NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szerintem idén nem kell. Első meccsen meglepne, ha jók lennénk, bár lehet segít, hogy nektek is első meccs.Ellenetek mindentől félek 😬😁Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
bcsarli, Udvari Főkóstoló
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 460
Ellenetek mindentől félek 😬😁Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Félsz hogy korán beáll Pickett, és elver titeket 😊Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 460
Ilyet nem kívánunk neki! Mindegyik zsákolás után fickósan pattanjon csak fel. Úgy 5-6 alkalommal… 🙄Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
polamalu
Béke! 😉
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megnyugtatlak, sehogy. De nem kell 4 negyed. Ne legyünk ennyire optimisták. Reálisan az elsőben már bicegni fog
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Szerintem nincs a képben senki...az igaz, hogy még ennyi szabad cash nem volt a zsákban rég, de ennyi free CAP se volt szezon előtt az elmúlt 5-10 évben soha.Megjegyzem gyorsan, hogy ha nem az OL-t erősítjük, akkor úgy is kell nekünk. Ez a D a liga legjobban fizetett D-je, sokkal nagyobb pénz dől erre az oldalra. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy ez az OL egy Bengals D-t hogy fog 4 negyeden keresztül úgy tartani, hogy egyszer ne basszák oda Trubit, hogy az nem áll fel.....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
SZtem nekei full mindegy. A pénz a számlán....Egyértelmű. Én is csak a hecc kedvéért említettem. 😊
polamalu
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Sőt, ez általában arról szól, hogy prompt casht kap (aláírási pénz) és ezért cserébe mondd le base fizuról idén. Nincs az a játékos, aki ilyet nem ír alá.. 😀Nem, volt valamennyi mozgásterünk. Így 8 milla felett lennénk. Ilyen így szezon elején emberemlékezet óta a Steelersnél nem volt 😀Na várjál még, hogy T.J. belemegy az átstrukturálásba... 😊
polamalu
Reggio1914
több mint 2 éve
SZtem nekei full mindegy. A pénz a számlán....
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nem, volt valamennyi mozgásterünk. Így 8 milla felett lennénk. Ilyen így szezon elején emberemlékezet óta a Steelersnél nem volt 😀Na várjál még, hogy T.J. belemegy az átstrukturálásba... 😊
polamalu
több mint 2 éve
Ha tippelnem kellene akk Eric Fisher vagy Blake Martinez.Egyiknek sem örülnék más-más okokból:
empty taxi
- Fischer már csak árnyéka önmagának.
- Martinez hiába lenne erősítés, a mostani szezonunk annyira mindegy a rookie QB miatt, hogy inkább egy bármilyen újonccal próbálkoznék ILB poszton (Robinson?), hiszen Jack személyében ott van mellette a rutin.
A legfontosabb, hogy nincs Ebron! 😊
több mint 2 éve
Maertinezt írják máshol is. De lehet mindkettő
több mint 2 éve
Ha tippelnem kellene akk Eric Fisher vagy Blake Martinez.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénzki szabadugynok, akinek ennyi penz kellene?
polamalu
esetleg ILB?
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénzMert amúgy a cap-pel most pont nullán vagyunk?
polamalu
több mint 2 éve
Dolgozunk Watt szerződésének átalakításán. 6,75 millát szretnénk megspórolni idén. Tehát valami komoyl falember van a csőben..... Mást nem tudok elképzelni, mert egyéblént megvolnánk és nem kellene pénz
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Szerintem mindkettőtöknek van igaza. Van úgy, hogy aki főiskolán kiemelkedő, az nem lesz jó az nfl-ben... És egy hozzáértőbb támadófaledző sem ártana, mert a 2mp-en belül összeomlik a zseb, az nem nagyon segíti a támadó drive-okat és a játékhívásokat.Szerintem tök világos, hogy mit akarunk tőle. Fél év fősulis center múlt után azt gondoltuk jó lesz itt és bedobtuk a méyvízbe. Túlgondoltuk ezt, ez világos volt. Majd idén, rögtön LG-be tettük, vagyis oda, ahol ő mindig is volt és vártuk, hogy teljesítsen. Nem teszi. Ugyanazok a hibák, gondok jönnek, amik centerben voltak és ez nagyjából arról szól, hogy ő a gyorsasága miatt volt kiemelkedő az előző szinten. Láthatóan ez a különbség minimális, vagy nincs is meg a "nagyok" között és az emberünknek minden bizonnyal vége. Ezt túlgondoltuk, vagyis egyértelmű scout hibát látok benne.Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
Én úgy látom, h az utóbbi 5-6 évben egyre képzetlenebb v egydimenziós OL-ek jönnek egyetemről, mert spec sémákba spec szerepek kellenek (pl Ekwonu v Penning idén). A profi ligába átállás sokkal lassabb lett, v fel kell gyorsulnia a támadótempónak, h a szükséges passprot megtartható legyen.
Green-re ráfér a kondi, de döntsük már el, h mit akarunk tőle v cseréljük le.
Szerintem amúgy kellene már egy hozzáértőbb, elismertebb támadófaledző, mert szinte mindenki visszafejlődik.
Willie Parker
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 668
Szerintem tök világos, hogy mit akarunk tőle. Fél év fősulis center múlt után azt gondoltuk jó lesz itt és bedobtuk a méyvízbe. Túlgondoltuk ezt, ez világos volt. Majd idén, rögtön LG-be tettük, vagyis oda, ahol ő mindig is volt és vártuk, hogy teljesítsen. Nem teszi. Ugyanazok a hibák, gondok jönnek, amik centerben voltak és ez nagyjából arról szól, hogy ő a gyorsasága miatt volt kiemelkedő az előző szinten. Láthatóan ez a különbség minimális, vagy nincs is meg a "nagyok" között és az emberünknek minden bizonnyal vége. Ezt túlgondoltuk, vagyis egyértelmű scout hibát látok benne.Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
Én úgy látom, h az utóbbi 5-6 évben egyre képzetlenebb v egydimenziós OL-ek jönnek egyetemről, mert spec sémákba spec szerepek kellenek (pl Ekwonu v Penning idén). A profi ligába átállás sokkal lassabb lett, v fel kell gyorsulnia a támadótempónak, h a szükséges passprot megtartható legyen.
Szerintem amúgy kellene már egy hozzáértőbb, elismertebb támadófaledző, mert szinte mindenki visszafejlődik.
Willie Parker
több mint 2 éve
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!Es valoban. Ime az ikonosztaz. ☺
Klaci79
#Steelers President Art Rooney II just announced that @francoharrishof's No. 32 will be retired by the team at halftime of our Week 16 game against the Raiders. pic.twitter.com/5KYLOxVLsR
— Pittsburgh Steelers (@steelers) September 6, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Túl korai volt bedobni őt kezdőnek, ráadásul rossz poszton ráadásul több poziciós edző alatt.Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
xtaki
több mint 2 éve
xtaki
3 443
Dotson lesz a kezdő LG, mert jobb mint Green, hát ez mondjuk nem teljesítmény 😀 ettől bárki lehetne, mert annál amit letett KG az előszezonban csak jobb van kb.... steelersdepot.com/2022/09/kozora-steelers-must-admit-their-mistake-on-kendrick-green/Kellene helyette hozni FAt nem kell a rosterre
polamalu
több mint 2 éve
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!Csak mondom, van Harris mezem, is 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Visszavonultatjuk Franco Harris 32-es mezét!