Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ

Aki segít keríteni képet és biográfiát Ivan Taylor CB-ről az a vendégem egy sörre 😀
Mindegy a hét végén nem játszik, az biztos.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.
több mint 11 éve
16537 dollárt fizet Worilds a Cam Newton ellen elkövetett szabálytalanságért (mélyre ment)
Ma rajtunk van a sor...és még Harrison nem is játszik
több mint 11 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.polamalu
Pedig 100USD az ára...ebből vesznek 55 db-ot
több mint 11 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/vassadi
Megint leszedték sajna..
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan
Köszi, Tomi, így értem, csak a bíró szabálymagyarázata volt így elégtelen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?kishaszi
Ha kényszer nélkül kilépsz a pályáról, akkor nem érintheted a labdát elsőként. Wheaton kilépett (a sarka kilógott); csak akkor kaphatta volna el, ha előtte más is labdához ér.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀Klaci79
Ezt én is említeni akartam pont. Nyilván nem tudjuk biztosan, hogy a sérülés volt-e a red flag, de azért most már elég valószínű..
több mint 11 éve
Nekem az volt a megértés, hogy az elkapás előtt volt kint a lába, és az elkapás előtt mind két lábával nincs a pályán belül. Ha megnézed újra látod, hogy amikor fordul elképzelhető, hogy egy nanométernyit a sarok belóg, amikor fordul a labdáért, de tipikus esete volt annak, hogy ha a bíró így látja, akkor az a visszanézés után sem lesz TD, ha pedig TD-t ítél, akkor az a visszanézés után is TD marad. Ott abban a pillanatban nagyon szidtam a sporikat...
több mint 11 éve
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!gaben
Dehogy, már vigyorogva dörzsöli a tollát😊
James Harrison fined 200K for being signed with the Steelerskishaszi
Mennek fel az árak úgy látom. 😀😀😀
Lehet csak komolyabb ügyvédi letét után kapott engedélyt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.laby
De, valószínűleg pályára fog lépni.

Moats lesz a kezdő, de fog néhány snapet kapni csereként Harrison, hogy mennyit, az valszeg Moats teljesítményétől függ elsősorban.

Amúgy vet.min-ért írt alá 1 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.

több mint 11 éve
Dzseno Pittsburgh Steelers 214 — Pittsburgh Bonegrinders
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 718 — Steelers fan
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 11 éve
Igen, tavaly én is ezt láttam meg benne hirtelen, hogy nem megy ész nélkül a falnak, ez tetszett meg a játékában annyira. Nem különleges a gyorsasága meglátásom szerint, de furán türelmes. 😊

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊kishaszi
Alapvetően egyetértek. Ő a legjobb, de egyrészt ugye nem játszhat jelenleg, másrészt az életkorokat is figyelembe véve nem cserélném el rá. Ha csak egy idényre kellene a jelenlegi legjobb RB, akkor nálam is AP, ha hosszútávra, akkor Bell.

Amúgy Bell legnagyobb erénye nálam a türelem. Nem sok ilyen futót látni, aki ennyire türelmesen várná a lyukat. Ez az amitől gyilkos tud lenni, mert ahogy megnyílik, már bevág és bajban a haza! No nem a mienk, hanem az ellenfélé. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
onkishaszi
Mire gondolsz Haszi???
több mint 11 éve
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊

több mint 11 éve

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
on

több mint 11 éve
Igen, egy fél éve azt mondtam inkább Lacy, de ma nem adnám semmiért jómagam sem. Még a preseason alatt nem voltam meggyőződve erről, de amit a szezonban produkál az tényleg szenzációs. Tudtuk, hogy Michiganben rá épült minden, így azt is, hogy nagyon komplett játékos, de azt, hogy az NFL-be is beérik nem volt biztos. A fő kérdés a mozgékonyság volt. Idén ez került a helyére, élvezet volt nézni a barnák elleni TD futást és - ami mindenki fölé helyezi - azt, hogy a pályán mindenhol otthonosan mozog.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Én azt mondanám, hogy a legkompletteb, legsokoldalúbb RB a ligában ,jelenleg.