Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Úgy tűnik, teljesül süti kívánsága, a hírek szerint Mauro hozzánk ír alá UDFA-ként.
több mint 11 éve
Jeffcoat UDFA lett, elhozhatnánk Harrisontól függetlenül.
több mint 11 éve
Nem akarták megadni az örömöt Chipnek, hogy UDFA-ként elvigye. 😊
több mint 11 éve
Köcsög Dallas. 😛El is vitte a Cowboys 7/39-en.ShilkorNa ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊Amúgy hoztam volna inkább még egy CB-t, pl Mitchellt, aki számomra érthetetlenül bennmaradt.Soldados
A+ (stratégiailag, pozicionálisan és személyeket illetően is) - már csak az kell, hogy ez évek múltán igazolódjon is.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
El is vitte a Cowboys 7/39-en.Na ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊Amúgy hoztam volna inkább még egy CB-t, pl Mitchellt, aki számomra érthetetlenül bennmaradt.Soldados
A+ (stratégiailag, pozicionálisan és személyeket illetően is) - már csak az kell, hogy ez évek múltán igazolódjon is.Soldados
több mint 11 éve
Kizártnak tartom, hogy Mitchell a játéka miatt csúszott idáig, más oka van annak (sérülés, akármi), hogy nem vitte el senki.vassadiRemélem, UDFA-ként elhozzuk. 😊 Akkor A++ lesz az osztályzatom. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Kizártnak tartom, hogy Mitchell a játéka miatt csúszott idáig, más oka van annak (sérülés, akármi), hogy nem vitte el senki.
több mint 11 éve
Több értelme lett volna, Benchwarmert simán elhozhattuk volna UDFA-ként is.Na ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊Amúgy hoztam volna inkább még egy CB-t, pl Mitchellt, aki számomra érthetetlenül bennmaradt.Soldados
több mint 11 éve
Na ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊Amúgy hoztam volna inkább még egy CB-t, pl Mitchellt, aki számomra érthetetlenül bennmaradt.

több mint 11 éve
nekem tetszik ő is....ilyen draft után most minden rózsaszín 😀
több mint 11 éve
Bengals reachelt egy csomót, Ravens a hulladék O-jába kb senkit nem hozott, a Browns-é jó, de cserébe elmeszelik a legjobbjukat, Josh Gordont. 😊Fogalmam sincs milyen a többi, de Én elégedett vagyok....😊KlemóJol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.vassadi

több mint 11 éve
Na ez a pickünk nem tetszik. De ennyi bajom legyen az összes draftunkkal. 😊A+ (stratégiailag, pozicionálisan és személyeket illetően is) - már csak az kell, hogy ez évek múltán igazolódjon is.

több mint 11 éve
Fogalmam sincs milyen a többi, de Én elégedett vagyok....😊Jol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.vassadi
több mint 11 éve
TE ROB BLANCHFLOWERitt meg már úgyis mindegy volt 😊
Itt a vége...desider
de én egy Brandon Colemant szívesebben láttam volna, ő már a 2 métert súrolja...valszeg Blanchflowert is csak RZ célpontnak hozták, ott meg a minél magasabb annál jobb elv érvényesül
több mint 11 éve
Nekem nem tunik Kiesel vagy Aaron kalibernek, de valóban, marad a CB ☺Tuitt?ShilkorA tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezvextakiJol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
több mint 11 éve
A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezvextakiA DE miért ne lenne megoldva? A második körben jött Tuitt.
CB-ből pedig ugyan jöhetett volna komolyabb pick, de rövidtávon rendben van az egység, érkezett project játékos, szóval nem lehet azt mondani, hogy égető hiányposzt maradt a corner a draft után.
több mint 11 éve
Tuitt?A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezvextakiJol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
több mint 11 éve
A tobbi csapatot nem kovettem, de a mi hianyposztjaink - DE es CB kivetelevel- le vannak fedezveJol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
több mint 11 éve
Nem keverik össze a mezeiket, az biztos...Annak a pehelysulyunak az is eleg amit a nagydarab asztalarol veletlenul leesik...xtakiCsak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀desiderMcCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀desiderNose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésbőlBigBen7
több mint 11 éve
Annak a pehelysulyunak az is eleg amit a nagydarab asztalarol veletlenul leesik...Csak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀desiderMcCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀desiderNose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésbőlBigBen7
több mint 11 éve
Csak az a baj, hogy megeszi Archer elől az ebédet... 😀McCullers nem futott a kombájnon, harmstring injury miatt... Ez szép kifogás arra, hogy nem is tud futni? 😀desiderNose Tacklenek 5 yardnál többet nem is kell 😀 az meg megvan neki 2 lépésbőlBigBen7
több mint 11 éve
Jol latom, hogy hosszu evek ota eloszor osszhangzatosan Jo a draftunk?xtakiSzerintem minden elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a miénk az egyik legjobb.
Az OLB depth-hez még hozzátenném, hogy Barrettet azért még így is elfogadnám a 7. körben, mert Chris Carter komolytalan figura.
több mint 11 éve
Mondjuk OLB depth továbbra sincs, reméljük visszajön JH.ShilkorSzerintem a draftunk nyilvánvalóvá tette, hogy le van már beszélve az a visszatérés június 1. utánra.