Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
2 év Witherspoon is és 8 millió
Klaci79
Ó yeah.....akkor mehet a matek Hadennel, hátha ő is diszkontol
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Klaci79
Ez nagyon jó hír és nem vagyok biztos benne, hogy Hadent visszaigazoljuk most.....ő is diszkontot adott. Az év végével a legjobb steeler CB vált belőle, bőven 5 milla felett kereshetne...
Klemó
De még akár bele is férhetne, hogy 5M felett adjanak neki, nem? Mármint a cap-be...
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 565 — Steelers fan
Ejha...a baj nem jár egyedül 😊
...
Klaci79
Ez nem lehet probléma. Rudinak szvsz van elég esze ahhoz, kezelni tudja ezt a dolgot. Másrészt, mit gondolsz egy NFL QB -nak mennyi ideig tarthat beújítani valami fullextra csajt?

Valszeg hamarabb lesz neki elit nője, mint a csapatnak elit irányítója. Pedig mennyivel jobb lenne fordítva. 😊
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Klaci79
Ez nagyon jó hír és nem vagyok biztos benne, hogy Hadent visszaigazoljuk most.....ő is diszkontot adott. Az év végével a legjobb steeler CB vált belőle, bőven 5 milla felett kereshetne...
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Not shocking a bit that Georgia LB Nakobe Dean has met with the Steelers during his pro day. Rumors are that he and Jordan Davis even had dinner with at least Tomlin Tuesday.
Na akkor megvolt az ebéd is...Davis lesz az 1/20, be lehet írni...
Klaci79
Hozzá lehet adni Booth Jr.-t is a Clemsonról.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Még a Terell/Tyrann kérdést kéne megoldani, aztán jöhet a draft
több mint 4 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Akhilleusz is megvan
több mint 4 éve
Ejha...a baj nem jár egyedül 😊
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 460
Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....
badsco
és nem ragaszkodunk az évi 10millás ballasztokhoz, balfaszokhoz
MylesszDzsekk 4be kerül idén!
sutianap
Persze, ez is érthető, de mondjuk, ha pusztán a pályán mutatott teljesítményt nézzük, akkor azért Sóbri sokkal jobb volt, mint Bush. Persze Bush még fejlődhet, főleg, ha nem neki kell kitalálnia mindent, de a feltrade-t már látszik, hogy nem érte meg. Nagyon nem...
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Norbi kivágva, ahogy várható volt. Ragaszkodunk a saját kölkeinkhez (Bush), még ha bűnrosszak akkoris....
badsco
és nem ragaszkodunk az évi 10millás ballasztokhoz, balfaszokhoz
MylesszDzsekk 4be kerül idén!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
badsco Pittsburgh Steelers 460
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés?

Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?

Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?

Felturbózzuk (hehe😃) magunkat keretügyileg, hogy kevés puzzle maradjon?

50%-os crush megmaradjon Chef-nek?
Willie Parker
Épül a csapat a bridge QB mellett, hogy ha capable QB kerül a csapatba, akkor újonc szerződése alatt rá tudjunk tenni egy lapáttal a hiányzó posztokra és nyíljon egy rookie szerződésnyi ablak.

Nem ismerem Jack munkásságát, emlékszem, hogy nagy arc volt, amikor kijött draftra. Akor most van két szuperlánybekkerünk és nincs dömperünk, vagy ő betölti a Bince után hagyott űrt futás ellen? Jack Schobert helyére jött Bush mellé, vagy Bush helyére valaki mellé? (Nem tudom, melyiknek kellene örülnöm)

Nagyon remélem, hogy készül a B terv a DL-ban Tuitt és Alualu mögé, mert amíg nincs előttük DL, minden LB megy a levesbe.

A két füstölgő puskacső mellett ki lesz az agy? Nem tudom, ki lesz az agytröszt, ki lesz a defensive QB, vagy a süketeknek adjuk a rádiót? Nekem ez hiányzik ebből a védelemból. Az agy.
Heyward DL-ból nem oldhat meg mindent (bár passzt védekezni is csak a LOS-on tud) Watt-nak sem gondolkodnia kellene, hanem hátracsapni a füleit, szóval a kapitányi szék üres.

A DL-t meg remélem megoldjuk Draftról, nem pedig úgy mint tavaly.

Witherspoon még aláírhatna -bár nehezen hiszem el, hogy ezt leírtam. Ha Edmuncc megy, akkor nyílhat még egy kezdő need-ünk S-ben.

Ha valaki tud valamit Jack-ről, miben jó, miben nem, leírhatná.
Spy
Flores alatt menni fog labdára mindenki, mint a mérgezett egerek. Jack nagyon jól ütközik, jól lát és jó az ütemérzéke is, szerintem Bush meg elhízott és lelassult, kell neki dolgozni sokat.

Elméletben Minkah-nak kellene átlátnia sok mindent, én kételkedem benne, hogy megoldja-e a feladatot, de Flores azért egyszerűbb sémát megy, mint Tomlin. Remélem ez segít, főleg a secondary feladat-elosztásban.

A futásmegállításban kulcskérdés lesz a fal, én egy 3- techet nagyon elviselnék oda, aki 2 gap penetrator és erőből is tud dolgozni, mert Heywardot elfogyasztjuk szinte minden meccsen. Tuitt egészségesen jó erre, Alualu viszont önmagában nem, csak rotációban, szóval - ha nem QB jön, én belelátom, hogy a legjobb elérhető DL-t felkapjuk drafton.

Piacról nagyon kellene még egy CB, Wallace szerintem nagyjából tudja azt, amit Flores sémája kér, nagyon jól tapad és erőszakos, nehéz tőle szabadulni. Haden-t olcsón jó lenne visszahozni, de még egy fiatalabb srác elkelne,

Mathieu nagyon drágának tűnik, legalábbis a hírek szerint sokat kér, de ő összefogná a védelmet, az fix. Olcsóbban Anthony Harrist és Jabrill Pepperst tudnám még elképzelni S-be.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...

iktriad
de kurva jó volt az a védelem!
Amadeus
nedícsérd meraztán nembírunk vele, ha elindul a jinxelde

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 562
Az új LB-teknek már vannak komoly sikerélményei a Heinz Fielden. Mondjuk annak itt nem sokan örültek...

iktriad
de kurva jó volt az a védelem!
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
No. Egy kicsit realistábban.

Jack még fiatal, de nem véletlenül nem hosszabbított vele a Jags. Mi gyakorlatilag Norbi helyett hozzuk éa reménykedünk, hogy Flores kihozza belőle ami benne van.

Remek húzás a részünkről, mert Norbi helyett biztos upgrade. De a fentiek és az ILB poszt fontossága miatt sem zárom ki a Dean draftot továbbra sem.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Kinek mi a véleménye: mi a terv? mik a célok? mi az elképzelés?

Egy átmeneti év, h jövőre jobb legyen a draft?

Nem adjuk fel soha, s a Bénával, a Vakkal és a Hülyével is a PO a cél?

Felturbózzuk (hehe😃) magunkat keretügyileg, hogy kevés puzzle maradjon?

50%-os crush megmaradjon Chef-nek?
Willie Parker
Épül a csapat a bridge QB mellett, hogy ha capable QB kerül a csapatba, akkor újonc szerződése alatt rá tudjunk tenni egy lapáttal a hiányzó posztokra és nyíljon egy rookie szerződésnyi ablak.

Nem ismerem Jack munkásságát, emlékszem, hogy nagy arc volt, amikor kijött draftra. Akor most van két szuperlánybekkerünk és nincs dömperünk, vagy ő betölti a Bince után hagyott űrt futás ellen? Jack Schobert helyére jött Bush mellé, vagy Bush helyére valaki mellé? (Nem tudom, melyiknek kellene örülnöm)

Nagyon remélem, hogy készül a B terv a DL-ban Tuitt és Alualu mögé, mert amíg nincs előttük DL, minden LB megy a levesbe.

A két füstölgő puskacső mellett ki lesz az agy? Nem tudom, ki lesz az agytröszt, ki lesz a defensive QB, vagy a süketeknek adjuk a rádiót? Nekem ez hiányzik ebből a védelemból. Az agy.
Heyward DL-ból nem oldhat meg mindent (bár passzt védekezni is csak a LOS-on tud) Watt-nak sem gondolkodnia kellene, hanem hátracsapni a füleit, szóval a kapitányi szék üres.

A DL-t meg remélem megoldjuk Draftról, nem pedig úgy mint tavaly.

Witherspoon még aláírhatna -bár nehezen hiszem el, hogy ezt leírtam. Ha Edmuncc megy, akkor nyílhat még egy kezdő need-ünk S-ben.

Ha valaki tud valamit Jack-ről, miben jó, miben nem, leírhatná.

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltam
májszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll

séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj
sutianap
Az nagyot szólt volna, ha ő is érkez mint Anulu, de ne legyünk telhetetlenek. Nekem tetszik az eddigi aktivitás. 🙂
több mint 4 éve
hát bobikát vártam, de ezen lehiddaltam
májszdzsekkkkk
eszemfaszom megáll

séfbácsi flóresz páros olyan diszkontot hoz hogy ihajjjj

több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
OL James Daniels ($26.5 million)
OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)

Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
Klaci79
Ne szépíts, öregszel te is, tízen pár éve az már 😀
Tuitt a 100%-al nem elég. Olyan isti bizi kell, hogy olyan nincs is. Én fázom tőle, hogy beígér, mi elhisszük aztán megint lóg a levegőben a DL rotáció.... Egy jó Tuitt pedig mint a falat kenyér Heyward mellé. A többi tetszik nekem is.
több mint 4 éve
OL James Daniels ($26.5 million)
OL Mason Cole ($15 million)
OL Chuks Okorafor ($30 million)
CB Levi Wallace ($8 million)
QB Mitchell Trubisky ($14 million)
LB Myles Jack ($16 million)

Pár éve már Steelers szurkoló vagyok, de ilyenre még nem emlékszem...2 év alatt nm szoktunk ennyit FA-t hozni...a minőségről meg nem is beszélek.
Még Matyika esetleg, hogy az a fránya S poszt is meglegyen, aztán ha helyrerakjuk a Haden/Witherspoon/JuJu ügyet, jöhet is a draft.
Meg Tuitt nyilatkozzon egy 100%-ost.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 103

iktriad
És kb. ennyi sikerélménye is volt a Jags-es pályafutása alatt. 😀
KeyG
Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀
iktriad
Illetve a Colts W otthon mindig. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 945 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
KeyG
Nem, kapott szerződéshosszabbítást is. Az nálunk ritka. 😀
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 103

iktriad

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 945 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner