NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Winning mentality.....ha ezt a meccset lejátszuk 10x, maximum 2x nyerünk. A végén Trubi is hozott egy bravúrplayt Muthtal együtt.Wattal ez a D más, dehát Watt nélkül minden D más. Kiváncsi leszek a Pats ellen mi lesz. Persze könnyebb, de ennyi TO-t még egyszer nem hoz ez a D és simán benne van, hogy az O is eladja majd.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A CBS kommentátora azt mondta a végén, hogy feledhetetlen volt...nem tudok egyet nem érteni 😊Na de nézzük a sérültlistát, mert ott van az igazi baj, az offense mellett:
Watt szezonjának szerintem vége:
TJ Watt: “I tore my pec.” #Steelers #NFL pic.twitter.com/hLZvnEHs8v
— BlitzVideos✨ (@BlitzVideos) September 11, 2022
Najee 2-3 hét biztosan, a szem és a bokasérülésről nincs információk...borzalom 😕
Kb ez volt a meccs maga:
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Seda26
170
Nyertünk, szóval pozitívumokat is mondhatnátok a srácokrol.😃 Értem én, hogy Watt kidőlt és lefőtt a kávé, de ma sem gondoltuk volna hogy nyerünk, és lám mégis. Amíg Tomlin van, addig nincs vesztes meccs, vagy vesztes szezon, bárki van is a pályán.
több mint 2 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1569067929114902529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1569067929114902529%7Ctwgr%5E35fd2f76f1a56db2978f9cd26b9cdb00f35dcb20%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2022%2F09%2Finjury-report-steelers-suffer-several-key-injuries-in-win-over-bengals%2F
polamalu
Per Mike Tomlin:
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) September 11, 2022
TJ Watt upper body injury.
Najee Harris foot
Robert Spillane eye
Levi Wallace ankle#Steelers
több mint 2 éve
Per Mike Tomlin:TJ Watt upper body injury.
Najee Harris foot
Robert Spillane eye
Levi Wallace ankle
twitter.com/Steelersdepot/status/1569067929114902529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1569067929114902529%7Ctwgr%5E35fd2f76f1a56db2978f9cd26b9cdb00f35dcb20%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsteelersdepot.com%2F2022%2F09%2Finjury-report-steelers-suffer-several-key-injuries-in-win-over-bengals%2F
Szerkesztette: polamalu
több mint 2 éve
Köszi Boz hogy a végén azért csak sikerült. De hogy ezzel a tàmadóalakulattal mit fogunk itt okozni....
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
raztakurvaéletbe elvtársakmég azt is montam, dobj nagyot gyökér!
emocionális túlhuzat van
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Írd és mondd egyetlen design run nem volt Trubira.....egy RPO-t nem láttam.....pedig abban igazán nincs kockázat.....egész egyszerűen egy túlgondolt, mindennemű ritmus nélküli szar volt ez. Persze igen, nem szabadott eladni a lasztit, de akkor is. Ez penetránsan szar volt és igazán az, hogy azt éreztem, hogy senki nem érti igazán mit és miért játszunk.
több mint 2 éve
Megvolt a super bowlunk...Végén??? Holnap. Teljesen mindegy, van, vagy más van
A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
Az offense viszont valami egészen penetrans, még a tavalyinál is rosszabb, és messze nem a qb miatt, de ezek a hívások... Canada mehet is év végén szerintem nyugodtan...
badsco
több mint 2 éve
badsco
356
Megvolt a super bowlunk...A D liga elit szinten játszott ma, valszeg idén mar képtelenek lesznek hozni ezt Watt nélkül.
Az offense viszont valami egészen penetrans, még a tavalyinál is rosszabb, és messze nem a qb miatt, de ezek a hívások... Canada mehet is év végén szerintem nyugodtan...
több mint 2 éve
Hát erre már nemigen vanak szavak. Stephen King is tanulmányozná......
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Ilyen O-t még tavaly sem láttunk, pedig az nagyon lent volt. Egyetlen drive nem állt össsze. Bravúrplayek voltak csakis, amik hoztak yardokat. Mivel a TO margin +5 volt, így rövid pályákon jöttek pontok. Egyébként folyamatos kommunikációs bakik, mind a WR-eknél, mind az OL-ban. Olyan volt, mint ha Trubi először látta voln a pályát és a playbookot. Mint ha az egész csapat nem értené mit és miért kell csinálni. Kezdem azt gondolni nem az Ol és annak edzője a gond.....Egyébként a D előtt le a kalappal. Még az OT-ban is jött egy strip sack....
Persze Watt valószínű season ending....ez nem jó hír, nagyon nem....
több mint 2 éve
Vad meccs volt, de igazából ha Watt kidől (meg kitudja mi lesz Najeeval, Heywarddal, Colelal, Leallel), akkor igazából mindegy is.A D baszó volt,de Watt nélkül nyilván nem lesz az.
Minkah zseniálisan játszott.
A torn pecre 3-4 hónap a timetable, de függ az embertől nagyon, van akinek kell 8 hónap is.
JJ Watt viszont korábban jött vissza belőle, mint várták. Meglátjuk.
több mint 2 éve
Eddig, hogy a nagy sztár ellen 3 INT és 3 sack, meg 6 engedélyetett pont, már álom. Remélem nem kell felébreni
több mint 2 éve
Imádom a #D!!!
több mint 2 éve
xtaki
3 443
amit ma varok : az ol 3mp-t tartson. lassak valami koncepciot az O-ban. A D ne nyelve a futasokat kozepen mint az iszakos barom.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Remélem sok pénzt kerestek ezzel 😀Le’Veon Bell knocked out Adrian Peterson 😳 pic.twitter.com/J2WuI5Vp5c
— PFF (@PFF) September 11, 2022
több mint 2 éve
astroid
572
Jó hír: mindenki teljes értékűen edzett pénteken, nincs sérült vasárnapra
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Dio a 2. nap egymás után volt limitált, sajnos jó eséllyel nem fog játszani...közben Okorafornak meg a háta vacakol, ma ő sem edzett.Pickens símaszkban megzabálja az Almát
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Dio a 2. nap egymás után volt limitált, sajnos jó eséllyel nem fog játszani...közben Okorafornak meg a háta vacakol, ma ő sem edzett.
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Nyilván Trubi karrierje eddig nem úgy alakult, hogy az első harmadban legyen, ráadásul a tavalyi évben backup volt, egy meccsen lépett pályára 23 snap erejéig. Úgy tehát az rendben, és reális hogy valahol 24-32 közé teszed a palit. Az viszont, hogy egy Geno Smith-t hogy tudsz előrébb rangsorolni, aki ugyee a Hawks kezdő QB-ja lesz idén, az azért mókás.Persze ez nekünk ez így tökéletes és a legjobb. Első meccsen az elit Burrow és a rakatszar Trubisky csap össze. (persze képletesen)
több mint 2 éve
-Sanyi! Mitíranemzet?!-Mitch Trubisky Ranked Last In Ringer’s Quarterback Rankings
-MajMögmutassuk!
-Mög..... Ja......
több mint 2 éve
Ez megint g..i nagy Süti......Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.oda fogják baszni, nemegyszer
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.oda fogják baszni, nemegyszer
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
egyszer bújjon égő házba
egyszer jeges áradásba
egyszer pörögjön bundában
egyszer büdösbogár hátra
egyszer zsebben, zseben kívül
egyszer mikor az űr kiürül
ez mégcsak 6 de miremégy
csak a picksix a tortán a légy...