Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 15 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Boldog Űjévet szerencsét, egészséget, jólétet kívánok minden érző lénynek !!!

Hajrá Pittsburgh Steelers !!!

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Boldog Új évet ,és Steelers sikereket 😊
több mint 15 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 540 — Steelers fan
Eredményes és boldog új évet kívánok!
több mint 15 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Boldog és sikerekben gazdag új évet mindenkinek. Kívánok egy SB gyűrűt és nagyon rövid offseasont.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
BUÉK !

Köszöntök Minden Steelers rajongót !
több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Minden Steelers hívőnek boldog új évet, és a hetediket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 162 — Steelers fan
http://steelerstoday.com/?p=7929&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SteelersToday+%28Steelers+Today%29

LOL-

Mondjuk pont a tavalyi év a cáfolat erre, óriás hidegzuhany, de ettől még jópofa😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
off:

a Penguins-Capitals Winter Classic úgy néz ki, hogy vasárnap hajnal kettőkor kezdődik az eső miatt, és nem ma este 7-kor, sajnos.

on

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 261 — 毎日何かを学ぶ
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.Béczkó
Miben vagyunk hiányosak? Mire lennél kíváncsi? Ez az első szezonunk és a holtszezonban szeretnénk fejlődni ill. több történelmi és portré tartalmat feltölteni, de hát a szezon közben erre szerencsére a jó játék miatt nem sok idő volt. 😀
Boldogabb új évet mindenkinek!
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.Béczkó
Keresgélj az archívumban, írtam pár cikket a Steelers halhatatlanjairól (Blount, Noll, asszem Lambert és JJ tollából Webster), és ezen írásokból azért sok mindent megtudhatsz a klubról, a hagyományairól, tradícióiról.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Steelers sikerekben gazdag új évet kívánok srácok!
több mint 15 éve
Béczkó 1 264
Létezik olyan oldal, ahol tüzetesen utána lehet nézni a Steelersnek? Jó lenne több mindent megtudni a klubról, ki tudja még kedvenc csapat is lehet 😊 . Persze én magyar nyelvűre gondolnék elsősorban, és persze nem a Steelers.hu ra, nekem olyan hiányos az oldal.
több mint 15 éve
“Football is such a perfect team sport. It’s hard to make anybody, especially on our team the way we play defense, a most valuable player,” said Polamalu. “If I was ever a coach, I would never have an award like this because it’s such a team sport. There are so many parts that go into making plays on the football field. I think people just vote because they have to vote.”

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Boldog Új évet kívánok minden nfl fannak,a steelers szurkolókna ehez még egy sb győzelmet is . 😊
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Moore out, Troy és Worilds Q. Plusz természetesen Smith sem játszik.

Szal Dwyer fanok készüljetek! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 984 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Minden Steelers Nation tagnak nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok!!! Ja és még azt kívánom magunknak, hogy áprilisban 32.ként húzzunk a drafton 😀

több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Minden seelers drukkernek BUÉK! aki nem részeg már most az nem is szereti a D-t 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Troy, Aaron mellett Moore nem edzett tegnap, mindenki más már igen. Ha Moore nem tudja vállalni a játékot, akkor Dwyer először beöltözhet tétmeccsen.

több mint 15 éve
Ma néztem a Washington- Nebraska NCAA meccset. Ami feltűnt, bár lehet, hogy ez minden irányítónál így van az egyetemen, mert hát mint kifejtettem nem ismerem a ligát, az a Washington irányítójának mozgékonysága. 84 yardot futott és 1 TD-t. 6,2 átlag. Ugyanúgy kamikaze mint a Mi Benünk. Volt is agyrázkódás egy H2H után a meccsen, de visszaállt. Fut mint Vick és fejjel előre mint Ben. Remélem fogom látni NFL csapatban is, esetleg egyszer Big utódjaként, ha fel tud nőni arra a szintre. Érzem benne ugyanazt a vezéregyéniséget mint a nagyfiúban.
Láttam játszani Amukamarát akit valamelyik nap itt feldobtam, hát ha ennyit tud akkor nem oldaná meg a CB gondunkat.polamalu
Egy meccsből nem rdemes messzemenő következtetéseket levonni. Ugye nem kell mondanom, hogy Troynak is volt azért rossz meccse. 😉

Más: Brett Keisel was voted a first-alternate for the Pro Bowl, which means if any of the three AFC defensive ends cannot play, he would be the first player to be offered the vacant spot.

Ez meglepett, de jó, hogy őt is elismerik.

Szintén alternate-k, de nem első helyen: Mike Wallace, Casey Hampton, Ryan Clark, LaMarr Woodley, Heath Miller and Ben Roethlisberger.

Ez viszont röhejes...

Troy amúgy nemcsak a csapat MVP-je lett tegnap, hanem Walter Payton-díjra is őt jelölték. (Erre a díjra minden csapat egy embert jelölhet, így összesen 32 jelölt van, az SB-re 3-ra csökkentik, majd a meccs előtt jelentik be és adják át)

több mint 15 éve
Ma néztem a Washington- Nebraska NCAA meccset. Ami feltűnt, bár lehet, hogy ez minden irányítónál így van az egyetemen, mert hát mint kifejtettem nem ismerem a ligát, az a Washington irányítójának mozgékonysága. 84 yardot futott és 1 TD-t. 6,2 átlag. Ugyanúgy kamikaze mint a Mi Benünk. Volt is agyrázkódás egy H2H után a meccsen, de visszaállt. Fut mint Vick és fejjel előre mint Ben. Remélem fogom látni NFL csapatban is, esetleg egyszer Big utódjaként, ha fel tud nőni arra a szintre. Érzem benne ugyanazt a vezéregyéniséget mint a nagyfiúban.
Láttam játszani Amukamarát akit valamelyik nap itt feldobtam, hát ha ennyit tud akkor nem oldaná meg a CB gondunkat.
több mint 15 éve
Boldog, Gyűrűvel ragyogó Új Évet Kívánok a HSN minden tagjának.
több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 808
Én is boldog, a Steelers SB-győzelmét hozó új évet kívánok Mindenkinek! 😉
több mint 15 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Boldog Új Évet srácok!!

több mint 15 éve
Harrison h2h hitjét 75k-ról 50k-ra csökkentették.

Ettől még pusztulj meg Goodell és takarodj!

több mint 15 éve
http://insidepittsburghsports.com/story/troy-polamalu-to-be-named-steelers-team-mvp-this-afternoon/33332/Tibi76
Pouncey pedig az év újonca lett a csapatban, ezért övé a Joe Greene Award, míg Big Ben kapta a The Chief Awardot.