Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
Csak DJ díva és labilis mint AB. Wardunkat meg elküldtük.Persze, de nem fog beleferni ha DJ megkapja a hosszabbítást. Ő tényleg első számú célpont, nem fogunk fizetni slot WR-nek 10 milliót, főleg amikor a QB kérdés is elég bizonytalan. Most érthető, hogy a hangsúly a falon és a védelmen van…sajnálom hogy elment, de néha meg kell hozni ilyen döntéseket. 😢
Juju anyukája posztolta. Ez alapján JuJu maradni szeretett volna.
tenorx
Klaci79
több mint 4 éve
Persze, de nem fog beleferni ha DJ megkapja a hosszabbítást. Ő tényleg első számú célpont, nem fogunk fizetni slot WR-nek 10 milliót, főleg amikor a QB kérdés is elég bizonytalan. Most érthető, hogy a hangsúly a falon és a védelmen van…sajnálom hogy elment, de néha meg kell hozni ilyen döntéseket. 😢
tenorx
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Thank you Pittsburgh‼️
— RayRay McCloud III (@RMIII_34) March 19, 2022
My time as a Steeler was nothing but great memories these past 2yrs. I am 4ever grateful to have been apart of a great organization. Coaches, staff and fans thank you for taking me in with open hands. Pittsburgh you guys are 4ever engraved in my career! 🖤 pic.twitter.com/g9TkK4c4Qm
több mint 4 éve
Nincs hír egyelőre, de van piaca és nem hinném, hogy visszavonulna. 1-2 év van benne még. Szerintem valamelyik SB esélyey csapathoz megy és még az sem lepne meg ha a Brownshoz vissza, most hogy Watson megérkezett.Haden twitteren elbúcsózott a csapattól!Visszavonul, vagy másik csapathoz megy?
steelwolf
Jan
Én nem értettem volna miért hosszabbítanánk vele. Rebuild üzemmódban egy alapvetően a zenitjén már bőven túllevő játékosról van szó, aki jövőre 33 lesz és mivel nem vagyunk SB team diszkont nem volt elvárható.
A wr class egyébként mély és jó. Nem csodálkoznék egy dupla drafton sem. Persze ilyenkor általában wr run lesz, de majd meglátjuk. A 2. Vagy 3. Körben viszont nagyon csodálkoznék ha nem WR jönne.
Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
JuJu tavaly adott nekünk diszkontot,.még Bennel akart játszani egy évet. Ezt a sérülése miatt is nagyon bánhatja, mivel igazán piaca nem volt. Hívta a Chiefs és nem nagyon volt érv, hogy nálunk maradjon. Hill és Kielce mellett JuJu gyilkos tud lenni.
több mint 4 éve
Haden twitteren elbúcsózott a csapattól!Visszavonul, vagy másik csapathoz megy?
steelwolf
több mint 4 éve
Haden twitteren elbúcsózott a csapattól!
több mint 4 éve
DJ, Claypool, White megvan, dehogy a többi WR ki a csoda nálunk?van Anthony Millerünk, aki "véletlenül " Turbó játszópajtás, néhai màsodik körös - talán hàrmaskának jó
Tudom felületesen követem az eseményeket, de semmit nem mond se Sims, se Olszewski, se...
kittli
emlékezetes mikor kizárták a saints meccsről mer berombolt Csónszigárdnerdzsonzonnak, mongyuk neki én es berombolnék, a világ férge
szóva jógyerek, csak szar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
DJ, Claypool, White megvan, dehogy a többi WR ki a csoda nálunk?Tudom felületesen követem az eseményeket, de semmit nem mond se Sims, se Olszewski, se...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Így, hogy Washington (őt jobban sajnálom, jó keze volt csak BB valamiért ignorálta) is lelécelt, nagyon kíváncsi leszek Claypool teljesítményére... Egyrészt, hogy sikerül-e kikecmeregnie a tavalyi haloványabb teljesítményből és hogy tud-e a necces szitukban megbízható ember lenni (jó persze, ehhez Traubinak is jól kell hajingálni).
több mint 4 éve
Az egy dolog, hogy a draft első két körében kell hoznunk egy elkapót, de a tegnapi után a piacon is körülnézhetnénk. Személy szerint a Landryt szívesen látnám.
több mint 4 éve
Nagyon sajnálom JuJu-t, de ahogy elnézem pont idén van olyan lehetőség, hogy tudjuk majd pótolni. Nyilván jönni fog egy Johnson hosszabbítás és sose fért bele nálunk két 10+milliós WR.Azt is sajnálom, hogy megint csak 1 éves szerződésekkel viszik el őket, semmi kompenzáció nem lesz ebből...Washington is 1 év Dallasban.
több mint 4 éve
Washington—>Dallasba
több mint 4 éve
Egyébként ahhoz képest, hogy mi mit kaptunk Roethlisberger 10+ éves ügyeiért, most meg a Barnáknál ott van Hunt meg Watson 😀
több mint 4 éve
Én örülök, hogy nem tartottuk meg. Jelenleg még irányítónk sem biztos, hogy van, így meg fölösleges három wr2-t tartani a rosteren. Meg vannak égetőbb hianyposztjaink is jelenleg, én inkább azokat tömném be (Lt,Cb,S), de azokat is inkább a draftról. Ha már majd hosszabbítunk elkapóval, akkor az Dj legyen, benne van a legnagyobb upside.
több mint 4 éve
Gunner Olszewski érkezik.2 év/4.2 m
több mint 4 éve
Úgy látszik van az a buldozer ami el tudja vinni Pittsburghből... No comment bohóc
több mint 4 éve
Jujut, mint elmenő elkapót sajnálom, de mint ember már felemás az érzés, bár azzal, ahogy vissza akart térni a sérüléséből a po-ra, hogy tudjon segíteni, az szimpatikus volt.Nem tudom, mennyi labda fog felé szállni Hill és Kelce mögött, bér Rozmár bácsi nagy stratéga, vele jobban fogja tudni keverni a kártyákat.
Sok sikert neki (csak ne ellenünk)!
több mint 4 éve
Ők tudják... Watsonnak ennyit nem adtam volna. Egy pillanatra sem vonom kétségbe, hogy jó irányító, de ennyit, amit adtak érte meg garantáltan fognak...Gondolom a két kiló és 30...no az vót a sok....😀Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
A hirek azert arrol is szolnak, hogy a Texans mind a 3 csapattal megcsinalta a csomagot es innentol Watson kezebe adtak a dontest, ami nyilvan a paycheck es a contenderseg fele terelte a dontest.
Klemó
tenorx
Reggio1914
Klemó
több mint 4 éve
Gondolom a két kiló és 30...no az vót a sok....😀Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
A hirek azert arrol is szolnak, hogy a Texans mind a 3 csapattal megcsinalta a csomagot es innentol Watson kezebe adtak a dontest, ami nyilvan a paycheck es a contenderseg fele terelte a dontest.
Klemó
tenorx
Reggio1914
több mint 4 éve
Juju 😕 Szomorú nap lett a mai! De legalább a Chiefsbe, akik szimpik!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=DpXzTIpw_XsBurrow/Lamar Jackson/Watson/TrubiskyMajd Watt agyonüti őket 🪦
Erős a csoport 😀
tenorx
steelwolf
több mint 4 éve
Saints, Panthers, mint Wácconró lemaradók...?Én nem hiszem, hogy Mayfield nem lesz benne a trade-ben. Az egy feleslegesen kezelhetetlen sztori, hogy backupnak az oltozoben hagyjak. Bar a Brownstol ez is kitelik.Mayfield biztos nem marad, megy valahova gyanúsan.
Klemó
tenorx