Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
http://insidepittsburghsports.com/story/troy-polamalu-to-be-named-steelers-team-mvp-this-afternoon/33332/Tibi76
Megérdemli 😊
Egyébként kikészít, hogy minden nyamvadt cikkhez minden oldalon insider kell...
több mint 15 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
http://insidepittsburghsports.com/story/troy-polamalu-to-be-named-steelers-team-mvp-this-afternoon/33332/

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 15 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Köszi a segítséget. Megpróbálom magam beleásni, mert eddig ezt csak nagyon felületesen figyeltem. Azonban az az érzésem, hogy a játékosokat igazán fel tudjam mérni ahhoz nézni kellene pár meccset is. Ez idő hiányában sajna nem megy. Azért köszönöm a segítséged és Soldi válaszát is.
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Én azért kérdeztem neveket, mert k..ra nem figyelem az egyetemi bajnokságokat. Időhiány. Olvastam itt ott neveket és gondoltam, T, Ti, mint nálam témát jobban ismerők leírjátok majd, hogy az első azért nem jó, mert a nagynénje Moszkvában volt parkett táncos, és egyébként földig ér neki és folyton rálép, meg ilyesmi. Igen tudom, hogy nem szeretsz nevekkel dobálózni csak posztokkal, de itt a posztok nem viszont a nevek kérdőjellel szerepeltek. Amennyiben ma kezdődne a draft kimaradt a mondat elejéről. 😉polamalu
Ha érdekel a draft akkor ajánlom a draftcountdown.com-ot, itt tudsz olvasgatni prospect rangsorokat, interjúkat, stb.
Esetleg walterfootball.com, hetente frissített mockkal, de van egy stílusa, ami nem mindenkinek jön be.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ha ma kezdődne, felőlem bármelyik jöhetne, de jelenleg Carimit leszámítva, valszeg mind hamarabb kimegy. De ugye pont ezért nem szeretek nevekkel foglalkozni, mert ez változhat. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Én azért kérdeztem neveket, mert k..ra nem figyelem az egyetemi bajnokságokat. Időhiány. Olvastam itt ott neveket és gondoltam, T, Ti, mint nálam témát jobban ismerők leírjátok majd, hogy az első azért nem jó, mert a nagynénje Moszkvában volt parkett táncos, és egyébként földig ér neki és folyton rálép, meg ilyesmi. Igen tudom, hogy nem szeretsz nevekkel dobálózni csak posztokkal, de itt a posztok nem viszont a nevek kérdőjellel szerepeltek. Amennyiben ma kezdődne a draft kimaradt a mondat elejéről. 😉
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Dehogynem tudjuk, 32.

Egyébként tényleg csak a top20-25 lock miután nyilatkoznak a juniorok, a legjobb példa erre Donovan Warren tavalyról. Michigani junior CB, mivel a draft advisory board hátsó első kör-második kört mondott neki, ezért kijött. Sérülés, elkúrta a combinet és nagyon lassú 40et futott, UDFA lett, aztán felszedte a Jets, mert a nagybátyja ott dolgozik. Oda viszont nem kell CB, így cut, és ennyi volt kb.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy tenorxnak is mindig mondom, nevekkel kár dobálózni ilyenkor. Lehet vki óriásit csúszik a combine miatt, vagy ACL-szakadást szenved a hátralévő Bowl-meccsén. A combine után érdemes neveket mondani, addig inkább posztokban érdemes gondolkodni. Plusz mi se tudjuk, hogy 22., vagy 32. helyen választunk majd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Kis Puncit az Eaglesnek jósolják. Az első helyre rakják a rangsorban mint OG és hát valószínűleg az első körben ki is megy, de nem hozzánk.polamalu
A mockoknak ilyenkor még nem sok értelme van, csak szórakozás (mondjuk később is csak az). Az Eagles szerintem CBt fog húzni Asante mellé az első körben.

PP meg Prince ki fog menni valszeg a top10ben, Harris ha kijön valszeg elmegy 3-4. cornerként Janoris Jenkinsszel együtt. Ha CBket akasz nézegetni, akkor akire reális esélyünk van 28-32 környékén az Aaron Williams, Jimmy Smith vagy Brandon Burton, jelen állás szerint ők lesznek elérhetők akörül.

Carimi meg nekem a kedvenc OTm idén, nagyon jól játszik, bár sokan az NFLben csak RTnek gondolják, mivel nem elég atletikus ahhoz, hogy vakoldalt is védjen (ebben nem értek mondjuk egyet).

Egyébként sokkal tisztább lesz minden majd ha tudjuk, hogy melyik juniorok jönnek ki, és kik maradnak.
több mint 15 éve
Kis Puncit az Eaglesnek jósolják. Az első helyre rakják a rangsorban mint OG és hát valószínűleg az első körben ki is megy, de nem hozzánk.
több mint 15 éve
Soldi ezekhez a nevekhez mit szólnál? Bár sajna hamarabb el fognak kelni mint ahogy húzhatnánk őket.
CB-n😛eterson v. Amukamara esetleg Harris
OT: Carimi
több mint 15 éve
passz. De könnyen visszanézhető. A 2 csapat topik valamelyikének elején kell hogy legyen.

több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 162 — Steelers fan
Én úgy emlékszem Igorral volt valami fogadása, hogy több TD-je lesz asszem, mint McGaheenek és még valami hasonló. Ha jól memorizáltam a dolgot.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Soldi! Ha jól emlékszem az év elején volt valami fogadásod Mendenhallra futott és elkapott yardok tekintetében.
Ez most hogy áll itt a Browns meccs előtt?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 15 éve
AFC North figyelő - 16. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1887

több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Egyébként hozzáteszem, hogy nem a fanok választották be Pounceyt, mivel ott a harmadik helyen volt, szóval vagy a játékosoknak, vagy az edzőknek (esetleg mindkettőnek) magasabban kellett rangsorolnia őt, mint Macket, Saturdayt, etc., etc.

Egyébként a legnagyobb vicc az Brandon Meriweather. Na ő az, akinek talán egy jó megmozdulása nem volt a szezonban, és ha jól emlékszem szezon elején még benchelték is.
Vagy a Giantsből O'Hara aki asszem 6 meccsen játszott, és pro bowler 😀tenorx
Na azt a buta f.szt ne is mondd... B.szd meg, Merriweather!? Arra WTF-LOL!? egyszerre sem elég. És ez a rettenetesen ostoba játékos másodszor megy PB-ra, miközben qrva szar, de legalábbis nem jó. 😊 De hogy majd ez az ember váltja Troyt vagy Reedet a PBon az elég kontrasztos. 😀 😀Soldados
most miért mondod kis irigykedő 😛 Vödör igenis megérdemelte 😂

majd Reeddel cserélik egymást, mi is cserélhetnénk őt Reedre a Hollókkal 😊

több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 162 — Steelers fan
Nekem az a véleményem a PB-ről, mint a viccben a papper, akinek mondja a gazdája, hogy otthagyja az üveg viszkijét, de nem ihat bele, különben kitépi az összes tollát.- Jön vissza a gazdi a papper meg magából kikelve, fetrengve, üveg viszki a kezében (pár csepp van már csak benne) maradék tollát tépkedve és üvölti, hogy ki a faszomnak van szüksége itt tollakra??

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Úgy látom itt kb. Soldi védelemről szóló írása ért valamit tegnap óta.

PB?
Ki a faszomat érdekli, most komolyan?Tibi76
Nem magáról a meccsről van itt szó,az engem sem nagyon hoz lázba hanem arról,hogy ez bizony egy elismerés az éves produkciót nézve...legalábbis annak kéne lennie. Ezen viszont nyugodtan háboroghat az ember, hogy mondjuk élete egyik legjobb szezonját futó játékos azért nem lesz PBs,mert xy-nak nagyobb neve van.Ez vicc alapvetően. Mégegyszer mondom nem a meccsről van szó magáról,hanem, hogy akárhonnan is nézzük ez egy elismerés.Ráadásul nem is kicsi.

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 808
Ami a PBt illeti,hát vegyes érzelemk: Mike elképesztő,hogy nem került be.Troy és Silverback maximálisan megérdemli.Ahogy a Woodley,Timmons,Hampton trio minden tagjának ott lenne a helye.

Az meg valahol röhej,hogy PM messze karrierje legszarabb szezonját futja és simán PBs. Rivers még annyira nem is háborgok,mert szvsz jó szezonja van,bár utálom,mint a sz@rt...Haggans
Akik bekerültek tőlünk, azok megérdemlik, Hamptonnak, és főleg Wallace-nak ott kellett volna lennie, ez tényleg a vicc kategória, ahogy Manning beválasztása is, helyette is simán beférne Big Ben, de rajta kívül is tudok még mondani egy-két QB-t az AFC-ből. Timmons-al kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, ez a kis visszavétele engem is elbizonytalanít, Woodley kimaradását pedig valahogy le lehet nyelni. De nevetséges az egész, tényleg.
több mint 15 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Úgy látom itt kb. Soldi védelemről szóló írása ért valamit tegnap óta.

PB?
Ki a faszomat érdekli, most komolyan?

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egyébként hozzáteszem, hogy nem a fanok választották be Pounceyt, mivel ott a harmadik helyen volt, szóval vagy a játékosoknak, vagy az edzőknek (esetleg mindkettőnek) magasabban kellett rangsorolnia őt, mint Macket, Saturdayt, etc., etc.

Egyébként a legnagyobb vicc az Brandon Meriweather. Na ő az, akinek talán egy jó megmozdulása nem volt a szezonban, és ha jól emlékszem szezon elején még benchelték is.
Vagy a Giantsből O'Hara aki asszem 6 meccsen játszott, és pro bowler 😀tenorx
Na azt a buta f.szt ne is mondd... B.szd meg, Merriweather!? Arra WTF-LOL!? egyszerre sem elég. És ez a rettenetesen ostoba játékos másodszor megy PB-ra, miközben qrva szar, de legalábbis nem jó. 😊 De hogy majd ez az ember váltja Troyt vagy Reedet a PBon az elég kontrasztos. 😀 😀Soldados
off:
Bár Pats frukker vagyok, de ebben egyetértek. Vödör egy remek fizikális adottságokkal megáldott Safety dió méretű aggyal. Hihetetlenül buta. Ő tényleg semmi másra nem jó csak, hogy ütközzön. örömteli lesz ha jövőre visszatér McGowan.
on.
több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Semmi baj sincs Puncival, újoncként nagyon jól teljesített, de ez még nem PB szint. Túl azon, hogy mások, akik jobban megérdemelnék a beválasztást ezt ugyanolyan keserűen veszik tudomásul, mint a mi érdemtelenül kihagyott játékosaink, még az a veszély is fenyegethet, hogy elszáll vele a ló, mert esetleg azt képzeli magáról, hogy ő már csakugyan PB szintű játékos, akinek már nincs is hová fejlődnie. Ne adj isten, hogy ez bekövetkezzen, de a sportban az effajta nem valós érdemekre alapozott elismerésből fakadó népszerűség akár ketté is törheti az adott játékos karrierjét. Mondjuk remélem, hogy annál azért több esze van neki, vagy ha nem, akkor Tomlinék legalább majd időben jól oldalba rugdalják.Red Star
Na erre látok kb 0% esélyt. Egyszerűen nem olyan a srác. Nagyon hard worker, elsőként kezd el gyúrni, és utolsóként jön el, és nem is egy öntelt ember, szóval tényleg példakép-szerű. Volt róla egy nagyon jó interjú még a draftolása után.tenorx
Úgy legyen!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Soldi Lebeau méltatása: zseniális...hálás vagyok,hogy megadta a jó Isten és láthattam ezt az egységet játszani....Istenem az a 2008as védelem...mind a mai napig kiráz tőle a hideg,ha belegondolok miket művelt az az egység.Méltán Steel Courtain 2.0 a nevük.

Ami a PBt illeti,hát vegyes érzelemk: Mike elképesztő,hogy nem került be.Troy és Silverback maximálisan megérdemli.Ahogy a Woodley,Timmons,Hampton trio minden tagjának ott lenne a helye.

Az meg valahol röhej,hogy PM messze karrierje legszarabb szezonját futja és simán PBs. Rivers még annyira nem is háborgok,mert szvsz jó szezonja van,bár utálom,mint a sz@rt...

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
én nem értem mi ez a nagy Móricka utálat, van vezére az O-falnak, a sérülések ellenére is jobb a fal mint tavaly, és Steeler a PB-n mindig öröm. És a kölök még kezdő. Csak aztán ne legyen dobva egy hátas ha behúzzuk a párját.
Flo - köbö minden meccsünkön bevágják, hogy mennyire suta - vagy Ben-nek vagy Mandy-nek útba van.sutianap
Semmi baj sincs Puncival, újoncként nagyon jól teljesített, de ez még nem PB szint. Túl azon, hogy mások, akik jobban megérdemelnék a beválasztást ezt ugyanolyan keserűen veszik tudomásul, mint a mi érdemtelenül kihagyott játékosaink, még az a veszély is fenyegethet, hogy elszáll vele a ló, mert esetleg azt képzeli magáról, hogy ő már csakugyan PB szintű játékos, akinek már nincs is hová fejlődnie. Ne adj isten, hogy ez bekövetkezzen, de a sportban az effajta nem valós érdemekre alapozott elismerésből fakadó népszerűség akár ketté is törheti az adott játékos karrierjét. Mondjuk remélem, hogy annál azért több esze van neki, vagy ha nem, akkor Tomlinék legalább majd időben jól oldalba rugdalják.Red Star
Na erre látok kb 0% esélyt. Egyszerűen nem olyan a srác. Nagyon hard worker, elsőként kezd el gyúrni, és utolsóként jön el, és nem is egy öntelt ember, szóval tényleg példakép-szerű. Volt róla egy nagyon jó interjú még a draftolása után.
több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
én nem értem mi ez a nagy Móricka utálat, van vezére az O-falnak, a sérülések ellenére is jobb a fal mint tavaly, és Steeler a PB-n mindig öröm. És a kölök még kezdő. Csak aztán ne legyen dobva egy hátas ha behúzzuk a párját.
Flo - köbö minden meccsünkön bevágják, hogy mennyire suta - vagy Ben-nek vagy Mandy-nek útba van.sutianap
Semmi baj sincs Puncival, újoncként nagyon jól teljesített, de ez még nem PB szint. Túl azon, hogy mások, akik jobban megérdemelnék a beválasztást ezt ugyanolyan keserűen veszik tudomásul, mint a mi érdemtelenül kihagyott játékosaink, még az a veszély is fenyegethet, hogy elszáll vele a ló, mert esetleg azt képzeli magáról, hogy ő már csakugyan PB szintű játékos, akinek már nincs is hová fejlődnie. Ne adj isten, hogy ez bekövetkezzen, de a sportban az effajta nem valós érdemekre alapozott elismerésből fakadó népszerűség akár ketté is törheti az adott játékos karrierjét. Mondjuk remélem, hogy annál azért több esze van neki, vagy ha nem, akkor Tomlinék legalább majd időben jól oldalba rugdalják.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.