Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Khan egyelőre nem nyűgöz le GMként
tenorx
Hát som mozgástere nincs. Ogunjobi megtartása 10 milla alatti átlaggal viszont szerintem több, mont rendben. Többre nem.volt sansz.

Az a ciki és ez nem Khan sara, hogy az ILB sorban aktív szerződéssel egyelöre Jack és Robinson van, előbbi vállalhatatlan fizuval. Nem véletlenül.mentünk LVE-re.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Feilert kivágta a Chargers, kérdezzük meg hogy van.

Spillane helyett oldjuk már meg végre az ILB kérdéskört és próbálkozzunk be Lavonte Davidnél.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 652 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....
Gróf de sutianap
Robotzsaru 🥺
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Khan egyelőre nem nyűgöz le GMként
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 652 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Larry Ogunjobi signing back to the Steelers on a three-year deal worth $21.75 million in the first two years, pe

$28.75 a teljes pénz 3 évre
Klaci79
Hát ahhoz képest, hogy Hargrave 20+ per annum szerződést írt alá, ez szinte ingyen van. Azt hittem, hogy bőven 10+ szerződést fog kapni a piacon és nem reméltem, hogy meg fogjuk tudni tartani.

Jelenleg Peterson szerződés után van 7 milla a CAP-ben, így Herbiggel és Ogunjobi-val ez nehezen fér el, de talán centizve.

Én mindenesetre várom a Myles Jack cutot. 11 millát ez az ember egész egyszerűen nem ér meg nekünk.
Klemó
Azért Hargrave nagy karriert csinált. Pénz is van, sose játszott szar #D-ben!
több mint 3 éve
Larry Ogunjobi signing back to the Steelers on a three-year deal worth $21.75 million in the first two years, pe

Klaci79
Hát ahhoz képest, hogy Hargrave 20+ per annum szerződést írt alá, ez szinte ingyen van. Azt hittem, hogy bőven 10+ szerződést fog kapni a piacon és nem reméltem, hogy meg fogjuk tudni tartani.

Jelenleg Peterson szerződés után van 7 milla a CAP-ben, így Herbiggel és Ogunjobi-val ez nehezen fér el, de talán centizve.

Én mindenesetre várom a Myles Jack cutot. 11 millát ez az ember egész egyszerűen nem ér meg nekünk.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 973

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 200
Újrapörgetjük Kazit és jön egy Her-big őrizni.
több mint 3 éve
P.csába! Sutton Lion lett 😣
steelwolf
Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
Willie Parker
3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!
Szokol
Szerintem egy jó slot cornerért ez egyáltalán nem sok.
Számoljatok az inflációval, mert emelkedik a cap.

Petersont nem értem, persze, lehet mentor, de ez egy win-now move egy 34 éves cornerrel, mi meg mérföldekre vagyunk a win-nowtól.
tenorx
Én is mosolyogtam kicsit ezen. De talán annyi ez, hogy nálunk van fiatal QB és beválhat. Ha pedig beválik, akkor 2 éves távlatban a draftról és az igazolásokból akár győztes csapat is építhető. De no, ebben erősen hinni kell és nyilván van még más is. Építsd fel 2 év alatt a CB room-ot és ha jól csinálod maradj pozíciós edzőnek nálunk. de ez csak spekuláció.
Klemó
Igaz, hogy csak 7 millával vagyunk a sapka alatt, cserébe nem kellett még szerződéseket átstrukturálni, ami a következő évekre nézve nagy kincs lehet. Hoztunk 1-2 évre egy remélhetőleg átlagos teljesítményre képes CB-t, aztán a puskapört majd lőjük a következő évben - ha kiderül, hogy Picike alkalmas franchise irányítónak és szintet lépett.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Mi építkezünk, nyilván ezt Ő is tudja. Ha jött akkor nem az idén SB a célja. Valószínűleg azon csapatok akik ott lesznek, lehetnek a mostani tudás szerint (látjuk sokszor a szakértők szart sem érnek ebben az ügyben) nem kértek belőle. Lehet ez egy win-win szitu. Meglátjuk. Jelenleg a spekulációs időszak zajlik, tudom, de a draft után picit tisztul a kép. Aztán a camp végén megint. Az eddigi szokásunktól eltérően legalább igazoltunk a piacról 😀
több mint 3 éve
steelwolf
Willie Parker
3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!
Szokol

Petersont nem értem, persze, lehet mentor, de ez egy win-now move egy 34 éves cornerrel, mi meg mérföldekre vagyunk a win-nowtól.
tenorx
Én is mosolyogtam kicsit ezen. De talán annyi ez, hogy nálunk van fiatal QB és beválhat. Ha pedig beválik, akkor 2 éves távlatban a draftról és az igazolásokból akár győztes csapat is építhető. De no, ebben erősen hinni kell és nyilván van még más is. Építsd fel 2 év alatt a CB room-ot és ha jól csinálod maradj pozíciós edzőnek nálunk. de ez csak spekuláció.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
steelwolf
Willie Parker
Szokol

több mint 3 éve
Egyre nyilvanvalóbb a CB pick. Peterson lehet a tanára. Én nem zárom ki, hogy dupla húzásunk lesz ezen a poszton.
több mint 3 éve
Döbbenetes szerződésekkel mentek a hírbe hozott potentátok és Sutton is. Utóbbinak som szerencsét. Most kellett kimaxolni a lóvét, ahogy Hargravenek is jókor járt le a szerződése. Edmunds viszonz vicc....miközben szarrá égette Mahomes féllábbal....
több mint 3 éve
egész komoly erősítés, persze csak remélni lehet hogy 34 évesen is van még a tankban, tavaly még jól ment neki, egykor pedig jobb volt, mint az elmúlt 20 évben bármelyik CB nálunk
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 088
Steelers are signing CB Patrick Peterson. (via Ian Rapoport)

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ilyenkor olyan pénzek mennek, hogy reménytelen....gazdaggá tesznek mindenkit...Edmunds 72 Milla...😀
inkább ne igazoljunk
több mint 3 éve
Vajon igazolunk egyáltalán valakit?
több mint 3 éve
steelwolf
Willie Parker
több mint 3 éve
steelwolf
több mint 3 éve
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Suuton lehet elhagyja a hajót???  www.steelernation.com/2023/03/09/steelers-cam-sutton-out-afc-north-for-nfc-north?fbclid=IwAR1KDhrqXcdKHGHQUb0SfjGVO5Nu2pjlMQwumuS1Q6QQRgfOwC3Jqy7tDlE
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Willámdzsekszon 3 lapát
astroid
Fel is szabadult így 12 Million.
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Willámdzsekszon 3 lapát