Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 658 — Steelers fan
Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincsetsutianap
Most nyomkodtam végig a playoff machine-ben és ott ebben az esetben a Billst + Chargerst írja WC-re.Shilkor
Valszeg nem jól működik. Én is azt nyomogattam, aztán egyszer arra riadtam, hogy minket nem tesz PO-ba. De az nfl.com-on tuti biztosra adják hogy ott vagyunk.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 828 — capitaine du château de Vienne 1487
Az szar, a espn-es, rosszul szàmolja a tie-t

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincsetsutianap
Most nyomkodtam végig a playoff machine-ben és ott ebben az esetben a Billst + Chargerst írja WC-re.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 828 — capitaine du château de Vienne 1487
Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincset

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Srácok, valami nem világos. Ha a Bills és a Chargers nyeri a két meccsét, mi meg kikapunk a Bengalstól, akkor ez a 3 csapat 10-6 -al fog állni. Biztos hogy akkor is mi megyünk PO-ba?

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 969
Röviden tömören a front7 nagy meccse volt ez, úgy játszottak, mint a szép időkben, amikor is ahogy szűkült a tér domináltak egyre jobban....az O pedig pont annyit tett, amennyit kellett, a legjobb RZ D ellen csináltunk két TD-t és ez mindent elmond.

GO Steelers!!!! Leszarom mi lesz a jövő héten, a playoffban nyomjunk W-t és minél többet....😊
több mint 11 éve
izé, héli takarodj! 😀zzz888
Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
No már ippeg akartam szólni srácok!! 😊

(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊Klemó
A térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀bcsarli
Nem nem Ben kicsit bekacsázott.....😊))
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊Klemó
A térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀

több mint 11 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Úristen, mennyire jó volt.

Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊tenorx
A jövő héten a csoport elsőség is meglesz, remélem. A 11:5-ről álmodni sem mertem volna, de a 10:6-ról sem.bcsarli
Ilyenkor bosszantó az a két idióta vereség. Épp a first-round bye miatt siránkoznánk, hogy nem lesz mit nézni.
több mint 11 éve

(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊
több mint 11 éve
Nem akarok telhetetlen lenni... de ha már így állunk, meg kéne nyerni ezt a csoportot, nem? 😀

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊tenorx
A jövő héten a csoport elsőség is meglesz, remélem. A 11:5-ről álmodni sem mertem volna, de a 10:6-ról sem.

több mint 11 éve
tenorx 14 182 — fő libsi

Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Már akartam is mondani.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Ja, igaz: Haley takarodj!

több mint 11 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
izé, héli takarodj! 😀
több mint 11 éve
Megvan a PO, vertük a Kansas Ricsi Chiefst 😀
A Ravens meg balfaszkodik a Texans ellen, mi kell még? 😀

több mint 11 éve
PLAYOFF BABY!!!!!!!!! 😊
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 882
PLAYOFF!
több mint 11 éve
Remélem eltiltják ezt a zebrát.....de jaj nem, szerintem meg is dícsérik....hihetetlen egy ilyen kiélezett meccsen taunting 20 méterről....és persze hogy elnézi....
több mint 11 éve
Tragédia hogy tud haladni ellenünk a Kansas....a secondary totális csőd...egyelőre a RZ D még rendben, köszönhetően a DL és az OLB kombónak....nem lesz elég viszont így, gyerünk!
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?Höri
Idén sajnos nincs gamepass-om, és endzone pub-ba sem tudok most felvenni, úgyhogy egy nézőtök már biztosan lesz. 😊laby
Höri lesz? Én amúgy is ott nézném, de ha Matuz lesz, akkor kicsit halkabbra veszem.😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Idén sajnos nincs gamepass-om, és endzone pub-ba sem tudok most felvenni, úgyhogy egy nézőtök már biztosan lesz. 😊

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
A Saints ellen a C8-on néztem, de annyira sok csacsiságot sikerült összehozni ott, hogy inkább maradok élőben...persze felveszem, úgyhogy figyelem miket mondasz 😀@) :p
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 915 — Steelers fan
Én tv-n fogom nézni.Jan
Hááát ha Te leszel a szakkomentátor akkor kénytelen leszek tévén nézni. 😀
(pedig van valami bája annak, hogy vasárnap esténként besétálok a céghez... Ott jobb a net, meg minden)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.