Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem hangzik rosszul, de project DE-nek itt van Nick Williams + Arnfelt.Másik oregonit vitt szerencsére.ShilkorÉppenséggel Taylor Hartnak is tudtam volna örülni nagyon, nagy sleeper szerintem, és ha nincs a sérülése, ennél sokkal korábban is kimehetett volna. Ha NFL-hasonmásokról volt szó az ő esetében, általában Aaron Smith-hez és Keiselhez hasonlították.vassadi
több mint 11 éve
Másik oregonit vitt szerencsére.ShilkorÉppenséggel Taylor Hartnak is tudtam volna örülni nagyon, nagy sleeper szerintem, és ha nincs a sérülése, ennél sokkal korábban is kimehetett volna. Ha NFL-hasonmásokról volt szó az ő esetében, általában Aaron Smith-hez és Keiselhez hasonlították.
több mint 11 éve
Másik oregonit vitt szerencsére.Rá nem is gondoltam, de igaz, még ő is elérhető, elég komoly value pick lenne az ötödik kör közepén. Csak nehogy Chip kinézze magának. 😊vassadiTerrance Mitchellhez mit szólnál?ShilkorSaquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
Akkor már inkább egy másik Shaq, Barrett a Colorado State-ről.vassadi
több mint 11 éve
Rá nem is gondoltam, de igaz, még ő is elérhető, elég komoly value pick lenne az ötödik kör közepén. Csak nehogy Chip kinézze magának. 😊Terrance Mitchellhez mit szólnál?ShilkorSaquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
több mint 11 éve
Terrance Mitchellhez mit szólnál?Saquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
több mint 11 éve
Saquil még benn vansutianapValó igaz, ő volt is nálunk viziten, de nem biztos, hogy őt az ötödik körben elhoznám.
Akkor már inkább egy másik Shaq, Barrett a Colorado State-ről.
több mint 11 éve
Saquil még benn van

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Irdatlan DB run volt a 4. körben, kíváncsi leszek, milyen CB-t draftolunk, ha egyáltalán jön valaki erre a posztra.
több mint 11 éve
na de mostmár egy CB tényleg nagyon kéne 😀
több mint 11 éve
STEAL!!!!Én azt gondolom, hogy ha ő jöt volna a harmadik kör végén, bőven elégedettek lettünk volna már akkor is vele. Hát így, huhh. Hja igen, már itt a negyedik körben nem kész NFL ready játékosok vannak, mindenkinél van/lesz meló, de nagyon jó jel, hogy volt nálunk és jó jel, hogy akartuk, az meg pláne, hogy Ike már a második körben hozzánk jósolta....
több mint 11 éve
Reméljük ő lesz az új Plaxico.ShilkorHa kihozzák belőle a maximumot, akkor ő inkább - egykori Steelers-elkapóknál maradva - inkább Plaxico és Wallace keveréke lesz, ami elég ijesztően hangzik. 😊
több mint 11 éve
Eddig nagyn tetszik amit az FO csinál. Voltak hibák az FA-ban, de talán feledtetik.
több mint 11 éve
Reméljük ő lesz az új Plaxico.Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊Néztem, már írtam is, 1,95 és 95 kgpolamalu
A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardjaÉs nézd meg, mellette milyen fizikális paraméterekkel bír.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000328241/Martavis-Bryant-runs-sub-4-40-in-40-yard-dashpolamalu
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.vassadi
több mint 11 éve
Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊Néztem, már írtam is, 1,95 és 95 kg
A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardjaÉs nézd meg, mellette milyen fizikális paraméterekkel bír.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000328241/Martavis-Bryant-runs-sub-4-40-in-40-yard-dashpolamalu
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.vassadi
több mint 11 éve
Miért kapják a fizetést az edzők?? Melózzanak vele. Csináljanak belőle egy kiváló plyát
több mint 11 éve
Ike megjósolta, hogy őt fogjuk draftolni, igaz ő a második körre mockolta nekünk. 😊A 4. kör közepén ő bizony kitűnő value. És így már vissza kell vonnom, hogy szinte biztosan Wheaton lesz a WR2 hosszú távon.
Lesz vele munka bőven, de óriási az upside.
több mint 11 éve
Nem lassú,de a jellemzését olvasva lesz vele meló bőven...
több mint 11 éve
Na ő sem lassú, 4,34 a 40 yardja, 1,95 magas. Remek RZ célpont lehet, ah egyszerre van pályán Tóni., ez a srác és Archer akkor legény legyen a talpán bármelyik védelem, ha ehhez még a backre beküldjük csengettyűt na akkor aztán zúzás lesztöbb mint 11 éve
qrva jó pick, így már Archernek is örülök
több mint 11 éve
Háháháháááááááááááááááá!Magas WR és épp az akit Ádival kívántunk magunknak: Martavis Bryant

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
WR MARTAVIS BRYANT
több mint 11 éve
Megvan a mindenki által óhajtott WR pick is
több mint 11 éve
steelers fourth round selected is:Martavis Bryant WR
több mint 11 éve
A negyedik kör eddig 5 CB és 3 WR behúzásnál tart...
több mint 11 éve
Persze, minden mindennel összefügg. De az egyenes út az, hogy azért nincs 3. körös pickünk, mert Shamarkót nagyon akartuk. 😛 Ha nem akartuk volna Shamarkót, leszarjuk az egészet és elvisszük saját pickkel Landry Jones-t és annyi. De nem így történt, mert Shamarkót nagyon akartuk. Tehát csakis miatta nem volt idei 3. körös pickünk.Szóval eljutottunk odáig, amit írtam, h Landry Jones miatt nincs 3. körös pickünk 😛ShilkorA FO eldöntötte, hogy vége a Lefty-Batch csere QB-korszaknak. Ezért hozott egy újat FA-ről (Gradkowski) és hozott egy projektet a draft közepéről. Ez egy világos döntés volt az FO részéről. A döntéssel persze nem kell egyetérteni, még azt sem mondom, hogy én magam egyetértek vele, de magyarázhatónak gondolom. Így viszont plusz pick kellett, nem feltréd, és ahogy korábban írtam, az is biztos volt, hogy hiába áldozzuk be a jövő évi 3. kört, Wallace miatt lesz ott is pickünk.SoldadosEz így érthető, de ha annyira értékes volt a class közepe, akkor miért nem húztunk ott valakit, akinek van esélye pályára kerülni 3 éven belül Landry Jones helyett?ShilkorTavaly Colbert mondta, hogy annak a classnak a közepe nagyon értékes, ebből kifolyólag várható volt, hogy nem feltrédelni akarunk pár helyet, hanem plusz picket szerezni főleg annak fényében, hogy tudvalevő volt, hogy Wallace miatt idénre kapunk egy 3. körös comp. picket.SoldadosTudom, de Shamarkóért felmehettünk volna a saját 4. körösünkkel is...ShilkorKülön vicces, hogy a tavaly Landry Jones miatt elherdált pickkel (3/19) érkezett Nix a Texanshez...ShilkorShamarkóért trédeltük el az idei 3. körös picket, nem Landry Jones miatt.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!