NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
hali,

pár gondolat tőlem is, lehet cáfolni:
- azt érzem, hogy mi nem nagyon tudunk felkészülni másokból. Nyomjuk Haley okosságait, ami nem alkalmazkodik az ellenfél képességeihez, nem használjuk ki a gyengéiket O szinten. Valahogy nincsenek nay elemzések, nagy fordítások szünet után sem.

- Haley rossz(érdekes) hívásai (tudom, sokan véditek) valahogy megölik a momentumokat, megakasztják a játékot, és Bennek csökken az improvizációs lehetősége. Ha csak a középre futást erőltetjük, és Ben nem dob első negyedben, akkor ne csodálkozzunk, hogy a meccs végére a sok dobásból kevés fog csak bejönni.
Ha Ben kiegyensúlyozottan tud dobni, akkor meg rekordokat dönt.

- Előző meccseken nagyon sok szabálytalanság miatti yard-ot vesztettünk. Most aránylag nem volt ilyen, pedig idegenben játszottunk. Lehet rászóltak a fiúkra, hogy vissza kéne fogni magukat... hát ez sikerült nekik, kicsit túlságosan is.

- az az IC szerintem totál kamu volt, megölte a momentumot. ha ott mi pontot szerzünk (ne adj isten TD--t), akkor 14 pontnyi különbséggel jobban zárunk, és 17-24 körül kezdtük volna a véghajrát... nem 3-31-gyel.
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
A PO esélyünk nulla! Erről ne is álmodjunk. Utolsók vagyunk a csoportban, nem véletlenül.
Soldi, ezt nehéz lesz megértetned bárkivel!
Jöhetünk a tavalyi második 8 meccsel, csakhogy az nem ez a sorsolás volt... És ha már végképp valami vicceset akarunk, akkor fogjuk rá Brad Wingre az egészet (30 yard punt a Bucs ellen => L, momentum-adás a Browns-nak, képtelen volt Suisham elé pakolni a labdát => L) és fújja el őt is a szél, akárcsak Clark Gable és Vivian Leigh által főszerepelt filmklasszikusban láthattuk 😀.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 289 — 毎日何かを学ぶ
Valóan a haladások, mint földön mind levegőben, stato alapján top O, de a feltett pontokban meg valahol a vége felé inkább. Ez a fő probléma, hogy nem tudjuk a lehetőségeket pontra váltani, vagy csak is százalékban, ebben kell nagyot fejlődni és ezért kellene egy olyan hívás , sok olyan hívás, amely ezt kihozza a csapatból.
Akkor ha az O felteszi a pontokat akkor a gyenge D is könnyebb helyzetben van. Vezetésben mindig kényelmesebb játszani, mert sokkal jobban be tudod korlátozni az ellenfeled taktikáját, sok olyan dolgot ki tudsz venni a repertoárból ami megnehezíti a védekezést. Nem feltétlen sikerül ezt megtenni, de nagyobb a lehetőséged. Például hátrányban kevesebbet fognak futni, mert fontos az idő, vagyis már másként kell tölteni a box-ot.
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Top 5 O gondolom annak szólt, hogy talán az előző fordulóig megtett yardokban ott voltunk, persze ez baromi csalóka volt, de most is még ott vagyunk a top 5 közelében, de pontokban meg nagyon gáz. Szerintem kizárólag a megtett yard stat alapján, ebben talán nincs ennyi😊
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 232 — Steelers fan
Top 5 O a fa..om.
Ha ez igaz, akkor olyan ándöracsíver ez az O 10 éve lassan, hogy csak. Olykor pengeéles, de sokszor lófos.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 945 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez azé is szomorú mer Blachflower meg Mauro ott cifeg a PSbe

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
top 5 O? Ne vicceljünk már....és nem csak azért, mert a RZ O is ebbe beleszámít. (persze nekem ez a legfontosabb). Ha szépen végigmegyünk az egységeken, akkor az RB corp az, ami ligaelit, de már Ben is max top 10, a falunk a közepestől jobb talán idén már, a WR kapcsán Brown top 10, de emellett emerging WR-ek és a TE poszt megítéléséhez elég csak megnézni a Dallas TE sorát és csak a tegnapi meccset...

Szóval én azt gondolom nem, nem vagyunk a top 5-ben, játékoskeretben semmiképpen. Ahogy a fal kapcsán még várunk egy igazi upgrade-et LT poszton, úgy várjuk, hogy a WR fiatalokból 1-2 ember betörjön és Én ahogy említettem várom a draftról majd jövőre a minőségi TE-t, mert Miller egyedül kevés és közel sem olyan robbanékony, mint amilyennek egy modern O kapcsán egy TE-nek lennie kell(ene). Ez pedig akkor is így van, ha futós csapat akarunk lenni és ismét a Dallas ugye a példa Witten és a friss husi Escobarral versus a "gyengus" futás Murray-vel. Én ebben látom mindenképpen a koncepcionális lemaradást, ha már ezt keressük mindenképpen.

Összességében nekem, mind az O, mint a D a középmezőnyben van. Az O kicsit feljebb, a D kicsit lejjebb. Benne van mind a két egységben a jó játék, de a rossz is és sajnos ez egy meccsen belül is igaz.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 138
nem találom sehol azt a cikket, hogy Haley-t kirúgták...a fenébe, hol lehet?! 😀
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Lenyűgöző teljesítmény, megérnek minden pénzt a srácok!

C.Allen hozta a szokásosat...nincs ember ebben a ligába akit letudna védekezni.
Cameron ugyebár egy TE, és úgy rázta le Allen-t, ahogy akarta, nem a magasságbeli különbség döntött a passznál, közelébe se volt, sebességből se tudta követni.

Soldi pár hete írtam hogy elképesztően hullámzó a csapat teljesítménye, akkor azt mondtad, hogy szerinted ez nem igaz (nagyon optimistán)...kezdek egyetérteni Veled, hétről-hétre pont ugyan olyan szarok vagyunk, csak néha keressük benne az apró pozitívumokat, amikkel kitörölhetjük a következő héten is.

több mint 11 éve
Abszolút nem írok újdonságot.
Idei szezon:
red zone: 7/19. A további 12 nem TD esetben: 7 FG, 1 INT, 2 fumbli és egy garbage time térdelés.
Goal to go: 6/12. A további 6 nem TD esetben:5 FG és egy 4. down, amit elcsesztünk/kivédekeztek.

Jellemzően rosszak a hívások, feltűnően sok a szabálytalanság és a sack, ami megakadályozza a TD-t, ha még esetleg jó is lenne a hívás, azaz még a töketlenkedés ellenére is, ha csak kicsit ott lennénk fejben (kollektíven), akkor meg lenne az esély, hogy jobban kihasználjuk a lehetőségeinket (persze,ha jobban ott lennénk fejben több lehetőségünk is lenne😊)

S az ellenfelek közül talán a Ravens az egyetlen (így utólag mindenképp), amelyik bár sok yardot nyel, de pontokat nem nagyon engednek, szóval úgy hiszem ennél jönni fognak jobb D-k (Bengals kétszer, Kansas, Ravens ismét), meg persze, és főleg ez: erősebb O-k.

Ravens esetében ( mert talán nagyon hasonló a csapat (pár éve feltétlenül), csoportrivális és mert valahol ott kellene tartanunk, ahol ők, még akkor is, ha a védelem kicserélésében/építésében talán két év előnyük van):
Red zone: 13/24
Goal to go: 7/11

Nem érzem sokkal jobbnak, szóval még ez is beleférne, ha ne lenne olyan meccs vagy ne lennének olyan meccsek, ahol minden csapategység béna: különböző meccseken belefér, itt az a baj, hogy a D teljesen kétarcú és jellemzően maximum egy-két negyedig tud dominálni, a spec team (fumble, rossz puntok, kihagyott FG) és az O bénázásait, amelyek kb egymást követik, már nem bírja el a csapat, régebben a spec team és a D elbírta az O impotensségét (sokkal szörnyűbb volt, mint most, mert haladni sem tudtunk), de most se spec team, se D, talán a jövő zenéje lesz mindkettő.

Az emberanyagot én sem érzem rossznak, de egyszerűen sosem sikerül úgy belenyúlni, utóbbi években nem nagyon váltak be a draft-tehetségek, ami a D esetében még elment régen, hiszen volt egy iszonyat erős gerinc, de az O esetében nem nagyon volt mire támaszkodni. Nem feltétlenül kenyerem a "nagy hákkal" történő hipotézisek felállítása, de ha nem lenne egy BB-nk és most egy Bellünk, akkor teljes mértékben kilátástalan lett volna Ben esetében az elmúlt néhány év, Bell esetében a tavalyi, meg az idei (+ Brown), ha őket kivesszük kb Browns és Jags-féle töketlenkedés (elmúlt x év) a csapat jó része.

A -1-es TO ratio is elfogadható, azaz még nem kellene csak emiatt a kardunkba dőlnünk, de a pass rush most kb nincs is, ami reméljük a jövőben lesz, hiszen fiatal és nem összeszokott a D...
O falban sosem jön be senki: állandó sack problémák, és lehet én látom rosszul, de Ben sokkal többet vár, mint régen (és régen is szerette a sack közeli állapotokat "előidézni") és ez is generálja azt a rohadt sok zsákot, ami mindig a legrosszabbkor jön. Ezt én Haley hibájának érzem (lassan már ha van rajta sapka, ha nincs...😀)

Mindig csak a következő meccsre kell fókuszálni, de zárójelben jegyzem meg, hogy ez bőven negatív szezon lesz szerintem, ami talán Haley kirúgásához vezet, mert úgy látszik, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá, pedig elég sokat bénázott itt már.fcancellara
RZ: 8 FG (szorri)
több mint 11 éve
Abszolút nem írok újdonságot.
Idei szezon:
red zone: 7/19. A további 12 nem TD esetben: 7 FG, 1 INT, 2 fumbli és egy garbage time térdelés.
Goal to go: 6/12. A további 6 nem TD esetben:5 FG és egy 4. down, amit elcsesztünk/kivédekeztek.

Jellemzően rosszak a hívások, feltűnően sok a szabálytalanság és a sack, ami megakadályozza a TD-t, ha még esetleg jó is lenne a hívás, azaz még a töketlenkedés ellenére is, ha csak kicsit ott lennénk fejben (kollektíven), akkor meg lenne az esély, hogy jobban kihasználjuk a lehetőségeinket (persze,ha jobban ott lennénk fejben több lehetőségünk is lenne😊)

S az ellenfelek közül talán a Ravens az egyetlen (így utólag mindenképp), amelyik bár sok yardot nyel, de pontokat nem nagyon engednek, szóval úgy hiszem ennél jönni fognak jobb D-k (Bengals kétszer, Kansas, Ravens ismét), meg persze, és főleg ez: erősebb O-k.

Ravens esetében ( mert talán nagyon hasonló a csapat (pár éve feltétlenül), csoportrivális és mert valahol ott kellene tartanunk, ahol ők, még akkor is, ha a védelem kicserélésében/építésében talán két év előnyük van):
Red zone: 13/24
Goal to go: 7/11

Nem érzem sokkal jobbnak, szóval még ez is beleférne, ha ne lenne olyan meccs vagy ne lennének olyan meccsek, ahol minden csapategység béna: különböző meccseken belefér, itt az a baj, hogy a D teljesen kétarcú és jellemzően maximum egy-két negyedig tud dominálni, a spec team (fumble, rossz puntok, kihagyott FG) és az O bénázásait, amelyek kb egymást követik, már nem bírja el a csapat, régebben a spec team és a D elbírta az O impotensségét (sokkal szörnyűbb volt, mint most, mert haladni sem tudtunk), de most se spec team, se D, talán a jövő zenéje lesz mindkettő.

Az emberanyagot én sem érzem rossznak, de egyszerűen sosem sikerül úgy belenyúlni, utóbbi években nem nagyon váltak be a draft-tehetségek, ami a D esetében még elment régen, hiszen volt egy iszonyat erős gerinc, de az O esetében nem nagyon volt mire támaszkodni. Nem feltétlenül kenyerem a "nagy hákkal" történő hipotézisek felállítása, de ha nem lenne egy BB-nk és most egy Bellünk, akkor teljes mértékben kilátástalan lett volna Ben esetében az elmúlt néhány év, Bell esetében a tavalyi, meg az idei (+ Brown), ha őket kivesszük kb Browns és Jags-féle töketlenkedés (elmúlt x év) a csapat jó része.

A -1-es TO ratio is elfogadható, azaz még nem kellene csak emiatt a kardunkba dőlnünk, de a pass rush most kb nincs is, ami reméljük a jövőben lesz, hiszen fiatal és nem összeszokott a D...
O falban sosem jön be senki: állandó sack problémák, és lehet én látom rosszul, de Ben sokkal többet vár, mint régen (és régen is szerette a sack közeli állapotokat "előidézni") és ez is generálja azt a rohadt sok zsákot, ami mindig a legrosszabbkor jön. Ezt én Haley hibájának érzem (lassan már ha van rajta sapka, ha nincs...😀)

Mindig csak a következő meccsre kell fókuszálni, de zárójelben jegyzem meg, hogy ez bőven negatív szezon lesz szerintem, ami talán Haley kirúgásához vezet, mert úgy látszik, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá, pedig elég sokat bénázott itt már.
több mint 11 éve
A védelmen nem szabad meglepődni és megbotránkozni, fiatal az egység, nincs még azon a szinten, hogy valóban minden meccsen domináljon. Vannak jó meccseik, de nem tudnak még konzisztensek lenni. A backfield hiányosságai a fornt 7 hiányosságai miatt tűnnek ki. Ott sajnos megesznek minket, ha egy irányítón nincs nyomás akkor lesz sok ideje, mint tegnap Hoyernek, és szétpasszol minket. Amint volt rajta nyomás, a nyakában lihegtünk azonnal jöttek az incomplete passzok. Ez ilyen tök egyszerű matek.
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 122
A védelem állományilag, hosszú távon ilyen hullámzó eredményre képes. Lásd mai meccs, amikor az első negyedben minden frankó, aztán meg pislogás, hogy ilyen "trükkös" play-ekkel, mint egy play-action mit kellene kezdeni. Sajnos én a D-n nem lepődök meg. Nincs defensive backfield, főleg Ike nélkül (szegény Polamalu öreg, mint az országút). Védőfalban is hasonló a helyzet. A linebackerek között van két-három játékos, akik jók, de azok belevesznek az egység színvonalába.

A támadósor viszont olyan, mint egy rossz dzsigoló, mindene megvan látszatra, jó a duma, kidolgozott a bicepsz, séró belőve, csak a redzone-ban nem áll fel a leglényegesebb elem...

Szerintem itt az idő OC-t váltani, mivel azt egyszerűbb, mint egy komplett támadósort lecserélni... annyi munkanélküli edző van, más is megérdemli az esélyt, ne legyünk ennyire kirekesztőek 😊 vagy egy meccs erejéig próbáljuk ki az "Ask Madden" módszert, hátha bejön 😊
több mint 11 éve
A baj az volt, hogy az elit számokat hozó O amint a 20 yardon belül ér teljesen a liga legutolsója lesz. Ez lehet playhívás (akkor Haley), lehet az, hogy nincs olyan elkapó (ez meg nem igaz). Lehet bármi. Szerintem egyébként Haley ökörsége. Azért az elején 2 RZ-ből 3 pont??? WTF?? Na ott ment el a meccs. A D egy darabig tartotta magát, azután igen megették őket, de csak mert a momentumot átadtuk. Ha az O megcsinálja azt amire ez az állomány predesztinálva van akkor teljesen más callinggal kell mennie a Browns-nak, nem csinálták meg a Browns nem volt kényszerpályán, így szarrá is szedtek. Az továbbra is igaz, hogy a csapat az emberanyagot tekintve PO esélyes, de sok apró mozaiknak kellene még összeillenie. Soldival ahogy beszéltük, pontosabban Lacival vitáztak, lehet egy OC váltás most dobna egy olyat amivel szárnyra kapna a csapat. Azért az nem normális, hogy a top 5 O nem tud csak 3 pontot csinálni, és ez már nem az első ilyen meccs.
több mint 11 éve
közben döntetlen lett a macskák találkozója egy kihagyott FG után..legalább ennyi öröm...
több mint 11 éve
Azért van ilyen sok idén, hogy ne kelljen kicsit kevesebbet több évre...látva a teljesítményét, a hosszú szerződés lett volna a nagy hiba, legalábbis ekkora pémzért. Cotchery ettől még megtartható lett volna, ez hiba volt Én is úgy gondolom, de nincs a kettőnek köze hozzá. (Vugyli vagy ő ez volt a kérdés és Vugylit látva...)

Hozzáteszem egyébként Cotchery nem csodaszer (ezt nem csak azért, mert ippeg most ejtett ki egy fogható gw td-t). Sokkal inkább egy mozgékonyabb elkapó TE hiányzik a repertoárból Miller mellé, vagy néha helyett. Minden valamire való O-ban van ilyen játékos és van, ahol kettő is. Nálunk Miller idén alig kap el, Speath pedig a blokkról híres. Ne csodálkozzunk így, hogy aprócska elkapókkal a RZ hatékonyságunk beszűkül.
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Talán így első felindulásból azt mondanám, a koncepcióval van gond. Valahol született egy gondolat, hogy franchise QB-nk van, ahhoz kell igazítani az O-t, korai pickeket tolni az O falra, elkapókra, skill poz. playerekre, stb... megtörtént. Eredménye nulla.

Közben meg amikor sikeresek voltunk, akkor nem így működött a rendszer, hanem a D volt feltuningolva, és az ellensúlyozta a gyengébb képességű O-t.

Azt persze világosan látni kell, hogy manapság SB-t nem lehet nyerni átlag alatti O-val, de egy komoly D-vel megtámogatva, Dalton-szintű QB-k rendszeresen PO-ban vannak, azért ez jezésértékű kéne hogy legyen a vezetőségnek.

Defense wins championship, jó reggelt kivánok! A rákért kell nekünk 3. körben Archer, meg 4.-ben Landry Jones, mikor nincs értelmes NT-nk, sőt, alapjában értelmes front 7 nincs? Ilyen C. Thomas, Moats, Spence, Jones -szintű teljesen súlytalan emberek hogy a csába kerülnek a Steelers front 7-be? És egyáltalán mit lát bennük ez a stáb? Worilds 9 millás fizetés, WTF, mire?Jan
A Worilds nagypénzt én sem tudom megemészteni. Inkább tartottuk volna mek Cotcheryt abból a pénzből...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 764 — Steelers fan
Talán így első felindulásból azt mondanám, a koncepcióval van gond. Valahol született egy gondolat, hogy franchise QB-nk van, ahhoz kell igazítani az O-t, korai pickeket tolni az O falra, elkapókra, skill poz. playerekre, stb... megtörtént. Eredménye nulla.

Közben meg amikor sikeresek voltunk, akkor nem így működött a rendszer, hanem a D volt feltuningolva, és az ellensúlyozta a gyengébb képességű O-t.

Azt persze világosan látni kell, hogy manapság SB-t nem lehet nyerni átlag alatti O-val, de egy komoly D-vel megtámogatva, Dalton-szintű QB-k rendszeresen PO-ban vannak, azért ez jezésértékű kéne hogy legyen a vezetőségnek.

Defense wins championship, jó reggelt kivánok! A rákért kell nekünk 3. körben Archer, meg 4.-ben Landry Jones, mikor nincs értelmes NT-nk, sőt, alapjában értelmes front 7 nincs? Ilyen C. Thomas, Moats, Spence, Jones -szintű teljesen súlytalan emberek hogy a csába kerülnek a Steelers front 7-be? És egyáltalán mit lát bennük ez a stáb? Worilds 9 millás fizetés, WTF, mire?
több mint 11 éve
Gyakorlatilag másfél negyed alatt elvertek bennünket. Elővették az outside zone block sémájukat és ennek mindegyikét szépen bakaptuk....majd amikor túlvédekeztük átdobtak bennünket és kész is van a pite. Aztán szenvedtünk még másfél negyedet, de egy kegyelem TD mellett semmi.

Ez van, a negyedik hely a csoportban. A Hollók bealázták a Kalózokat (onnan lehet tanulni hogyan kell kihasználni az esélyeket ami akár egy negyed alatt is adódik), no és a Cicák mennek, de field goal távolságban az ellen.....
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
jó jó, de "ki a f*szom az a Soldi"? 😀 (aki ma nem volt ott eredménykövető az nem érti ezt a "belsős poént" : )
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Féltem ettől a meccstől...nem ok nélkül,mint az látható. Ebbe a zakóba mindenki benne van egytől egyig.Edzőtől a játékosokig. Lesz mit helyrepakolni,de én nem temetném ezt a gárdát. Egy Cowher vs. Tomlin vitában már fejtegettem miért. Ha valamiben jó Tomlin akkor az pont az, hogy fel tudja rázni a csapatot. Majd temetem, ha zsinórban jönnek a negatív szezonok.Haggans
Nem a múltkori vereséggel felérő győzelem után kellet volna felrázni a bagázst? Végülis "csak" csoportmeccs volt a mai...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Kíváncsi leszek, hogy a mai játékunkban milyen pozitívumot, milyen előrelépést tudnak felfedezni azok, akik még mindig töretlenül hiszik, hogy ez a jelenlegi csapat PO képes!Red Star
Az elmúlt szezonban 2-6 volt félidőben,aztán egy elrontott FG-n múlt a PO.

több mint 11 éve
Egy kérés. Ezen a fórumon nem volt divat a trágárság. Értem, hogy idegesség van, de a traktort hagyjuk otthon, vagy a szájban....

Egyébként igen, itt ma sok volt a baj. Hailey ma idén először(!) katasztrófálisa meccselt, rossz volt az egész play calling. De nem hagyhatom ki Bent sem ehhez, és az elkapókat Brownon kívül. Előbbi hisztizik, majd a kulcspillanatokban hosszúkat dob, Moore meg, huhh....ahhoz képest mennyire frusztrált, hogy nem kap labdát, ahhoz képest ma nem nagyon mutatta meg, miért kellene többet kapnia. No és hát a D....egy negyed alatt egy 20-as megint úgy, hogy hogy a Browns semmi különöset nem csinál, megint beszopunk 2-3 nagy játékot....

Node, hogy miért nem változtatunk? Mert a fentiek kapcsán mindenkit ki kellene rúgni....és szerencse nem egy meccs dönt erről....
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Kíváncsi leszek, hogy a mai játékunkban milyen pozitívumot, milyen előrelépést tudnak felfedezni azok, akik még mindig töretlenül hiszik, hogy ez a jelenlegi csapat PO képes!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Féltem ettől a meccstől...nem ok nélkül,mint az látható. Ebbe a zakóba mindenki benne van egytől egyig.Edzőtől a játékosokig. Lesz mit helyrepakolni,de én nem temetném ezt a gárdát. Egy Cowher vs. Tomlin vitában már fejtegettem miért. Ha valamiben jó Tomlin akkor az pont az, hogy fel tudja rázni a csapatot. Majd temetem, ha zsinórban jönnek a negatív szezonok.