Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
A múlt héten leültették, szted? Azok után? Én már akkor mint macskát x..ni.... De letolt gatyával meg nem mehetsz a draftra. Bár lehet Robinson lehet esetleg a biztosíték. Nem megoldás. Az elején azt néztem ki az aki a futó mögé másik irányba bevetődik. Azt hittem Bush, de aztán láttam nem Ő.Bush talán nem is volt pályán az este.Én sem emlékszem,hogy láttam volna.Nem azt kommunikálták még a múlt héten,hogy most többet fog játszani? 🤔
polamalu
JoeyPorter
több mint 3 éve
Nagyon korai még bármit mondani de a jelenlegi erőviszonyok alapján a 2023-as idény (AFC South+NFC West+Pats, Raiders, Packers?) nem tűnik megugorhatatlan feladatnak.
több mint 3 éve
Bush talán nem is volt pályán az este.Én sem emlékszem,hogy láttam volna.Nem azt kommunikálták még a múlt héten,hogy most többet fog játszani? 🤔
polamalu
több mint 3 éve
1/17 az első pickEddig az 1/17-s pickek nem hoztak sok szerencsét 😕 Reméljük megtörik majd....
Klaci79
több mint 3 éve
Bush talán nem is volt pályán az este.
több mint 3 éve
1/17 az első pick
több mint 3 éve
Bush mindenképpen... Remélem.
több mint 3 éve
Najee Harris twitter: “We all believe in Matt Canada.”Volt hát, csak azok mindig más csapatoknál voltak. 😊
Csak provokációnak szántam 😀
Whisenhunt óta volt olyan OC akit ne szidtak volna szurolók? Pedig az nem most volt...
astroid
több mint 3 éve
Najee Harris twitter: “We all believe in Matt Canada.”Jó nekik, mi nem annyira! 😀
Csak provokációnak szántam 😀
Whisenhunt óta volt olyan OC akit ne szidtak volna szurolók? Pedig az nem volt...
astroid
több mint 3 éve
Hát most, hogy mondod még jobban örülök. 😀Szóval azt mondod, hogy ez az elentételezés azért, mert Picike első NFL-passzát nem kapta el Deadpool, TD helyett INT lett, így kikaptunk a Jetstől és végsősoron ezért nem jutottunk PO-ba?Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
Szóval azt mondod, hogy ez az elentételezés azért, mert Picike első NFL-passzát nem kapta el Deadpool, TD helyett INT lett, így kikaptunk a Jetstől és végsősoron ezért nem jutottunk PO-ba?Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 3 éve
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Egyértelműen mennie kell. Ez számomra nem kérdés. Ami változás volt, az a fal és Harris és Warren javulása volt, Pickett érettsége mellett. Ne feledjük továbbá, hogy nálunk az O-ban sérülés gyakorlatilag nem volt.
Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
astroid
Volt olyan "insider", aki azt írta, hogy a csapat úgy tudja, hogy mindenképp menesztik bármit is hozzon az idény.
több mint 3 éve
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Mert ez Canada érdeme volt? Vagy inkább Canada ellenére állt össze a vége?
Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
astroid
Szerintem menjen, csak ne belülről hozzunk valami cimbit, hanem valahonnan egy tényleg komoly O szakembert, aki rendesen felépíti Pickettet.
több mint 3 éve
Canada takarodjon. Én az utolsó 5-ben sem azt láttam, ogy zseniális. Sokszor borzalmas playek voltak. Amikor Picket áthívott, vagy menekült, abból jöttek rendre szép játékok. Canada alapterve szinte sosem működött
több mint 3 éve
Most hogy látjátok Canadát? marad/megy/maradjon??? Ha csak az utolsó 5 meccset nézzük és szerintem sokan azt fogják néni a GM-ben. még egy év???Egyébként Pat Meyer szép munkát végzett az OL-ban.
több mint 3 éve
A 33-ik pick ami idén a 32-ik..... Nem?de igen, csak 5. éves opció nélkül...de a Dolphins pickje elvéve
polamalu
több mint 3 éve
Persze persze, nyilván bizonyos szempotból van így, de igazából Én a 34. pick kapcsán gondoltam volna ezt elsősorban nagy előnynek. Node ez nem kívánság műsor. Ezt a "szar" cetlikét kaptuk Claypool-ért. Érted, Claypooolééért.. 😀Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
Jó ez így, bennem nincs hiányérzet.Az egy dolog, hogy Tomlinnak nincs negatív szezonja, de szerintem az itt jelenlevők 90%-a sem tudja mi az. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
A 33-ik pick ami idén a 32-ik..... Nem?
több mint 3 éve
Igazából a QB poszt az, ahol jó az az 1 plusz év, bár ott is már mindenki tüntikézik, hogy adjanak neki nagy lóvét az 5. kör előtt. És már az sem olcsó.Viszont első körösnél van +1 éved, az sokat számít a cap miatt. Onnan fel kell menni az első kör végére, ha látunk valakit.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
1., Szerintem a macik jobban tennék, ha húznának egy rendes QB-t. Fields meg maradna RB. Nem tudom idén mi volt vele, sokat néztem, de nem volt jó a passzjátéka, nagyon sokat hibázott. Ne legyen igazam, legyen jó nekik. Mondjuk Will Anderson jó húzás lehetne.megvan a 33. pick, 2. kör, első húzásHát elképesztően nagy dolog. Még bizonyos szempontból jobb is, mint a 32. Átgondolhatod ki ment ki, ki lenne a jobb, ki maradt. Lehet átnézni újra a scouting jegyzeteket.
Klaci79
Egyébként a Texans előtt le a kalappal. Így is a legjobb QB-t fogják húzni a drafton, mivel a Maciknál ugye ott van Fields, de a teljes reménytelenségből szépen verték a Lionst és most. Coltsot is. Mondjuk a Hawks sem szomorkodhat. Ha jól számolom ők húznak harmadiknak a Denver miatt, így a második QB húzás ott lehet.
Klemó
2., 2. kör hiányában szerintem simán eladják az 1/1-et és jól is teszik. Valaki felmegy Young-ért és lehet a Texans lesz az aki inkább ad még valamit, nehogy beelőzzék.
A 33-al kapcsolatban igazad van...az egy nagyon jó pick