mint 11 éve
"Honestly, we just lost a game," said Polamalu. "I don't think I'm prepared to even think about that or talk about that at this time."
Kacérkodik a visszavonulással 😕
A Bus, Aaron, Ward, Warrior után újabb ikon abból a nagy csapatból. 😕
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 205 — Chiefs GM
Ami a jövőt illeti:
A Defense szépen fejlődik, de itt kell személyi, azaz minőségi javulás. Konkrétan CB és OLB. A DL kezdője megvan, mögéjük kell 2-3 rotációs ember, de ennyi, épp ezért Keiselnek örülnék, ha vállalna még 1 évet. Az ILB-k megvannak kezdőstül cseréstül mindenesetül. OLB-ben Jarvis Jones-ról jövőre derül ki végleg, hogy bust, vagy tudjuk használni. Worilds megtartása, vagy Harrison jövő évi játéka kérdéses, így ide mindenképpen korai körös picket várok. A sec érdekes kérdés. Ike-nak vége, ez biztos. Cortez Allen és Mitchell tuti kap még egy évet a bizonyításra. Szóval a kezdő CB-ként Gay és Allen lesz, mögöttük jönne a korai körös CB és ideális esetben McCain és Blake. Safetyként viszont sztem eljött Shamarko ideje, mellette pedig Mitchell lesz. Középső körös safetyt el tudok képzelni, de 1-2. körben most CB, OLB a realitás, ezen csak az FA-változtathat, de kétlem, hogy lenne nagy igazolásunk.Soldados
Keisel - Hampton - A. Smith versus Heyward - McClendon/McCullers - Tuitt. Én nem mondanám, hogy nem kell minőségi javulás, hiába volt látványos a Woodlay-Harrison féle sack parádé, annak a D-nek azért a DL volt a lelke. Ehhez képest minden poszton nagy a különbség, Heyward ráadásul lejáró szerződéssel, és nem biztos, hogy az a produkció, amit ő letesz (főleg futás ellen), megéri azt a pénzt, amit kapni szeretne. Tuitt ígéretes, NT meg egyelőre inkább csak kérdőjel. Én egyáltalán nem lepődnék meg, ha ide jönne ember a draft elején, főleg azt figyelembe véve, hogy első évben nem nagyon szoktak kezdeni a Steelers védelemben újoncok, vagyis 2016-ra kellene megtalálni Heyward utódját, illetve egy NT-t (bár nem Steelers-type FA-igazolás lenne, de lehet, hogy bepróbálkoznék Raji-nál pl.).

Illetve ami nekem még kérdés, hogy egy ilyen viszonylag masszív rebuild levezénylését LeBeau-val kell-e elkezdeni...

több mint 11 éve
Ami a jövőt illeti:
Az Offense szintet lépett és a Defense is fejlődött. Ilyen szezon után ugyanúgy nem szabad Haleyt elküldeni (amúgy természetesen nem is fogják), ahogy sztem annó BA-t sem lett volna szabad 2011-ben egy jó szezon után. Egy OC-váltás láttuk mit okoz, 1,5 évig szenvedtünk, amíg megszoktuk az új rendszert. Nem, nem ez az út kell. Viszont köv. évre még egy szintet kell ugrani. Oda, ahol ez az Offense már önerőből képes a pontgyártás megindítására, a demoralizáló pofonok bevitelére. hiába gyönyörűek a számok, kb 2 meccset leszámítva, a D turnovere indította el az O-t. Szóval jövőre már nemcsak büntetni kell tudnia ennek az O-nak, hanem dominálni úgy, ahogy a 2000-es évek második felében a Defense dominált és meccseket nyert. Ami jó, hogy ehhez nem kell új kezdő játékos. Mindenki adott, kb egy csere RB kell a draft közepéről, meg esetleg 4-5. WR, ha elküldjük Moore és DHB-t. De azért ilyen playák szerzése nem nagy kunszt.

A Defense szépen fejlődik, de itt kell személyi, azaz minőségi javulás. Konkrétan CB és OLB. A DL kezdője megvan, mögéjük kell 2-3 rotációs ember, de ennyi, épp ezért Keiselnek örülnék, ha vállalna még 1 évet. Az ILB-k megvannak kezdőstül cseréstül mindenesetül. OLB-ben Jarvis Jones-ról jövőre derül ki végleg, hogy bust, vagy tudjuk használni. Worilds megtartása, vagy Harrison jövő évi játéka kérdéses, így ide mindenképpen korai körös picket várok. A sec érdekes kérdés. Ike-nak vége, ez biztos. Cortez Allen és Mitchell tuti kap még egy évet a bizonyításra. Szóval a kezdő CB-ként Gay és Allen lesz, mögöttük jönne a korai körös CB és ideális esetben McCain és Blake. Safetyként viszont sztem eljött Shamarko ideje, mellette pedig Mitchell lesz. Középső körös safetyt el tudok képzelni, de 1-2. körben most CB, OLB a realitás, ezen csak az FA-változtathat, de kétlem, hogy lenne nagy igazolásunk.