Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan
Ezt mondom, a PO-ban és a döntőben nagyon eltalálták, összejött nekik, kijött a lépés, hívhatjuk akárhogy, de az nagyon ösze volt állva.kishaszi
Persze, ez nem is vitakérdés. Én Batch-csel arra utaltam, hogy egy backuppal is lehet nyerni, akár egy jobbféle csapat ellen is, sőt, jobban lehet vele nyerni, mint egy hidegkezű, 2 hónapja éles helyzet (meccs) nélküli kezdővel.

Flynn tuti bizonyítani akar, ő játékban van, Rodgers pedig vélhetően attól nem került csúcsformába, hogy 6 hét kihagyás után a 2nd teammel edzeget.

A lényeg, hogy nem tudok örülni senki sérülésének, hiányzásának, illetve arra is utaltam, hogy valószínűleg Flynn-nel is nyerhetnek, sőt vele, szerintem jelenleg több esélyük van.Soldados
Arra azért emlékeztetlek, hogy tavaly mikor felmerült hogy a sérülésből visszatérő Ben mikor játsszon, amelett érveltél, hogy teljesen mindegy milyen formában van a backup, ha a franchise QB játékra kész, akkor azonnal ő kezjen. És többféleképp levezetted, hogy miért van sokkal jobb győzelmi esély a "hideg" franchise QB-val... (Nem olvastam vissza, nem emlékszem már hogy pontosan hogy mondtad, de a lényege ez volt.)

A konkrét helyzetről meg azt gondolom, hogy a D állapotát, képességeit figyelembe véve, nekik most inkább megoldható feladat lehet Flynn, mint bármilyen formában levő Rodgers. Abból hogy az egyik leggyengébb D ellen fordított meg meccset, nem gondolnám hogy rajtunk is simán átgyalogol - Rodgers viszont már hozott ellenünk pár 30+ pontos meccset.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezt mondom, a PO-ban és a döntőben nagyon eltalálták, összejött nekik, kijött a lépés, hívhatjuk akárhogy, de az nagyon ösze volt állva.kishaszi
Persze, ez nem is vitakérdés. Én Batch-csel arra utaltam, hogy egy backuppal is lehet nyerni, akár egy jobbféle csapat ellen is, sőt, jobban lehet vele nyerni, mint egy hidegkezű, 2 hónapja éles helyzet (meccs) nélküli kezdővel.

Flynn tuti bizonyítani akar, ő játékban van, Rodgers pedig vélhetően attól nem került csúcsformába, hogy 6 hét kihagyás után a 2nd teammel edzeget.

A lényeg, hogy nem tudok örülni senki sérülésének, hiányzásának, illetve arra is utaltam, hogy valószínűleg Flynn-nel is nyerhetnek, sőt vele, szerintem jelenleg több esélyük van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Ezt mondom, a PO-ban és a döntőben nagyon eltalálták, összejött nekik, kijött a lépés, hívhatjuk akárhogy, de az nagyon ösze volt állva.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jah, csak a későbbi bajnok Ravens kb. annyira volt sárp, hogy minket simán ütöttek volna . . .kishaszi
Komolyan vette a Ravens azt a meccset, csak akkor még nem voltak formában.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Jah, csak a későbbi bajnok Ravens kb. annyira volt sárp, hogy minket simán ütöttek volna . . .

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
van isten!! nem lesz rodgers 😀patriksteelers
Egyrészt nem tudok örülni, hogy az ellenfél legjobbja nem játszik, másrészt Rodgers sem egy gép 2 hónap kihagyás meglátszik, főleg QB poszton. Hogy úgy mondjam hideg lenne a karja. És azt se feledjük, hogy tavaly mi Charlie Batch-csel is legyőztük a későbbi bajnok Ravens-t. 😊

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
 www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeISoldados
Én is kedvelem a Steelers-Ravens meccseket, de azért ez a 'best rivalry in nfl' túlzás. Csak a Steelersnek vannak komolyabb múltra visszatekintő riválisai, (pl. Cleveland) hogy néhány NFC-n belüli párharcot ne is említsek. 😀Kampman
Nekünk a legnagyobb múltra visszatekintő a Browns, de valami 25 éve nem tudtak söpörni minket. Így azért nehéz komoly rivalizálásról beszélni, mert egyoldalú.

A Steelers-Ravens jelenleg az NFL legnagyobb intenzitású rivalizálása. Ebben kb mindenki egyetért. Persze vannak nagyobb múltra visszatekintők, de ami annyira csúcsra lenne járatva, mint ez, olyan nemigen van most.Soldados
Az NFL best rivalry-ja valóban a Steelers-Ravens.
De jelenleg a legnagyobb intenzitású a Seahawks-49ers.

A puntert meg sajnálom, de part of the game. Attól még köcsögség volt szétbaszkodni, de a köcsögség is part of the game. Ahogy a szabálytalanságok, a durvaság is. És tulajdonképpen a szurkolói picsogás is. Ilyen sport ez.

több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Akkor te már többet tudsz, mint a packers.com... 😉

Egyébként szerintem sem fog játszani ellenetek, de Flynn egyre jobban érzi az elkapókat, úgyhogy nem a QB-n fog múlni a meccsünk, hanem hogy a D melyik arcát fogja mutatni. Fogunk annyi pontot szerezni, amennyivel normális körülmények között bőven lehet meccset nyerni.
Csak attól félek, hogy hátul is termelékenyek leszünk.
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Várjunk még ezzel, a GB nem = Rodgers. Nem lesz ez annyira sétagalopp. Főleg, hogy nekik még realitás a PO, és ezért kézzel, lábbal, hajjal, körömmel, foggal kaparni fognak. Igaz idén mi a tét nélküli meccseken hozzuk a nagyot.
több mint 12 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
van isten!! nem lesz rodgers 😀

több mint 12 éve
Keisel limitált, mindenki más teljes edzés.

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 947
Amúgy Garvin 25 ezres büntit kapott, de tuti fellebbez, mert a fizetéséhez képest (heti 23k) ez óriási pénz és jó eséllyel lejjebb is viszik majd, mivel ez volt az első "törvénybe ütköző" esete.

Amúgy Huber halál normális, csak azt mondja, amit én is: "ez benne van a játékban".

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.Soldados
Nos ebből is látszik, hogy Huber játssza ezt a játékot, a könnyeivel küszködő cica fan pedig csak próbálja érteni mi folyik a pályán. Ennyi sikerül, no. Nem is a CBS-re ír csak a bowl.hu-ra 😛Klaci79
elnézést h csak ennyire futja :/gabtsi
Klaci! Nem hiszem, hogy át kellene venni a gyűlölködő stílust.
(bár itt csak véleményfasiszták vannak az is igaz)
Zárjuk le, ne rágjuk tovább ezt a sz..t.
BÉKE!kittli
Bennem semmi gyűlölködés nincs. a végén nagy mosoly. Tényleg csak jót mulatok ezen.
több mint 12 éve
Én is kedvelem a Steelers-Ravens meccseket, de azért ez a 'best rivalry in nfl' túlzás. Csak a Steelersnek vannak komolyabb múltra visszatekintő riválisai, (pl. Cleveland) hogy néhány NFC-n belüli párharcot ne is említsek. 😀Kampman
Nekünk a legnagyobb múltra visszatekintő a Browns, de valami 25 éve nem tudtak söpörni minket. Így azért nehéz komoly rivalizálásról beszélni, mert egyoldalú.

A Steelers-Ravens jelenleg az NFL legnagyobb intenzitású rivalizálása. Ebben kb mindenki egyetért. Persze vannak nagyobb múltra visszatekintők, de ami annyira csúcsra lenne járatva, mint ez, olyan nemigen van most.

több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Amúgy Garvin 25 ezres büntit kapott, de tuti fellebbez, mert a fizetéséhez képest (heti 23k) ez óriási pénz és jó eséllyel lejjebb is viszik majd, mivel ez volt az első "törvénybe ütköző" esete.

Amúgy Huber halál normális, csak azt mondja, amit én is: "ez benne van a játékban".

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.Soldados
Nos ebből is látszik, hogy Huber játssza ezt a játékot, a könnyeivel küszködő cica fan pedig csak próbálja érteni mi folyik a pályán. Ennyi sikerül, no. Nem is a CBS-re ír csak a bowl.hu-ra 😛Klaci79
elnézést h csak ennyire futja :/gabtsi
Klaci! Nem hiszem, hogy át kellene venni a gyűlölködő stílust.
(bár itt csak véleményfasiszták vannak az is igaz)
Zárjuk le, ne rágjuk tovább ezt a sz..t.
BÉKE!

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 902
Lépjünk már ezen túl. Nem late hit, nem hátulról, nem alattomosan, még csak nem is oldalról. A csávó ott kolbászolt, mint a bámészkodó a vásárban, arról nem Garvin tehet, hogy nem látta, hogy jön a vonat egy olyan sínen, ahol gyakran jön. Van ilyen és lesz is. Mehetett volna alulra is, akkor legális, legfeljebb szakad a lába és soha többet NFL. Persze igen, az jogos, hogy a tackle felcsúszott és így sárgás is lehetett volna és valamennyi bünti is jöhet.

Szóval lépjünk, csapjuk meg a sajtfejűeket!! 😊
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

elnézést h csak ennyire futja :/

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve

Nos ebből is látszik, hogy Huber játssza ezt a játékot, a könnyeivel küszködő cica fan pedig csak próbálja érteni mi folyik a pályán. Ennyi sikerül, no. Nem is a CBS-re ír csak a bowl.hu-ra 😛
több mint 12 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
Én is kedvelem a Steelers-Ravens meccseket, de azért ez a 'best rivalry in nfl' túlzás. Csak a Steelersnek vannak komolyabb múltra visszatekintő riválisai, (pl. Cleveland) hogy néhány NFC-n belüli párharcot ne is említsek. 😀

több mint 12 éve
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!
 www.youtube.com/watch?v=CbMBW7GmX1E
Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..malkav
😊

The Game that defines Rivalry! 😊 Igazából sokkal jobban élvezném, ha mind a 16 fordulóban veletek játszanánk. Kevesebb sírás lenne. 😀

www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeI

több mint 12 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!
 www.youtube.com/watch?v=CbMBW7GmX1E
Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..
több mint 12 éve
Troy, Cotchery és Miller nem edzett - egyik se para, valszeg holnap már mindhárman edzésbe állnak.
Gilbert és Keisel limitált volt.

több mint 12 éve
Soldi,becsülöm amit a cica topicban kibírsz.
A-ból indulva pikk-pakk Z-nél vagyunk,és a Steelers a legbunkóbb,legaljasabb,legsportszerűtlenebb,legstbstb.És a szurkolói is.
Azért örülök,hogy annó Steel szurker lettem/mondjuk van is oka,van múlt bőven/,és nem valami szintelen szagtalan rakás fost kedvelnék.
Persze,most jobbak a macsekok,és ezt a szurkolóik is nehezen szokják meg.Főleg,hogy még így is megütöttük őket.
De nemsoká visszaállnak a jólismert 3-ik helyre a csoportban,és a kis lelkük is megnyugszik.Blitzburgh
😊 Igazából tök fura. Lement a meccs, ami egyáltalán nem volt túlfűtött, egy hiten kívül semmi atrocitás nem történt. Senki nem is háborgott, mígnem gabtsi megunva ezt 3 nappal később megnézte a meccset és telesírta a topikot, hogy mi köcsögök vagyunk. 😀 😀 Rajta kívül senki nem hőbörgött, szerintem ez is jól mutatja, hogy egy teljesen szokványos, balhémentes meccs volt.

Mindegy, van az úgy, hogy az ember kicsit érzékenyebb. 😊

Azt meg most is tartom, hogy egyre bizakodóbb vagyok a jövővel kapcsolatban. Jövőre simán lehetünk ismét PO-s csapat, sőt, továbbmegyek, csalódott lennék, ha nem sikerülne. Idénre nem voltak hiú ábrándjaim, de jövőre ismét jók lehetünk, kezdenek helyükre kerülni a puzzle-darabkák ismét.

The Bengals punter realizes big hits are "a part of the game" and is not expecting an apology from Garvin.

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Soldi,becsülöm amit a cica topicban kibírsz.
A-ból indulva pikk-pakk Z-nél vagyunk,és a Steelers a legbunkóbb,legaljasabb,legsportszerűtlenebb,legstbstb.És a szurkolói is.
Azért örülök,hogy annó Steel szurker lettem/mondjuk van is oka,van múlt bőven/,és nem valami szintelen szagtalan rakás fost kedvelnék.
Persze,most jobbak a macsekok,és ezt a szurkolóik is nehezen szokják meg.Főleg,hogy még így is megütöttük őket.
De nemsoká visszaállnak a jólismert 3-ik helyre a csoportban,és a kis lelkük is megnyugszik.
több mint 12 éve
Ike Taylor azt mondta, itt vagy sehol.

Őszintén szólva én ezt el is hiszem neki, számtalanszor lojális volt a Steelers-hez, ő sztem halálosan komolyan gondolja, hogy innen akar visszavonulni. Ezek után sztem az ő bére miatt nem kell annyira aggódni, tuti megegyeznek vmi mindkét fél által elfogadható paycutban.

több mint 12 éve
"Az biztos, hogy érzelmektől sem mentes, igazi véres derbi lesz, ahol a Bengals főműsorídőben mutathatja meg, hogy nem volt véletlen az idei jó szereplés, és nem szerencsével verték el szinte az összes playoffba aspiráló együttest."
Ezt írta a beharangozóba a Bengalsos gyerek. Erre jött az érzelmektől sem mentes véres derbi és sír a szája, hogy micsoda szemét csapat a Steelers. Röhej 😀