Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azt azért megállapíthatjuk, hogy veretlen szezont nem fogunk tolni. 😀 😀

Ha összességében nézem, akkor az Offense kifejezetten jó volt. 450 yard, 30 pont a táblán önerőből. Az, hogy ennek eloszlása nem ideális, az egy dolog, de az összkép igenis pozitív. De azért Haleyre megint kitérnék. Hétpontos hátrányban a saját 10 yardosunkon, amikor egy hosszú drive-ra van szükség akár csak egy FG-vel a végén, behívni egy deep passzt másodikra, óriási butaság. Be is szívtuk, nem jött be, jött is az újabb 3 and out. Vagy 2. és 12-re futást hívni is nagy királyság, megint 3 and out... Haley össze tud rakni egy O-t, de katasztrofális, hogy nem észleli, hogy milyen játékhelyzetben milyen playre van szükség.

Na de beszéljünk arról, hogy a W ellenére miért is negatív az összkép, ahogy Ádi is írta. Rush D. Egy Browns 6-os átlag felett futott. Erre nincsenek szavak. Cam Thomas leigazolásakor hőbörögtem, hogy egy rakás szart hoztunk. Abszolút igazolódott. Félreértés ne essék, a többi DL ember is gyenge volt, de Cam Thomas katasztrófa. Ha a rush D nem javul DRASZTIKUSAN, akkor kuka a szezon. Én is pozitív PO-s szezont vártam, de kizárólag emiatt, nagyon-nagyon szkeptikus lettem. Minden más összességében tetszett, ha az egész meccsre vetítem le. De a rush D olyan szinten vonal alatti, hogy ez tönkreteheti és totálisan elnyomja a játék többi elemét, ezzel nem lehet meccseket nyerni, annyira katasztrofális volt.

AB, Bell, Ben mind jók voltak, ahogy vártuk, de én mégis egy embert emelnék most ki. William Gay. a védelemből kb egyedüliként volt pályán a 2. félidőben és két olyan kulcs védekezést hozott, ami lehetővé tette, hogy nyerjünk. Hatalmas érdemei vannak a W-ben. Sőt, nálam övé a meccslabda.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 962
jut eszembe Archer megsérült a meccsen, pontos diagnózis később
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Évek óta ez van, ha jó első félidőt csinálunk, akkor a 2. félidő teljes homály...Ez meg tökéletesen edző hiba a félidőben.

Haley hozta a szokásos ellentétes play hívásokat, főleg amikor pont az okos play-ekre lett volna szükségünk, szerencsére az utolsó drive megmentett minket.
Archer-t semennyire se használtuk ki, 2-3 play volt, azok se túl esélyesek.
Meglehet nézni a Seahawks hogyan használja ki Harvin sebességét, hasonló kreatív play-ek kellenének nekünk is, hogy értelmet nyerjen Archer draftolása.
Archer jó játékos, és nagyon ki lehetne használni, de draftolásakor is tartottam tőle hogy Haley nem arról híres, hogy ötletes play-ekkel áll elő, ebben a mai nap megerősített, de hosszú még a szezon.

Wheaton nagyon tetszett, még sosem láttam élesben, de nagyszerű volt látni, hogy mire is képes.

AB meg ha punt return-nél nem a még nagyobb play-re törekszik, hanem kifut a szélre, akkor a punter kivégzése helyett, sima TD-t szerzett volna.

Ami egyértelmű, idén csak akkor van esélyünk playoff-ra, hogyha az offense azt a teljesítményt tudja hozni rendszeresen, amit az első félidőben hozott. Abban biztos vagyok, hogy minden meccsen hülyére fognak futni minket, és sokszor még passzolni is.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 827
De legalább nyertünk...

több mint 11 éve
A puszta tény, hogy nyertünk, nyilván pozitívan értékelendő, de szerintem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy győzelem ide vagy oda, a big picture tekintetében ez a meccs a negatív oldalt képviselte. Én optimistán álltam a Steelers idei szezonjához, és a második negyed lefújásakor azt gondoltam, ez a meccs csak megerősít ebben, de amit a második félidő túlnyomó részében művelt a csapat, az minősíthetetlen. A végén, amikor igazán kellett, mind a defense, mind pedig az offense odatette magát, és valahol erről is szól a Steelers football, de arról a meltdownról, amit a nagyszünet után az O és a D is bemutatott, nehéz a jó ízlés határain belül nyilatkozni. Az offense első félidei, számos remek egyéni teljesítménnyel tarkított gálája is háttérbe szorul, miközben a második félidőben az addig teljesen indiszponált Browns up-tempo + run-heavy, passzoknál play actionre alapozó támadójátéka teljesen letaglózta a defense-t, és Bell meccsvégi villogását, illetve Ben és Wheaton utolsó drive-beli clutch összjátékait leszámítva az offense is becsődölt a 3-4. negyedben. Lehet aludnom kellene egyet a meccsre, hogy a pozitívumokat is tudjam értékelni, de ez a második félidő - a legvégét leszámítva - most nagyon nem tetszett.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 903
No azért hozzáteszem nem csak itt volt őrület. Tudom nem magyarázat, de vessetek egy pillantást a Jags-Phily, Patriots - Dolphins, vagy akár a Saints-Falcons meccsekre....no és ott megjött a fordítás, itt nem hála az égnek.
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 845 — Steelers fan
Nem jöttünk ki az öltözőből az első negyed elején és mire eszméltünk már 14 pontot tettek fel. Kiváncsi leszek a szakértő szemek véleményére. Én annyit láttam, hogy mikor az O lassítva - tekintve, hogy vezetünk - elvesztette az ütemét, és erre aztán szörnyű volt a play calling jött. Az a fake punt, nomeg a kritikus D stop és Ben zsenialitása döntött, bár ott is az a Bellre hívott passz majdnem elvitte az esélyt.Klemó
Nem véletlenül reklámozták egész meccs alatt a Big Ben Theory-t. 😉

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Nem jöttünk ki az öltözőből az első negyed elején és mire eszméltünk már 14 pontot tettek fel. Kiváncsi leszek a szakértő szemek véleményére. Én annyit láttam, hogy mikor az O lassítva - tekintve, hogy vezetünk - elvesztette az ütemét, és erre aztán szörnyű volt a play calling jött. Az a fake punt, nomeg a kritikus D stop és Ben zsenialitása döntött, bár ott is az a Bellre hívott passz majdnem elvitte az esélyt.
több mint 11 éve
Hát a végén beremegett a Browns....no és azért összeszedte magát a D az ucsó playre, nomeg egy kis Ben faktor....megvan és ez a fontos....huhhh.....
több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Valaki aki jobb minőségben látta és ért picit az elemzéshez leírhatná pár keresetlen szóban hogy mi a lóf.szt csináltunk a 2.félidőben.
Az 1.ben úgy játszottunk, mint aki a SB-ért zúz, a 2.ban az uccsó drive-ot kivéve pedig mint aki a 32. helyért tankol vagy eddző(ke)t akar buktatni. Nem várok idén még rájátszást sem a csapattól, de ha tudunk úgy játszani mint ahogy H1-ben akkor nem értem H2-es nyomorékoskodást.
több mint 11 éve
Na jó, legyen, visszaszívtam....jó lenne kijönni a másodikra...
több mint 11 éve
Hát hm, szögezzük le, hogy jól játszunk no, rég volt már ilyen, hogy a másodikban nem kell izgulni...persze remélem nem kiabálom el...😊
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ

Ezt ma, azt hiszem ez a szezon már csak jól indulhat 😀
több mint 11 éve
Benne van a potenciál ez nem vitás de ha nem egy olyan játèkos lenne a párja akiben már csak egy èv van valljuk be nem siettünk volna, ugyanis nem mondhatni hogy meggyőző volt a tavalyi éve de a mostani preseason sem...
több mint 11 éve
Áh mindig megelőzöl 😀
Nem semmi, remélem olyan évet láthatunk most tőle, mint Lewis-é volt anno, mert akkor nagyon jó szerződés ez.
több mint 11 éve
Négyéves, 26 millió dolláros szerződéshosszabbításról állapodtunk meg Cortez Allennel.
több mint 11 éve
Laby, vasárnap este sehol nem fizetős, csak a parkolóházak. szerintem lesz hely, de szerencse is kell. az Irish pub pincéjében van a hely.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
lassan ciki ha nem ebben a stílusban írok? 😀Klaci79
nyilván nem, csak ne kerekicsd a szemed ha senkise érti 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Pont az endzone előtt van egy parkoló rész, my friend Google 😀 utcakép nézetpolamalu
Igen, azt láttam, csak arra voltam kíváncsi, hogy mi esély van arra, hogy lesz ott hely?!
Meg persze, hogy lóvés-e.

több mint 11 éve
Pont az endzone előtt van egy parkoló rész, my friend Google 😀 utcakép nézet
több mint 11 éve
ha nem is közvetlen előtte, de biztosan van a környéken parkolási lehetőség...bár a 7. kerület nem a nagy parkolóiról híres, de vasárnap este kizárt, hogy ne találj parkolót
több mint 11 éve
Hát Laby, mivel most új helyen van, Klauzál tér, nem tudok neked egzakt választ adni, nézz körül van-e parkolóház a környéken. Talán az a legtutibb, de én pl majd keringek és próbálok keresni helyet, csak sikerül. Ált. 1-2 utcányira mindig összejön.
több mint 11 éve
Félig off téma:

Nem vagyok jártas a fővárosban, Endzone pub előtt szokott parkolási lehetőség lenni, vagy mindig tele van (közös meccsnézés miatt kérdezem)?
Valamint fizetős ott a parkolás?

több mint 11 éve
lassan ciki ha nem ebben a stílusban írok? 😀
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 173 — Steelers fan
Hát megkezdődött, kicsit csalódtam a Green Bayben, igaz a sérülés, de akkor is. Majd vasárnap, remélem boldogan fekszünk le és nem csak az eredmény miatt, hanem a játék és a 0 sérült miatt.polamalu
?

Én kb. ezt vártam. A Hoax, nem ecceri trükk, nincs széllehordva, nincs kulcsmunkatárs távozó, egybegyűrt FelipeMássza, tán csak a sok halacska lépett meg kicsitszámomra. Ha van, aki doppelsánszos a mondernkorban, akkor az szí ju létör (nem-dzsóksz.
Bivalynaszád a bejegyzett település neve.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."