Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
A gáz nem a vereség, hanem sokkal inkább az, minden valószínűséggel Kiesel apót utoljára láttuk.....és most érdekes ki van a PS-ben és ki volt....
több mint 11 éve
Szarul játszott Ben, biztos vagyok benne, hogy el is viszi a "balhét", nem szokott ő mellé beszélni. Különösen az első INT volt fájó (a második védekezési bravúr), mivel ott egyértelműen elhitettük a Saints D-vel, hogy ma meg tudnak bennünket fogni. Emellett azért volt egy-egy drop is és megmodnom őszintén egy-egy magasabb labdát illett volna az elkapóknak is megszelidíteni.

A D-ben sajnos megint előjött a "nagy játék szindróma"....és ami a legfájóbb, hogy simán csináltak sorozatban 5TD-t....nem gondolom viszont, hogy ez csak a sec hibája lett volna. Nem volt permanens nyomás Breesen sajnos, bár igaz a front7 volt legkevésbé okolható. Ike-ot sajnáltam, megették reggelire sajnos, nem volt NFL szint, amit produkált, ezt ki kell mondani...
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Vállalhatatlan.Szánalom.Elfogadhatatlan.
több mint 11 éve
chvs 86
Ben: 435 yard 2/2
Persze az egészet felírhatjuk egy papírra és ki.......
Ennyire nem számít a statisztika 😕Klaci79
Sokra mentünk vele, felét garbage time-ba dobta a 2 td-vel együtt.laby
neked tényleg az okoz örömöt, hogy fikázhatod a kedvenc csapatod irányítóját? minden rossz meccs után itt fröcsögsz, győzelemnél meg kussolsz, szedd már össze magad
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
elrontottam szorri. A második FG drive volt a hülye call és egy másik drive volt a felesleges int.fcancellara
amiből nem is lett FG...mindegy...muszáj felemelt fővel csak előre tekintni, de azért kezd körvonalazódni, hogy ha szerencsésen alakul is a többi eredmény és a cicákat oda-vissza verjük is, nem vagyunk bőven PO csapat. Benne vagyunk abban a kb 15 csapatot alkotó halmazban, akik a PO-ért küzdenek, de nem "tuti" a helyük, ergo nem kiemelkedő a teljesítményük. Ebből a halmazból is, szerintem lefelé lógunk ki.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Sokra mentünk vele, felét garbage time-ba dobta a 2 td-vel együtt.laby
Ez írtam én is...csak más szavakkal 😀
több mint 11 éve
elrontottam szorri. A második FG drive volt a hülye call és egy másik drive volt a felesleges int.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Sokra mentünk vele, felét garbage time-ba dobta a 2 td-vel együtt.

több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Most csak ennyit tudok hozzáfűzni:  lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/7197216586728466

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Láttuk mi is, de permanens megvolt a kellő átlag (mármint futásokkal), volt még időkérésünk is, egyszer én megpróbáltam volna a futást, úgyis passzt vártak volna. Ehelyett három passz a sérült és alapból gyengébb formában játszó BB-től.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 176 — Steelers fan
Azért , mert folyton nrm lehet futni, most se lehetett. Vagy 6+ yardot futott, vagy megfogtàk. Sőt, még így is többször csak Bellen múlott meg a türelmén mert a blokkok nem ültek többnyire.
katasztrófa az egész amúgy. Ben folyton magasat dobott, dropbackek 2x hátrébb szorultak, mint àtlag, a passzblokk egy vitz volt, nyomás nem volt Breesen, de a fegyelrm hiànya a legrosszabb. Nemhogy nem fejlődtünk, hanem rosszabb, mint volt. Rengeteg buta, fölösleges szabálytalanság, kulcs momentumoknál.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nem értettem az első Int-nél miért kellett ennyire forszírozni. Ment a futás, BB-nek a passz meg nem (előtte három int-szagú eset+ túldobások), és utána még a kezét is szétszedte Lofton, szóval nekem az totál érthetetlen volt. Látszott egész meccsen, hogy nem tud úgy dobálni és ká azért az intért, mert ha úgy vesszük egyetlen drive-on ment el, bár a vége a szentek részéről már elég rendesen garbage time volt... Worilds és úgy a front seven, ami egész jól muzsikált, de a sec katasztrófa volt, sok esetben 5-10 yard távolságból lestük csak az ellent, a TD-jével, big playével egyetemben. Szvsz.
több mint 11 éve
Bell: 95 futott és 159 elkapott yard
Brown: 97 yard
Miller: 82 yard

Ennyire nem számít a statisztika 😕
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
"Roethlisberger egy csökött lóf@sz volt...végig!"

több mint 11 éve
tényleg...ha nyernénk minden hülye negatív mérlegű csapt ellen mi a szart csinálnánk egész decemberben? már november 30-ra PO-ban lennénk és max azon izgulhatnánk, hogy első kiemeltek leszünk e?
Na mindegy, összességében az a bosszantó, hogy az ilyen csapatok ellen, könnyedén nyernek mások, viszont mi szenvedünk a mérkőzések elején, ami viszont igazi furcsaság. Borzalmasan kezdtünk megint, akárcsak mondjuk a Jets ellen és ez már tényleg érthetetlen kategória...Ben borzalmasan passzolt, viszont a futás azért ment, mégis utóbbit hanyagoltuk hamar és passzra váltottunk....miért?!
több mint 11 éve
meg otthon, ha a cicákat nem ütjük 2/2, akkor nincs miről beszélni.
több mint 11 éve
Ugyan, hagyjuk már ezt a negatív mérleges hülyeséget...ez az NFL emberek és ne tegyünk már úgy, mint ha egy Saints könnyű győzelem kategória lett volna. Rozsásak voltunk, sajnos ez a bye week után előfordul, Ben a szezon leggyengébb meccsét hozta le, ahogy bezony a secondary olyan volt, mint az ementáli....

Ettől még igaz amit Soldi írt. Ez ma nem dőlt el és akkor sem lenne semmi, ha nyertünk volna.....idegenbe megyünk a Cicákhoz, ott dől el nagyjából minden.
több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hihetetlen hogy ekkora lófaszjóskák vagyunk hogy nem tudjuk megverni a negatív mérlegű ellenfeleinket. Szánalmas, még ha valahogy be is botorkálnánk majd a PO-ba, akkor is baszott nagy szálka marad ez a szememben. Ilyen egyszerűen nincs!

Még az a rohadt nagy mák hogy egyedül a Bungles nyert a csoportban.
Nagyon kíváncsi vagyok ezek után hogy a jövő héten mit alakítunk ellenük, remélem addig valaki akinek a szívára adnak megköszörüli a torkát és elenged egykét puhapöcs jelzőt.
több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Javaslom ember pillants rá a cicák meccsére.....Klemó
Rápillantottam.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
És vazze, a kalózok 12 emberrel állnak fel a döntő playben......
több mint 11 éve
Javaslom ember pillants rá a cicák meccsére.....
több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Szép volt a mai. Tudjuk, ezt nem is kellett volna megnyerni, mert csak a cicák elleni meccs a lényeg. Mindkettő. Ja. Persze.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
Sarolta se játszik. Boka.
3 sérülés 3 hónap. Nehogx leves legyen ebből ....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Most olvasom. Pont írni akartsm, hogy nocsensz de jöhetett volna egy po-runra vetminért😀