Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Pedig ha a Colts továbbjut, akkor mindenképp ők jönnek hozzánk.
1. Pats
2. Steelers
3. Colts (ha nyernek)
4. Chiefs
5. Ravens
6. Jets
a sorrend, tehát Colts-Jets és Chiefs-Ravens lesz.
Innentől egyszerű a képlet, ha a Colts-Jetst a Colts nyeri akkor mindenképp ők jönnek hozzánk, ha meg a Jets nyeri akkor mindenképp a Chiefs-Ravens meccs győztese.

Én egy Steelers-Ravens meccset szeretnék látni.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bevallom, én nem néztem, biztos voltam a sikerben, mert érződött ez most nagyon fontos meccs nekünk, a Browns pedig most kiengedett az idény végére(, de szép jövő állhat előttük, én adnék ég egy évet Mangininek). Az egyetlen érdemi kérdésem: volt sérülés?

A Cincy fanok köszi a gratulációt, tőlük különösen jól esik.

Szvsz megérdemeltük. BB 4 meccs out, a komplett D-line volt sérült, az idény fele óta botrány szar az LT, amely az egyik legfontosabb poszt, szal nagyon hányattatott idény volt, de utolsó vérig küzdöttünk, amikor kellett, akkor mindig odatettük magunkat és behúztuk, amit be kellett húzni. Nincs új a nap alatt: az AFC Northot a legjobb D nyeri. Meggyőződésem, hogy a legjobb csapat nyerte az AFC Northot, és ha még őszintébb akarok lenni, egyáltalán nem félek a Ravenstől, nincs meg bennük a gyilkos ösztön egyik oldalon se. O-ban egyáltalán nincs, a D pedig Ray és Ed és más semmi kis túlzással. A Ravens nekünk egy rendkívül kedvező matchup. A Jets fogható, a Chiefs több mint verhető, egyedül a Coltstól fosnék, ott vannak nagyon gáz matchupok számunkra.

Én tehát annyit kérek, hogy ne Colts jöjjön a div Roundban. Az esetleges AFC Champ Game-re viszont a totál kedvezőtlen Patset akarom, ez a D megérdemel még egy esélyt ellenük. (Az álom kategória, hogy a kor másik nagy csapatán, azaz a Coltson és a Patsen keresztül vezessen az út az SB-be, de ennek csak utólag, siker esetén örülnék, inkább ne a Colts legyen a következő ellenfél.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Grat a csapatnak.
Valaki nem egy oldalt linkelni, ahol megtudom nézni az utóbbi évek díjjazottjait? (pl.😮POY, DOY, MVP, RPOY). Keressgéltem, de a google most nem volt a barátom :ogdovin43
Wikin keresd, minden fent van.
több mint 15 éve
gdovin43 16 — Steelers fan
Grat a csapatnak.
Valaki nem egy oldalt linkelni, ahol megtudom nézni az utóbbi évek díjjazottjait? (pl.😮POY, DOY, MVP, RPOY). Keressgéltem, de a google most nem volt a barátom :o

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Most hallom a sporttvben, respect polamalu 😊 (Meg minden más steelers.hu szerkesztőnek, akiről nem tudok)
több mint 15 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Grt az eddigiekhez. Jövőre újra mi jövünk 😉

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 15 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 668 — Believelander
grat. ! ez sajnos komoly zúzás volt.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 15 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
kellett a pihenés.
hamar eldöntöttük a mait.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
A Steelers is azt akarja, hogy jövőhéten tudjak BSZt tanulni 😊
Gratula a csapatnak, már csak 3 győzelmet kell behúzni 😊
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 162 — Steelers fan
AFC champs,
2nd seed -> by week pihi.

Nagyon fontos volt, remélem Aaron felépül plusz a törpiek is, Punci sérülése ha minden igaz nem komoly...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Óriási gratuláció az egész csapatnak!
Punciról mi hír?

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Gratulálok a csoportgyőzelemhez!

férfimunka volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
1st round bye :cool:
több mint 15 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Polamalu beöltözik ez már tuti
Safety Troy Polamalu is active Sunday for the Steelers’ showdown with the Browns.
NFL.com
több mint 15 éve
Mert csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot!
több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Utólag is Boldog Új Évet mindenkinek! 😊
Előre a Puffinért őőő csoportgyőzelemért 😀
több mint 15 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Hát ha valakire akkor a Bengals-ra nem bíznám magunkat 😀 Csak a győzelem!!!!!!!!!

több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Indítsuk ma este az évet csoport elsőséggel! És ne valami mázlival, hogy a cicák segítsenek hozzá, hanem a Ravens győzelme ellenére!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.Soldados
Jó-jó, de hol? 😛Szokol
Upsz. 😊

Itt: http://www.post-gazette.com/pg/11002/1114981-66.stm

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.Soldados
Jó-jó, de hol? 😛
több mint 15 éve
http://steelers.hu/gameday-steelers-browns/
A mai game day!
több mint 15 éve
Qrva jó cikk a CBA-ról. Interjú DeMaurice Smith-szel, aki az NFLPA elnöke. Szinte mindenben a Steelers-playákkal egyetértésben van és bizony qrvára a 18 meccses alapszakasz ellen van. De mondom érdemes elolvasni, mert egészségügyi biztosításról, büntikről, és még megannyi CBA-val kapcsolatos problémáról szó van.

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
o_O
Nem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊tenorx
Lehetne, ha nem éppen Dallasban készülne a nagydöntőre 😛Szokol
Miért melyik másik sportban rendeznék még döntőt? 😛
több mint 15 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
o_O
Nem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊tenorx
Lehetne, ha nem éppen Dallasban készülne a nagydöntőre 😛
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
o_O
Nem gondoltam volna, de Brett Keisel a #1 alternate DEnek. Ha Babin, Freeney vagy Mathis nem megy el, akkor ő is Pro Bowler 😊