Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Jövő héten nyernünk kell a Cicák ellen otthon és akkor a Ravens győzelmével úgy jutunk csoportelsőként rájátszásba, hogy az 5 L-ből 4 (Browns, Bucs, Jets, Saints) mínuszos és egyben playoffról messze lemaradó csapattól jött... 😀 Ezt überelje valaki!
több mint 11 éve
1. Playoffs, Baby, Playoffs!2. Én 10-6-ra és PO-ba vártam a csapatot, ez már most megvan, innentől elégedett vagyok a szezonnal.
3. Alapvetően nem érdekel, hogy mi lesz jövő héten a Bengals ellen, a lényeg megvan: 2011 után végre PO.
4. Ha nyerünk, akkor 3., ha kikapunk, 5. helyen jutunk be. Előbbinek annyi előnye nyilván lenne, hogy otthon játszhatnánk az első meccsünket a PO-ban és győzelem esetén fixen a Denverhez mennénk.
5. SB-runra sztem még nem kész a csapat, így számomra a PO-ban minden meccs ajándék, azaz számomra nincs elvárt győzelem. Csak akkor várom el a csapattól, ha esetleg csoportriválissal futunk össze. 😊
+1 Az AFC North csevegőben megmondtam, hogy a Ravens még fog hibázni a gyenge schedule ellenére. 😉
Klemó: ma egész nap tetszett a playhívás, így az uccsó drive-ban is, ahogy a többiek meg is erősítették neked. 😊
Meccsről:
A Defense ma óriásit játszott - hiába nyalták megint a yardokat. Volt egy labdaszerzés, nem engedtek TD-t, 4. és 1-nél stop, a fake punt után és a kamu taunting penalty után másodjára is megállították a Chiefs-t, azaz felülemelkedtek hibákon és tévedéseken, konstans nyomás volt Alex Smithen. Harrison állatként tért vissza, Heyward is állat volt. 😉 Offense is hozta, amennyi kellett. A liga legjobb red zone D-je ellen csinált 2 TD-t és nem adta el a labdát. A fal az egyetlen sacken kívül hibátlanul védte Bent, pedig a Chiefs erős passrushban. Tóni megdöntötte a tavaly felállított 1499 elkapott yardos franchise rekordját.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Tamba Hali:"They have playmakers: #84, Heath Miller & Big Ben.But we wanted to stop the running game b/c we saw this guy on film & he’s good"😀
több mint 11 éve
Attól függ...én most előbbinek jobban örülök, de a te álláspontodat is megértem 😀Ben azt mondja rendben van a térde!!!Klaci79Még szerencse, hogy nekem is... 😀desider
több mint 11 éve
Mike Tomlin joins elite trio of coaches with no losing seasons and a Super Bowl ringwww.behindthesteelcurtain.com/2014/12/11/7379437/mike-tomlin-joins-elite-company-following-win-on-sunday
több mint 11 éve
Ben azt mondja rendben van a térde!!!Klaci79Még szerencse, hogy nekem is... 😀
több mint 11 éve
Ben azt mondja rendben van a térde!!!
több mint 11 éve
Na jó-jó...de ez már a minimális elvárás 😀Na mondom éppen megnézem mit írogattok, valakit csak szidunk így kollektíven...erre semmi 😀Klaci79Haley takaroggy 😛Shilkor
több mint 11 éve
Na mondom éppen megnézem mit írogattok, valakit csak szidunk így kollektíven...erre semmi 😀Klaci79Haley takaroggy 😛
több mint 11 éve
Engem szidhattok, bevállalom 😀A hambi miatt mondjuk szidalmazzunk 😀
több mint 11 éve
Na mondom éppen megnézem mit írogattok, valakit csak szidunk így kollektíven...erre semmi 😀
több mint 11 éve
NEEEEEEEE, még jó, hogy voltak tanúk....😊Ott az Endzone-ban neki is tetszett 😀 Bár Ő 3 futást mondott először, de passz előtt módosított.polamaluA térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀bcsarliNo már ippeg akartam szólni srácok!! 😊izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊Klemó
több mint 11 éve
Az szar, a espn-es, rosszul szàmolja a tie-tsutianapJa, már én is utánanéztem, nekünk 8-4 lenne a konf-mérlegünk, az SD-nek 7-5, a Ravensnek meg a Billsnek 6-6.
több mint 11 éve
Ott az Endzone-ban neki is tetszett 😀 Bár Ő 3 futást mondott először, de passz előtt módosított.A térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀bcsarliNo már ippeg akartam szólni srácok!! 😊izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊Klemó
több mint 11 éve
Mönny az enefedotkomra ott a X a nevünkné 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Valszeg nem jól működik. Én is azt nyomogattam, aztán egyszer arra riadtam, hogy minket nem tesz PO-ba. De az nfl.com-on tuti biztosra adják hogy ott vagyunk.Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincsetsutianapMost nyomkodtam végig a playoff machine-ben és ott ebben az esetben a Billst + Chargerst írja WC-re.Shilkor
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Az szar, a espn-es, rosszul szàmolja a tie-t

több mint 11 éve
Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincsetsutianapMost nyomkodtam végig a playoff machine-ben és ott ebben az esetben a Billst + Chargerst írja WC-re.
több mint 11 éve
Jaje nekünk a legjobb a tie-unk a brigàdban, azèr kaptunk kilincset

több mint 11 éve
Srácok, valami nem világos. Ha a Bills és a Chargers nyeri a két meccsét, mi meg kikapunk a Bengalstól, akkor ez a 3 csapat 10-6 -al fog állni. Biztos hogy akkor is mi megyünk PO-ba?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Röviden tömören a front7 nagy meccse volt ez, úgy játszottak, mint a szép időkben, amikor is ahogy szűkült a tér domináltak egyre jobban....az O pedig pont annyit tett, amennyit kellett, a legjobb RZ D ellen csináltunk két TD-t és ez mindent elmond.GO Steelers!!!! Leszarom mi lesz a jövő héten, a playoffban nyomjunk W-t és minél többet....😊
több mint 11 éve
Nem nem Ben kicsit bekacsázott.....😊))A térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀bcsarliNo már ippeg akartam szólni srácok!! 😊izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
több mint 11 éve
A térdeplésekre gondolsz? Az tökéletes volt, mindhárom 😀No már ippeg akartam szólni srácok!! 😊izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
több mint 11 éve
Ilyenkor bosszantó az a két idióta vereség. Épp a first-round bye miatt siránkoznánk, hogy nem lesz mit nézni.Úristen, mennyire jó volt.A jövő héten a csoport elsőség is meglesz, remélem. A 11:5-ről álmodni sem mertem volna, de a 10:6-ról sem.bcsarli
Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊tenorx
több mint 11 éve
No már ippeg akartam szólni srácok!! 😊izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
(jelzem már várom Soldi panaszát az utolsó O drive kapcsán...most szólok, hogy opponálom, tökös hívás volt...😊