Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
hát, láttunk már érdekes húzásokat:/SD jól összeszedte, remélem néha olvassák Tomlinék is😀kishasziElég csak a rosterre és a szerződésekre ránézni.vassadi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Most nézem,hogy McFadden öccse-aki szintén CB-is hozzánk került.BlitzburghNem valószínű, hogy különösebben hasznát vesszük majd.
Esetleg utána kéne nézni,nincs-e Warriornak és Maxinak kistesója...)BlitzburghStarks után jönnek a Gatorok. 😊 És ha már szóba került, hogy az utóbbi években előszeretettel draftolunk Buckeye-okat, idén is van potenciális jelölt, Mike Adams (OT) személyében.
több mint 14 éve
Most nézem,hogy McFadden öccse-aki szintén CB-is hozzánk került.Esetleg utána kéne nézni,nincs-e Warriornak és Maxinak kistesója...)
több mint 14 éve
Köszi,de tényleg be lehetek rúgva,mert itt sem látom. Megnéztem mind,frankón. :mad:Van valami linketek ehhez a JH ügyhöz?http://www.tout.com/m/c3x4iu
Sehogy sem találom... 😉Blitzburgh
Ha erre gondolszpolamalu
több mint 14 éve
SD jól összeszedte, remélem néha olvassák Tomlinék is😀kishasziElég csak a rosterre és a szerződésekre ránézni.
több mint 14 éve
SD jól összeszedte, remélem néha olvassák Tomlinék is😀Gilbert azt mondta, hogy a csapat záró találkozóján elhangzott, hogy nagy valószínűséggel jövőre ő lesz az LT. Nem meglepetés, Colon pedig RT lesz, de én mindenképpen húznék viszonylag magasan egy OT-t a drafton.SoldadosOT-re mindenképpen szükség lesz, mert a két valószínűsíthető kezdő, Gilbert és Colon mögött így fest a helyzet:
- Starks: UFA, ACL-szakadás, szinte kizárt, hogy új szerződést kap
- J. Scott: teljesítményének és 2.7 milliójának köszönhetően az egyik legegyértelműbb cut
- Essex: UFA, nem egy nagy szám, de már jó ideje itt van, a fal minden posztján bevethető, minimális pénzért talán meg tudjuk tartani
- Meredith: RFA, egy snapnél sem volt a pályán
- Chris Scott, Trevis Turner: future contract
Elképzelhető, hogy hozunk egy olcsó FA-t depth miatt, de szerintem még akkor is kellene OT-t húzni a drafton, ha Starks-t esetleg megtartanánk (de szerintem nem fogjuk). A tippem továbbra is második vagy harmadik pick, és talán még a hátsó körök egyikében is.vassadi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Van valami linketek ehhez a JH ügyhöz?http://www.tout.com/m/c3x4iu
Sehogy sem találom... 😉Blitzburgh
Ha erre gondolsz
több mint 14 éve
Van valami linketek ehhez a JH ügyhöz?Sehogy sem találom... 😉
több mint 14 éve
Ez a sebesség,már nálunk is szerepel wikin..http://en.wikipedia.org/wiki/Troy_Smith
több mint 14 éve
hát nézgelődhetünk elősezlonyban egy Fake/Fetomy négerqbrohanás-best everrt 😂Nyugi Woodley (Michigan) majd telibe veri párszor edzésen. 😊SoldadosAz egykori Heisman-győztes Troy Smith-t is leigazoljuk future contracttel.vassadiOhio State, nagy meglepi, lefosom a Buckájmat - klub a klubbansutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nyugi Woodley (Michigan) majd telibe veri párszor edzésen. 😊Az egykori Heisman-győztes Troy Smith-t is leigazoljuk future contracttel.vassadiOhio State, nagy meglepi, lefosom a Buckájmat - klub a klubbansutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Az egykori Heisman-győztes Troy Smith-t is leigazoljuk future contracttel.vassadiOhio State, nagy meglepi, lefosom a Buckájmat - klub a klubban

több mint 14 éve
Az egykori Heisman-győztes Troy Smith-t is leigazoljuk future contracttel.vassadi😂 😂 😂
fetomy állandó vendég lesz nálunk. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
első tippem nekem is a Celtic volt 😂A Rams-Pats meccsel egyidőben azt is bejelentették, hogy 2012-ben nem lesz másik európai meccs Európában, azaz még várnunk kell a Steelers-szel. Ugyebár a pletykák szerint Rooney azt szeretné, ha Írországban lépnénk pályára, de persze vendégként. Ez ugye duplán bonyolult, mert a Wembleyn kívül még nem volt máshol meccs, ráadásul nekünk kellene találni egy hazai felet, aki hajlandó lenne minket Írországban fogadni.SoldadosA Carrickfergus Knights vagy a West Dublin Rhinos bármikor szívesen látja a Steelerst. 😊
http://www.americanfootball.ie/Sobri Jóska

több mint 14 éve
A Rams-Pats meccsel egyidőben azt is bejelentették, hogy 2012-ben nem lesz másik európai meccs Európában, azaz még várnunk kell a Steelers-szel. Ugyebár a pletykák szerint Rooney azt szeretné, ha Írországban lépnénk pályára, de persze vendégként. Ez ugye duplán bonyolult, mert a Wembleyn kívül még nem volt máshol meccs, ráadásul nekünk kellene találni egy hazai felet, aki hajlandó lenne minket Írországban fogadni.SoldadosA Carrickfergus Knights vagy a West Dublin Rhinos bármikor szívesen látja a Steelerst. 😊
http://www.americanfootball.ie/
több mint 14 éve
Az egykori Heisman-győztes Troy Smith-t is leigazoljuk future contracttel.
több mint 14 éve
áhhh nem hiszem el mennyire jó napom, Árius ágyőőőőőhttp://www.youtube.com/watch?v=cmYz6UZd28E
na lemegyek fényeskis Xepel-Citybe pisáltatóbuliba : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁrians, inthesky, Gubbáááááááááááááj
http://www.youtube.com/watch?v=lWFc_iZO8b4
hogy legyen celebrét is
http://www.youtube.com/watch?v=OblK51AVFkM
haszi - ketteskét never!

több mint 14 éve
Jól néztek ki a Consol egyik VIP részlegében.Egy internetes szaklap Wallace-nak 5 évre 72 millát jósol mint szerződéses összeg. Hmmm hát azért ezt egy kicsit nehezen tudom elképzelni a Steelersről, volt a történelemben olyan, hogy elkapót ennyire megfizettünk?polamaluHát sírva fakadok, ha ennyit adunk egy WR-nek...
Bruce Arians pedig visszavonult, ahogy xtaki jelezte, úgyhogy Tomlinnak HC-ként először 5 év után új coordinatort kell keresnie.
Harrisonék pedig Pens meccsen voltak. 😊Soldados
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Nem gondolom,hogy Wallace megkapja azt a pénzt itt.Meg a 2. féléves visszaesés sem tett jót egy ilyen összegű szerződésnek amúgy.
Asszem már tavaly is felszisszentünk Woodley lóvéjánál,most a minusz 25 millás cap idején nehezen tudom elképzelni.
Főleg,amíg lyukas a fal,egyelőre BB még oda se tudja dobni a lasztit..😊
És még azt sem tudjuk,ki rajzolja le a play-t,amiben elkéne kapnia..😊Blitzburgh

több mint 14 éve
Nem gondolom,hogy Wallace megkapja azt a pénzt itt.Asszem már tavaly is felszisszentünk Woodley lóvéjánál,most a minusz 25 millás cap idején nehezen tudom elképzelni.
Főleg,amíg lyukas a fal,egyelőre BB még oda se tudja dobni a lasztit..😊
És még azt sem tudjuk,ki rajzolja le a play-t,amiben elkéne kapnia..😊
több mint 14 éve
Láttam én is a tout filmjét 😀 Ariansnak jó pihenést. Nagy fogásokat, mert tuti fog horgászni, minden amcsi nyugdíjas horgászik 😀 (na jó ez nem szép általánosítás volt, fúj Zoli).
Én is sokallom ezt az összeget, de hát manapság. Bár azt nem írták, hogy a Steelers adja meg neki 😀
több mint 14 éve
Egy internetes szaklap Wallace-nak 5 évre 72 millát jósol mint szerződéses összeg. Hmmm hát azért ezt egy kicsit nehezen tudom elképzelni a Steelersről, volt a történelemben olyan, hogy elkapót ennyire megfizettünk?polamaluHát sírva fakadok, ha ennyit adunk egy WR-nek...
Bruce Arians pedig visszavonult, ahogy xtaki jelezte, úgyhogy Tomlinnak HC-ként először 5 év után új coordinatort kell keresnie.
Harrisonék pedig Pens meccsen voltak. 😊

több mint 14 éve
ha jol lattam meg nem volt :Statement by Steelers Head Coach Mike Tomlin on the Retirement of Bruce Arians
"Bruce Arians has informed me that he will retire from coaching. I appreciate his efforts over the past five years as the team’s offensive coordinator and for helping lead our offense to new heights during his time with the Steelers. I am grateful to Bruce for contributing to our success and wish him nothing but the best in his retirement."
több mint 14 éve
Egy internetes szaklap Wallace-nak 5 évre 72 millát jósol mint szerződéses összeg. Hmmm hát azért ezt egy kicsit nehezen tudom elképzelni a Steelersről, volt a történelemben olyan, hogy elkapót ennyire megfizettünk?
több mint 14 éve
A Rams-Pats meccsel egyidőben azt is bejelentették, hogy 2012-ben nem lesz másik európai meccs Európában, azaz még várnunk kell a Steelers-szel. Ugyebár a pletykák szerint Rooney azt szeretné, ha Írországban lépnénk pályára, de persze vendégként. Ez ugye duplán bonyolult, mert a Wembleyn kívül még nem volt máshol meccs, ráadásul nekünk kellene találni egy hazai felet, aki hajlandó lenne minket Írországban fogadni.