Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Soldi nem azzal van a baj, hogy te másként látod a dolgot, mint mi, hanem akkor ebből az egyenesen következik, hogy nem máshogy látjuk a dolgokat, hanem mi analfabéta idióta majmok vagyunk, akiknek nem is szabadna nézni a meccset. Minden vitában elkezdesz személyeskedni (pl.: nem akarlak megbántani, de... és akkor innen 10 soron át hülyézed kb). Én tényleg nem mondom, hogy értsünk mindenben egyet, vagy érts egyet mindenki mással, de nem kell mindenkit hülyézni (mielőtt belekötsz, valószínűleg nem használtad a hülye szót, de értjük, hogy mit olvasunk).tenorxMiért? Mit mondjak? Hogy okos vagy?
Leírtam a tényeket. Ebből tisztán kiderül, hogy a CB-ink nem voltak szarok és Dixon sem. Az is kiderül, hogy a futójáték nem működött jól. Nem azt írtam, hogy impozáns, fantasztikus játékot láttunk tőlük, hanem a "jó" jelzőt használtam, amit minden adat alá is támaszt. Aki szerint az is szar, hogy Dixon jobb volt Ryannél (mert jobb volt, amit a QB-rating egy 20-as különbséggel is alátámaszt, meg hát tényleg minden adatban jobb volt nála), meg konzisztensen csinálják rajtunk a 7-10 yardos passzokat (miközben 9 pontot engedtünk összvissz egy elég jó Offense-nek), az vagy nem látta a meccset, vagy nincs tisztában a körülményekkel (elmondhatom újra, 3. QB-nk élete 2. kezdő meccsére készült egy PO-ba vágyó, PR-eken TOP10-es csapat ellen, rendre qrva szar mezőnypozícióból), vagy szimplán nem ért a játékhoz, nem tudja átlátni az egészét. A fantom INT-ekkel meg nem tudok mit kezdeni, de ez lehet az én hibám...
Rettenetesen sajnálom, hogy nem vagyok az a kedves, bájos ember, aki ráhagyja a másikra a dolgokat, de én leírom, amit gondolok. Nem kötelező kedvelni engem, sosem vágytam rá 😉, de én nem vagyok az a kertelős fajta. Lehet azon vitázni, hogy Reed vagy Troy a jobb safety, nem fogom ekézni, aki Reedet mondja, hiába nem értek vele egyet, de banális ostobaságokra nem vagyok vevő, amikor a tények megmutatják az ellenkezőjét, s ennek bizony mindig hangot is fogok adni. Szeretni nem kell, a jogod megvan, hogy átugord. Én se szeretem pl az állandó sírásotokat, meg az értelmetlen szeptemberi kit szeretnék a drafton dolgaitokat. És? Ami nem érdkel átugrom. Ami sztem ostobaság, azt kinyilvánítom, persze finomíthatnám, de nem teszem, sosem voltam ilyen. Én azt mondom és írom, amit gondolok. Az őszinteségnél csak az őszinteség hiánya fájdalmasabb.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Jólvan ha nehezen is egy kemény meccsen de megvan az első győzelem, bravó!!
több mint 14 éve
Igen. Nem villogott. Nem is ezt akartam mondani.Amellett nem is tudta fogni Gonzalezt. 😛 Legalábbis én nem csak ezt a meccset néztem, de volt, hogy fogta Gonzo, mégis lemaradt vagy 3 yardot. és Gonzalez lazán leszedte a lasztit, simán hülyét csinált Pulimaluból. 😊 Így meg akkor tényleg jobb volt szélen (ahol a pickje is lett, bár az más miatt, nem a tökéletes emberfogás volt a megoldás ott sem).Azért Gonzo nem is villogott. 😊 2 elkapás 35 yard, plusz még amit visszafújtak. (Bár valóban többször dupláztuk őt.)Soldados
De mindenesetre ha ő sem tudja tartani, akkor kár elpazarolni őt erre. Igazából ez is csak azért van ,mert nem volt egy elég jó és egyben erős CB a keretben, Tonyt meg fogni kell végig, ha akármi van is. Ez kábé olyan, mint mondjuk Wardot hagyni magában vagy zónában vagy "aki jut rá" stílusban. Egyébként fogták Gonzalezt ketten is néha. Jó is volt, De így meg Roddy White maradt üresebben, és kapkodta a passzokat.ulpianus
Inkább, hogy Troy sem fogta sokkal jobban mint más. És akkor kár erre elpazarolni a liga legjobb safety-jét. Főleg ha duplázzák Gonzot, akkor azért ne egy Troy menjen duplázni, arra kér másik ember is jó, és főleg ekkor kell Puliember a zónába, ha már a duplázás védőt von el a védelemből. Egyébknét személyes véleményem ,hogy Puli jól fog embert, ÉS Gonzalezt nála nagyobb nevek a m2m szakmában is elhagyták menet közben. Szal nem Polamalut akartam leszólni ezzel vagy a védelmet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Soldi nem azzal van a baj, hogy te másként látod a dolgot, mint mi, hanem akkor ebből az egyenesen következik, hogy nem máshogy látjuk a dolgokat, hanem mi analfabéta idióta majmok vagyunk, akiknek nem is szabadna nézni a meccset. Minden vitában elkezdesz személyeskedni (pl.: nem akarlak megbántani, de... és akkor innen 10 soron át hülyézed kb). Én tényleg nem mondom, hogy értsünk mindenben egyet, vagy érts egyet mindenki mással, de nem kell mindenkit hülyézni (mielőtt belekötsz, valószínűleg nem használtad a hülye szót, de értjük, hogy mit olvasunk).
több mint 14 éve
Amellett nem is tudta fogni Gonzalezt. 😛 Legalábbis én nem csak ezt a meccset néztem, de volt, hogy fogta Gonzo, mégis lemaradt vagy 3 yardot. és Gonzalez lazán leszedte a lasztit, simán hülyét csinált Pulimaluból. 😊 Így meg akkor tényleg jobb volt szélen (ahol a pickje is lett, bár az más miatt, nem a tökéletes emberfogás volt a megoldás ott sem).Azért Gonzo nem is villogott. 😊 2 elkapás 35 yard, plusz még amit visszafújtak. (Bár valóban többször dupláztuk őt.)
De mindenesetre ha ő sem tudja tartani, akkor kár elpazarolni őt erre. Igazából ez is csak azért van ,mert nem volt egy elég jó és egyben erős CB a keretben, Tonyt meg fogni kell végig, ha akármi van is. Ez kábé olyan, mint mondjuk Wardot hagyni magában vagy zónában vagy "aki jut rá" stílusban. Egyébként fogták Gonzalezt ketten is néha. Jó is volt, De így meg Roddy White maradt üresebben, és kapkodta a passzokat.ulpianus
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Amellett nem is tudta fogni Gonzalezt. 😛 Legalábbis én nem csak ezt a meccset néztem, de volt, hogy fogta Gonzo, mégis lemaradt vagy 3 yardot. és Gonzalez lazán leszedte a lasztit, simán hülyét csinált Pulimaluból. 😊 Így meg akkor tényleg jobb volt szélen (ahol a pickje is lett, bár az más miatt, nem a tökéletes emberfogás volt a megoldás ott sem).De mindenesetre ha ő sem tudja tartani, akkor kár elpazarolni őt erre. Igazából ez is csak azért van ,mert nem volt egy elég jó és egyben erős CB a keretben, Tonyt meg fogni kell végig, ha akármi van is. Ez kábé olyan, mint mondjuk Wardot hagyni magában vagy zónában vagy "aki jut rá" stílusban. Egyébként fogták Gonzalezt ketten is néha. Jó is volt, De így meg Roddy White maradt üresebben, és kapkodta a passzokat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Spy
2 337
ElnézéstKicsit off, de nekem nagyon tetszett:
"And Polamalu was the main cog in the Steelers' defense of Gonzalez. But Polamalu was growing bored with his role.
He was on the sidelines wanting to get more involved and wanting to roam a little more rather than be locked down on Tony," said Brett Keisel. "Finally coach made a call and Troy made a great read and a great catch.
Coordinator Dick LeBeau made the call that either Polamalu or Will Gay could jump the out route run by White, as cornerback Bryant McFadden dropped into a safety-type position.
"I asked Willie Gay if I could have it," said Polamalu. "And he said yes."
LeBeau said:"It's the way it was designed, but Troy made it work," "He's a great player. I'm a lot smarter when he's in there."
Troy egysíkúnak találta szerepét Gonzalez fedezésében, kis "teret" kért a mestertől, mire ő Gayt vagy Troyt hívta playben szélső emnberre, amit ő "elkért" Gay-től.
több mint 14 éve
Sikerült végre végig olvasni minden hsz-t, rossz hogy mindig 1 nappal később nézem a Steelers meccset és utána egyszerre itt van minden 😊 Szóval véleményem:Én alapjáraton Dixon párti vagyok, DE szerintem ha nincs szerencséje lazán 3 int-et is dobhatott volna ha nem 4-et és ezek a lazán elkaphatóak voltak. Ezeket leszámítva egész jól tette a dolgát, amit várnak tőle. Viszont én azt nem értem hogy ő azért lett draftolva mert mobilis qb és úgy egész qb ha futhat is és mellette tud valamilyen szinten dobni. Akkor mért akarnak belőle pocket qb-t csinálni? Pre-Seasonba is láthatták hogy a szar zsebbe is feltalálja magát mert tud futni, itt mintha nem engednék hogy fusson, ami a legnagyobb erőssége.
Meccs elején elég stresszes lehetett mert a boka passzokat nagyon erőltette még ameddig bele nem jött.
Nagy Wallace párti vagyok és biztos vagyok benne sok hosszú passza lesz főleg BB-vel meg PS-ben láthattuk Lefti is adott neki, de nem hittem volna hogy Dixon is fog dobni akkorát, és jól de ez pozitívum volt.
Szerintem van még 3 meccse hogy megmutassa tehetségét, következő meccsre szerintem már nyugodtabb lesz és jobb teljesítményt fog nyújtani, bár teljesen korrekt volt ez is 3-4 passzt leszámítva ami belefér meccsenként ha nem kapják el a védelembe 😊
Minden mást kiveséztetek szóval csak ennyit tettem hozzá, mint szubjektív vélemény.
Valamint elfelejtitek hogy győztünk erről elég kevés szó esett eddig 😊 2-2 BB nélkül a "cél" és 1 győzelemmel közelebb vagyunk hozzá szóval szerintem minden rendben van eddig.
több mint 14 éve
+ ha igazán nagy peche van akkor még rá is pattan a labda, amiből fumble lehet (ha nem tévedek)Helloa special teamünk évek óta kíváló , koenan (persze megfelelő távolságból) 10ből 9szer berúgja az end zone és a 10 yardos közé a lasztit , ráadásul iszonyat hosszú hang time al , szóval sanszosabb lett volna h még jobban megszívjátok 1szer-2szer , mivel a spec team mire pattan a labda már ott is van.peach
Nekem csak 1 kérdésem lenne: A meccset nem láttam de neten követten és legalább 2x de lehet 3x is előfordult hogy Randle El saját 5-6 yardunkon mutatott fair catch-et. Az lenne a kérdésem mért nem hagyta leesni a lasztit 50-50 esély volt a touchbackre vagy hogy esetleg visszafelé pattan, más csapatoknál ez alap.
Remélem nem kérdeztem hülyeséget a válaszokat előre is köszönöm.Strabo
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Helloa special teamünk évek óta kíváló , koenan (persze megfelelő távolságból) 10ből 9szer berúgja az end zone és a 10 yardos közé a lasztit , ráadásul iszonyat hosszú hang time al , szóval sanszosabb lett volna h még jobban megszívjátok 1szer-2szer , mivel a spec team mire pattan a labda már ott is van.
Nekem csak 1 kérdésem lenne: A meccset nem láttam de neten követten és legalább 2x de lehet 3x is előfordult hogy Randle El saját 5-6 yardunkon mutatott fair catch-et. Az lenne a kérdésem mért nem hagyta leesni a lasztit 50-50 esély volt a touchbackre vagy hogy esetleg visszafelé pattan, más csapatoknál ez alap.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Ez a Titans ellen lesz qrva nagy szopó, mert ott még most is rohadt erős a DL, amely sztem agyon fogja b.szni az OL-ünket. Sajna szvsz a soron következő meccsen nem nekünk kedvezőek a kulcspárharcok, főleg így nem. A Bucsot hozni kell, aztán a Ravens ellen most 50-50-t mondok, de ugye mindezt úgy, hogy egyelőre őket nem láttuk még élesben.Hát eléggé...:/ 5. heti bye week az azért jól fog jönni. Addig vhogyan kihúzunk 3 meccset, ami sztem alapból se lesz egyszerű. Titans, Buccaneers, Ravens. :/ De utánna talán visszajön Starks és BB is.RSGNem tudom h írta e már valaki vagy olvastátok e már, ha igen akkor bocsi.Valszeg Scott lesz a helyettes. De ez nagy szopó...Soldados
Az ESPN jelentése szerint Starks valszeg egy hónapot pihen, ami nem túl jó nekünk :/
Tehát vagy Jonathan Scott áll be helyette, mint az Atlanta ellen, vagy esetleg Tony Hills.RSG
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát eléggé...:/ 5. heti bye week az azért jól fog jönni. Addig vhogyan kihúzunk 3 meccset, ami sztem alapból se lesz egyszerű. Titans, Buccaneers, Ravens. :/ De utánna talán visszajön Starks és BB is.Nem tudom h írta e már valaki vagy olvastátok e már, ha igen akkor bocsi.Valszeg Scott lesz a helyettes. De ez nagy szopó...Soldados
Az ESPN jelentése szerint Starks valszeg egy hónapot pihen, ami nem túl jó nekünk :/
Tehát vagy Jonathan Scott áll be helyette, mint az Atlanta ellen, vagy esetleg Tony Hills.RSG
több mint 14 éve
HelloPattanhat az 1-2 yardra goallinetól is amit nem igazán jó megkockáztatni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
HelloBiztosra ment. Inkább elkapta, minthogy esetleg a Falcons spec team 1 yd-ra szorítsa a Steelers-t.
több mint 14 éve
Nem tudom h írta e már valaki vagy olvastátok e már, ha igen akkor bocsi.Valszeg Scott lesz a helyettes. De ez nagy szopó... Főleg a vasárnapi titans meccsre előretekintve, mert bizony továbbra is qrva jó ott a DL.
több mint 14 éve
Strabo
6
HelloNekem csak 1 kérdésem lenne: A meccset nem láttam de neten követten és legalább 2x de lehet 3x is előfordult hogy Randle El saját 5-6 yardunkon mutatott fair catch-et. Az lenne a kérdésem mért nem hagyta leesni a lasztit 50-50 esély volt a touchbackre vagy hogy esetleg visszafelé pattan, más csapatoknál ez alap.
Remélem nem kérdeztem hülyeséget a válaszokat előre is köszönöm.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom h írta e már valaki vagy olvastátok e már, ha igen akkor bocsi.Az ESPN jelentése szerint Starks valszeg egy hónapot pihen, ami nem túl jó nekünk :/
Tehát vagy Jonathan Scott áll be helyette, mint az Atlanta ellen, vagy esetleg Tony Hills.
több mint 14 éve
azért tegnap óta megváltozott a világképe , már csak páran lázadtok dixon ellen... az első félidőben sztem is szar volt , de a másodikra feljavult. emlékeim szerint akkor már nem is csinált olyan nagyon kirívó hibát...de könyörgöm , mit vártatok egy fiatal 3. számú QB-tól akire BB kiesésével hatalmas nyomás nehezedett és rögtön hazai környezetben kellett egy elég jó csapat ellen bemutatkoznia?... pl. ha nem csinálja meg azt a 4 20 yard körüli passzt wardnak és wallacenak konkrétan kikaptok mert futva az életbe nem jutottatok volna el még a félpályáig sem. szóval amit kellett azt dixon szépen hozta szvsz.Erről még annyi eszembe jut a Dixon-szidóknak címezve, hogy rendre elképesztően rossz mezőnypozícióból kezdtünk, nem egyszer 20 vagy szintén nem egyszer 10 yardon belülről. És mégsem csinált ordas nagy hibát.
hiába legenda a steelers run D , jobbak voltatok mint előzetesen vártam. mondjuk arra azért kiváncsi leszek h ha valaki esetleg 2nél többször próbálkozik szélen futni abból lesz e valami , mert mi csak középen erölködtünk , ne is értettem h miért.
robi , abban sztem is soldinak van igaza , hogy a CB védekezés tök rendben volt... oké kaptátok a 3-4 yardos passzokat , de nagyobbat csak elvétve. 20 yard körüli passzal kb 4szer próbálkoztunk , abból ryan egyszer túldobta whiteot 4 méterrel , a másik hármat meg pályán kívülre küldte , szóval ez a része (is) tök rendben volt nálatok...
grat a győzelemhez , rohadt jó izgis kis meccs volt , már az első fordulóban...peach
több mint 14 éve
azért tegnap óta megváltozott a világképe , már csak páran lázadtok dixon ellen... az első félidőben sztem is szar volt , de a másodikra feljavult. emlékeim szerint akkor már nem is csinált olyan nagyon kirívó hibát...de könyörgöm , mit vártatok egy fiatal 3. számú QB-tól akire BB kiesésével hatalmas nyomás nehezedett és rögtön hazai környezetben kellett egy elég jó csapat ellen bemutatkoznia?... pl. ha nem csinálja meg azt a 4 20 yard körüli passzt wardnak és wallacenak konkrétan kikaptok mert futva az életbe nem jutottatok volna el még a félpályáig sem. szóval amit kellett azt dixon szépen hozta szvsz. hiába legenda a steelers run D , jobbak voltatok mint előzetesen vártam. mondjuk arra azért kiváncsi leszek h ha valaki esetleg 2nél többször próbálkozik szélen futni abból lesz e valami , mert mi csak középen erölködtünk , ne is értettem h miért.
robi , abban sztem is soldinak van igaza , hogy a CB védekezés tök rendben volt... oké kaptátok a 3-4 yardos passzokat , de nagyobbat csak elvétve. 20 yard körüli passzal kb 4szer próbálkoztunk , abból ryan egyszer túldobta whiteot 4 méterrel , a másik hármat meg pályán kívülre küldte , szóval ez a része (is) tök rendben volt nálatok...
grat a győzelemhez , rohadt jó izgis kis meccs volt , már az első fordulóban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Ward, you are my man: http://www.post-gazette.com/pg/10256/1087191-87.stm
több mint 14 éve
Nah a másik oldalról nézve a teljesítményeteket:- Pass rushotok még mindig nagyon jó, pedig alapvetően nincs rossz OL-ünk (bár nem is a legerősebb pontunk mint itt elhangzott), mégis Matty ICE-ot NFL karrierje során először sikerült ritmuson kívül tartani gyakorlatilag egy egész meccsen
- A DL-etek kifejezetten tetszett, az LB-sor is nagyjából (konkrétan Farrior kivételével)
- A Falcons front7 szvsz egész szépen dolgozott futás ellen, kár lenne Dixon nyakába varrni h nem megy a futás
- DD engem sem győzött meg, sok rookie-jellegű mistake volt nála, főleg rövid passzoknál
- A hosszabb sikeres passzokhoz meg hozzájárult h a S-párosunk igen gyenge napot fogott ki.
Asszem ennyi, grat nektek!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Na megvannak az idei HoF-jelöltekA korábbi Steelerek:
Gary Anderson K - sose lesz bent, jogosan
Jerome "The Bus" Bettis RB - egyszer bejut, de nem biztos, hogy rögtön most elsőre, mert Curtis Martin és Marshall Faulk is először elérhető.
Bud Carson HC - nálunk csak assistant coach volt, tehát nem miattunk jutna be, bár ő volt a Steel Curtain def. coord.-ja 😊
Dermontti Dawson C - ő be fog jutni előbb-utóbb, neki nagyon drukkolok, megérdemelné
Kevin Greene OLB - ő is bent lesz előbb-utóbb
Bill Nunn scout - nem valószínű
Buddy Parker HC - nem valószínű
Art Rooney Jr. - egyszer majd tuti bejut, de még nem most
Donnie Shell S - én nagyon szeretném HoF-ban látni, de szvsz nem fog bejutni soha
több mint 14 éve
Nézd végig mit művelsz állandóan (tenorxszal együtt)... Van egy rossz passz, rúgás, egy miss tackle és már megy a sírás, hogy ez szar, az szar. Mindig csak ez megy. Bejövök ide és csak a sírást látom minden meccs után, akár nyertünk, akár szoptunk. Unalmas, hogy jók vagyunk, hozzuk a szokásos Steelers-játékot, azt amellyel 2 SB-t nyertünk, de ti sírtok, mert nem vezetünk a szünetben. A Steelers Football a low scoring game-kről, s ezen szoros meccsek megnyeréséről szól. Mi ezt tudjuk, mi nem tudunk 30 pontokat csinálni, de ezeket a szoros meccseket megnyerjük, mi így vagyunk jó csapat.Pápá és további jó sírást a szezon hátralévő részében, az megySoldadosSírás? Milyen sírás? Én két dolgot kifogásoltam: DD (téged kivéve senki sincs elájulva tőle) teljesítményét és a CB playeket.
MINDEN MÁS tetszett. Ez neked sírás.
Ez a "sírás" amúgy is visszatérő kifejezés nálad viták lezárásánál. Fordulj pszichológushoz.
csak a végletekben gondolkodó, elvakult látásmód, az van.SoldadosTökéletesen jellemezted Magadat. Gratulálok.
Pápá és továbbra is "rózsaszín szemüveget" kívánok neked a szezon hátralévő részében. És kisebb Arcot.
Én próbálok megmaradni objektívnek, immár a topicodon kívül.Robilluma
Hogy csak a mostani meccset idézzem, a félidőben miket írtatok? Hogy ezzel a QB-val nem lehet meccset nyerni... Pfffff. Aztán lehetett, sőt, a 2. félidőben ő és Ward tudta kizárólag előre vinni a csapatot... Ennyit a Te qrva nagy objektivitásodról. Nem látod egészben a játékot, de ami nagyobb baj, nem is akarod.
Az objektivitásról csak annyit még, hogy amit írsz, én tényekkel cáfolom. De Te 2 passz után elkönyvelted, hogy szar, azt már le se szartad, hogy utána jó volt. De nézz be a Falcons topikba bátran, az ottani fanok is megmondhatják, hogy Ryan élete egyik legrosszabb meccsét játszotta (és ők minden héten látják), de nyilván rohadt szar volt a CB-k védekezése. 😀 😀 Meg hozzá viszonyítva Dixon is. A jó (amit én mondok Dixonra), az viszonyítási kérdés. Ahhoz képest jó, ami a Steelersnek kell, amire a csapatnak szüksége van a meccsek megnyeréséhez. Ahhoz képest jó volt. Többet hozott, mint amit várni lehetett tőle, főleg úgy, hogy alig szerepelt együtt az első csapattal.
De Gayt is említhetném... Nálatok egy ultrafos, akinek a rosteren se lenne helye... Pedig nickelként megint nagyon jó volt. Kezdő CB-nek nem való, ez tavaly kiderült, de nickelnek bizony több mint megfelel. Nagyon elégedett voltam vele! De Ti ezt se fogjátok soha észrevenni, mert nálatok szar.
szerk: lám-lám, pontosan úgy látom, ahogy DoM. Több mint jó volt Dixon. Főleg ahhoz képest, amit várhattunk tőle.
több mint 14 éve
Életében másodszor volt kezdő, olyan nyomással hazai pályán, hogy csak azért vagy a pályán, mert borzalom Leftwich megsérült, és csak vhogy húzzuk ki, ameddig Ben visszatér. Ha valaki ilyen körülmények között 70%-os pontossággal és 9 yard/kísérlet átlaggal passzol, azt sok mindennek lehet hívni, de negatív jelzővel illetni egyszerűen ostobaság.Azért azt észre kéne venned Soldados, hogy rajtad kívül mindenki szarnak látta Dixon-t.CarioNTévedés, sehol nem fikázzák Dennist, csak Ti. 😉 2 rossz passz után nálatok már szar és ebből nem tud kitörni, mert nálatok, aki szar, az szar is marad, pedig simán jó/elegendő volt a teljesítménye. Az egyetlen ok ami miatt nem lett sima a meccs, az a gyenge 2. félidei futójátékunk. Dennis még többet is hozott, mint azt várhattuk.Soldados
több mint 14 éve
Azért azt észre kéne venned Soldados, hogy rajtad kívül mindenki szarnak látta Dixon-t.CarioNTévedés, sehol nem fikázzák Dennist, csak Ti. 😉 2 rossz passz után nálatok már szar és ebből nem tud kitörni, mert nálatok, aki szar, az szar is marad, pedig simán jó/elegendő volt a teljesítménye. Az egyetlen ok ami miatt nem lett sima a meccs, az a gyenge 2. félidei futójátékunk. Dennis még többet is hozott, mint azt várhattuk.