Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Red Star
206
Mindezzel teljesen egyetértek, de azt azért ne feledjük, hogy a harmadik kísérleteket viszont Flacco igen magas százalékkal oldotta meg. Szerencsére idén még semmi sem utal arra, hogy problémánk lenne ezzel, de tavaly ez volt a védelem egyik neuralgikus pontja.És lehet ellenük futni!!! Ez nagyon fontos a mi szempontunkból. A Jets 21 kísérletből 116 yard, Tomlinson cincálta őket rendesen a 2. félidőben. Továbbá a támadófaluk is sebezhető, voltak momentumok amikor a Jets D nagyon szétkapta az OL-t. Ez szintén jó hír nekünk.SoldadosHát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...SoldadosNagyon egyetértek ezzel,direkt megnézetem én is, hogy mire megy Flacco, tény és való, hogy a liga egyik legjobb védelme ellen,de finoman szólva sem volt jobb, mint DD. elég egyszerű passzokat is elrontott. Annyira nem kezdtem el fosni ettől " brtuláisan megerősített" Ravens O-tól.Haggans
Ha Maxi csak egy hetet hagy ki, akkor remény lehet rá, hogy a fal komolyabban összeáll a Hollók ellen. Ha az OL megfelelően tudja blokkolni a futást, akkor Rashard mindenképpen többre lehet képes ellenük, mint a pályája csúcsán azért már túljutott Tomlinson.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
És lehet ellenük futni!!! Ez nagyon fontos a mi szempontunkból. A Jets 21 kísérletből 116 yard, Tomlinson cincálta őket rendesen a 2. félidőben. Továbbá a támadófaluk is sebezhető, voltak momentumok amikor a Jets D nagyon szétkapta az OL-t. Ez szintén jó hír nekünk.Hát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...SoldadosNagyon egyetértek ezzel,direkt megnézetem én is, hogy mire megy Flacco, tény és való, hogy a liga egyik legjobb védelme ellen,de finoman szólva sem volt jobb, mint DD. elég egyszerű passzokat is elrontott. Annyira nem kezdtem el fosni ettől " brtuláisan megerősített" Ravens O-tól.Haggans
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...SoldadosNagyon egyetértek ezzel,direkt megnézetem én is, hogy mire megy Flacco, tény és való, hogy a liga egyik legjobb védelme ellen,de finoman szólva sem volt jobb, mint DD. elég egyszerű passzokat is elrontott. Annyira nem kezdtem el fosni ettől " brtuláisan megerősített" Ravens O-tól.
" class="embed">
több mint 14 éve
Tomlin sajtótájékoztatójáról a lényeg:- Dixon kezd vasárnap is
- Starks sérülése mégsem olyan súlyos, lehet csak 1 meccset kell kihagynia. Ez nagyon jó hír. Helyettese Jonathan Scott lesz, ahogy a Falcons ellen is
- Lefty sérülése is javul, talán némi munkát már tud végezni majd a héten
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Üdv.!Sweed IR-re került a sérült Achilles-ina miatt és még 1 év van a szerződéséből, jövőre a TC-ben a rosterre kerülésért küzdhet - talán...
Sajna nem tudom mostanság naprakészen követni az eseményeket, de a szívem örökké a steelersé. (96 óta)
Tudna nekem valaki esetleg segíteni abban, hogy mi lett a Svéddel????
előre is kösz mindenkinek! 😛BENedict
több mint 14 éve
Svéd még IRen van nálunk, talán tavaly még kaphat egy esélyt, de nem valószínű, főleg, hogy Sanders és Brown se rossz...
több mint 14 éve
A Svéd sajna achillesét leaprította ha jól tudom, és utolsó éve is volt a szerződéséből, úgyhogy sajnos ment a kukába 😕Asszem a karrierjével együtt, pedig reméltem hogy még meg tudja rázni magát...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv.!Sajna nem tudom mostanság naprakészen követni az eseményeket, de a szívem örökké a steelersé. (96 óta)
Tudna nekem valaki esetleg segíteni abban, hogy mi lett a Svéddel????
előre is kösz mindenkinek! 😛
több mint 14 éve
A Jets off. gyakorlatilag nem létezett. Sanchez annyira gyenge, hogy még Flacco is jobb nála😀)Nem feltétlenül Sanchez a fő kolompos, olyan tré play hívások voltak hogy hihetetlen. Alig kapta meg az esélyt hogy passzoljon, ha mégis akkor tudta mindenki hogy passz lesz, ha meg jó passzt adott azt meg az elkapók ügyetlenkedték el. Azzal természetesen egyetértek hogy tragikus volt az offense, de nem egyértelműen Sanchez-t hibáztatnám.
És erre rátett egy lapáttal, hogy a védelem is olyan büntetéseket hozott össze, mintha fogyatékosok gyülekezete lenne.Tibi76
Bár lehet ezt a Jets topicba kellett volna írnom de sebaj 😀
több mint 14 éve
A Jets off. gyakorlatilag nem létezett. Sanchez annyira gyenge, hogy még Flacco is jobb nála😀)És erre rátett egy lapáttal, hogy a védelem is olyan büntetéseket hozott össze, mintha fogyatékosok gyülekezete lenne.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Nehéz megítélni, mert a Jets offense olyan szinten impotens, hogy nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. De tényleg. Az egyetlen dolog ami látszott, hogy futni lehet ellenük! És ez nekünk nagyon jó hír. 😉Hát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...SoldadosHogy működött a nagy Ravens passrush?
(statokat elnézve azért Sanchez se volt semmi... ez a gyerek nem tudom, hogy lett 1/5-ös)CarioN
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...SoldadosHogy működött a nagy Ravens passrush?
(statokat elnézve azért Sanchez se volt semmi... ez a gyerek nem tudom, hogy lett 1/5-ös)
több mint 14 éve
Pontosan ezt akartam írni. Mondjuk 4-5 meccsenként van egy óriási, látványos miss-tacklje, mert előfordul, hogy pl. a nála 20 kilóval meg 15 centivel magasabb emberről lecsúszik, vagy épp hirtelen, ütemtelen irányváltást nem tud lekövetni, de ez belefér. Persze látványos, és ilyenkor szívja az ember a fogát, hogy... (Gonzonál volt egy ilyen, és akkor volt 10-15 YAC-ja GAntinak.)Amúgy Polamalu-tól eddig életemben egyszer láttam miss tackle-t (akkor elég nagyot néztem..) ez előtt a meccs előtt. CarioNAzért az ő játékában benne vannak a látványos miss-tackle-k, ha valóban nem is gyakoriak, de mivel mindig kurva nagy lendülettel érkezik, ha elrontja az ütemet az elég látványos szokott lenni. Más kérdés, h azért ő a legjobb, mert ezzel a stílussal együtt is csak nagyon ritkán téveszt ritmust.Szesze
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
+1. 😊 Plusz aki nem ragaszkodik csökönyesen az ostobasághoz a felsorakoztatott tények ellenére, az nincs is ekézve. 😉Olyan emberként aki csak szereti ezt a játékot, de még rengeteg tanulnivalója van, hogy az "apró" szépségeit is megértse, annyit fűznék ehhez a Soldi-Robi vitához, hogy én spec. azért járok erre a fórumra, hogy tanuljak tőletek. Tőletek akik sokkal régebben és sokkal mélyebben beleástátok magatokat ennek a játéknak a rejtelmeibe. Olvassak véleményeket, ellenvéleményeket. Úgy gondolom, hogy ebből lehet tanulni. Nekem is, másnak is. Még Soldinak is. Nem pedig az egymás fikázásából és egymás hülyének nézéséből. Bizonyos mértékig belefér ez is, de nem oldalakon keresztül.Nyugi, azért az újoncokkal kíméletesebben szokott bánni 😊 Összességében azért +1 😊Szesze
Megértem, hogy Soldinak ilyen a természete, ez viszont így ebben a formában ahhoz vezet, hogy csak néhány mazohista lesz aki felvállalja a véleményét, mert benne lesz minden hsz. után a lehetőség, hogy lehülyézik.
Csak ennyit akartam.kittli
több mint 14 éve
Hát nem fostam össze magam a Ravens-től. 😊 Aki szerint Dixon homály volt, az nézze meg nyugodtan Flaccót. Oké, Jets D ellen volt, ellenük senki nem fog brillírozni, de az egyszerű passzoknál legalább ugyanannyit dobott totál homályt, mint Dixon. Egyszerű passzokról beszélünk, ahol tök mindegy milyen D van odaát, egész egyszerűen pontatlan volt...
több mint 14 éve
Olyan emberként aki csak szereti ezt a játékot, de még rengeteg tanulnivalója van, hogy az "apró" szépségeit is megértse, annyit fűznék ehhez a Soldi-Robi vitához, hogy én spec. azért járok erre a fórumra, hogy tanuljak tőletek. Tőletek akik sokkal régebben és sokkal mélyebben beleástátok magatokat ennek a játéknak a rejtelmeibe. Olvassak véleményeket, ellenvéleményeket. Úgy gondolom, hogy ebből lehet tanulni. Nekem is, másnak is. Még Soldinak is. Nem pedig az egymás fikázásából és egymás hülyének nézéséből. Bizonyos mértékig belefér ez is, de nem oldalakon keresztül.Nyugi, azért az újoncokkal kíméletesebben szokott bánni 😊 Összességében azért +1 😊
Megértem, hogy Soldinak ilyen a természete, ez viszont így ebben a formában ahhoz vezet, hogy csak néhány mazohista lesz aki felvállalja a véleményét, mert benne lesz minden hsz. után a lehetőség, hogy lehülyézik.
Csak ennyit akartam.kittli
több mint 14 éve
Amúgy Polamalu-tól eddig életemben egyszer láttam miss tackle-t (akkor elég nagyot néztem..) ez előtt a meccs előtt. CarioNAzért az ő játékában benne vannak a látványos miss-tackle-k, ha valóban nem is gyakoriak, de mivel mindig kurva nagy lendülettel érkezik, ha elrontja az ütemet az elég látványos szokott lenni. Más kérdés, h azért ő a legjobb, mert ezzel a stílussal együtt is csak nagyon ritkán téveszt ritmust.
több mint 14 éve
Olyan emberként aki csak szereti ezt a játékot, de még rengeteg tanulnivalója van, hogy az "apró" szépségeit is megértse, annyit fűznék ehhez a Soldi-Robi vitához, hogy én spec. azért járok erre a fórumra, hogy tanuljak tőletek. Tőletek akik sokkal régebben és sokkal mélyebben beleástátok magatokat ennek a játéknak a rejtelmeibe. Olvassak véleményeket, ellenvéleményeket. Úgy gondolom, hogy ebből lehet tanulni. Nekem is, másnak is. Még Soldinak is. Nem pedig az egymás fikázásából és egymás hülyének nézéséből. Bizonyos mértékig belefér ez is, de nem oldalakon keresztül.Megértem, hogy Soldinak ilyen a természete, ez viszont így ebben a formában ahhoz vezet, hogy csak néhány mazohista lesz aki felvállalja a véleményét, mert benne lesz minden hsz. után a lehetőség, hogy lehülyézik.
Csak ennyit akartam.
több mint 14 éve
Azért ennek kicsi az esélye, hogy pont úgy pattanjon a laszti, hogy jó legyen az éppen arra sprintelő Flancos játékosnak, vagy éppen ott menjen ki a pályáról a laszti.HelloPattanhat az 1-2 yardra goallinetól is amit nem igazán jó megkockáztatni.empty taxi
Nekem csak 1 kérdésem lenne: A meccset nem láttam de neten követten és legalább 2x de lehet 3x is előfordult hogy Randle El saját 5-6 yardunkon mutatott fair catch-et. Az lenne a kérdésem mért nem hagyta leesni a lasztit 50-50 esély volt a touchbackre vagy hogy esetleg visszafelé pattan, más csapatoknál ez alap.
Remélem nem kérdeztem hülyeséget a válaszokat előre is köszönöm.Strabo
Inkább tényleg azzal lehet magyarázni, hogy az Atlanta spec tényleg jó, még a mienk tudjuk milyen és nem akarták felvenni versenyt, fölösleges kockázat lett volna.
Bár igaz ez azért nagy előny minden ellenfélnek ha ezt így fogjuk folytatni. Nagyon ki kell találni valamit.
ui.:Üdv Strabo illet már megmutatnod magad😊!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont azt akartam írni, amikor Roddy White jó játékáról volt szó, hogy ha Troy nem linebacker-ként lett volna használva (mert a meccs 3/4-edében tényleg olyan volt az egész, mintha 5 LB-vel játszanánk) és nem blitzeltette volna állandóan Lebeau, White-nak közel sem lett volna ilyen jó meccse.Jaja. Értettem én. LeBeau okosan oldotta meg, s inkább Gonzót duplázta és White-nak engedett többet. Amúgy Troy nem sokat csinált az INT-en kívül, de mindig jó helyen volt a sec-ben, egyszerűen ha nem csinál semmit (értsd nincs big play, sack, TFL), akkor is jobb a Defense tőle. Amolyan X-faktor.SoldadosAzért Gonzo nem is villogott. 😊 2 elkapás 35 yard, plusz még amit visszafújtak. (Bár valóban többször dupláztuk őt.)SoldadosIgen. Nem villogott. Nem is ezt akartam mondani.
Inkább, hogy Troy sem fogta sokkal jobban mint más. És akkor kár erre elpazarolni a liga legjobb safety-jét. Főleg ha duplázzák Gonzot, akkor azért ne egy Troy menjen duplázni, arra kér másik ember is jó, és főleg ekkor kell Puliember a zónába, ha már a duplázás védőt von el a védelemből. Egyébknét személyes véleményem ,hogy Puli jól fog embert, ÉS Gonzalezt nála nagyobb nevek a m2m szakmában is elhagyták menet közben. Szal nem Polamalut akartam leszólni ezzel vagy a védelmet.ulpianus
Nem vagyok egy Lebeau, soha nem is merném kritizálni, istenkáromlás volna, mert egy isten az öreg, meg ezen a meccsen is rohadt jó volt a defense és abszolút ők hozták a meccset (ööö.. meg Dixon 😛) de ésszerűbb dolognak tűnt meccs közben hagyni Troy-t zónázni inkább.
Amúgy Polamalu-tól eddig életemben egyszer láttam miss tackle-t (akkor elég nagyot néztem..) ez előtt a meccs előtt. Olyan érzésem volt vasárnap vele kapcsolatban, mintha kicsit túl lenne pörögve, de ezért is kibaszott nagy klasszis ő, mert játszhatna ő akármilyen szar formában akkor is el tudná dönteni a meccset. (jah és nem akarok itt rajolni, de esküszöm tudtam Reed kihagyott FG-je után, hogy most fog jönni Troy és eszembe se jutott arra gondolni, hogy akár veszíthetünk is 😊)
Reed-et meg nem fikázni! Tavaly is volt egy óriási hibája, aztán a szezon hátralevő részében nem hibázott.
Én imádom ezt a palit. (ritka az olyan kicker, akinek olyan személyisége van, hogy nem robotként tekintek rá, ismerve mekkora barom azt gondolnánk berúgja 60-ról is és kitudja hagyni 20-ról, de félelmetesen kiegyensúlyozott és megbízható rúgó)
több mint 14 éve
Jó Soldi tisztában vagyok vele, hogy van egy stílusod, ami van akinek bejön, van akinek nem, csak annyit kérek, hogy ne nézd hülyének az embereket. Le lehet azt szépen is írni, észérvekkel alátámasztva, hogy az nem úgy van szerintem.tenorxMegtettem, párszor elolvashatod, de utána leírtam, hogy színtévesztő. 😊 A színtévesztőre pedig nem tudok nem színtévesztőként nézni, hiába is kéred.
több mint 14 éve
Jó Soldi tisztában vagyok vele, hogy van egy stílusod, ami van akinek bejön, van akinek nem, csak annyit kérek, hogy ne nézd hülyének az embereket. Le lehet azt szépen is írni, észérvekkel alátámasztva, hogy az nem úgy van szerintem.
több mint 14 éve
Aki a piros almát is zöldnek látja, arra harmadjára nem tudom azt mondani, hogy hé Te hidd már el, hogy piros, itt van róla a hivatalos szakértői vélemény, hanem kerek perec megmondom neki, hogy Te színtévesztő vagy barátom.De nem arról beszélsz, amit írok. Írd le a véleményed, mert miért ne írhatná le mindenki, meg érdekel is más emberek véleménye, rohadt unalmas világ lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná. De mint mondtam, nem is az a gond, hogy leírod, hanem AHOGY leírod. Oké, hogy nem vagy kertelős, írd le amit gondolsz és slussz. De ne kezdj el személyeskedni és hülyézni az embereket, itt van inkább a hangsúly.tenorxSoldi nem azzal van a baj, hogy te másként látod a dolgot, mint mi, hanem akkor ebből az egyenesen következik, hogy nem máshogy látjuk a dolgokat, hanem mi analfabéta idióta majmok vagyunk, akiknek nem is szabadna nézni a meccset. Minden vitában elkezdesz személyeskedni (pl.: nem akarlak megbántani, de... és akkor innen 10 soron át hülyézed kb). Én tényleg nem mondom, hogy értsünk mindenben egyet, vagy érts egyet mindenki mással, de nem kell mindenkit hülyézni (mielőtt belekötsz, valószínűleg nem használtad a hülye szót, de értjük, hogy mit olvasunk).tenorxMiért? Mit mondjak? Hogy okos vagy?
Leírtam a tényeket. Ebből tisztán kiderül, hogy a CB-ink nem voltak szarok és Dixon sem. Az is kiderül, hogy a futójáték nem működött jól. Nem azt írtam, hogy impozáns, fantasztikus játékot láttunk tőlük, hanem a "jó" jelzőt használtam, amit minden adat alá is támaszt. Aki szerint az is szar, hogy Dixon jobb volt Ryannél (mert jobb volt, amit a QB-rating egy 20-as különbséggel is alátámaszt, meg hát tényleg minden adatban jobb volt nála), meg konzisztensen csinálják rajtunk a 7-10 yardos passzokat (miközben 9 pontot engedtünk összvissz egy elég jó Offense-nek), az vagy nem látta a meccset, vagy nincs tisztában a körülményekkel (elmondhatom újra, 3. QB-nk élete 2. kezdő meccsére készült egy PO-ba vágyó, PR-eken TOP10-es csapat ellen, rendre qrva szar mezőnypozícióból), vagy szimplán nem ért a játékhoz, nem tudja átlátni az egészét.
Rettenetesen sajnálom, hogy nem vagyok az a kedves, bájos ember, aki ráhagyja a másikra a dolgokat, de én leírom, amit gondolok. Nem kötelező kedvelni engem, sosem vágytam rá 😉, de én nem vagyok az a kertelős fajta. Lehet azon vitázni, hogy Reed vagy Troy a jobb safety, nem fogom ekézni, aki Reedet mondja, hiába nem értek vele egyet, de banális ostobaságokra nem vagyok vevő, amikor a tények megmutatják az ellenkezőjét, s ennek bizony mindig hangot is fogok adni. Szeretni nem kell, a jogod megvan, hogy átugord. Én se szeretem pl az állandó sírásotokat, meg az értelmetlen szeptemberi kit szeretnék a drafton dolgaitokat.Soldados
Nem vagyok egy jópofizós alkat, és az ostobaságokat nem tudom csöndben nézni és ráhagyni emberekre.
több mint 14 éve
De nem arról beszélsz, amit írok. Írd le a véleményed, mert miért ne írhatná le mindenki, meg érdekel is más emberek véleménye, rohadt unalmas világ lenne, ha mindenki ugyanazt gondolná. De mint mondtam, nem is az a gond, hogy leírod, hanem AHOGY leírod. Oké, hogy nem vagy kertelős, írd le amit gondolsz és slussz. De ne kezdj el személyeskedni és hülyézni az embereket, itt van inkább a hangsúly.Soldi nem azzal van a baj, hogy te másként látod a dolgot, mint mi, hanem akkor ebből az egyenesen következik, hogy nem máshogy látjuk a dolgokat, hanem mi analfabéta idióta majmok vagyunk, akiknek nem is szabadna nézni a meccset. Minden vitában elkezdesz személyeskedni (pl.: nem akarlak megbántani, de... és akkor innen 10 soron át hülyézed kb). Én tényleg nem mondom, hogy értsünk mindenben egyet, vagy érts egyet mindenki mással, de nem kell mindenkit hülyézni (mielőtt belekötsz, valószínűleg nem használtad a hülye szót, de értjük, hogy mit olvasunk).tenorxMiért? Mit mondjak? Hogy okos vagy?
Leírtam a tényeket. Ebből tisztán kiderül, hogy a CB-ink nem voltak szarok és Dixon sem. Az is kiderül, hogy a futójáték nem működött jól. Nem azt írtam, hogy impozáns, fantasztikus játékot láttunk tőlük, hanem a "jó" jelzőt használtam, amit minden adat alá is támaszt. Aki szerint az is szar, hogy Dixon jobb volt Ryannél (mert jobb volt, amit a QB-rating egy 20-as különbséggel is alátámaszt, meg hát tényleg minden adatban jobb volt nála), meg konzisztensen csinálják rajtunk a 7-10 yardos passzokat (miközben 9 pontot engedtünk összvissz egy elég jó Offense-nek), az vagy nem látta a meccset, vagy nincs tisztában a körülményekkel (elmondhatom újra, 3. QB-nk élete 2. kezdő meccsére készült egy PO-ba vágyó, PR-eken TOP10-es csapat ellen, rendre qrva szar mezőnypozícióból), vagy szimplán nem ért a játékhoz, nem tudja átlátni az egészét.
Rettenetesen sajnálom, hogy nem vagyok az a kedves, bájos ember, aki ráhagyja a másikra a dolgokat, de én leírom, amit gondolok. Nem kötelező kedvelni engem, sosem vágytam rá 😉, de én nem vagyok az a kertelős fajta. Lehet azon vitázni, hogy Reed vagy Troy a jobb safety, nem fogom ekézni, aki Reedet mondja, hiába nem értek vele egyet, de banális ostobaságokra nem vagyok vevő, amikor a tények megmutatják az ellenkezőjét, s ennek bizony mindig hangot is fogok adni. Szeretni nem kell, a jogod megvan, hogy átugord. Én se szeretem pl az állandó sírásotokat, meg az értelmetlen szeptemberi kit szeretnék a drafton dolgaitokat.Soldados
több mint 14 éve
Jaja. Értettem én. LeBeau okosan oldotta meg, s inkább Gonzót duplázta és White-nak engedett többet. Amúgy Troy nem sokat csinált az INT-en kívül, de mindig jó helyen volt a sec-ben, egyszerűen ha nem csinál semmit (értsd nincs big play, sack, TFL), akkor is jobb a Defense tőle. Amolyan X-faktor.Igen. Nem villogott. Nem is ezt akartam mondani.Amellett nem is tudta fogni Gonzalezt. 😛 Legalábbis én nem csak ezt a meccset néztem, de volt, hogy fogta Gonzo, mégis lemaradt vagy 3 yardot. és Gonzalez lazán leszedte a lasztit, simán hülyét csinált Pulimaluból. 😊 Így meg akkor tényleg jobb volt szélen (ahol a pickje is lett, bár az más miatt, nem a tökéletes emberfogás volt a megoldás ott sem).Azért Gonzo nem is villogott. 😊 2 elkapás 35 yard, plusz még amit visszafújtak. (Bár valóban többször dupláztuk őt.)Soldados
De mindenesetre ha ő sem tudja tartani, akkor kár elpazarolni őt erre. Igazából ez is csak azért van ,mert nem volt egy elég jó és egyben erős CB a keretben, Tonyt meg fogni kell végig, ha akármi van is. Ez kábé olyan, mint mondjuk Wardot hagyni magában vagy zónában vagy "aki jut rá" stílusban. Egyébként fogták Gonzalezt ketten is néha. Jó is volt, De így meg Roddy White maradt üresebben, és kapkodta a passzokat.ulpianus
Inkább, hogy Troy sem fogta sokkal jobban mint más. És akkor kár erre elpazarolni a liga legjobb safety-jét. Főleg ha duplázzák Gonzot, akkor azért ne egy Troy menjen duplázni, arra kér másik ember is jó, és főleg ekkor kell Puliember a zónába, ha már a duplázás védőt von el a védelemből. Egyébknét személyes véleményem ,hogy Puli jól fog embert, ÉS Gonzalezt nála nagyobb nevek a m2m szakmában is elhagyták menet közben. Szal nem Polamalut akartam leszólni ezzel vagy a védelmet.ulpianus