Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nemsokára megjön a Kiesel mezem, darazsas, ha tényleg jó minőségű, isten bizony Lacinak is intézek egy Heywardot 😀polamaluNeeeee...eddig olyan jó volt, hogy csak én járok darazsas mezben (szerencsére nem Tonio mezt rendeltél). 😀
Tudtam, hogy eljön az idő amikor bővül az a társaság, aki minden idők legjobb mezét hordja. 😊
több mint 11 éve
Igen ez utóbbi már az a Heyward...viszont nem az az árkategória, amiért rendelnék.Úgyhogy az eredeti oldalon ezt én is láttam, de ott ahol venném nem 😀
több mint 11 éve
Igen., Ő már az. Nemsokára megjön a Kiesel mezem, darazsas, ha tényleg jó minőségű, isten bizony Lacinak is intézek egy Heywardot 😀Ma egész nap ezt kell tűrnie a kollégium többi lakójának:xDDDDDD
vassadi
www.nflshop.com/Cameron_Heyward_Pittsburgh_Steelers_Jerseys
Ő már az lenne? 😀Adirotor
több mint 11 éve
Ma egész nap ezt kell tűrnie a kollégium többi lakójának:xDDDDDD
vassadi
www.nflshop.com/Cameron_Heyward_Pittsburgh_Steelers_Jerseys
Ő már az lenne? 😀
több mint 11 éve
Majdnem nyertél, ez nem az a Heyward 😀Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...Klaci79www.nflshop.com/Pittsburgh_Steelers_Jerseys/Pro_Line_Mens_Pittsburgh_Steelers_Darrius_Heyward-Bey_Team_Color_JerseyAdirotor
több mint 11 éve
He meztet rendelteke mejd, eccer, Belles melleveretes engem es erdekelne.kishasziwww.aliexpress.com/item/26-Le-Veon-Bell-Jersey-American-Football-Jerseys-Elite-Pittsburg-Stitched-Sport-Jerseys-Free-Shipping-Wholesale/2037523858.html
több mint 11 éve
Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...Klaci79www.nflshop.com/Pittsburgh_Steelers_Jerseys/Pro_Line_Mens_Pittsburgh_Steelers_Darrius_Heyward-Bey_Team_Color_Jersey
több mint 11 éve
Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...
több mint 11 éve
He meztet rendelteke mejd, eccer, Belles melleveretes engem es erdekelne.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Vagyis Heyward mezt kell venned és pont.nem, rosszul emlékszel...én azt mondtam, hogy veszek egy Heyward mezt, ha jön végre CB utána...hát jött de köszönet nincs benne...akkor még kis túlzással azt se tudtam ki az a HeywardKlaci79Nem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉polamaluJah...az akkori húzás, Curtis Brown...nagyon bejött 😕Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamaluNem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.JanTermészetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásbanKlaci79
Na de egye fene...ha szerződést kötünk vele, veszek egy olyat is...Klaci79
több mint 11 éve
nem, rosszul emlékszel...én azt mondtam, hogy veszek egy Heyward mezt, ha jön végre CB utána...hát jött de köszönet nincs benne...akkor még kis túlzással azt se tudtam ki az a HeywardNem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉polamaluJah...az akkori húzás, Curtis Brown...nagyon bejött 😕Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamaluNem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.JanTermészetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásbanKlaci79
több mint 11 éve
Nem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉Jah...az akkori húzás, Curtis Brown...nagyon bejött 😕Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamaluNem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.JanTermészetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
több mint 11 éve
Jah...az akkori húzás, Curtis Brown...nagyon bejött 😕Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamaluNem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.JanTermészetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
Na de egye fene...ha szerződést kötünk vele, veszek egy olyat is...
több mint 11 éve
Dehogynem....eddig minden vereség után győztünk. Igaz egy alkalommal volt 3 siker egymás után, de az ezt megelőző tendencia azóta ismét folytatódik:biztos rosszul emlékezett az osztálytárs 😊Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.Soldados
De legalább megspóroltam 30 dollárt a taxidíjon és jót beszélgettünk az AFC Northról (is)... 😀desider
Amúgy jó meccs volt, mondhatni sima. Azért titeket se könnyű kiszámítani 😊Szesze
W-L-W-L-W-L-W-W-W-L-W-L-W
Csak negatív mérlegű csapattól kaptunk ki, kivétel a Browns, mert ő 2-2-vel állt
Ravens 0-1
Tampa 0-3
Browns 2-2
Jets 1-8
Saints 4-7
Viszont legalább nem minden negatív mérlegű csapat ellen vesztettünk!
több mint 11 éve
miamioh.edu/Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.Soldados
De legalább megspóroltam 30 dollárt a taxidíjon és jót beszélgettünk az AFC Northról (is)... 😀desider
Itt az egyetem oldala és egy kép a honlapról:

Ilyen ritkán készül Floridában 😀
több mint 11 éve
biztos rosszul emlékezett az osztálytárs 😊Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.Soldados
Amúgy jó meccs volt, mondhatni sima. Azért titeket se könnyű kiszámítani 😊
több mint 11 éve
Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.JanTermészetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
több mint 11 éve
Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Végül kikapott a KC és a Bills is...érdekes lehet, bár nyilván amíg van esély a csoportgyőzelemre, addig nem annyira foglalkoznék a WC-vel...de ha odakerül a sor, két rivális is ma bukott, így nekik 7-6 a mérlegük
több mint 11 éve
Mindkét futott TD esetén Heath blokkja volt a kulcs. Azok nélkül még down se.Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.Jana TE-s blokkolások is nagyon mentek , Miller annyit és olyanokat blokkolt, hogy csak néztem... 😀zzz888
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hot-dogot árulsz? 😛 😛 😛Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊ha mar bulvar...en Spaeth apósával beszelgettem a stadionban hotdog rendelés kozben...magyarul! 😊xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
na menjetek a p...ába 😀xD xD 😀Én meg meccs közben ittam egy sört a kanapén, amit az asszony hozott...ehhh